- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liana_87 #51218 üzenetére
Az LB730V szerintem is tuti választás, UHD-t én csak akkor vennék, ha minimum ugyanolyan minőséget tud SD és HD tartalmaknál is, mint egy jó FHD, vagy még annál is jobbat. Ezt pedig csak tapasztalat útján lehet kideríteni.
carex6 Igen, mindkettő elérhető egy HDD-vel, de én nem használom ezeket, ezért a kivitelezésről mást kérdezz. Az biztos, hogy egy áramzabálóval, és távirányítóval kevesebb lenne a mediacarddal, de ha már megszoktátok, és a gyerekek miatt is könnyebb, akkor mérlegelni kell. Mediacarddal nem lehet szerintem felvenni is, és egy másik műsort nézni közben. -
Shingen
addikt
válasz
liana_87 #51218 üzenetére
Hali!
Én UHD nem vennék, van aki vásárolt és meg van elégedve vele, de kevés infot osztottak meg erről a fajtáról.
Az a baj nincs rá tartalom szinte kevés 4K van, illetve lehet letölteni.
Ha úgy is kisebb terjedelmű filmeket nézel rajta, én azt mondom 55" LB730V vegyed, az a felső kategóriába tartozik. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
liana_87 #51212 üzenetére
SAJÁT szubjektív vélemény! Én magamnak, ha nem játszanának csak elvétve az SD adások, nem lenne konzolos vagy PC-s játék és zömében BD és 3D filmeket néznék, nem mellesleg még keret is lenne rá akkor az UHD-t venném!
Egyébként ez nagyjából így is van nálam is csak a konzol játék és főleg a pénzmag hiánya miatt nem így döntöttem
szabferi: Nem kötekvésből, de tudnak a WebOS-es LG-k smb-t???? Csak észre vettem volna
Win7 és 8 valamint 8.1 esetén már a Windows Media player funkcionál DLNA szerverként is tudtommal, de smb nem játszik!!!! Szóval butaságokat ne terjesszünk
A Windows Media Player DLNA megosztását látja a TV!
Komolyan kérdezem, mert ha tényleg tudják WebOS alatt akkor csúnyán benéztem a dolgokat. Modjuk kevés esélyt látok rá, hogy így van :S
-
törölt tag
válasz
liana_87 #50368 üzenetére
A legnagyobb különbség az árukban van, meg a külső design-ban, ami a középen, vagy a két szélén lévő talpakat jelenti. Van még eltérés a képjavító funkcióknál, ami 800 vagy 700 Hz. Én másról nem tudok. 3D-re mindkettő nagyon jó, mert passzív technológia, nem vibrál, nincs crosstalk, stb. Jár a tévékhez 2 db szemüveg, és 2 távirányító is, az egyik a Magic Remote.
Összehasonlítás: [link], [link], árak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest