Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, igaz nem LCD de hátha tud rá valaki válaszolni a kérdéseimre, előre is köszönöm:
Az 50PV350-ZD készüléken akarok FW-t frissíteni, kiírja a jelenlegi verziót és az újat amire frissítené, rányomok az ok-ra kirakja a csíkot de nem megy tovább 0%-nál hanem dob egy unknow error üzenetet. Próbáltam már több pendrive-al is fat-ra formázva, áramtalanítás visszadugás de mindig ez van.
Egy UPC ci kártya van a készülékben, ha TV-re van állítva akkor szinte minden bekapcsolásnál elkezdi végigszkennelni a csatornákat, nagy szürke ablak középen ki sem lehet lépni belőle, legalább egy percig húzza a csíkot. Nagyjából gyerekkoromban a videotonnál is ennyit kellett várni mire bemelegedett
Azért akarnám FW-zni, hogy hátha ez megjavulna. -
törölt tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha teheted, kérd vissza az árát, aztán messze kerüld el az Aquat. Két tv-t vettünk régebben náluk, mindkettő pixelhibás volt. A panaszkezelésük pedig tűrhetetlen...
-
M_ToMMy
csendes tag
Köszönöm.
One X. Játszottam már S-el is 4k-s TV-n de most így nem mondanám meg a különbségeket.
Most a végső helyén nem lehet oldalról nézni de mikor kibontottam és beüzemeltem próbálgattam és úgy láttam elég nagy azért a tartomány ahol még nem kezdenek el fakulni a színek. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ráadásul az se biztos, hogy az LG tette rá a címkét. Fura lenne ha a hivatalos minőségellenőrzés során így megjelölnék, aztán így kimenne az ügyfélhez.
Ez inkább olyan, mintha valahol már eladták volna, aztán a vásárló visszavitte kijelzőhibával, a boltban meg rátettek egy ilyen címkét és visszaküldték a nagykernek. Az is elképzelhető, hogy utánna megjavították, kicserélték a panelt, csak a címkét elfelejtették levenni és újra dobozolták.
A BEUFLJP kód is fura, meg a feliratok. A neten főleg francia, spanyol, olasz találatok jönnek ilyen kódra. Mintha nem ide szánták volna eredetileg.
-
toto0569
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Vidd vissza,cseréltesd ki.
Aztán sok idegeskedéstől mented meg magad.
A következőt nézd meg milyen. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én elállnék a vásárlástól ha még lehet. Az se biztos hogy ilyen címkével a normál áras piacra szánták, csak az Aqua kapott egy jó ajánlatot. Azért nyomasztó, hogy milyen tévék csúsznak át az LG minőségellenőrzésen és ezek szerint még az is megtalálja az utat a piacra, amit megjelölnek.
Az “ abnormal” jelző nem az, amit minimálisan hibás termékre tesznek.
-
toto0569
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
-
Na jövőhét elején remélhetőleg megoldódik a vertical banding gondom a 60UK6200-zal
Új kijelzőt kapok a tv-be,hívtak a szervízből,hogy megjött és jövőhéten kicserélik.
Imádkozom,hogy az jó legyen,nem örülnék,ha még egy kört kéne ezzel futni.
Jó lenne végre az Xbox-szal normálisan játszani.
-
M_ToMMy
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Szia!
Nekem nem szállításos volt (fel se ajánlották pedig látták vidéki vagyok....). Tegnap este hoztam el mert felhívtam őket hogy mi a helyzet aztán hogy jött 5 db csütörtökön de már úgy látja abból 4et el is adtak. Amúgy jó, hogy pénteken is hívtam őket és válasz áhh ilyen nem jött még és mikor érte mentem én voltam a hülye hogy miért most viszem el a 2 héttel ezelőtt vett tv-t...
De a TV amúgy szuper, sok időm nem volt még kicsit játszottam a beállításokkal meg xboxot rádugtam és brutál. (előtte nem 4K-s volt így nekem azért nagy szám
) Szerviz menüt hogy lehet előhívni? Próbáltam pár dolgot de nem sikerült, igazából pixel hiba szűrés miatt illetve amiket olvastam itt felhősödés vagy mik lehetnek a VA direkt ledes panelek hibái megnézésére bár igazából laptoppal is egy fekete kép jó hozzá. -
toto0569
addikt
válasz
üzenetére
Tudod hányszor szóltam már nekik...
Volt olyan,hogy se net,se térerő,se vonalas telefon.
A boltban nem lehetett kártyával fizetni,mert a net hiánya miatt nem voltak üzemképesek.
Amikor beszóltam neki,hogy valami nagy gond van mert az egész faluban nem működik,akkor azt mondták ,hogy "globális" hibát nem tapasztalnak.
Indítsam újra a telefonom vagy a modemet...
Volt,hogy napokig vagy kábeles nem volt vagy telekomos hálózat...de sosem találtak problémát. -
törölt tag
válasz
toto0569
üzenetére
Akkor úgy kösd be, hogy a modemet switch 1. -be, azután a gépeket, iptvket a switchbe. A szakadozó net kapcsolat a helyi hálót nem fogja zavarni. A t-nek jelezd a hibát, sakkozzák ki ők mitől szakadozik a kapcsolat. Egy legalább 5 portos gigabites switch fog kelleni.
-
toto0569
addikt
válasz
üzenetére
Asztali gépem van.
Használom az Ookla speed tesztet és egy másikat.
[link]
Az első Jól méri a sebességet,a második (linkelt) az nem.
Viszont azt jelzi a mérések döntő többségében,hogy szakadozik a kapcsolat.
Lehet,hogy ez a hiba oka?Tényleg szakadozhat?
Majd délután rakok fel mérést és megmutatom.
Nálam a modemben a gép és az Iptv van.
+ a lányom gépe és az Iptv-je.
Az ő gépéhez menő utp kábel előbb egy routerba csatlakozik és onnan a számítógéphez.
A router csak azért,hogy a wifi jel jobb legyen. -
törölt tag
válasz
toto0569
üzenetére
A film mérete nem számít szerintem. Mivel nálad minden a szolgáltatói modemről megy, esetlegesen szakadozó internet kapcsolat kihat a belső hálózatra is. A switch beiktatásával csökken a wifid terheltsége. A forrás ahonnan filmezel laptop vagy asztali gép? Nálam közvetlenül semmilyen gép vagy tv nem csatlakozik a tés modembe, hanem mindjárt egy switcből ágazik tovább a gépembe ami a szerver és a három tévéhez. A wifit csak telók meg notik használják.
-
toto0569
addikt
válasz
üzenetére
Valószínű,hogy a 2.5GB kevés neki az 1080p felbontáshoz.Nagyon tömörített verzió...
Megyek és veszek egy switch-et.
Ma már jobb az idő és bekapcsolom a tv-t.
Tegnap 1.5 óra telt el az áramszünet óta,gondoltam bekapcsolom a gépet...
Ja...
Mire beírtam a böngészőbe,hogy kutyatáp,le is kapcsolt,mert elment az áram..
A Hdmi meg idáig jó volt...Ráadásul már azt a filmet meg is néztük gépről,vlc -vel. -
törölt tag
-
toto0569
addikt
válasz
üzenetére
Wifin küldve az LG smart share akadásmentesen viszi.(A kis kedvencek titkos élete 1080p 2.5GB)
Az Emby és az Universal media server belehal a lejátszásba...
A telefonról küldve a megosztást az Emby-re szintén sz@r.
Ha hdmi-n küldök jelet a sz.gépről (ami Samsungon jó volt és használtam) akkor szaggat a kép és homályos.
Mindegy ,hogy a Vlc vagy a win 10 lejátszója.
Még csak azt nem tudom,hogy állhatok át wifi helyett utp kábelre? -
dokee78
félisten
43UM7100PLB TV-n miért nem működik az adás emlékeztető?
[link]Másik dolog,hogyan tudok például nem HD csatornákat törölni esetleg saját igény szerint sorba rakni a csatornákat?
-
törölt tag
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
apachederzs
üzenetére
Elég pontosan be kell lőni, főleg ha nem is nagy antennáról van szó. Ha nem tudod, hogy jól van-e belőve, vagy hogy jó-e a fej, addig nincs értelme tovább lépni. Nem tudom hogy úgy működik-e, de szerintem a DVB-T esetén van valami "térerő" jelzés a menüben. Lehet hogy a satos oldalon is van ilyen. Ha van, akkor kell még valaki aki figyeli miközben te mozgatod.
-
törölt tag
válasz
toto0569
üzenetére
Először én is a filmre gyanakodnék, mert előfordul az ilyesmi. A tapasztalatom, hogy a szolgáltatói modem az internetkapcsolat biztosításán túl semmire nem jó. Így van kitalálva. A rendes wifihez kell egy jó router, a dlna kapcsolathoz minimum egy switch a modem és az eszközök közé.
-
nikos21
aktív tag
válasz
apachederzs
üzenetére
Nekem is volt beállítási probléma, a fejen is kell valamelyik irányba tekerni egy kicsit. Én vettem egy műszert első körben próbáld meg hátha meg tudod oldani.
[link] Egy antenna szerelő volna az igazi megoldás. -
junior19
senior tag
válasz
apachederzs
üzenetére
Mit csináltál amikor az antennát mozgattad? Mit jelent az, hogy telefon segítségével a műholdra? Nagyjából az biztos nem elég, mert pontosan kell az antennát beállítani. Mm-re pontosan, ezért nem elég a nagyjából. Ha pesten, vagy annak vonalában van a vétel, akkor pontosan délre kell néznie az antennának, s emelni is kellene rajta.
Hogy nincs pontosan beállítva, vagy rossz az lnb, azt mérés mutatná meg műszerrel. Ha nincs, akkor hívni kell egy szerelőt, 10 perc alatt megmondja, beállítja. -
törölt tag
válasz
toto0569
üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, amikor szoba átrendezés miatt átmenetileg a t-s modembe volt csatlakoztatva a szerverként használt gép. Sorozatokat néztünk volna, de időnként elment hangja, néha belefagyott a filmbe, aztán oda iktattam be a második switchet, azóta nyugi van. Megdöbbentően picike egyébként.
-
törölt tag
válasz
toto0569
üzenetére
Ha ott van a vezeték, akkor csak kell egy gigabites switch a tv mögé és nem kell még egy vezetéket húzni. Én már kettőt vettem a kis tendából(sg105), olcsó és megbízható. Nekem csak 300-as netem van de modem wifijéből még 100-at se nagyon sikerült kifacsarni. Haveromnál 3 tv van, mindnél iptv beltéri és egy ilyen switch, még nem panaszkodott akadásra.
-
apachederzs
csendes tag
Sziasztok!
Decemberben vásároltam a Telekomtól egy 32LM6300PLA-t, amiben elvileg van DVB-T2/C/S2 vevő.És szeretnék vele az Astra 19.2-ről német adásokat nézni,összekötöttem azzal az LNB-vel amit a telekom még annó itt hagyott,ráállítottam nagyjából telefon segítségével a műholdra,de mikor beléptem a csatorna hangolásra azt írja hogy nincs jel, konkrétan olyan mintha nem is adna áramot az LNB felé. A kábelt kimértük,szakadás nincs benne, szerintem elvileg működnie kellene.
Egy csomó külföldi fórumot átböngésztem,de nem találtam megoldást rá.Lehetséges hogy csak pontosan a műholdra kellene állítanom,vagy csak egy LNB fejet cserélni?
Vagy lehetséges hogy szoftveresen van letiltva?
(találtam egy olyan menüt a némítás gomb többszöri lenyomása után míg elő nem jön,hogy válassza a menüt és ott van egy olyan opció hogy beltéri egység bekapcsolása,de ha rányomok, újból előhívom,semmi változás nem történik)Vagy inkább hívjam az LG ügyfélszolgálatot, hátha tudnak segíteni?
Teljesen tanácstalan vagyok,már annyi mindent próbáltam
-
toto0569
addikt
válasz
üzenetére
Szolgáltatós (Telekom )
Lehet,hogy az lesz a vége...
A Samsung lcd-n használtam Hdmi kábelt,de azzal az LG-n szaggatott a kép néha oldalmozgásnál.Lehet,hogy rosszul volt még beállítva...
Majd ma megnézem.
Csak érthetetlen,hogy az 1080 felbontású képpel nincs gondja de a kisebb ,ráadásul az egyik animáció ,azoknál meg kilép és újraindul a program.
Ezeknél azt vettem észre,hogy nem is tudok beljebb léptetni a filmben.
Mindig ugyan arra a filmrészhez kapcsol aztán pár másodperc után kilép.
Szerintem ma azt is kipróbálom,hogy az Iptv-ből át rakom a net kábelt és hátha jó lesz... -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
A webOS rendszer tudja azt, hogy a telóról megosztom a videót a TV képernyőjére? Chromecasthez hasonlóan? Samsungnál is van valami hasonló...
Egy 43LM6300PLA-t szeretnék vásárolni, jó lenne ha ez a funkció működne. -
Tigerclaw
nagyúr
Remélem ez a táblázat igazzá válik: [link]
Már az se rossz, hogy az UM széria támogatja az Airplay-t, meg a Homekit-et, de nagyon tetszene, ha idén megkapná a TV App -ot.
Persze ez elég kevés vásárlónak számíthat itthon, de nekem van jópár filmem az iTunes-ról. Megszámoltam, pontosan 100 db, meg pár preorder státuszban, és jobb lenne ha közvetlenül TV Appon tudnám nézni, nem Airplay-en. Viszont úgy látom az OLED és SM széria már most tartalmazza. Ami jó hír nekik, de szöget üt a fejembe, egyrészt az hogy ha azokban már most van, miért nincs az UM szériában. Más lenne az okos TV hardvere, vagy csak marketing szeparáció? Remélem nem az a gond hogy nehéz rá elkészíteni a TV Appot hardveres limitáció miatt.
-
M_ToMMy
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Igen nem kicsi, majdnem durván a fele az UM7450-nek és ezért nagyobb a dilemma hogy nyújtana e annyival többet....
Próbáltam megnézni de ez nem volt kiállítva, mert hogy visszábbvettek a kiállított mennyiséggel mert nem viszik annyira a bemutatódarabot és rajtuk marad címszóval... (de hasonló üzletben dolgozó ismerőstől tudom, hogy óvatosan kell kibontaniuk és visszacsomagolják aztán újként el lesz adva...)
Több tesztet is néztem külföldi oldalakon de nem tudom melyik mennyire valós mert egyik oldalon az első 3 mondat mindenhol ugyan az egyedül a jó és a fantasztikus szó van cserélgetve és 4,5-nél egy tv se rosszabb semmiben... Szóval tanácstalanul várom hogy esetleg hívnak ha nem akkor valamit lépni kell mert laptopon nem nagy élmény a filmnézés... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
fenergie84
üzenetére
Én vagy a SM85xx, SM86xx-et venném minimum az SM szériából, ami gondolom még drágább, vagy maradnék az UM vonalon.
Per pillanat várom a tévémet, ami egy UM7600, de eredetileg UM7450 lett volna.
-
-
M_ToMMy
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az MM-nél egy 50UM7450PLA-t 127.999 Ft-ért, de már 2 hete várok rá így elgondolkodtam hogy lemondok róla és másik készleten lévőt hozok el. A másik amivel szemezek 49SM8600PLA és most szintén akciós 199.999 Ft az MM-be és készleten is van. Kérdésem, hogy vajon megéri-e azt a 72.000 Ft különbséget?
Felhasználás XBOX,PS, HD filmezés és kevés TV. Az új generációs konzolok miatt talán a 8600 jobb a 100Hz miatt, de továbbra is ott az a 72.000... ez nem jelentene gondot csak ár/érték arányba nem ad-e annyival többet hogy érdemes lenne-e váltani. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
fenergie84
üzenetére
Szerintem nem éri meg az SM8200 felára. Az egy felesleges modell. Nanocell panel, de minden másban pont olyan mint a jóval olcsóbb U szériás tévék. Az SM a 8500-al kezdődik valójában, csak gondolom túl nagy volt az árkülönbség az UM76xx meg és az SM85xx között és beraktak egy ilyen köztes megoldást.
Elég sok felesleges modell van az LG kínálatában (is). Sajnos az LG marketingeseinek néha annyi esze sincs, hogy elárulnák, hogy az egyes modellek között mi a különbség. Főleg az UM széria szól arról, hogy ha megnézed a specifikációkat a legtöbb modell papíron teljesen egyforma. Van 6900, 7000, 7100, 7300, 7400, 7500, 7600 plusz még sok köztes modell, de a specifikáció alapján a legolcsóbb és legdrágább között alig van differencia. Pedig elvileg vannak különbségek csak valamiért az LG úgy gondolja hogy az nem tartozik a vásárlókra. Jó lenne ha a drágábbat venné, csak így nincs rá oka.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Nézegetem a 65UM7610PLB és 65SM8200PLA tévéket.
Melyik érné meg jobban?
Most egy 55UJ701V van, e helyett kellene egy nagyobb.Előre is köszönöm a segítséget!

-
junior19
senior tag
válasz
castiels
üzenetére
YCbCr vagy nevezik korlátozott rgb videójelnek is, a lényeg, hogy 16-235-ös tartomány használata esetén az alacsony. Ez főleg videó anyagnál használatos.
RGB jel esetén 0-255 tartományt jelent, a magasat kell választani. Ezt pc-és használat, esetleg játék esetén kell használni. Ha pc-ről megy a videó lejátszás is, akkor a lejátszó programban be kell állítani.
Ez nem jobb kérdése, hogy kinek melyik tetszik.
Annak megfelelőt kell választani, hogy a külső forrás milyen szintű videójelet küld a tévének. -
castiels
addikt
A fekete szintnél az alacsony vagy a magas képvezérlés a jobb?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Risard
üzenetére
Ott nem az lenne a lényeg, hogy átveszi az irányítást a megjelenítés felett teljesen, mert folyamatosan szinte képkockánként állítgat mindent Dolby Vision és HDR10+ esetén? Ha bele lehetne nyúlni, nem érne sokat a HDR.
Persze ne felejtsük el, hogy sajnos ezek a logók csak azt jelentik, hogy a TV tudja dekódolni és használni az extra információkat. A HDR megjelenítés minősége nem garantált semennyire.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
dimension75
üzenetére
Nálam az a ritka, ha bármit is betölt magától. Csak akkor tölt be, ha ráállok egy csatornára, illetve olyankor még pár szomszédos csatornát betölt. Aztán másnap megint kezdődik ugyanez. Korábban set top boxos volt, szóval azon volt az EPG. Mióta közvetlenül kapja a jelet és kártyafogadós, kártyás, azóta így működik.
Arra tippelek, hogy talán a szolgáltatóm (PR Telecom) oldalán van a hiba.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az SM8200 az szerintem erősen feature hiányos a nanocellek között. 8500 alatt én nem vennék SM szériásat, de az igazi egy SM9xxx lenne. Mondjuk én továbbra is úgy vagyok, hogy vagy OLED, vagy U széria. Nem bízok abban, hogy a S széria megéri a nem kevés felárat. OLED esetén legalább egyértelmű hogy megéri, csak persze ha nem jut rá, nem jut rá.
-
tkonya
aktív tag
Igen, pont ennyiért vettem😃
Eddig philips ambilight-os tv volt, ott ez a felhősödés ambi miatt észrevehetetlen még sötétben is. Viszont a philips menüje, működése eléggé "hektikus". 8600-nak nagyon szép képe van, menüje gyors, átlátható,magic táv meg valóban nagyszerű. Meglátjuk, de próbálok megbékélni ezzel mert alapból nagyon szép képe van. -
dussy
őstag
válasz
tkonya
üzenetére
Köszi.
Mi nem csak szemből nézzük a tévét, ezért inkább az IPS felé indultam el. Viszont ez a felhős dolog kicsit zavaró, főleg úgy, hogy tudom szeretünk este sötétben filmezni.
7600 vagy 7450 sem rossz, de meg kéne nézni élőben mennyire gáz a betekintés oldalról.A 8600 most az elég jó áron van az MM-nél: [link]
-
tkonya
aktív tag
Szia,
Én a 8200-est vittem vissza, lett helyette 8600. Mindkettő esetében volt/van oldalról fénybeszűrődés. A 8200 bal oldalán felhős is volt. Mindezt sötétben látod,vagy sötétebb tartalmaknál zavaró, ha észre veszed. 8600-nál is jelen van a bevilágítás, jelentősen kisebb mértékben, és beállításokkal tudtam minimalizálni. Véleményem szerint edge esetén jelen lesz ez, bármilyen típust is veszek, de lehet lesz aki megcáfol. A baj, bolti környezetben ezt baromi nehéz észrevenni, mert 4k-s világos demo tartalmakat játszanak le a készülékeken.
Full sötét szobában aztán jön a meglepi sötétebb kép esetén...
14 nap elállás jó ha van. Éppen ezért rendelem neten, és akkor van időm eldönteni, tudok-e ezzel együtt élni
-
Risard
aktív tag
Sziasztok. Adott egy LG 49 UH8507 tv. Előfizettem netflixre s ott elég sok minden dolby vision ban van fenn. Tudnádok ehhez egy jó képbeállítást, mert ilyenkor elsárgul és elsötétül autómatikusan a kép. Segítséget előre is köszi
-
stargazer
senior tag
-
stargazer
senior tag
Hello,
sm8600-at vettünk és mindenben több mint elégedett vagyok, kivéve egy dolgot. Amikor fejhallgatót használok, van egy eléggé idegesítő elektronikus zaja, meghatározott időközönként (néhány másodpercenként) ismétlődő (de inkább folyamatos) sistergés-zúgás-búgás. Tapasztalt valaki hasonlót közületek?
-
dimension75
csendes tag
Van egy sm9000- es tv-m. Néhány napja a kábel tv epg nem tölt be, csak akkor ha odakapcsolok egy csatornára, akkor is csak annak a csatornának a műsorát mutatja. Lefrissitettem a csatornalistát ezután egy napig jó volt, de már ismét nem tölti be. Tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet a gond?
-
dussy
őstag
válasz
nikos21
üzenetére
A 8200-as IPS, elméletileg ez a jobb, ha oldalról is nézem, de gyengébb a feketéje?
Most egy 42 LF652V -t használunk, elégedettséggel. Ha jól tudom IPS paneles ez is. Sok helyen olvasom a fekete 'színhűséget' - most felfigyeltem rá, valóban gyengébb. Kicsit lassu a webOS 2.0...
-
dussy
őstag
Nagyjából körbejártam a témát, 3 készülék került a fókuszba:
50UM7450
50UM7600
49SM8200A tv falon lenne, talp nem szempont. Jelenleg 2 eszköz csatlakozik HDMI-n, nem is tervezem további eszközök csatlakozását. (nem szempont a+1 HDMI port)
Ami fontos, hogy nem csak szemből nézzük, hanem kicsit oldalról is...
Szól valami a nanocell melllett?
Minden ötlet/észrevétel érdel.
-
nünüke1975
aktív tag
LG 50UM7450PLA mik a tapasztalatok?
-
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Lg okostévémhez szeretnék valami alap fülhallgatót, amelyik tudja az LG SOUND SYNC-et,magyarán nem kell hozzá külön bluettoth adapter.
Tudnátok ajánlani bevált tipust?
Hol tudnék ezekre rákeresni?
Olyan kéne,ami nem nyakba akasztós 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- ASUS routerek
- Yettel topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Jövedelem
- Ubuntu Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért akarnám FW-zni, hogy hátha ez megjavulna.

) Szerviz menüt hogy lehet előhívni? Próbáltam pár dolgot de nem sikerült, igazából pixel hiba szűrés miatt illetve amiket olvastam itt felhősödés vagy mik lehetnek a VA direkt ledes panelek hibái megnézésére bár igazából laptoppal is egy fekete kép jó hozzá.

mobilizmo