- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
-
szpal17
őstag
válasz
snooze #99249 üzenetére
Fekete képernyőnél csak fekete, nincs rajta folt. Tudom egyébként mire gondolsz, korábban egy másik TV-nél csak fehér folt keletkezett, az panel hiba. De itt a panelnek láthatóan semmi baja, csak a ledsor mögötte ami megvilágítja kicsit eltévedt a színekben.
vzsryl: Még előtte megpróbálom megjavíttatni, de ha nem akkor megmondom a címet ahová dobom az egészet
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz
snooze #98744 üzenetére
Mért nem szeded le az újat? Az elmúlt 7 évben folyamatosan frissült, ma is jött ki új release
https://github.com/PredatH0r/ChanSort/releases -
Mosqu!to
addikt
válasz
snooze #98740 üzenetére
1) A TV-n beolvastatok minden adót, ebből csinál magának egy saját listát.
2) Hozzádaom az M4-et (mert ez valamiért kimarad mindig a sima scanből)
3) Mentem USB-re a csatornakiosztást
4) A pendriveról beolvastatom chansorttal a GlobalClone00001.TLL -t
5) Átvariálom a sorrendet, törlöm a felesleget
6) Rámentek az eredeti fájlra
7) USB-ről beolvastatom a csatornalistát a tv-vel
8) TV restart.Gyakorlatilag ennyi. Legutóbb némileg megbolondult, és volt, hogy több adó is került egy csatornahelyre, de csak néhány, ezeket manuálisan javítottam a tv-n.
Próbálkoztam azzal, hogy másik, régebbi OS-t futtató LG tv csatornalistáját áttegyem a C8-ra, de attól teljesen megőrült, ugyanígy visszafelé is. Szóval a tanulság az, hogy először mindig a tv hozzon magának létre egy listát, és azt bindzsizem chansortban, nem pedig egy meglévő adatokkal bíró listából dolgozom. -
törölt tag
válasz
snooze #54957 üzenetére
Megtartja. Kereséskor ki lehet választani a földi, kábel, vagy műholdas keresést, hogy 1, 2 , vagy mindhárom módon indítod. A földi keresés nem ír felül másik módon lekeresett csatornákat, de a többi sem. Ezt az LB670-671V, és nagyobb számozású tévék tudják, valószínűleg a 630-650V is, de azt még nem próbáltam. A kisebb LB5xxx-es tévéken más menü van, azt nem tudom hogy működik.
amtibacsi által javasolt átkapcsolós kütyü az lehet hogy kell majd hozzá. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
snooze #54957 üzenetére
Nekem úgy tűnik,hogy nem fog menni,mivel a földi csatornák is azon a frekin vannak, amin a kábeltv és csak egy bemenet van a TV-n, legalábbis nálunk. Van egy chansort nevű progi, amivel esetleg meg lehetne próbálni az összefésülést, de akkor még mindig az a gond, hogy át kell dugdosni az antennát, mivel a közösítésnél az antennajelet nagyon elnyomja a kábeltv jele, így egy adót sem tudsz nézni digitálisan. Létezik olyan átkapcsoló, ami 5 V hatására átkapcsolja a két antennabemenet közötti jelet, de azt nem tudom, hogy a TV vajon kiad e 5 V-ot földi digi csatorna esetén. Ahhoz meg túl drága a kütyü, hogy kísérletezgessek.
-
MrChris
nagyúr
válasz
snooze #35533 üzenetére
felraktam telóra, tabletre a vezérlő programot, de azt se találtam praktikusnak. Néznem kell mit csinálok egyszer képernyő, vissza teló-képernyő-teló... A sima távkapcs már beidegződött, nem beállításra/menüzésre kell, hanem sima TVzésre aminél mint 'régen' csukott szemmel odafigyelés nélkül megy. Rajtatartom a gombon az ujjam és érzem mikor kapcsol, gépelni is könnyebben megy billentyűvel, mint remottal kergetni a betűket...nem akarok a levegőben hadonászni
Kinek az alma kinek a körte.
-
Gicz
addikt
válasz
snooze #35527 üzenetére
egyáltalán nem. tapintásból rögtön tudom merre vannak a gombok, 100 nyomásból 1 megy mellé.
és a beállítások menüben sokkal könnyebb a föl le jobbra balra ok gombokkal mint a nyillal hadonászni. 2012 július óta van Tv, adták hozzá a magic remote-ot, kb a vásárlás után 2 hónappal bekerült egy fiókba, mert szinte sosem használtam, és azóta is ottvan. hozzá sem nyúltam.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
snooze #35520 üzenetére
Hát én mindenhol csak komplettet láttam, ami fekete színű (AN-MR400), ha ezüst színűt ajánlottak neked, az elég gyanús, mert olyan csak a Tv-khez jár, azt kb. úgy tudom, elképzelni, kis webshop esetén, hogy dobozból kiveszik a Magicet, raknak helyette bele Normál távirányítót, azt meg megpróbálják eladni adapter nélkül, de olyat ne vegyél szerintem mert külön egymagába nem nagyon fogsz találni MMR dongle-t, ami venni fogja a jelet.
Vagy a másik variáció, hogy rosszul tudják, hogy nincsen benne adapter. -
LucasGrant
aktív tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
snooze #34850 üzenetére
Kabelen meg muholdon nagyobb a savszele az sdnek, mint mondjuk foldin, de attol meg kb nezhetetlen fhd kijelzon, a szelesvasznu musorok 4:3ra konvertalva meg filmmel megazakitott reklamaradat.
Mindenki egeszsegere, de maradok inkabb a bd25/50nel, arra az 1-2 tv adasra meg boven elegendo az analog kabel, sot, meg sok is! -
huncutka1029
addikt
válasz
snooze #31999 üzenetére
sehol
És most gugliztam, elég ellentmondó infók vannak róla.
Állítólag a Tréhóm csak jan 7-től teszi elérhetővé, a UPC nél alap csomagba kerül, Diginél is ott lesz januártól, másik hír szerint csak január 5-ig kódolatlan,
Mindig tv is átteszi ekkortól az extra csomagba....
Szóval akinél bejön az örüljön, én nem látok tiszta infókat ezügyben -
huncutka1029
addikt
válasz
snooze #31989 üzenetére
Betyarr lakhelye szerinti csatornalistából, az sem derül ki, hogy van.
Nem szerepel a listában -
betyarr
veterán
válasz
snooze #31970 üzenetére
tuti,mert az ügyfélszolga is ennyit mondott,apósoméknak is ennyi (digisek),illetve a pár száz méterrel arrébb lakó ismerős is ezt írta (ő is digis).mindkettőnek dig+-os csomagja van,nekem mini,de abban is elérhetőnek kéne lennie.
most fejeztem be a kb 6. teljes keresést.de volt már gyors,kézi,hálózat,tehát minden.többször is.megigazgattam a madzagot az elosztónál,áttettem a másikba is,meg a felvevőből is kihúztam és direktbe a tv-be bekötöttem,de semmi.
kezdem azt hinni,hogy vagy a digi szórakozik,vagy tényleg kábel hiba. -
yodamester10
őstag
válasz
snooze #31892 üzenetére
Egyszerűbb lett volna írni,hogy Google a barátod...
Lehet nem jól tettem fel a kérdést?
Tehát honnan fogja látni a tévé a pécémet?Samu telót látja,philips tévét látja,de a pécének nincs wifije.Úgy lehet küldeni képet és hangot mintha 10 méteers Hdmi kábellel dugtam volna össze? -
bluobluo75
őstag
válasz
snooze #31727 üzenetére
mondjuk azt hittem itt válaszol valaki...
az élő adás visszatekerése arra is érthető ha én például a tv2-n a hiradót nézem azzal végzek átkapcsolok az RTLklubra és ott is megnézhetem a hiradót ami már ott lement?
Illetve a 2 óra hossz mikortól mérvadó? mivel úgy tudom annyit lehet visszatekerni max...úgyértem, hogy ha a tévét bekapcsolom 16:00-kor és 16:20-kor visszatekerem csak azt a 20 percet rögzíti? -
Zirowe
nagyúr
válasz
snooze #30990 üzenetére
Itt sem mindegy, mert egy másik 64gb usb 3.0-ás pendriveot már nem fogadta el (63mb/s írás, 116mb/s olvasás), az extreme meg olyan 200mb/olvasás és 190mb/s írást tud.
45gb-re ír 20perc sd-t vagy 5 perc hd felvételt, ami eléggé fos, stb többet tud felvenni, vagy csak rosszul saccol a cucc. -
Findzs
addikt
válasz
snooze #28858 üzenetére
úgy sikerült elmentenem a nevet, hogy amikor beírtam a kézi hangolásnál kilépéskor rányomtam a bolti bemutató gombra aztán a kilépésre
hogy miért így menti el nem tudom, mintha a bolti bemutató gomb = lenne a mentés gombbalna lassan csak kiismerem ezt a tv -t, köszi a segítséget
-
forras2
őstag
válasz
snooze #28796 üzenetére
2 helységben van a lakásban digi. Nálam nincs beltéri, csak 1 kis kütyü, meg a beltériről van rákötve antenna kábellal a tv-re. Tehát így nincs lehetőség scart csatlakoztatására. Azaz jól értem, hogy felejtős, hogy lesz sima tv adás a tv-n?
Tehát nagyjából hiper szuper tv ez, de a 10 éves nokia tv-m hazavágja bármikor ilyen téren, mert ehhez hülye -
gahor72
aktív tag
válasz
snooze #26643 üzenetére
Mind a kettő elég rég árulja,lehet ,hogy lejjebb is megy az ár.
A másodikkal többször is beszéltem telefonon,nagyon normális,de utánvéttel nem akarta adni,aukciós oldalra nem tudta feltenni.2hét után felhívott,hogy jön BP-re és ha kell elhozza,ebből gondolom,hogy nagyon el akarja adni.
Webáruházból többel is beszéltem,de nem tudták beszerezni,és az ár sem mindegy.
Ha tartaléknak kell,magán embertől kéne venned,mert ott lehet alkudozni.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest