- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54368 üzenetére
Értem meg próbálom.
(#54369) luckyman
Jelenleg még garanciális. -
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54344 üzenetére
Köszi akkor meg nyugodtam akkor nem kel cserélni a monitoromat.Olyan ez az egész mint most írok a PH a fehér részleg ahova a betűk kerülnek halványan pislákol szinte észrevehetetlen.
(#54346) Lacielvtars
Nem néztem nagyon,de emlékszem volt olyan,hogy láttam nem adtam neki teret.
Vibrálós ha tudod mi okozza örülnék neki talán a bevilágítás ?Garanciáztatnom kell vagy megfelel a műszaki előírtaknak?
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #54353 üzenetére
Hiszek neked, mert először ilyen volt, de most közelről sincs. Csak addig, amíg át nem teszem PC-re, és ekkor már 30 cm-ről sincs elszíneződés.
Shingen A biztos megoldás a HDMI kábel, mert a tévék lejátszója jó ugyan, de közel sem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #54344 üzenetére
Nálam semmi elszíneződés nincs a betűknél, pedig csak integrált HD videokártyám van. Nálad se kellene lenni. Beállítás kérdése szerintem. Simán használható monitornak, itt sokan erre használják: LCD TV monitorként, [link]
dominating Lan kábellel próbáltad már összekötni, vagy nem opció? A Widinek feltételei vannak, nézz utána az intel honlapján. -
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54335 üzenetére
Halit.Egy helyben állok most nézem a PH,és halványan villog ez is normális jelenség.Vagy annak tudható be,hogy ledes,és felvillan időközönként.Aki tudna még segíteni nagyon megköszönném
-
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #54288 üzenetére
Nem vágom ezt a hálózatos dolgot, de miért baj, ha nem smb, hanem dlna? Nem elfut az a kis program a háttérben? Régen és is smb-t használtam, itt találkoztam először a serviioval, de nincs gondom vele.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
Stevenstyle #54276 üzenetére
A képpel én is elégedett vagyok, de ezt már korábban is írtam. A TV összeségében megérte az árát, csak a hiányosságaira szerettem volna felhívni a figyelmet. Igaz, hogy célhardverrel hasonlítottam össze a média lejátszási képességeit, de a hdp-r1 már elmúlt 5 éves (újkori ára is 30k körül alakult és kvázi belépőszint volt), a száraz specifikációi már csak mosolygásra készteti az embert és ennek ellenére minden szinten jobb, mint az LG smartshare-e.
Én úgy látom, hogy jobban járt volna az LG ha vár még legalább 1 évet a webOS kiadásával és a netcast rendszert csiszolgatja.
A dts NEM lekeverése külön szempont volt vásárlásnál, de az én hozzászólásom a hátrányokról szólt, az előnyöknek meg örüljünk.
Az usb eszköz leválasztásának folyamatában biztosan igazad van, de attól még ha külön a menüben bővészkedve leválasztom a hdd-t és kikapcsolom a TV-t, akkor minden úgy történik ahogy várom. Ha NEM választom le, akkor akkorát kattan a HDD a TV kikapcsolásánál, hogy attól félek szétesik/elromlik rövid időn belül. (Az Amiko STB-nál a leválasztásra külön gomb van a távon...)
A HDDeco mód be van kapcsolva, de a pontos időpontot nem adja meg az LG, hogy mikor kerül használaton kívül "alvó módba" a HDD.
-
leroyclub
senior tag
válasz
Stevenstyle #54226 üzenetére
Na akkor ezek alapján majd letesztelgetem. Az úgy jó lenne ha DLNA-n nézhetnék filmet ő pedig közben venné mondjuk az RTL-t.
Egy másik kérdés: Van egy pár 1080P filmem amit DLNA-n szeretnék lejátszani, de több hangsáv van benne és az angol az alapértelmezett, viszont a Smartshare nem tud váltani sávot. Mivel tudnám átállítani a film fájljában? MKV-ról van szó -
hpeti2
aktív tag
válasz
Stevenstyle #54226 üzenetére
LG TV-s tapasztalatom nincs, de már volt kettő DVB-C vevőm is és mindkettőben 1 tuner volt csak, de lehetett a felvétel alatt másik csatornát nézni. DE csak azokat, amik a felvétellel azonos frekvencián sugároztak. Átlagosan 3-6 csatorna jön egy frekin, ez függ az SD-HD aránytól.
-
vak_bottyan
tag
válasz
Stevenstyle #54208 üzenetére
A másik Koreai cég csinál,igaz nem magyar piacra.UE40H6590 például az egyik ilyen típusa.Németeknél is forgalmazzák,egyébként,de otthon valamiért hivatalosan nincsen!Köszönöm a tippeket mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #53981 üzenetére
Smart gombot miért megnyom? Settings, kép, kép beállítás, további kép beállításoknál lesz a Tru Motion.
Ja, de nem is smart tévé a 620V, akkor nem tudom.
huncutka1029 Én meg direkt led forever!
poli27 330 ropi? Gratula, az tetszene nekem is.Queenhim Ez érdekelne, tényleg van rajta Tru Motion? A 3D miatt vetted a 620-ast?
-
wopi
aktív tag
válasz
Stevenstyle #53936 üzenetére
Köszönöm szépen, jogos, elnézést!
Viszont nem találom a lehetőséget, hogy USB-re exportáljam, illetve onnan importáljam a csatornalistát. Korábbi hsz-ban találtam olyat, hogy az automatikus hangoláson belül megtalálom ezt. Biztosan én vagyok a béna, de már ott járok, hogy keresse újra a csatornákat, de nem ad ilyesmi lehetőséget. Vagy vigyem tovább még a dolgot? Az importálás ugyanitt? Vagy hol?
-
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #53858 üzenetére
+1
Csak az a gáz idén már a 4K Tv akarja az Lg piacra dobni, közben ebben az országban meg még digitális adás is nagy szám, így a FHD TV-ket sem lehet sok településen kihasználni rendesen.
-
Watt25
veterán
válasz
Stevenstyle #53863 üzenetére
A "lehetőség" szó elég sok mindenre utalhat pl anyagi lehetőség
Ez így van, de azért a korlátolt anyagi lehetőség és a FullHD tévé nem igazán fér meg egymás mellett... (Legalább is nem kéne neki...) -
stancy
tag
válasz
Stevenstyle #53863 üzenetére
Aki szánt 150-200ezret vagy többet egy tv-re az azért nem éhezik, különben vett volna a vateráról 2000ftért egy crt-t. Ha valaki meg sajnálja rá a pénzt, azt nem tudom sajnálni, főleg nem egy készülék topikjában, ahol a tv-t kell szídni mert ezek a hülye koreaiak olyan tvt gyártanak a 21 században. amivel a 18ik századi füstjeleket nem látom kristálytisztán.
-
stancy
tag
válasz
Stevenstyle #53858 üzenetére
"Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkinek van lehetősége digitális, azon belül is HD adásokat nézni,"
ez jó nagy hülyeség, már bocs. A föld bármelyik pontján elérhető a digitális HD adás. akár kamcsatkán vagy, akár miskolc mellett az aggteleki cseppkőbarlangban. havonta 2000 ft és csodát lát nem holmi szellemképes, szemcsés, adásnak nevezett közvetítést.
-
cszalien
csendes tag
válasz
Stevenstyle #53849 üzenetére
Igen-igen, ezeket én is átrágtam, élőben is megnéztem őket, tényleg alig van köztük szignifikáns különbség tudásban. Megjelenítésben az LG bejövősebb, de ez ízlés dolga is...nekem ez tetszik jobban.
Én inkább focirajongó révén a meccsek alatti felhősödés miatt félek, van aki azt írta nézhetetlen, van aki jó beállítások mellett nem is nagyon látta...
Na emiatt kértem tanácsot (megerősítést?)(a samunál is előfordul ez? nem tudom...)
-
cidalain
veterán
válasz
Én úgy tudom hogy az aktív/passzív 3D-nek nincs köze a paneltípushoz.
Mindegyik megvalósítható ilyen és olyan panelen is. -
duc
aktív tag
válasz
50LB5800-am van, az is netcastos...
Samu VS LG-hez van nekem is megjegyzésem, volt egy samu 6400-am, utána lett az LG 5800, és mérföldekkel szebb színei vannak az LG IPS panelnek. Megfelelő beállításokkal a fekete is OK, de az a samun valóban feketébb volt. -
EmThor
addikt
válasz
Stevenstyle #53846 üzenetére
Biztos, hogy volt képjavító funkció bekapcsolva, ez látszódott, de megnéztem volna anélkül, csak mennem kellett és nem akartam az eladótól még távirányítót kunyerálni.
-
cszalien
csendes tag
válasz
Stevenstyle #53822 üzenetére
Akkor jól láttam...
-
tt124307
tag
válasz
Stevenstyle #53805 üzenetére
Köszönöm!
-
stancy
tag
válasz
Stevenstyle #53808 üzenetére
"Sokat viszont ne áldozzon rá, 15-ért már teljesen korrekt 500-as APC-t lehet kapni, annál többet semmiképpen."
15ért nem kap szinuszos tápot. azért csak a black szériát az APC-től, az meg nem szinuszos. vagy a többi neve sincs márkát. egyszer kell megvenni a jót. utána 5-7 évente egy-két akku kell bele és le van a gond örökre. nem véletlen 50 az ára egy normálisnak. de ezt csak akkor fogja értékelni, ha megóvta a készülékeit.
-
leroyclub
senior tag
válasz
Stevenstyle #53697 üzenetére
Nincs egyben csak mini USB ként csatlakozik a keretbe. Ezt a vinyót egyébként is a routerre akarom rákötni, és akkor vennék egyet a TV-hez külön a timeshift miatt, hogy fel tudjam venni az adásokat meg beletekerni az élőbe stb. Ti milyet használtok vagy mit ajánlotok amivel tuti nem lesz ilyen gond és megy 1 USB-ről is?
-
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #53697 üzenetére
Igen!
Egyik sem vészes árban az Y kábel 1 ropi, usb hub vmivel 2 ropi felett van. -
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #53695 üzenetére
+1
Szerintem is egy próbát megér egy Y kábel beszerzése. -
leroyclub
senior tag
válasz
Stevenstyle #53691 üzenetére
2,5" Adata Classic CH94
-
max004
tag
válasz
Stevenstyle #53538 üzenetére
Mar az LF540V is edge (az lg szerbia szerint)
http://www.lg.com/rs/televizori/lg-43LF540V-led-tvaz LF630V/632V is edge,ezek meg sima Fullhd-k, UF670V felfele mar UHD
http://www.lg.com/rs/televizori/lg-43LF632V-smart-tv -
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #53524 üzenetére
nemrégen írták itt, hogy webOS650-től van.
630-at nem vizsgáltam még élőben -
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #53508 üzenetére
a 630 még netcastos, nem webOs-os
-
leroyclub
senior tag
válasz
Stevenstyle #53508 üzenetére
Nem birtam magammal és még este megrendeltem
55LB630V Remélem hogy meg leszek vele elégedve. Eddig csak plazmám volt.
-
hati
addikt
válasz
Stevenstyle #53334 üzenetére
Nálam a TV, film, zene, képnézegető a MediaPortal. Ez nagyságrendekkel többet tud, mint amit egy Smart TV tudhat. Ha valamit nem tud, akkor belefejlesztem.
Pl. mikor tudsz megcsinálni egy olyat, hogy nézed a TV-t a nappaliban, timeshift funkcióval (azaz időnként megállítod, mert pl. megszólal a telefon), majd gondolsz egyet és inkább a hálószobában folytatnád, de közben elmész azért fogat mosni. Persze, a másik TV-n pont ott szeretnéd folytatni, ahol az imént abbahagytad. Ezt a funkciót pl. én fejlesztettem ki és placeshift nevet adtam neki.
De ott van pl. az távolról való felvétel kezelése, azaz nem vagy otthon, de szeretnél felvenni egy műsort, akkor a mobilodról beállítod a felvételt.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Stevenstyle #53353 üzenetére
PC módban olyan mintha rárakna egy szürke fátylat a képre.
PS4-el használom.
A többi módban, ha kikapcsolok minden ilyen plusz cuccot akkor is jelentkezik az input lag. -
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #53343 üzenetére
Nem érzem, hogy a kritika nem engem illetne. A tények azok tények, a stílus meg azoknak szól akik megérdemlik. Vállalom, mert ha valaki veszi a fáradságot és visszaolvas jó régre, az rá fog jönni, hogy alakult ki ez a dolog. Én is sajnálom, nagyon ritka az olyan ember aki ennyire ki tud hozni a béketűrésemből, de én sem vagyok szent. Igyekszem elhatárolni magam az ilyenektől, de az igazságérzetem nem engedi, hogy elmenjek szó nélkül a hülyeségeik mellett. Ha úgy tetszik ez az én hibám, vállalom.
-
Dave567
addikt
válasz
Stevenstyle #53343 üzenetére
ISMÉTLEM nem hasonlítom össze, mert felesleges lenne.
Néztem LW LM szériát is, egy kutya mind, mindenkitől hallottam jót rosszat is, láttam is őket, nem csak tesztet olvastam róla.
Nekem úgy nem kell tv, hogy esetleg rossz is lehet, vagy felhős vagy nem. -
seger
addikt
válasz
Stevenstyle #53283 üzenetére
Viszont ha pl a tabon vagy a telefonomon csatlakozok fel a dlna-ra akkor magyarul játsza le.
Hogy tudom átszerkeszteni egyébként hogy mi legyen az elsődleges? -
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #53258 üzenetére
Nem placebo.
Bár nem tartom kizártnak azt sem ( ha már egyesek ennyire erőlködnek ), hogy 671-nél a 47" egy olyan kivétel, mint a 650-nél a 39". Egyébként a 47" panelt sehol nem említik a régebben linkelt orosz panelleírásokban, mintha nem is létezne. Vagy csak én siklottam át rajta. A lényegen nem változtat, 47"-ban nincs probléma. Meg amúgy is szerencsés ember vagyok, ki is foghattam. -
MrChris
nagyúr
válasz
Stevenstyle #53235 üzenetére
Értem amit írsz, igazából meg kéne hallgatni és akkor hallaná mindenki a problémát. A régen 450e-be került sony crt tv-n ami nem annyira szar és a ruppótlan daewoo tv-n ilyen gond nem volt. Még erősítőre kötve sem borult a hang. Minden féle fajta film, és tv adással ezt csinálja, beszédnél hallkítja, ekkor feleségem felhangosítja, aztán megszólal valami más (akár őskövület monó hangú rajzfilm, pl hamupipőke, bambi... semmi elrontott varázskódolású forrás) és a gyerek összepisili magát. Ezt nem csak én hallom így hanem apám, urambátyám, az egész família. Első pillanásra fel sem tűnik, csak az hogy nagyon kell baglyozni a beszédnél, általában elhangzik, hogy 'hangosítsd fel mert alig értem mit hazudnak' és aztán jön a nemtom hány decibellel nagyobb zene/effekt. Pl a Virtuózok örökös hangosít-hallkít játék volt, másik tv-ken nem. Méghozzá 13-14es fokozatnál zene, duma meg ~20 hogy értsünk is valamit.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Stevenstyle #53126 üzenetére
Na most kipróbáltam a másik tv optikai kábelével és azzal is csinálja az akadozást. :/ Az erősítő a másik tv-vel (42LA620S) tökéletesen működik, nincs akadozás. Kábel és erősítő tehát oké. Akkor maradt a tv. :S
Mit tanácsoltok? Senkinek nincs itt LB671V-je 4.41.32 fw-al? Hátha mégsem egyedi hiba lesz ez. Gyári fw-t nem tudom vhogy visszatenni? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Stevenstyle #53158 üzenetére
jajj, ne is mondd, én is tartok ettől tudat alatt
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Stevenstyle #53126 üzenetére
Tegnap bontottam ki a csomagolásból a kábelt. Ha lesz időm kipróbálom a másik tv-vel és erősítővel a kábelt. De a kábel hiba okozhat ilyet? Ha meglenne törve, akkor vagy szól vagy nem. Ez meg 20-25 secenként elhallgat, anélkül hogy mozgatnám vagy bármi.
-
carex6
csendes tag
válasz
Stevenstyle #53090 üzenetére
az a szitu, hogy egy kábel megy a routerből közvetlenül a tv-be, a másik meg közvetlenül a laptopba, szóval talán az agyon-switch-elés kilőve.
a válaszodról egybéként az IT CROWD-ból már jól ismert: have you tried turning it off and on again? kérdés jutott eszembe.ismerős valakinek?
-
bprubin
tag
válasz
Stevenstyle #53076 üzenetére
Esetleg linket tudnál, mert sehol sem láttam mini-hez, csak az Appstore-ba, azok meg nem 2.0-sak
-
Suso27
újonc
válasz
Stevenstyle #52902 üzenetére
Thx
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #52801 üzenetére
Még mindig nem érted. Az a véleményem, és a lényeg, hogy használt zsákbamacskát vegyen az aki javasolja. Utána csak a technológia 1 hátrányát írtam le példaként, hogy érthető legyen. A többit mindenki megtalálja, ha érdekli. Hátha így most jobban megérted meg direwolf is.
luckyman Más márkák tévéin is pont ugyanolyan a YT. Nincs mit tenni. Vagy elfogadod, vagy elfogadod. Választhatsz. -
törölt tag
válasz
Stevenstyle #52764 üzenetére
Csak hogy én is kifejtsem, eleve agyament ötletnek tartom az LCD topic-okban plazmát ajánlani.
Ezt tetézve használtat ajánlani... Másodszor: nem azt mondtam, hogy be van égve, vagy be vannak égve a csatorna logók, csak mint rizikó tényezőt soroltam fel a hátrányai közül. Ha most éppen nincs is beégve, ez bármikor bekövetkezhet a használat során, ami nagyon zavaró tud lenni. Ezen felül még számos hátrányát ki lehetne itt fejteni, de ez itt annyira OFF, hogy inkább felejtsük is el.
sicc33 Frissült megint a YouTube, és a guglinál lehet reklamálni ha nem jó. Hátha változtatnak rajta. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Stevenstyle #52786 üzenetére
-
carex6
csendes tag
válasz
Stevenstyle #52781 üzenetére
Tegnap hozta a szerelő az új boxot, amivel nem változott semmi. Mit jelent az, hogy mérjenek rá?
-
carex6
csendes tag
válasz
Stevenstyle #52771 üzenetére
Stevenstyle, cidalain: félreértés ne essék, nem vagyok olyan műszakilag igényes szőrszálhasogató ember, aki másodperceken lovagol, csak meg szeretnék nyugodni, hogy nem a tv hibája a tárgyalt jelenség. Mivel a szolgáltatóra rá vagyok utalva, így azzal az oldallal sok teendőm nincs, beletörődöm. Ha viszont a tv a bibis, azt mielőbb orvosolni kell.
Na jó, egy kicsit már túlspiláztam a témát, bocs. -
geza844
aktív tag
válasz
Stevenstyle #52644 üzenetére
Ezaz!! Köszi, ha hazaértem, meg is csinálom.
Még valami:
Kb. 6m-re van a fejemtől a TV. Namármost mikor böngészek DLNA-n, és látom a hatalmas előnézeti képeket (amik mellesleg nem jelenítenek meg semmit, de ez nem is érdekel), alattuk pedig a miniatűr film címeket, hát marhára nem tudok elolvasni belük semmit sem. Fel kell kelnem az ágyból, oda kell álmon a TV elé 2m-re, akkor már ki tudom választani a filmet, elindítom, és visszafekszek.
Nem nagyon barátkoztam még meg ezzel a folyamattal. Van rá valami megoldás? Nekem nem is kellenének az előnézeti képek (mégis mi a francnak az???), csak annyi kellene, hogy a film címeket (vagy file neveket) nagy lob.szó betűkkel kiírja, hogy lássam messziről! Létezik erre beállítás?
Tudom az 6m egyáltalán nem ideális nézési távolság egy 42"-os TV-nek, dehát asszonynak magyarázhatom, hogy át kellene rendezni a szobát, mert nem látjuk a TV-t ....
-
Mentolka
senior tag
válasz
Stevenstyle #52694 üzenetére
Sajnos, nem kérték a véleményem vásárlás előtt. Én biztos, hogy inkább vettem volna egy-két évvel korábbi modellt (pl.Pana plazmát, és akkor tényleg jó képet néznének), minthogy most még egy nem tervezett költséggel kelljen szembenézniük...
-
laciba77
tag
válasz
Stevenstyle #52626 üzenetére
Kösz. Utána nézek.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #52492 üzenetére
Szerintem az már kuderült itt a fórumon egyszer kétszer, hogy nem szoktam megnyilatkozni olyanról amiről nincs tapasztalaton alapuló véleményem.
És az is kiderült, hogy időről időre előszeretettel kötsz bele a fórumtársakba
Nem mindenkinek telik drága médialejátszóra, és hiperszuper dolgokra,
Mi ennek fényében, a kérdező paraméterezéséhez igazodva szoktunk javasolni.
És bizony, az olcsó dolgok között is vannak nagyon jók. HA 130K-t tud tvre költeni, akkor valószínűleg sosem vesz 78.000-ért médialejátszót hozzá. Ha lenne ennyi pénze, akkor valszleg nagyob, vagy jobb tv-t venne.
Ezt tartsd te is szem előtt kérlek, amikor belefolysz egy kommentbe.Nem vagyok látássérült, de Pr telekom kábel adások bizony nagyon szépek SD-ben is, felskálázva, 42"-on!
Mondjuk szerintem az LW5590 képe, és megjelenítése, alapból veri az LB- képét.
-
farkas-j
őstag
válasz
Stevenstyle #52489 üzenetére
"Olcsó androidos média sticket meg inkább hagyjuk. Sokmindenre jók azok... virág alátétnek, papír nehezéknek jobbára."
Gondolom akkor neked nincs ilyen Android sticked azért van ilyen markáns véleményed!Nekem kb 1 éve van (+ egy box) és nagyságrendekkel jobban teljesítenek és sokkal sokoldalúbbak mint a TV-m smart része! Csak óvatosan az ilyen magabiztos kijelentésekkel!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stevenstyle #51643 üzenetére
Volt visszaállítás. A YT app nem lehet a ludas, mert ez képes valahogy magától frissülni, ugyanezt az app-ot használta a TV már a régi szoftverrel is (nem tudom, hogy csinálta). [A modernizált kinézetű] Annyi bajom van vele, hogy nem engedi a downgrade-t, a telefonjaival annyira elnéző, hogy főverziót is tudok váltani stb 3 kattintásból itt meg nem tudok csak nagy hackeléssel.
Szoke1982
Közben már én is teszteltem még dühömben a hozzászólás megírása után fél órát elvoltam vele, 3 készülékkel néztem és teszteltem 2 4.4-es és 1 4.2-es készülékkel. Nálam az van, amire én rájöttem, hogy a Smart Menüben kell bent lennem és akkor felcsatlakozik betölt és tolja a képet. Érdekes. Este kipróbálom amit te is írtál, bár az 1 kattintással több, szóval maradt a Smart sajnos... Bezzeg a régi szoftverrel akárhol nyomtam egy "tv share"-t és már ment is, az új soft sokkal többet is tölt sajnos. -
Rönó
tag
válasz
Stevenstyle #51596 üzenetére
Ja, és eszköz probléma alatt mit értesz?
-
Rönó
tag
válasz
Stevenstyle #51596 üzenetére
Szia!
a 3D természetesen nincs bekapcsolva. Annyira nem erősen homályos mint 3D estén, de a csatornalista le-fel töltés előtt sokkal szebb, élesebb, élethűbb volt. Most kicsit olyan mint egy agyontömörített avi. Az alaphelyzetbe állítást majd kipróbálom. Bár akkor az összes csatorna eltűnik...
Üdv: Tóth Attila -
monroe8609
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51575 üzenetére
Igen bocsánat, a 10 méteres hdmi kábelre gondoltam!
-
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #51575 üzenetére
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51562 üzenetére
Köszönöm szépen, megoldodott, közvetlen miután ide írtam. Csak egy ki-bekapcs kellett a set top boxon és azonnal fogta. Csak egy kicsit volt eddig alkalmam próbálgatni a tv-t, elégedett vagyok vele eddig! Igaz a tv adás kicsit szappanopera szeruen jött az elején de levettem a true motiont és utána normális lett. A filmeket szépen viszi hd gyönyörű rajta. Az Avatar full HD blue ray viszont iszonyat mennyire nem volt folyamatos. Az optikai kábel gyengesegere gyanakszom, (számítógépről szoktunk filmezni) majd beszerzek egy komolyabbat csak 10meteresbol nehéz.. A sport adasoknal sem vettem észre szembetűnő hibát, foci szépen ment rajta. Még majd ha hazamegyek kicsit játszok a kepbeallitasokkal, egyelőre eco módban dolgozik.
-
VaDy
tag
válasz
Stevenstyle #51568 üzenetére
Megtalaltam, koszi! Hazaerek kiprobalom, ahh az elenk az mar tul durva!
-
VaDy
tag
válasz
Stevenstyle #51566 üzenetére
Nincs ember aki arra azt mondja hogy jo, mintha egy atlatszo szurke fatylat huztak volna a kepernyo ele!
-
thebencus90
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51462 üzenetére
Hát ja, csatlakoztatnám UTP-n keresztül csak amint bedugok egy UTP kábelt a routerbe egyből meghülyül, és a wifi kapcsolatát a laptop és mobiltelefonok számára tönkreteszi pedig úgy biztos, hogy jó lenne
csak azért is vetettem fel ezt a problémát mert ez a mostani szoftverrel van így az előző gyári fw-vel normálisan működött(kivéve ha laptopon be volt kapcsolva a DLNA megosztás) pedig akkor is wifi-n kapcsolódtam a TV-vel a routerhez.
De most elvileg semmi zavaró tényező nincs és a screenshare csak sz@r, csak gondoltam nem e tudtok valamit erről? -
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #51459 üzenetére
-
curtis2
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51269 üzenetére
Megtörtént, köszi. Ha már itt tartok valakinek van valami javasolt optimum beállítása a képhez?
-
szabferi
tag
válasz
Stevenstyle #51214 üzenetére
Jogos, hülyeséget beszéltem (összekeveredtek az emlékeim egy másik termékkel amit nem rég próbáltam).
-
tor13
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51169 üzenetére
Köszi a gyors választ. Vissza olvastam majd fél évet és annyiszor volt tényleg róla szó, de a biztonság kedvéért beírtam még 1x háta vannak új tapasztalatok.
-
liana_87
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51214 üzenetére
Nagyon szépen köszi a gyors válaszod!
Ha esetleg van még vki aki szívesen elmondaná a véleményét azt megköszönném!
-
liana_87
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51206 üzenetére
Stevenstyle : Köszi az infót, nos én általában film nézésre használom (főként letöltött kis méretű filmek) illetve Blu-Ray filmet nézek, ha pedig véletlen tv adást nézek nagyjából minden ami érdekel HD csatornán jön (sorozatok, sport, szórakoztató müsorok ). (olaszországban élek)
Tehát ennek függvényében mi lehetne az ideális megoldás szerinted? -
carex6
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51206 üzenetére
Köszönöm a gyors és segítőkész választ. Mindent kipróbálok, amit lehet. Gondolom ismerős az érzés hogy egész nap azon agyalsz, hogy lehetne megoldani a problémát, este hazamész a gyerekekkel játszol, fürdés evés, este 10. Jobbra az ágy, balra tv... Nem egyszerű. 😃
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stevenstyle #51165 üzenetére
Sima, gombos, nem girós távra gondoltam, de már megjött a megoldás, ha minden igaz.
petya2012
Petya Úr! Köszönöm! -
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #51163 üzenetére
Nyilván mindenkinek magának kell megtalálnia a számára tetsző beállításokat. Igazából nem látok hatalmas különbségeket, de azt is el tudom képzelni, hogy a 650/67x/73x között van akkora eltérés panelben és vezérlésben, amekkora a beállítások között van. Na meg az sem mindegy mit dugtál rá. Nekem az Intek SAT beltérim 1080i-t ad folyamatosan a tvnek, és valószínűleg YCbCr 4:2:0 színteret használ. A PC meg 1080p YCbCr 4:4:4 És abban is biztos vagyok, hogy nem ez a végső beállítás, folyamatosan buzerálom
De ha már írtad, bepötyöghetnéd Te mit állítottál be.
-
Tybike81
őstag
válasz
Stevenstyle #51169 üzenetére
671V-re ideális képi beállítást merre találok?
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #51165 üzenetére
Normál távirányító kellene neki LA660-hoz, mert ahhoz csak 1 db Magic-et adtak.
-
*H*
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51085 üzenetére
Ott a pont. Már én is írni akartam, hogy ez többször elhangzott, de csakis az a lényeg, hogy az LG_DTV mappában legyen a fájl, semmi más.
-
dio001
tag
válasz
Stevenstyle #51030 üzenetére
Ezen a vonalon haladva bizony jogosan kérhetek egy 3D-s tv-t. Ha el állnak tőle akkor, pedig irány a fogyasztó védelem.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51000 üzenetére
Nagy gond azért nincs, mert nekem gyakorlatilag egy állványon van minden, így simán összedugom kábellel, ha kell. Csak eddig a 3 ezer forintos dir600 dlink akadásmentesen tolta a jelet. Azután jött a frissítés, meg bele is piszkáltam egy picit.
Más.
Kíváncsiság kép beszereztem egy mvc bd25 iso-t. Ha kibontom, mit találok majd benne, m2ts-t? Azt játszania kell ugye? Vagy külső player nélkül felejtsem el az mvc-t? -
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #50994 üzenetére
De neked a NAS kábellel megy a rúterbe és a tv is? Nálam a laptop tölti be a NAS szerepét, ez N wifi.n kapcsolódik a rúterhez és a tv kábellel.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #50818 üzenetére
Jópáran kitárgyaltuk az előbb ezt a dolgot, olvasd vissza, ott van a véleményünk, és az is marad. Írtam az LG véleményét is a kérdésre. Nem értem miért kezded újra? Huncutka is leírta, én is leírom, websop-ból vásároltam, és eztán is onnan fogok. Mert nem mindegy. Nekem. És bízom az LG-ben, meg a tévémben is, és gyári garanciám van, regisztrált.
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
Stevenstyle #50149 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ezeket az adásokat így kell elfogadni és ennyi. A lényeg az, hogy sikerült beállítanom végre rendesen.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #50142 üzenetére
Ma megnéztem hogy hogy is néz ki a WD analóg kimenete.
Tehát van rajta egy optikai audio, egy HDMI, és egy 3,5 jack A/V kimenet.A 3,5 jack kimenetbe ha beledugom a fejlhallgatót, akkor elkezd folyamatosan hangos sercegő hangot adni. (Átállítottam stereora és úgy is.)
RCA nincs is a képben. Vagy a TV-n lévő RCA-ra gondoltatok? Értetlenül állok a dolog előtt. -
gabaly
tag
válasz
Stevenstyle #50149 üzenetére
Az "am" beszúrásaidra szeretnék valamit mondani de nem tehetem a fórum szabályzata miatt. Magyarnyelv tekerész, divatőrült.....írjad már azt is, hogy: váááááóóóóó......tudod, bohóc amerikából jött neked való.
-
roomi
tag
válasz
Stevenstyle #50110 üzenetére
Hi. Nekem nincsen SB. Jelenleg a via6 ot nézem. Elöző műsor angol bevandorlás teljes képernyő. Most vmi autós faxsag van. Ez 4:3. Most a Via3 férjek gyöngye is 4:3.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #50142 üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtöknek, rá is találtam közben a kábelre.
-
Stef@N
tag
válasz
Stevenstyle #50117 üzenetére
Az általad leírt két "funkció" miatt kérdeztem, hogy esetleg befolyásolják e válaszidőt.
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
Stevenstyle #50110 üzenetére
Hatalmas segítséget adtál!
Hónapokig rosszul néztem! Nem is értettem, hogy egy 16/9-es adás miért nem telíti be a képernyőt.
Hát azért amit írtál. 4:3 arányra volt téve T-s STB. Most az 1080-ast választottam és tökéletes.
Úgy látom TV-ből egyenlőre első osztályba járok, de a diplomáig meg sem állok!
Köszi!! -
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #50105 üzenetére
DIGI kábel tv, csak a digitálisakat állítottam be, analóg nincs.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle #50099 üzenetére
Félre ne érts, nem perverzióm sem a srory5 sem a 4:3, csak épp odaváltottam és feltűnt.
Amit viszont nem értek, hogy nekem folyamatosan szürke, tehát nem kapcsolható a "levágás nélkül" képarány, pedig most olvasom, hogy annak kéne ezt csinálnia. Mitől lehet szürke?Most gyorsan végigzongoráztam az összes képmódot, és mindegyikben szürke a levágás nélkül opció.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #50072 üzenetére
nem igazán értek egyet,
A tv saját tunerén keresztül beállított csatornákkal elérhető a time shift, és a EPG is,
és nem kell feleslegesen 2 fogyasztót hajtani, ha tv-t akarsz nézni.Mivel az alap probléma az volt, hogy mást nézne a gyerek, asszony, mint ő,
ezért kell más forrás ami rögzít.
A HD box is csak az azonos frekin lévő adást engedi egyidőben nézni, és felvenni, kivéve ha 2 tuneres, de ez ritka.
Tehát a kikapcsolt box mellett is lehet alapból tv-nézni, vagy felvenni egy filmet, miközben a boxon rögzíted a másik adást, és esetleg a 3-ikat nézed.HDMI-bemeneten....Ezt hogy oldod meg másként?
Veszel még két tv-t a családnak, és mindenki azt néz amit akar
-
petya2012
őstag
válasz
Stevenstyle #50053 üzenetére
szió
nem nekem volt problémám a NAS-al
-
josi9682
csendes tag
válasz
Stevenstyle #49701 üzenetére
Megkérdezhetem milyen típusra tetted fel? Én is tervezem,nekem 42lb650v van,04.32.20-as verzióval,de egyébként semmi gondom vele,nem akarom elrontani.
-
atirag
őstag
válasz
Stevenstyle #48073 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem tudom. Egyelőre megrendeltem,hogy holnap megyek érte,de már eléggé beálltam a 230ezerre ez meg ugye 30-al drágább és keresem azt amivel igazán meg tudom győzni magam
-
dWan
tag
válasz
Stevenstyle #47890 üzenetére
Sajnos nem. A gép és tv egymás mellett van, mindkettő wifin keresztül csatlakozik a routerhez, ami másik szobában van.
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Stevenstyle #47816 üzenetére
Azért egy apróság minimum van a prohardveres beállításban! Az a meleg 2 színhőmérséklet SZÁMOMRA valami gusztustalan, annyira túl színezett úgy az egész hogy borzalom...
Régebben szerettem az ennyire színes sőt túl színes megjelenítést, ennél a típusnál maximum meleg 1 de inkább normál vagy hideg, ami az én szemem világának tetszik és semmiféle ficam sincs, csak nézd meg a képet amit kitettem a nappaliról
-
zyntherious
csendes tag
válasz
Stevenstyle #47825 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Stevenstyle #47428 üzenetére
Ha visszaolvasol, par honappal ezelott volt egy naggggyyyon "komoly" vita arrol, hogy mennyivel kiralyabb belenagyitva nezni a filmeket.
-
Digital51
újonc
válasz
Stevenstyle #47366 üzenetére
Köszi az ötleteket mindenkitől. Ma vásároltam egy új kábelt, úgy néz ki jó lett, ez volt a hiba. Azért még pár napig tesztelem.
@*H* Ez a lista mentés nem akar bejönni. Nálam a következő jön be .LG42LB650V
Házikó-gyors-csatornák-cstorna hangolása
Itt a következő lehetőségek vannak: Automatikus beállítás
Tovább: antenna-kábel-műhold
Tovább: UPC
További szolgáltatók
Tovább: Típus: Full scan-gyorskereső-hálózatkeresés
Blind search:ki
Tovább: Csak digitális keresés
Kódolt programok átugrásaEnnyi. Ha tovább megyek, újrakeresi a programokat. A csatornakezelőbe sem találok csatornalista lementést.
Szerintetek érdemes frissítenem a 04.30.16-ra? 2 hetes a készülékem. -
kuruc01
tag
válasz
Stevenstyle #47345 üzenetére
Köszönöm,ez megvan itt milyen beállításokat érdemes eszközölni a manuálison kívül?
-
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #47311 üzenetére
Én úgy tudom, hogy WebOS van ezen is, mint minden 2014-es smart tv-n.
És Az LG honlapja szerint is
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest