- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
A SCART analóg. Tökmindegy, hogy honnan jön bele a jel, analóg és ez a lényeg.
Tehát a te esetedben analóg módon megy a tévédbe a jel. (Ez egyébként kerülendő, mert ront a minőségen.) Szükséged van egy vinyóra amin nincsen semmilyen adat, amire még szükséged lenne, mert a tévé törölni fogja. Dugj rá egy ilyen vinyót a tévére és a képen látható ablakban nyomj az Igen-re. Várd meg, amíg megcsinálja. Ez után próbáld meg azt, hogy a tévé távirányítóján megnyomod a Pause gombot.
Ekkor megáll-e a kép? A Play gomb megnyomására folytatódik-e onnan a műsor, ahol megállítottad? A Rev (visszatekerés) gomb megnyomásával vissza tudod-e tekerni a műsort odáig, amikor elkezdted nézni? A Rec gomb megnyomásával tudod-e rögzíteni, amit nézel? Utána vissza tudod nézni a felvételek között?
Természetesen mindezt úgy, hogy semmit sem csinálsz még véletlenül sem a Set-top-box távirányítójával. (A félreértések elkerülése végett írom!) -
Lacinavi
tag
Ami a képen van az még nem feltételezi, hogy analóg adást is rögzít. Ez csak a rácsatlakozott háttértár saját formátumúvá formatálását jelzi!
A scart bemenet mióta digitális? Szerinted a sok milliónyi régi tv mind digitális átalakítókkal volt felszerelve, hogy analóg módon jelenítse meg a képet. Scart csatlakozó egy összetett rendszert alkot. Egy csatlakozóba integrálták a videó bemenet, kimenet audio bemenet, kimenet. Ill. amelyik készülék támogatta RGB bemenet kimenet. Így nem kellett egy kazal vezetéket használni az analóg készülékek összekapcsolásához. -
Watt25
veterán
Én most már inkább nem nyilatkozom a témában. Edenyke hozzászólása elbizonytalanított.Ha igaz, amit ír, akkor az LA sorozatnál már máshogy vannak a dolgok. Bár, ezt eddig még senki nem írta, szóval, én most várakozó állásponton vagyok.
Szóval, a kérdés mindenkihez: Igaz, hogy LA620S tévé már hajlandó analóg forrásból is rögzíteni az adást és esetleg még a TimeShift-et is tudja? Eddig ezt miért nem mondta senki? Azért ez nem egy olyan lehanyagolható információ... -
OldMike
őstag
-
Zirowe
nagyúr
Én végül hagytam a fenébe az egészet, mert a header szerkesztés nem oldható meg rendesen remuxolás nélkül, hdd marad továbbra is a routeren, 5ghz-re is átköltöztem közben, a már így is jó wifi vétel még jobb lett a tvnek, aztán ha olyan filmmel találkozom, aminek nem felel meg az alapértelmezett hangsávja, akkor azt az r6s-el nézem meg.
Az semmi, hogy manuálisan kell nyomogatni a 3d gombot, de olyan is van, hogy vége a filmnek, kilépek a dlnaból, vissza a tvhez és azt is átváltja 3d-be ahelyett, hogy kikapcsolna, de a 3d-be váltás se mindig okés, szóval lenne ezen még mit reszelni.
-
dr.bubo
őstag
LG 42LA620S Itt megtalálod méreteit.
Szerintem jó választás a 620S.
2-3 méter a az ideális nézési távolság 3D-nél, gyengébb minőségű 3d anyagnál ez 3-4 méterre is kitolódhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest