- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Biztos, hogy nem lesz rá webOS 3,5. Régebben az universal media servert használtam és korrektül működött.
-
huncutka1029
addikt
A Router tűzfala tuti átengedi?
otthoni hálózaton "felfűzted" a tv-t és a pc-t?
Mac clónozás. illetve azt nézd meg, hogy a Dhcp forwarding-nál, a véletlenszerű port nem kacsolt e be. Ez, és a dinamikus Ip cím tud még így bekavarni időnként a tv-nek.
Lehet egy router újraindítás sem ártana. -
törölt tag
Huncutka leírása alapján csináltad, lan vezetékkel vagy wifivel?
A filmes mappát sikerült betallózni?
Honnan indítod a filmet? Pipa ott van, hogy Connected, és a Film mappa is ott látszik alul, mint a képeken?
A keresős linken nézelődj még. Volt akinek szintén nem ment a UMS. és a Serviio pedig azonnal. Bár lehetséges hogy akkor hárultak el az egyéb akadályok, amikor a második szerver progit felrakta. -
törölt tag
Micsoda micsoda?
Lehet, kevés neki a nafta, de van itt felül egy ilyen szöveg: Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót, és használd a keresőt is! Az utóbbiban tudok segíteni: Pl. így. Vagy a manuál(LG webOS 3.0 - Felhasználói Segédlet vagy másnéven Súgó) megvan a tévében? Ez itt jobbra a Téma tudnivalók alatt található Webos 3 kezeléséből az egyik videjó. Így nézi ki kb.: az USB-s eszköz csatlakoztatása részt olvasd. Vagy van a Sablonválasz a Milyen merevlemezt vásároljak tévéhez? c. témához. Panaszkodni csak ezek a körök után ér.
-
törölt tag
Igazad van, én elmondtam a tapasztalatokat, mert van akinek a bootolás minden mp-e számít. A menü, és a Live menünek hívott csatornalista, valamint a Guide is az első alkalommal lassan töltődik be. A csatornaváltás is több mp. mert a kikódolás bezavar neki. Viszont kódolatlanul elég gyors tud lenni, pl. amit az ingyenes MindigTv adásoknál láttam, vagy némelyik kábelszolgáltatónál is van ilyen.
-
törölt tag
Szerintem nem lesz ilyen problémád 3 méterről, de én nem beszélem rád a nagyobbat sem, látod az ajánlást magad is. Nemrég volt itt, akinek sok volt az 55", és vissza váltott méretben, mert ő úgy érezte komfortosnak. A többieknek meg még nagyobb kellene.
Online rendelésnél meg lehet tenni, pl. a mediamarktnál jóval egyszerűbben, mint egy kis webshopban. Bármelyik legközelebbi üzletükben le lehet adni, ami kicsit körülményesebb, mintha a futár viszi vissza, de ennek nincs költsége és 1-2 hét átfutási ideje sem. Aztán lehet rendelni a másikat. Persze a legjobb, ha eltalálod a méretet. -
-
gordonfreemN
addikt
Az ára jó a képe ennyiért pláne rendbe van. Sima lcd-s topikba olvass bele tegnap este volt egy kis beszélgetés róla. Hát a VA panelesek viszont nem fognak örülni ha ezt veszed meg. Minden leszel csak rendes ember nem.
Izelitő
Ja igen. A menüje eléggé lassú de hát ez nem is egy pc. Jatsza le a filmet tolja az adást a fejembe és kész. Túl lehet élni. -
törölt tag
Valamelyik 49UH6-os(máig 155k volt az edigitalban
), vagy a kicsit jobb képességű 49UH65-UH66-os közül valamelyik[link]. Ezek szerintem már nem sokáig lesznek, az UJ széria meg elég drága most. Online erősen hullámzanak az árak, pénteken akciózás, hétfőn drágulás. Talán offline pl. mediamarkt jobb árakat is ki lehet fogni.
VargaT Kérdezd meg akiknek ilyen van a beállításait, vagy 3 napon belül cseréltesd ki, hogy hibás, mert nem szoktak villódzni ezek a tévék. Jah, és egy tv visszaállítást is nyomhatsz nyugodtan, amúgy meg itt pedig nem illik kiabálni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest