- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Skacok tudtok jó beállítást szín tér,élesség LG Smart 3D tévéhez ? Szín beállítás,és mokolások.
-
kasa85
őstag
Ledes tévék betegsége a bevilágítások.Lent oldal vannak a ledek.Nincs rá szorítva tesztelhetitek meg nyomjátok el tűnik.Erre következtetek,hogy belül a lap nem teljesen illeszkedik elég neki egy nagyon kicsi eltérés egyből lesz egy kis bevilágítás.Skacok egy kérdés kérlek segítsetek.Mi a felhősödés (bevilágítás?).meg mi a monitoromon olyan mintha egy kicsit szürke folt lenne ezt akkor lehet észre venni,ha itt a Proharveren gyorsan görgetem le a menüt?Lehet ez az általam vél kérdés felhősödés?
-
kasa85
őstag
Skacok normális,hogy az LG minitoromon meg néztem szín tesztelővel ami mutatja a hibás pixeleket,hogy a jobb felső sarokban van egy LG vízjel.Nagyon halvány észre sem vettem csak szürke tesztel.Nagyon nehéz ki venni.Így jelzik milyen kijelző van benne LG Smart 42 colos már ismertek pár oldallal írtam.
-
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54479 üzenetére
Ja ja tényleg hasznos a fény mellette a tévé tönkre teszi a szemet főleg egy 42 colos kevesebb mint két méterről.
Kicsi a szobám,de majd albérletben 3m re kalkulálom be.(#54486) Lacielvtars
Az faxa még jó,hogy nem füstölt le.Nálunk az egész hálózat vibrál.A szobában,a konyhában,és az én szobámban.Valami elektromos geb@sz van szerintem újra kéne vezetékezni,és le cserélni a villanyórát.Volt mikor a villám be b@szott nyáron a póznába a trafó levédte szerencsére a gép csak lekapcsolt meg minden.Igaz előtte is vibrált az áram,égők.Nem egyszer le verte a sütő a grillező a villany órát.Ment a sütő,és a főzőlap.Indukciós sütőnk van nem bírta a sütött lent,és a tetején a melegítőt.Tiszta ideg vagyok félek a gépem ki végzi.Remélem a táp ki egyenlíti az áramingadozást minőségi darab vagy 40 rongy volt.Ja igen kérdeztem csak félre értettem le tudjátok írni részletesen melyik beállatást kell az Nvidia panelban be állítani melyik ad szebb képet van kettő választás a neve Digitális színformátum van RGB,és YCbCr444.A másodikra tettem állítólag az szebb.Kerestem részletes infót melyik érdemes,de Angol tudásom harmatos a Chrome fordítóval azt hámoztam ki,hogy a fekete a YCbCr444 szebb az RGB kevésbé állítólag ott szürkés.Melyiket válasszam a legszebbet akarom ki hozni a gép képminőségéből.Bocsi a kérdés ismétlése miatt csak érdekel melyik milyen.Köszi skacok előre is -
kasa85
őstag
Ja elfelejtettem valamit le írni,ha emlékeztem a problémámra két,három oldallal arrébb.A lakásban áramingadozás van.Néha kint a konyhában a fali lámpa villog mintha ki akar égni.Régi építésű kerti lakás lehetséges ez az okozója minden problémámnak.A monitor mögé tettem egy kislámpát,hogy kímélje a szemem nem tudom jó ötlet.Az is vibrál elég sűrűn.Valami elektromos gond lehet a hálózatban régi a kábelek.
-
kasa85
őstag
Köszi a hasznos infót.
-
kasa85
őstag
Vagy érzékeny a szemem tudom nem csöves,de lehet van benne valami,hogy látom a 60 hz et.
-
kasa85
őstag
válasz
luckyman #54365 üzenetére
Nem itt a PH jelentkezik.Olyan mintha halványan villogna pá mikroszekundumot.Mindenhol ezt csinálja.Most írok a PH nem jelentkezik a jelenség.Végülés nem vészes talán a nagy monitornak 42" a tulajdonsága.Egy szaki azt mondta túl közel hozzá kb 2 méterre nagyobb a pixelek,és ennek a vibrálását látom.
-
kasa85
őstag
válasz
hpeti2 #54376 üzenetére
Ybcr444 megtaláltam az RGN mellett a TV-nél meg állítsd a színskálát széles-re.Ezt hol találom.Viszont van egy érdekesség.A házban néha pislákol a lámpa fázis kihagyás van egy villanásra a lámpa égő.Nem lehet ez okozza néha a halvány vibrálást.Úgy kell elképzelni mintha kisebb fényerőre kapcsolna vibrálna,és helyre áll.
-
kasa85
őstag
Halott a topik azért méh ezt ide írom.
Van egy LG 3D Smart tévém az Nvidia panelben van olyan,Digitális színformátum választási lehetőség RGB és a másik Ybcr444.Melyikre állítsam melyik a szebb? -
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54368 üzenetére
Értem meg próbálom.
(#54369) luckyman
Jelenleg még garanciális. -
kasa85
őstag
Végül is nem vibrálás inkább egy kis ugyan olyan színű mint a háttér a felvillanás kb egy tenyérnyi nagyság.Pár ezreddel erősebb a háttérben lévő színél,de alig észrevehető.Játékokban,filmekben nem jelentkezik.
-
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54344 üzenetére
Köszi akkor meg nyugodtam akkor nem kel cserélni a monitoromat.Olyan ez az egész mint most írok a PH a fehér részleg ahova a betűk kerülnek halványan pislákol szinte észrevehetetlen.
(#54346) Lacielvtars
Nem néztem nagyon,de emlékszem volt olyan,hogy láttam nem adtam neki teret.
Vibrálós ha tudod mi okozza örülnék neki talán a bevilágítás ?Garanciáztatnom kell vagy megfelel a műszaki előírtaknak?
-
kasa85
őstag
Ja másik VGA portban is ki próbáltam.
-
kasa85
őstag
válasz
Stevenstyle #54335 üzenetére
Halit.Egy helyben állok most nézem a PH,és halványan villog ez is normális jelenség.Vagy annak tudható be,hogy ledes,és felvillan időközönként.Aki tudna még segíteni nagyon megköszönném
-
kasa85
őstag
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem.
Nemrég vettem egy LG 42LA641S LED tévét.
A következő a problémám.Megnyitok egy alkalmazást semmi de a paintot,vagy fehér contrastot nézek halványan pislog ,vagy vibrál.Alig lehet észre venni nagyon kicsi a vibráció.Lehet ez a led tulajdonsága.Ha jól olvastam EDGE led van benne.Contrast kikapcsolval,kép álesítő kikapcsolva minden alapon van.Több kábellal próbáltam ugyan az.Remélem nem hibás termék.Tisztelettel,és köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest