- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
mivamma #39140 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ
Ebben a boltban néztem a TV-t, mert itt vagy egy tizessel olcsóbb, mint máshol.
Valakinek volt már dolga velük? Nem nagyon hallottam még róluk. -
gyeniko
őstag
válasz
mivamma #37461 üzenetére
Nekem az emeleti cucc powerline-nal kapcsolódik a hálózathoz. A tapasztalatom az, hogy 1080p+DTS hang már szaggat. Igaz, hogy az első, itthon kapható eszközök egyikével működik, már sokkal jobbak is vannak ennél.
A jel nagyon nem szeret átugrálni a fázisok között, de még a kismegszakítókon is csak áldozatokkal rágja át magát, vagyis nagyot lassul. Ha egy körön van a 2 dugaljad, akkor elég jól tudhat működni. Nálam 2 külön fázison van a 2 dugalj, ezért ügyetlenkedik a jel. -
Lacinavi
tag
válasz
mivamma #36660 üzenetére
Sajnos éppen rápakolja a kontrasztot fényerőt mindent ami belefér. Nézek egy filmet kellemes nem fárasztó beállításokkal, de akarok a beállításokon csavarni egyet akkor akkora fényerővel jelentkezik be a főmenü, hogy pár másodpercig hunyorogni kell. Lehet, hogy a szervizmenüben lehetne állítani?
-
Gicz
addikt
válasz
mivamma #36654 üzenetére
mi a baj a kontraszttal? talán az hogy a samu 7-8000 az LCD-k között az egyik legjobb kontraszttal rendelkezik, kb 3000:1. míg egy IPS paneles TV, kb 1000:1-et tud. az 3-ad akkora. Az nagyon nem mind1. Pláne ha a "jóról" váltasz "rosszra" akkor nagyon látványos.
menjen el és nézze meg? csodálatos tanács, a mediamarkt 123123124 Wattnyi neonja mellett pont a kontrasztból, és a feketeszintből nem fog látni semmit sem.
es7000-et IPS- re cserélni nagy hülyeség szerintem, főleg ha otthon is inkább este nézi. Van itthon lm671-em meg egy Pana plazmám, tudom milyen látványos tud lenni a fekete, és a kontraszt különbség.
-
krisznagy
tag
válasz
mivamma #36355 üzenetére
Nem feltétlen elfogult válaszokat várok...inkább az érdekel hogy megéri-e váltanom vagy sem
Oké, hogy jó tv meg minden és tudom LG fórumra írtam, de ezt a kérdést feltettem a Samsung fórumra is...mivel 2 gyártói típust találtam jó áron...így nem tudom melyikre cseréljem....várom a válaszokat
-
Baranya24
tag
válasz
mivamma #31717 üzenetére
Szerinted tudom mi az h valós és nem valós 200Hz?
Annyira vok képben tévében, hogy nagyon nem. Azt tudom, h 100hzest nem szabad megvenni :-)
Ha nekem a specifikációknál azt írják 200Hz akkor az addig annyi, amíg egy hozzáértő el nem magyarázza h miért nem. Szóval kérlek világosíts fel. -
simon87
csendes tag
válasz
mivamma #29735 üzenetére
Szia!
Én vettem egy ilyen TV-t, múlt hét csütörtökön 55" méretben.
A képe normális minőségű forrás esetén gyönyörű, a dizájn szintén. Minimális bevilágítást csak teljesen fekete képernyőnél látok, igaz még sajnos nem volt időm végig zongorázni a beállításokat, hogy ezen hogyan lehetne változtatni.
Filmeket DLNA-n keresztül dobom ki rá, röccenés nélkül viszi. Ami érdekes, hogy pl.: egy Samsung story station-t rádugva USB-n, képes megakadni néha a lejátszás.
Nem tudom mennyire szempont, de a 3D-s tartalmak elképesztően néznek ki. Írom ezt úgy, hogy ez nálam abszolút utolsó szempont volt a vásárlásnál.Problémáim csak az "okos" dolgokkal vannak. A menü néha lassan reagál, a Youtube app fél percig viccelődik egy videó elindításánál és csak utána fut normálisan, a böngésző sem egy kapkodó idegbeteg. Abban bízom, hogy ezeket egy frissítés majd orvosolni fogja.
Alapvetően elégedett vagyok vele, jó bolt volt. Kicsit árnyalja a képet a smart funkciók kiforratlansága, de nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Üdv, simon
-
balintka
addikt
válasz
mivamma #29669 üzenetére
A 660-asban nem tetszik, h fényes fekete az oldala. Mindenképp a 690-est szeretném. Ja, nem írtam, de a 106-ost, 42 colost gondoltam, de kitaláltad. Köszi az infót.
Az a dec. 2-i feltöltés nem rossz adat, úgyis 1-je körül gondoltam rendelni.
Szerk: a netről fogom rendelni, mert ott jóval olcsóbb, mint az üzletben.
-
huncutka1029
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest