Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz
Biga123
üzenetére
direkt led: sötét sarkok, : ez minimálisan van kb 1cm a sugara de csak hideg fehér háttérnél látom mintha az a 1cm-es sugár meleg fehér lenne szóval szinte észrevehetetlen tv nézés közben meg nem is látszik , amúgy az oled tv-n kívül mindegyiknél ez van
a samumnál ez kb 5cm volt.a kijelző széle mellett körbe halvány csík látható. : ilyet még nem láttam egy tévénél sem

-
törölt tag
válasz
Biga123
üzenetére
Nálad? Mert nekem LB-m van, mint itt sok fórumozónak, és nincsenek körben halvány csíkok, a sarkoknál minimális sötétedés van, de szinte alig látszik, senkit nem zavar. Egyébként másik márkánál, a hasonló kategóriás samun is vannak sötétebb sarkok. Analógot meg inkább a CRT-n nézd, azt ahhoz gyártották. Az idei évtől kezdve állítólag megszüntetik a kábel tévék is. Ja, és minden tévének vannak kisebb-nagyobb hibái, de hát ez van. Elfelejteni az analógot kell meg a CRT-t is, legalábbis aki megteheti.
-
Biga123
addikt
válasz
Töltikápi
üzenetére
LB széria : direkt led: sötét sarkok, a kijelző széle mellett körbe halvány csík látható. analóg tunerját el kell felejteni, foci nézésre szinte alkalmatlan . LA sok tekintetben jobb volt viszont az edge ledes (képernyő szélénél világos foltok tapasztalhatók) szal ha tényleg szép képet akarsz a led es tvket el kell felejteni

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mind3-hoz jár a Magic Remote és 2 db szemüveg is. Általában a 671V a legjobb áron vehető, 679V a legdrágább, pedig teljesen ugyanaz a tudás és tartalom.
josi9682 Hívd a szervizt, majd kimennek és megnézik.Töltikápi LA széria kifutott 2013-as típus, elvileg már nem nagyon kapható új bontatlan tévé.
Én az LG 47LB730, vagy az LG 50LB671V-t javasolnám. Műszakilag az ár/méret mellett a talp/lábak a komolyabb eltérés köztük. -
Töltikápi
újonc
Hello, érdeklődnék LG tv-t szeretnék vásárolni. Melyiket érdemes ?
- Legyen szép képe
-3D -s
-47"- 50"
Már nézegettem néhányat : LG 47LA691S , LG 47LB730 , LG 47LA660S , LG 50LA660S , LG 50LA6608 , LG 50LB650V <- ezek közül melyik lenne a legjobb illetve ha van ezekhez hasonló akkor várom a válaszokat
-
josi9682
csendes tag
Sziasztok.
42LB650v-nél találkozott már valaki azzal a hibával,hogy kb 10-15 mp időtartamban elkezd villogni a kép (rövid időközönként feketére vált) majd teljesen fekete lesz a képernyő? Aztán néhány mp múlva visszaáll minden az eredeti képre.
Teljesen váratlanul jelentkezik a hiba,van úgy hogy hetekig semmi,aztán elkezdi.
-
törölt tag
Sziasztok

Az Extreme Digital-ban akarok tv-t venni (bizonyos okok miatt csak ott jöhet szóba). Van ott ugyebár az LG42LB670, a 671 és a 679, amiknek az áruk ugyanannyi. Ezek teljesen megegyeznek belsőleg, csak kinézetre van különbség köztük? S a 671-hez alapból a dobozban van ugye Magic Remote távirányító. S a másik kettőhöz is jár alapból? -
huncutka1029
addikt
válasz
taknyí
üzenetére
szia, a passtrough val, ha a digitális hangot auto-ra állítod, mindent átenged konvertálás, butítás nélkül.
Kérdés mit tud fogadni a HDMI másik vége.
Mondjuk én ma próbáltam THX HD 7.1-et az enyémen, de azt nem támogatja.
DTS, DD, (5.1, 7.1 ) átmennek, már a régebbi modelleken is optikán, és HDMI-n is.
A THX optikán tuti, HDMI-n nem tudom, nem próbáltam
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne...
Az LG 47 LA660S tv milyen formátumú és hány csatornás hangot képes közvetíteni?
1. hdmi-arc kimeneten
2. optikai kimeneten -
huncutka1029
addikt
válasz
fricc_
üzenetére
minden valószínűség szerint ki fogja cserélni az alaplapodat.
Ha utána is ilyen a kép, akkor kijelző csere lesz.( garanciás még, így nem fog pénzedbe kerülni.
nincs gyerek a családban, aki esetleg véletlenül megütötte, megnyomta a kijelzőt?
próbáld meg óvatosan az alsó, és az átellenben lévő felső sarkot óvatosan megcsavarni, megfeszíteni.
DE csak óvatosan!!!!! Előfordul, hogy az illesztés nem tökéletes, és ilyenkor feszül a keretben.
Hasonló megoldások szoktak működni a bevilágításoknál is. -
fricc_
tag
Sziasztok!
Leírom ide is, elvégre ez az LG topic nemde? :-)
Van egy hamarosan egy éves LG 39LA620S-as TV-m.
Bőszen használtuk az utóbbi időben vettem észre hogy elkezdett a 3D-s kép egyre jobban szellemképesedni.Hogy megelőzzem a kérdéseket:
Számítógépen illetve asztali lejátszóval is próbáltam, nincs különbség.
A lemezek full 3D-s voltak, se nem Half-SBS vagy Half-OU
A TV-ben lévő gyári tesztkép is nagyon szellemképes.
A TV-t szemből nézem, 2,5-4m-ről éskb. a képernyő 2/3-ánál van a fejmagasságom
Természetesen kipróbáltam mindenféle szögből akkor is hibás volt.
A gyári szemüvegeket használjuk, üzletben ill. ismerősnél kipróbáltam a szemüvegeket ott jó volt a kép.
Az egész család hibásnak látja.
Ha állítok a lejátszón, vagy a számítógépen a 3D beállításoknál, akkor változás vagy az előtér vagy a háttér javára illetve hátrányára történik. Vagyis ha az előtérből kiveszem a szellemképet, a háttér lesz olyan, ha a hátteret lövöm be az előtér lesz rossz.
Ugyan ezt eljátszottam a Tv beállításainál is, a tapasztalat ugyan ez, kivéve, hogy a gyári tesztkép semmit sem változik akár mit is állítok be.
Talán nem hagytam ki semmit.A tervek szerint hétfőn hívom a szervizt.
Esetleg tudtok tanácsot adni, hogy mire számítsak ha -remélhetőleg- jön a szerelő? -
lukgab
tag
Terveim szerint le szeretném cserélni a 4 éves NASomat valami olyanra, amit majd az LG 55LB731V m jobban fog kezelni mint a mostani WD MyBook Liveomat. Erről szeretnék majd filmet nézni.
Ki milyen gigabites hálózati media szervert tud ajánlani amit mind az otthoni notebookok és az egy szem iPad gond nélkül tud kezelni? Lehet csak keret is, mert akkor átteszem csak jelenlegi vinyómat, de szerintem egy 2 TB-os változatot akarok venni.
Illetve milyen és mekkora USB-s vinyot kéne vennem a TV mellé, hogy ki tudjam használni a TVbe rejlő képességeket?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Volt itt a Digi, mert atkottettem UPC-ről.
Hol találom a ci+ modul beállításokat?
A kódolást akarják kivenni...
Lg Lb730v
Köszönöm szépen! -
Dave567
veterán
válasz
üzenetére
Felőlem akár be is perelhetsz... De én nem fogok az embereknek hazudni.
(#54563) dantre: Volt már 450000 LG is, nem csak közép kategória.
De sok ember a tesztekkel jön, meg lehet nézni mi a különbség.Ja megjegyzem ez is személyeskedésnek számít.... Amit nem tudom megint ki kezdett?

(#54560) luckyman: Ugye te az OU/SBS-re gondoltál, és nem a BD-re?
(#54572) berbatov2: 3D HD Topicban mindennek utána járhatsz, de amit OU/SBS-nek neveznek, az nem FULLHD.
10GB MKV átkonvertálva, amit ha van egy jó PC-d te is megtudod csinálni, ellenben a BD50 az eredeti.De tényleg lehet informálódni a 3D HD topicban.

-
kuyarashi
őstag
Megtudjátok mondani, hogy az LG 42LB561V PWM-es, vagy sem? Ezen felül további tapasztalatok? (Rendelni szeretném, így nem tudom ellenőrizni, hogy PWM vezérlésű-e.)
-
MrBazsi
senior tag
-
berbatov2
senior tag
Az Ou meg az SBS- t, ertem. De mi a BD50 ott milyen a technika, a masik kettohoz kepest?
-
-axxon-
tag
üdv!
nemrég vettem egy LG 42LB650V tv-t.
a gondom az hogy a plexen keresztül nézem a letöltött filmeket, de a felíratok nem jelennek meg, hiába van egy mappába.
a régebbi lg tv-m az viszont lejátssza.
mi a gond? -
törölt tag
válasz
gabormgp
üzenetére
Akkor keress LG-t, de én még nem találtam. Sokan használják pl ezt Logitech Wireless Touch Keyboard K400( Az én usb-s bill+egér kombóm tökéletesen működik a tévével is)
-
gabormgp
senior tag
Van egy lg full hd led 3d smart tv-m.
Ehhez szeretnek venni vezeteknelkuli billentyuzetet ill. egeret.
Hol lehet ilyet kapni? -
bigrock
addikt
Üdv mindenkinek!
42"-ben melyik LG TV-t ajánlanátok? Smart, 3D nem kell, főleg sport adásokhoz kellene (foci)
Köszi! -
kasa85
őstag
Skacok normális,hogy az LG minitoromon meg néztem szín tesztelővel ami mutatja a hibás pixeleket,hogy a jobb felső sarokban van egy LG vízjel.Nagyon halvány észre sem vettem csak szürke tesztel.Nagyon nehéz ki venni.Így jelzik milyen kijelző van benne LG Smart 42 colos már ismertek pár oldallal írtam.
-
luckyman
aktív tag
Kíváncsiságképp megnéztem egy filmet ( na nem az egészet ) mindkét verzióban. Azt kell mondjam, ÉN nem veszek észre különbséget sem felbontásban, sem 3D érzetben, mindkettő jó. Valószínűleg a véletlen műve volt az említett tapasztalat, ami az sbs mellett szólt. Azt ki merem jelenteni, hogy LB671-en tök mindegy, milyet néz az ember ( 47" 2.5-3m ).
-
Dave567
veterán
Én nem beszéltem az Aktív 3D-ről.
BD50-ről beszéltem ami FullHD3d-t nyom.
Személy szerint az Aktív 3D/ Passzív 3D-ről mindenkinek meg van a véleménye.
Engem zavarnak a vízszintes csíkok 50"-nál, 1,5 m-ről, más meg 4 m-ről nézi, persze hogy nem látnak csíkokat.
De hagyjuk is, mindenki azt néz amit akar.
-
Dave567
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
És?
Itt is lehet eszmecserét folytatni a 3d-ről, mondjuk nem huzamosabb ideig.
Van 3d HD topic is, de ott meg le fognak hurrogni, hogy az OU SBS nem FULLHD.
Mert nem is az.
A kolléga csak fel akart világosítani, és ebből indult ki az egész, igaz kicsit csúnyán, de legközelebb jobban sikerül.
-
Dave567
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szerintem nem gond ha leírod a tapasztalatodat, azért vannak itt az emberek, hogy segítsenek, ez nem gond.
De próbáld ki az Avatart BD50-ben is, az tényleg FullHD, lehet nem lesz különbség a térhatás miatt, de szebb képe van.(#54545) bigdigit: Ha tudod nézd meg, és amelyik jobban tetszik, azt vedd.
De van LED topic/Milyen tv-t vegyek Topic is. -
Winchester95
őstag
Megoldodott a problema!!!
Teruletet finnorszagra kellett allitani es teljes keresesre. -
bigdigit
addikt
Egy rövid velős kérdés ha választani kellene Samsung UE40H5000 vagy LG 42LB5610 ?
Médialejátszás 24p illetve sport adások és felhősödés tekintetében elsősorban.
-
Laca0
addikt
válasz
profchaos
üzenetére
1. Half-SBS vagy Half-OU 3D inkább az ajánlott?
Hivatalosan a half-OU (egymás alatt) jobb nekünk, mivel úgyis vízszintesen osztja ki a sorokat a tévé 3D-nél a két szemre. Így az összes képi információ megjelenítésre kerül, ami a forrásban van.
Gyakorlatilag egy jó minőségű half-SBS (egymás mellett) sem okoz semmilyen minőségromlást. 47"-ig biztosan nem, felette nem tudom, hogy lát-e valaki valami problémát.
Úgyhogy az a lényeg, hogy amit lehet OU-ban szerezz be, de ha csak SBS van belőle, akkor egy jobb minőségűt keress. -
Shingen
addikt
válasz
profchaos
üzenetére
Hali!
1. Ezt döntsd el te. Tölts le mind a 2 verzióból egyet-egyet és nézd meg neked melyik fekszik.
Kicsit feljebb olvasva a forumot pont erről voltak eszmecserék
2. Pendrive nem jó, HDD kell, meg amúgy is jobb a hdd, mert az LB szériánál nem sajátítja ki felvételre az egész hdd csak csinál egy mappát amibe rögzít. Hdd többi részére meg tudsz tetszőlegesen pakolni.
-
feco93
tag
Sziasztok!
LG LA660S -es tévénk van. Több kérdésem lenne hozzá.
- Azt be lehet állítani hogy az Xbox bekapcsolja és át is váltson az ő bemenetére a tv? (A be ki kapcsolást sikerült elérni.)
- A másik kérdés hogy a dual play esetében kicsit mintha szellemképes lenne a kép. Nem jó szögből vagy távolságból nézem a képet ?
- A harmadik pedig az lenne hogy a távirányítójába a görgő néha szorul vigyem be garanciába vagy házilag lehet javítani valahogy?Előre is köszi a segítséget!

-
sipy888
aktív tag
Sziasztok! Van egy LG 42LA660 TV-m.
Lehet hülyeséget írok, de a problémám az, hogy ha pl TV2-t vagy mondjuk RTL-t nézek (Digi tv kábel digitális hd csomag), akkor a kép jobb és bal oldalán a tévéműsoroknál homályos néha-néha a kép. Ez minek köszönhető? A műsort felvevő kamera középre exponálása miatt, vagy a tv beállítása a rossz? Sokszor nagyon zavaró tud lenni, de Külső HDD-ről lejátszótt fullhd filmeknél ez nem nagyon fordul elő.Tudna valaki adni egy optimális képbeállítást? Esetleg lefényképezni a beállításban az értékeket?
Előre is köszi

-
profchaos
tag
Sziasztok! Ma jött meg az új TV-nk, egy 47LB671V, két kérdésem lenne így hirtelen:
1. Half-SBS vagy Half-OU 3D inkább az ajánlott?
2. Milyen pendrive-ot vegyek hozzá, hogy menjen rajta a felvétel funkció? Elég egy sima mezei 2.0-s USB, vagy valami gyorsabb kellene? Ja és mekkora ajánlott? Ha fel akarok venni mondjuk 1 órát, annak mennyi hely kell?Köszönöm szépen előre is!!!

-
PinGVin1987
csendes tag
Szervusztok!
Van egy LG 42LA6130-as TV-m. Az lenne vele vagy a ushare/később minidlna Linux mint 17 kombinációval a probléma, hogy egyes almappákat "A fájl érvénytelen" felirattal mutatja hálózaton keresztül. Próbáltam átnevezni őket de nem változott a helyzet és a jogosultságok is megegyeznek, nem mindegyiken segített de párnál az bejött ha átmásoltam máshová a gépen, valamint mindet lejátszaná USB-n keresztül. Esetleg valami ötletetek akad min kellene változtatnom? Akad a TV-n valami eldugott kis beállítás ami javítaná a hálózati mappakezelését?
Köszi előre is ha tudtok segíteni!
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Lenne egy nem túl alap kérdésem:
Eddig a műholdas box egy HDMI-s erősítőn keresztül volt a tévére kötve egy média lejátszó eszközzel egyetemben. A tévé (LM620S) is HDMI kábellel van az erősítőre kötve. A tévé adást ARC-vel tudom kiküldeni az erősítőre.
A box látszódott a tévé input menüjében a simplink felirattal. Annyi volt csak a gond, hogy filmezés után az erősítőt kézzel kellett átkapcsolni arra a bemenetre, ahol a box van, különben nem lehetett tévézni.
Átkötöttem a box-ot direktben a tévébe (HDMI2). Amikor bekapcsolom, akkor automatikusan az ARC-s portra (HDMI1) ugrik, ami még mindig a műholdas box nevét mutatja. Az erősítőben a HDMI controll be van kapcsolva, mert anélkül nem megy az ARC.
Be lehet valahogy úgy állítani, hogy a tévé bekapcsoláskor ne váltson át HDMI1-re? -
törölt tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Melyik digitális előfizud van? Előbb linkeltem neked a digi kábeltévés fórumot. Ott majd biztos segítenek.
-
törölt tag
válasz
direwolf
üzenetére
Nem írnád meg inkább a gyártóknak a kultúrált véleményedet?

A fekáliáidat meg hagyd inkább a wc-ben. Nem egy fórumba való, és még tilos is.
OldMike Nincs itt gond, mert az 5610-es T/C-s tuneres tv. Az 561V pedig T/C/S.
direwolf Nyitnod kéne egy LB650V topikot, és ott szórakozhatnál magad. -
OldMike
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem azért van a zavar, mert a hivatalos magyar LG honlapon az LB5610 nem szerepel, csak az LB561V. Ebben pedig DVB-C és S2 tuner is van. A webshopok talán Németországból hozzák be, az ottani LG honlap szerint a 32LB5610-ben van DVB-C tuner, de satelitből csak az S.
-
direwolf
őstag
válasz
ilyenezalaci
üzenetére
Az fura, mert a fórumon ahol találtam ezt a megoldást, azt írták, hogy ez a jelenség 2009 óta van az LG tvkben, és a gyártó ballisztikus ívben moderálva a júzer reklamációkra.
Fejezd be a trágár szó használatát!
[ Módosította: CoolMan ]
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Ráadás: mennek rajta analóg és digitális csatornák, akkor hogyne lenne rajt kábel tuner.

-
OldMike
őstag
Sajnos a scarton csak a tévé tuner hangja jön ki. Egyébként mindenütt azt írják, hogy van rajta hátul egy 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet. Van rajta optikai hangkimenet is, de azt az analóg erősítőddel csak úgy lehet használni, ha veszel hozzá egy Digital/Analog konvertert. Ez plusz pár ezer forint, de a hangminőség sokkal jobb, mint a füles kimeneten.
Itt a fórumon elég sokan használnak - nem pont ezt a típust - LB tévét PC-vel összekötve, igaz inkább filmnézésre, mint monitorként, de olyan is előfordult. Érdemes rákeresni a PC meg a monitor szavakra, vannak problémák és megoldások is.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
direwolf
üzenetére
Az általad megadott beállításokkal kikapcsolt a dimming, ez az előbb kimaradt. De fentieket produkálta. NEM minden LG tv működik így, pl. a másik szobában lévő tv-m sem ilyen, néztem párezer órányi, tv-re köthető mindenféle eszközről HDMI-n küldött tartalmat rajta az elmúlt 4 évben. Egy 2014-es tv kezeljen már normálisan egy HDMI-n jövő RGB jelet. Majd kiderül, hogy mit mond a szervíz, pozitívan álltak a dologhoz. Az azért vicces volt, mikor a szerelő tátott szájjal nézte, hogy a távirányító hangerő gombjának megnyomására jött a fényerő, majd 2 mp múlva dimming.

-
badb
tag
Sziasztok!
Ezt a tvt (LG 42LB5610) néztem ki!
Azt szeretném megkérdezni hogy a scart-on kijön a hdmi hangja is ?
Mert ugye nincs sajnos fülhallgató kimenet rajta, a pc meg a beltéri is így van most is rákötve,
nincs digitális bemenet az erölködőn sajnos .
A másik kérdésem az lenne hogy rendesen lehet e monitornak használni?
Most is lcd tévét használok (jvc 32 colost) ezt sikerült faszául belőni.
Esetleg már valaki kikísérletezte a beállításokat megköszönnék egy leírást!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
ilyenezalaci
üzenetére
Ennyi

Amúgy a Direwolf által tolmácsolt beállítással "mennie kellene" tényleg.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Meglátjuk, mi lesz az alaplap csere után. Lehet, hogy ugyanígy marad, akkor a magam részéről kérek utalványt. Angolul van erre egy jó kifejezés: 1 st world problem. Ameddig van mit enni, addig nagy gond nem lehet.

-
direwolf
őstag
válasz
ilyenezalaci
üzenetére
Ok, semmi gond, úgy állítod ahogy neked tetszik. Igazából az állandó backlight dimmingre gondoltam, hogy sikerült-e kikapcsolni úgy ahogy írtam (blacklevel, vagy ycbcr) Mert ezen nem fog segíteni semmilyen csere, mindegyik LG így működik.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
poli27
üzenetére
Ne haragudj, de ha jól emlékszem a kedves fórumtárs nem említette, hogy külföldi beszerzés volt (bár az sem hiszem, hogy sokat változtatna a dolgon, de tételezzük fel, hogy fel igen, esély azért van rá, láttunk már más régióba szánt készüléket más belsővel és felszereltséggel). Magyar vásárlás esetén azért legalább próbáljuk meg feltételezni a magyar forrást:
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-32LB5610-led-tv
DE!!!!!!! ha a magyar LG-nek magyar beszerzést illetően nem hiszünk akkor próbáljuk meg a viszont eladókat hátha ők jobban tudják (azt most hagyjuk, hogy melyik webshop milyen forrásból szerzi be a Tv-t, legalább azt feltételezzük, hogy a mi régiónknak szánt készülékekről van szó és csak a magyar hivatalos beszerzés sántít:
http://www.emag.hu/lg-led-es-televizio-81-cm-full-hd-32lb5610/pd/DK3FLBBBM/
http://www.atomtv.hu/webaruhaz/32-quot-80cm-/lg-32lb5610-full-hd-100hz-metal-szinu-80cm-led-tv.html#.VPnkEPmG-4I
http://www.digitalplaza.hu/webaruhaz/32lb5610
http://www.aqua.hu/lg-32lb5610-32-full-hd-led-tv-100hz-mci-287587.html
http://www.digitalko.hu/index.php?ak=1&id=32lb5610_2__1_ev_garancia&kat=televiziok&alkat=led_1
http://www.bestbyte.hu/termekek/79578/LG_32_FullHD_32LB5610_100Hz_LED_TV.html?ak=0
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/LG-32LB5610-LED-telev%C3%ADzi%C3%B3,103952,505022,1254323.html?langId=-19&etcc_med=STC_CC_ATTR_VALUE_ar_osszehasonlito&etcc_acy=--&etcc_plc=--&etcc_par=Arukereso&etcc_cmp=altalanos_termekek&etcc_grp=AK&etcc_key=--&etcc_ctv=1140765&etcc_mty=PRICE
(komolyan kezdek agyfaszt kapni ettől a fórumtól, de tudom én vagyok a hülye, hogy még mindig próbálok korrigálni és emellett sry... még egyszer)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ilyenezalaci: Ez sajnálatos, hogy úgy sem működik a beállítás ahogy kellene (tény, hogy kicsit meg csavarva a dolog), de sajnos előfordul a tömeggyártásban, hogy hibás készülék kerül ki a vevőhöz. Az viszont legalább pozitív, hogy a garis szerelő mit mondott és, hogy hamarosan megoldódik a problémád

-
poli27
veterán
válasz
Winchester95
üzenetére
[link] itt csak dvb-t ír, sztem nincs benne c tuner!
-
ilyenezalaci
tag
válasz
direwolf
üzenetére
Igen, kipróbáltam. Megtaláltam a táblázatot is, amit feltettél. Nekem iszonyatosan mosottnak tűnik úgy. Próbáltam a youtube-on lévő műszeres kalibrálás szerinti beállítást is, de nem tetszett a végeredmény. A tiéd is hasonló képet eredményez, de nekem valahogy sohasem tetszettek a mindenféle "valósághű" beállítások. Mint ahogy a mindenféle dinamikus kontraszt + dinamikus szín túltolások sem. A fekete szintet magasra állítva egyszerűen semmilyen elfogadható beállítást nem tudtam összehozni. Próbáltam az YCbCr beállítást is, ami ugye alapvetően filmekhez való, mosottabb feketét kaptam. IPS paneles tv-t választottam, csodás, mély feketékre nem is számítottam, de magasra állítva nekem nem üti meg az elfogadható szintet sem. Egy hónapja állítgatom, volt már jónéhány tv-m, mindegyik kicsit más volt, meg kellett szokni, stb. Semmi más gondom nincs a tv-vel, a menü sebességét is megszoktam. Kb. olyan fekete szintet azonban elvárnék tőle, mint amit a szintén IPS paneles, de edge ledes 2011-es 42LV5590-em tud. Azért köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hány darab analóg/digitális csatornád van most? Próbáld meg itt megkérdezni, amíg nem jön egy kábeles hangolás szakértő. Digi kábel TV - digitális adás
-
direwolf
őstag
válasz
ilyenezalaci
üzenetére
Kipróbáltad amit írtam?
-
Ébri
senior tag
Köszi mindenkinek, majd este nézelődök (ha lehet, úgyis megnézem élőben is, de azért jobb célzottan keresni).
-
poli27
veterán
Nem tudom volt e de az lg honlapján fent vannak az új idei készülékek(sztem még nem mind)
-
hcs57
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Vagy ez: [49UB850V]
-
Shingen
addikt
300-as keretedbe ami belefér a 2014 LB sorozatból:
LG 55LB730V - 55Lb731V (külsőben van eltérés)
[link]LG 55LB671V - 55Lb670V (külsőben van eltérés)
[link]Ez a 2 modell az ajánlott.
Vagy esetleg megvárod a 2015 szériát és szétnézel abban.
A 730V,731V vagy a 671V,670v-ről találsz a keresőben véleményeket. -
Ébri
senior tag
válasz
Shingen
üzenetére
Ja igen, 50 col azért legyen.
(Smart funkciók nem érdekelnek, 3d-t talán tudjon. Játék nem kell, ha esetleg felvenni tud, az lehet jó. De ezekhet képest mindenképp fontosabb a szép kép, pl. amennyire lehet normális feketék. Monitorban vannak ismereteim, de tv-ben kb. 0)
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Adott egy TV LG 32" amit ajánlottak nemrég fórumba:
32LB56
Sima kábelTV volt eddig.
Technika 32" volt (720p)
minden adást fogott.
Ennél a TV nél az analogokat fogja normálisan, de a digitálist nem csak párat....
(technikánál fogta.)Vác DigiTV. sima kábeles.
Ötlet?

szomorú hogy nagy nehezen sikerült leváltani a Technikát de most nem tudok vele TV-t nézni normálisan.
Pedig azon ment a Digitális adás is. -
törölt tag
LB671V , itt van 4 méretben is:LG 42LB671V + LG 47LB671V + LG 50LB671V + LG 55LB671V A csatornák rendezését egy egyszerű programmal PC-n is megcsinálhatod.
Shingen Képátmérőt? Majd ha kör alakú tévék lesznek.
Addig jó lesz képátlónak is -
luckyman
aktív tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem offolás a passzív 3D részletes kibeszélése, mivel ezer szállal kötődik az LG-hez, pontosabban az "LG LCD és LED TV-k" témához. Nem a 3D lejátszásáról van szó, hanem a megjelenítéséről. Olyan topik egyébként sincs, amelyik a 3D megjelenítőket technológia és tapasztalatok alapján vetné össze. Ennek a témának ugyanolyan létjogosultsága van itt, mint a webosnak, felhőnek, foltnak, beállításnak stb. És ez a téma ugyan úgy helyet kap és kaphat a többi márka topikjában is.
De ha te másképp gondolod, kérlek nevezd meg a megfelelő topikot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a samumnál ez kb 5cm volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mobilizmo