Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
válasz
Mókus Zs #40322 üzenetére
+1
Eddig nekem is csak pozitív a véleményem róla. Talán a magic remote tűnik egy kicsit gagyinak, alapvetően nincs gondom a kezelésével, de néha a gombnyomást alig érzékeli. Habár a görgő nagyon jó csatornaváltáshoz, hogy ezt miért nem találták ki korábban
Nekem a design szempont döntött a 691 mellett, nekem már nagyon unalmas a sok fekete, legalább a fém és fémszerű betétek feldobják kicsit, csak mondom a kérdezőnek, ha esetleg nem tudja, hogy a 690 és 691 között ez a különbség csak -
Vanos
aktív tag
válasz
Mókus Zs #32599 üzenetére
Ha +30 000-et megér a külső, akkor még megtoldom egy 20-assal, és veszek egy 7-es szériát.
Mivel nálam falon lesz, a dizájnok közötti különbség csak a TV alsó szélére korlátozódik.
Mivel minden kütyüm fekete - a 740S meg úgy tűnik hogy csak fehér színben kapható - 660S vs. 790V marad. Itt viszont már 90 000Ft a különbség.A következő áresést megvárom, hogy a 790V-t meddig ejtik le.
Most inkább a 660S-re szavazok. A 660S - 790V különbségét meg inkább elköltöm 2,5-ös 1TB-os vinyóra meg ilyesmire.Az új széria megjelenése mikorra várható?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Mókus Zs #32600 üzenetére
Aha, tehát ha egy la620s tulaj próbálja mondani, hogy 100hz-s panelja van, akkor szimplán buta, de ha kiderül a drágalátos la660 és la690ről, hogy nem 100hz-s, akkor rögtön hülyeség.
Amúgy mondom, nem vágom honnan vették az infókat, mert máshol nem találok ilyen leírást, csak visszautalást erre.
De számomra az a furcsa, hogy különböző mci-k is 50hz-t takarnak eszerint. -
Ravenloft
tag
válasz
Mókus Zs #31140 üzenetére
Az alábbi linkről töltöttem le őket. De mint írtam volt, nekem egy kicsit "macerás" volt. De azért csak lejöttek szép sorjában. Amúgy a gépemre szedtem le nem a TV-re. De amúgy, hogy értetted, hogy a TV-re?
http://www.demo-world.eu/trailers/3d-high-definition-trailers.php
-
válasz
Mókus Zs #31140 üzenetére
A Demo World nevű oldalon rengeteg 3d demó van. A letöltésük teljesen legális, viszont egyszerre csak egy fájlt tölthetsz.
Nagyon jó kis oldal, amikor a 3d még nem volt elterjedve annyira mint manapság - jó pár éve -, akkor onnan töltöttem az új tévéimre az 1080p videókat. Fent az összes DTS, DD, THX demo is.. -
válasz
Mókus Zs #30978 üzenetére
Múlt héten már a digitalko-ban sem volt 690. Sem, 660....1 db 667 volt csak nekik, arra sikerült lecsapnom.
Előtte bementem a városomban található euronics üzletekbe, de amikor előadtam, hogy mit akarok, már az "LA" szó kimondásánál közbevágtak, hogy "felejtsd el."
A tescokban kering még pár modell, de állítólag azokra valami szlovák garancia van, nekem ezt mondták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest