- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
Digital51 #48018 üzenetére
teljesen jó ez a vezérlő,
Én 3 ilyet építettem be itthon 2 a nappaliban egy polc rejtett világítása lett, a 3 ik a gyerekszobába ment
Az 5 métert távval, hálózati csatival, adapterrel 5500-ért vettem a vaterán / darab természetesen.
Pár kép, még a takarólécek felszerelése előtt.
A "szemének fúrtam egy 4mm átmérőjű lyukat, és oda ragasztottam be a fal síkjába, nem is feltűnő.
Pár kép róla: -
DaliBaba
csendes tag
válasz
Digital51 #48011 üzenetére
Nem rossz nem rossz!
A falitartóshoz is simán jó mivel a csavar eleve hosszabb a konzolhoz tehát alá / elé be lehet ezt tenni simán szerintem, viszont alulra is kéne egy megoldás nem? vagy csak két oldalt és felül lesz ledszalag? A távirányítója tényleg fura viszont itt a keret volt a lényeg h h néz ki, én amúgy azon is gondolkodtam h csak felragasztom a tv hátuljára a ledszalagot körbe
De egyelőre még nem barkácsoltam össze a kis 65" öst
-
Zsmester89
őstag
válasz
Ez durván lehúzás, ugye tudod?
Ugyan ezek a termékek csomagban olcsóbbak és egy csomó helyen kaphatóak. Pl itt 6500-ért, bár tegyük hozzá, hogy ingyenes szállítással 2700-3000ft körül meg is lehet rendelni szintén ugyan azt.
Keret minek? Nem öntapadós a ledsor, amit rendeltél? Amúgy olyan könnyű, hogy egy csomag ragaccsal megoldható simán.És már spóroltál volna majdnem 20e ft-ot
-
nimfas
addikt
válasz
Bocs, de ez a vezérlő nagyon tré'.... (nagyon piacos a hatása) továbbá infrás nem rádiós, tehát a kis szemét is látható helyre kell tenni. Miért nem ilyet vettél (tudom drágább, de a szoba dísze lett volna)Rádiós vezérlő
továbbá a szalag is elég drága...
60 ledes RGB szalag
30 ledes RGB szalagKíváncsi leszek a kész rendszerre
Mindenképp tölts fel képeket!
Szerk: én kínából szoktam rendelni a ledes cuccokat... szalag a töredékéből (US $9.54 az 5 méter 2400 Ft kb.) megvan a vezérlő kint is drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest