- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kasa85 #54477 üzenetére
no az viszont elég sok minden megmagyaráz...
én pont most hétfőn cseréltem a nagy szobába - ahol a házimozim is van - csillárt, mert képzeljétek el lekapcsoltam a lámpát és elment a tévé képe...
és ahányszor le-fel kapcsoltam elment a tévé képe
a villanyszerelő szerint zárlatos volt a lámpa. (mondjuk volt már vagy 30-40 éves) -
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
kasa85 #54383 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal. A katódsugár csőves Tv / monitor vibrálást nem kellene összehozni azzal, h az LCD Tv-d kap egy 1920X1080 60Hz jelet a kettő nagyon nem ugyanaz.
Rendeltetésszerű működés és használat mellett NEM láthatsz vibrálást egy LCD Tv-n, legyen akármilyen érzékeny szemed. Ez a technológiából következik.
Ha az elektromos hálózattal is gond van először azt orvosolni majd ismétlem a saját böngészőjén is próbáld ki, az sem árt, ha közben le is húzod a Pc-t, h legalább az kizárható legyen teljes biztonsággal.
-
huncutka1029
addikt
válasz
kasa85 #54377 üzenetére
lehet, ez a feszültség ingadozás.
Vigyázni kell vele, kinyírhatja az érzékenyebb elektromos készülékeket.
Lehet érdemeasebb lenne átnézetned a lakás elektromos hálózatát.
HA régi tipusú aluminium vezetékek vannak, legalább az ilyen konnektorokig érdemes kicserélni rézre.
A kép beállítások, speciális -ban keresd a színskálát, módszer (2 pontos , 10 pontos IRE, ) ezek környékén keresd -
-
luckyman
aktív tag
válasz
kasa85 #54361 üzenetére
Elég nehéz ezt így értelmezni. Ha valóban vibrál, az tényleg nem egészséges, de talán beállításokkal lehet rajta segíteni. Én nem találkoztam szerencsére ilyennel. Talán rossz opciót választasz és nem helyes frekvenciával hajtja a tévét. Nekem csak a tévén van olyankor kép, bár nem használom így. A hdmi bemenetet pedig tényleg címkézd át pc-re, állítólag olyanokat kikapcsol, amit egyéb címke alatt nem lehet.
Viszont, ha pl. a betűk körül picit elszíneződőik ( mármint pc-ről hajtva, fehér alapon fekete betűk ) az nekem is olyan, állítólag a polárszűrő miatt van és csak ekkor látszik, más tartalomnál nem. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
kasa85 #54343 üzenetére
Továbbra is úgy gondolom, hogy semmi gond a ledek körül és dughatod bármilyen portba mert amit te körbe írtál az szerintem nem villogás, hanem a polárszűrő miatti elszíneződés a nagy kontrasztú helyeken, ami pl egy írott szöveg Word-ben. Film nézés vagy TV műsor nézés közben nem látható, de pl ha valaki monitornak használja és weboldalakat nézeget vagy Word, Excel használat közben közelről látható.
Idézném a geeks.hu tesztben leírtakat:
"Egy dolgot érdemes még megemlíteni a részletességgel kapcsolatban: a nagyon nagy kontraszttal rendelkező helyeknél (ha például fekete és fehér pontokat váltogató tesztábrát nézünk) némi sárgás vagy lilás árnyalatot lehet felfedezni, amely a polarizációs szűrő alkalmazásának következménye. Ez közelről nézve esetleg gondot okozhat, ha a készüléken mondjuk egy Word dokumentumot jelenítünk meg, de normál körülmények között észrevehetetlen jelenségről van szó."
Persze lehet, hogy nálad más probléma van de a leírtak alapján én csak erre tudok gondolni, led villogást kizárt dolog, hogy lássál. A jelenség a weblapon történő görgetéskor a szövegnél látványosabb lehet.
Ezért nem is szoktam ajánlani passzív 3D-s LCD TV-t olyan embernek aki kifejezetten nagy monitornak szeretné használni (megjegyzem nem is annak készülnek), mert zavaró lehet.
-
Stevenstyle
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest