- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
Ma képeket (jpeg) szerettem volna megnézni, megmutatni, de ismeretlen formátum miatt nem tudtam... 16Mp méretű jpg kiterjesztésű kép.. van valami ezzel?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
pocok65
csendes tag
válasz wong kok wah #54397 üzenetére
Alig egy éves TV. Csak ennyi a hibája. Lehet akkor csak pendrájvra letöltött filmeket lehet rajta nézni, de akkor mi értelme van a SMART funkciónak.
-
gyurasz
tag
válasz wong kok wah #54397 üzenetére
bet365?
Wifit ki ne kapcsold, ha azon jön a net, akkor még negyed órát sem fogsz látni.
A tévéddel szerintem minden rendben.
Csak a beépített böngésző nem igazán alkalmas online filmnézésre. Meg a kevés memória.
Böngésző cache takarítás, memóriában lévő smart alkalmazások bezárása. Így, ha kevés felugró reklámot fogsz ki, akkor egy fél órás sorozatrészt meg tudsz nézni.[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Köszi a hasznos infót.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
pocok65
csendes tag
válasz Lacielvtárs #54388 üzenetére
Köszi a választ, de nálunk a weifiről megy a tv, akkor ha azt kikapcsolom, hogy nézzem?
-
válasz pocok65 #54387 üzenetére
szia, tapasztalatból mondom neked, hogy ha a tévé média playerén akarsz filmet nézni akkor semmi nem fusson a háttérben.
erre az időre még a wifit is érdemes lelőni.
nálam képes aktív wi-fivel is kilépni a filmből, vagy újra indulni...
ha nem fut semmi a háttérben akkor gond nélkül mennek rajta a 3d-s mkv filmek is, nálam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
pocok65
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy az LG smart TV-n szeretnék filmet nézni, de sajnos nem tudok egyfolytában egyet sem megnézni , mert kb. negyed óránként leáll és újra kell indítani. Ilyenkor rengeteg játék van a háttérben, lehet ez lassítja filmet, azokat hogy lehet kitörölni, hogy ne jelenjenek meg. Köszönöm:
-
amtibacsi
aktív tag
Van itt valakinek UPC digitális kábeltévé előfizetése ? Szeretném kipróbálni a Horizon Go-t a tableten, de a nálunk csak analóg van, nem lehet digitálisra előfizetni. Kéne hozzá felhasznélónév, jelszó. Ígérem, hogy teszt után elfelejtem :-)
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz kasa85 #54383 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal. A katódsugár csőves Tv / monitor vibrálást nem kellene összehozni azzal, h az LCD Tv-d kap egy 1920X1080 60Hz jelet a kettő nagyon nem ugyanaz.
Rendeltetésszerű működés és használat mellett NEM láthatsz vibrálást egy LCD Tv-n, legyen akármilyen érzékeny szemed. Ez a technológiából következik.
Ha az elektromos hálózattal is gond van először azt orvosolni majd ismétlem a saját böngészőjén is próbáld ki, az sem árt, ha közben le is húzod a Pc-t, h legalább az kizárható legyen teljes biztonsággal.
-
-
kasa85
őstag
Vagy érzékeny a szemem tudom nem csöves,de lehet van benne valami,hogy látom a 60 hz et.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz luckyman #54365 üzenetére
Nem itt a PH jelentkezik.Olyan mintha halványan villogna pá mikroszekundumot.Mindenhol ezt csinálja.Most írok a PH nem jelentkezik a jelenség.Végülés nem vészes talán a nagy monitornak 42" a tulajdonsága.Egy szaki azt mondta túl közel hozzá kb 2 méterre nagyobb a pixelek,és ennek a vibrálását látom.
-
MR!!
aktív tag
válasz huncutka1029 #54379 üzenetére
Hali !
Kérdezném tőled, hogy találkoztál már e ilyen hiba üzivel:
Eddig simán vitte külső HDD-ket, majd meggondolta magát és nem ... Csak pendriveokat visz, illetve külső tápos HDD-ket.
Próbáltam több HDD-vel, Y-Power kábellel, legújabb szoftver (amit talált a TV) alapbeállítás, áramtalanítás, prémiumtár inicalizálás megvolt.
Esetleg van ötleted?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
miszter
-
huncutka1029
addikt
válasz hpeti2 #54376 üzenetére
LW5590-em van, 2011 es
nincs benne DTS támogatás, de optikán átmegy mert támogatja a Passtrough -t.
Szóval általánosan nem kijelenthető, hogy a "régebbiek".... minden esetben lekeverik
a 4500 ami belépő modell volt is tudta hackelés nélkül[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz kasa85 #54377 üzenetére
lehet, ez a feszültség ingadozás.
Vigyázni kell vele, kinyírhatja az érzékenyebb elektromos készülékeket.
Lehet érdemeasebb lenne átnézetned a lakás elektromos hálózatát.
HA régi tipusú aluminium vezetékek vannak, legalább az ilyen konnektorokig érdemes kicserélni rézre.
A kép beállítások, speciális -ban keresd a színskálát, módszer (2 pontos , 10 pontos IRE, ) ezek környékén keresd[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz hpeti2 #54376 üzenetére
Ybcr444 megtaláltam az RGN mellett a TV-nél meg állítsd a színskálát széles-re.Ezt hol találom.Viszont van egy érdekesség.A házban néha pislákol a lámpa fázis kihagyás van egy villanásra a lámpa égő.Nem lehet ez okozza néha a halvány vibrálást.Úgy kell elképzelni mintha kisebb fényerőre kapcsolna vibrálna,és helyre áll.
-
hpeti2
aktív tag
válasz kpontkadar #54374 üzenetére
A régebbi TV-kben nem támogatott az optikai kimeneten az 5.1-es átvitel. Lekeverik a DD5.1-et és a DTS-t is sztereóra. Sztem nálad is ez a helyzet áll fenn és változtatni csak új TV vásárlásával tudsz rajta.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
kpontkadar
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nem biztos, hogy a TV-vel van a gond, de szerintem, igen. Van egy LG 37LD450 TV-m. Ezen az optikai kimenetet használom, ami belemegy egy ősrégi SONY DAV-SC6-os kompakt házimozi rendszer optikai bemenetébe. A probléma az, hogy valamiért csak PCM hangot küld át az erősítőnek. Vagy legalább is az erősítő csak ezt hajlandó felismerni belőle. A TV viszont kiírja, hogy Dolby Digital hangú MKV fájlt játszik le, tehát az 5.1 hang benne van, de mégis csak sztereó adás megy át az erősítőbe (kompakt erősítő, DVD lejátszóval egyben). Lehet ezen a TV-n állítani valahol, hogy az optikai kimeneten milyen hang menjen ki? Vagy az erősítővel lehet a gond? Utóbbit azért nem hiszem, mert ha beteszek egy gyári DVD-t, amin 5.1-es hang van, akkor gond nélkül lejátssza és ki is írja, hogy (nem PCM, hanem) Dolby Digital hangot játszik le. Légyszi segítsen valaki! Köszönöm!
-
Shingen
addikt
Szerintetek ha LG tabot veszek, akkor is úgy van ha bolti gari lenne rá esetleg az Lg szervizeli eredeti számla esetén?
風林火山
-
kasa85
őstag
Halott a topik azért méh ezt ide írom.
Van egy LG 3D Smart tévém az Nvidia panelben van olyan,Digitális színformátum választási lehetőség RGB és a másik Ybcr444.Melyikre állítsam melyik a szebb?Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Stevenstyle #54368 üzenetére
Értem meg próbálom.
(#54369) luckyman
Jelenleg még garanciális.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
poli27
veterán
Ha valakit érdekel van egy nfc tag matricám weboshoz.
-
Stevenstyle
senior tag
-
kasa85
őstag
válasz luckyman #54365 üzenetére
Nem változó.Van egy villanykörte.Ég,és elkezd pislákolni egy kicsit.Nem lesz sötét,de olyan mintha vibrálna egy halványit.Van kép csak érezni pár ezred pislogást.Százalékban 100 az eredeti kép le megy 90 re egy pár másodpercre.
-
kasa85
őstag
Végül is nem vibrálás inkább egy kis ugyan olyan színű mint a háttér a felvillanás kb egy tenyérnyi nagyság.Pár ezreddel erősebb a háttérben lévő színél,de alig észrevehető.Játékokban,filmekben nem jelentkezik.
-
luckyman
aktív tag
válasz kasa85 #54361 üzenetére
Elég nehéz ezt így értelmezni. Ha valóban vibrál, az tényleg nem egészséges, de talán beállításokkal lehet rajta segíteni. Én nem találkoztam szerencsére ilyennel. Talán rossz opciót választasz és nem helyes frekvenciával hajtja a tévét. Nekem csak a tévén van olyankor kép, bár nem használom így. A hdmi bemenetet pedig tényleg címkézd át pc-re, állítólag olyanokat kikapcsol, amit egyéb címke alatt nem lehet.
Viszont, ha pl. a betűk körül picit elszíneződőik ( mármint pc-ről hajtva, fehér alapon fekete betűk ) az nekem is olyan, állítólag a polárszűrő miatt van és csak ekkor látszik, más tartalomnál nem. -
kasa85
őstag
válasz Stevenstyle #54344 üzenetére
Köszi akkor meg nyugodtam akkor nem kel cserélni a monitoromat.Olyan ez az egész mint most írok a PH a fehér részleg ahova a betűk kerülnek halványan pislákol szinte észrevehetetlen.
(#54346) Lacielvtars
Nem néztem nagyon,de emlékszem volt olyan,hogy láttam nem adtam neki teret.
Vibrálós ha tudod mi okozza örülnék neki talán a bevilágítás ?Garanciáztatnom kell vagy megfelel a műszaki előírtaknak?
-
dominating
tag
-
P_Pro_HW
csendes tag
válasz huncutka1029 #54355 üzenetére
Találtál bármilyen értékelhető/érzékelhető változást a régihez képest ?
Tudod "ami működik azt ne javítsd meg" elv miatt kérdezem. Feleslegesen - bár ez ugye relatív - nem frissítek.Kösz: P.
-
törölt tag
válasz Stevenstyle #54353 üzenetére
Hiszek neked, mert először ilyen volt, de most közelről sincs. Csak addig, amíg át nem teszem PC-re, és ekkor már 30 cm-ről sincs elszíneződés.
Shingen A biztos megoldás a HDMI kábel, mert a tévék lejátszója jó ugyan, de közel sem tökéletes.
-
huncutka1029
addikt
válasz dominating #54352 üzenetére
Állítsd át a kép opciókat nálad kiterjesztésen van, ezért kell áthúzni,
másolásra állítsd, akkor ugyanazt látod mindkettőn.Windows +P billentyű kombóval eléred.
Így az sem baj, ha a pc felbontás kisebb mint 1920 x 1080, mert tudod a tv képernyőn úgy méretezni, a VGA driverben, hogy teljes méretre tegye.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
amtibacsi
aktív tag
válasz dominating #54349 üzenetére
Ez nálam is gond volt, de a TV-t kábellel kötöttem a routerhez, így megszűnt a jelenség
-
törölt tag
válasz Stevenstyle #54344 üzenetére
Nálam semmi elszíneződés nincs a betűknél, pedig csak integrált HD videokártyám van. Nálad se kellene lenni. Beállítás kérdése szerintem. Simán használható monitornak, itt sokan erre használják: LCD TV monitorként, [link]
dominating Lan kábellel próbáltad már összekötni, vagy nem opció? A Widinek feltételei vannak, nézz utána az intel honlapján.[ Szerkesztve ]
-
dominating
tag
nekem 650v tv-m van és 1 asztali gép amiben msi z77mpower alaplap van amin van wifi adapter, szóval Lvileg össze lehetne közni. próbáltam a servioo-t de ott az volt a gondom, hogy a 3D-s film akadt rajta (10mpig ment utánna 3mp buffer szerű valami történt) és így 1 kicsit élvezhetetlen volt. ezzel a megoldással remélhetőleg megoldható
5800x3d + 6900xt
-
farkas-j
őstag
válasz dominating #54347 üzenetére
Az LA660 a Lenovo Y510-es laptoppal simán működik WIDI-vel. A FullHD filmek sem okoznak gondot. A távolság kb 4-5m rálátással. Az LA sorozatnál arra érdemes figyelni, hogy egy szoftver bug miatt érdemes kikapcsolni a HBB-TV opciót. Akkor egyből csatlakozik a laptop a TV-hez. Ezt Miracast használata esetében is érdemes kikapcsolni, mert így nem fordul elő csatlakozási probléma. .
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
dominating
tag
valaki próbálta már a widi-vel összekötni a gépét a tv-vel?
5800x3d + 6900xt
-
-
P_Pro_HW
csendes tag
Sziasztok !
Az LW szériához felrakta már valaki a 2015/02/12-it ?
A fájlnév = Software_File(Version06.01.36).zip az LG honlapjánP.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz kasa85 #54343 üzenetére
Továbbra is úgy gondolom, hogy semmi gond a ledek körül és dughatod bármilyen portba mert amit te körbe írtál az szerintem nem villogás, hanem a polárszűrő miatti elszíneződés a nagy kontrasztú helyeken, ami pl egy írott szöveg Word-ben. Film nézés vagy TV műsor nézés közben nem látható, de pl ha valaki monitornak használja és weboldalakat nézeget vagy Word, Excel használat közben közelről látható.
Idézném a geeks.hu tesztben leírtakat:
"Egy dolgot érdemes még megemlíteni a részletességgel kapcsolatban: a nagyon nagy kontraszttal rendelkező helyeknél (ha például fekete és fehér pontokat váltogató tesztábrát nézünk) némi sárgás vagy lilás árnyalatot lehet felfedezni, amely a polarizációs szűrő alkalmazásának következménye. Ez közelről nézve esetleg gondot okozhat, ha a készüléken mondjuk egy Word dokumentumot jelenítünk meg, de normál körülmények között észrevehetetlen jelenségről van szó."
Persze lehet, hogy nálad más probléma van de a leírtak alapján én csak erre tudok gondolni, led villogást kizárt dolog, hogy lássál. A jelenség a weblapon történő görgetéskor a szövegnél látványosabb lehet. Ezért nem is szoktam ajánlani passzív 3D-s LCD TV-t olyan embernek aki kifejezetten nagy monitornak szeretné használni (megjegyzem nem is annak készülnek), mert zavaró lehet.
-
kasa85
őstag
Ja másik VGA portban is ki próbáltam.
-
kasa85
őstag
HDMI Próbálkoztam,és egy másik kábellal HDMI,éDsub.Olyan mintha a fehér hátér egy kicsit pislákolna nem vészes,mert alig látni érzékeny a szeme.A kiegészitők ki vannak kapcsolva.
-
kasa85
őstag
válasz Stevenstyle #54335 üzenetére
Halit.Egy helyben állok most nézem a PH,és halványan villog ez is normális jelenség.Vagy annak tudható be,hogy ledes,és felvillan időközönként.Aki tudna még segíteni nagyon megköszönném
-
lenko
aktív tag
válasz #52931072 #54332 üzenetére
Szerintem is rendben van a 650v, különösképp a 39-es ami nem IPS, nincs foltosodás, feketéje is sokkal jobb.
Az, hogy a betekintési szög pedig nincs akkora, a színek picik fakulnak oldalról, de ennyi. Ami nekem szintén mind1, mert filmezni pont szembe középen nézem kanapéról, vagy monitornak használom. A Webos pont nem érdekel, wifi off-on van, net van pc-vel összekötve win alatt. Be van lőve a kép, csak a jelek között váltok, ami lehetne gyorsabb is, de még belefér, vagy filmnél a feliratot választom ki a saját menüjével, de ezen kívül nem használom a tv menüjét, én nem hinném, hogy bármilyen tv-n netezni kell a saját beépített rendszerével.Az embereknek fáj az igazság!
-
Stevenstyle
senior tag
-
kasa85
őstag
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem.
Nemrég vettem egy LG 42LA641S LED tévét.
A következő a problémám.Megnyitok egy alkalmazást semmi de a paintot,vagy fehér contrastot nézek halványan pislog ,vagy vibrál.Alig lehet észre venni nagyon kicsi a vibráció.Lehet ez a led tulajdonsága.Ha jól olvastam EDGE led van benne.Contrast kikapcsolval,kép álesítő kikapcsolva minden alapon van.Több kábellal próbáltam ugyan az.Remélem nem hibás termék.Tisztelettel,és köszönöm a segítségetÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #54031 üzenetére
Üdv!
Nekem is 650v-m van és fájnak az 1-2 kilók. Ilyen alapon nincs megállás, mert plusz 20-ért van 671v, de ahhoz már csak 15 kell és lesz 700v és így tovább. Véleményem szerint megéri az árát. Meg vagyok elégedve a képminőséggel, a 3d- is szép, jó a média lejátszója is, nem válogat. Ami hátrány, hogy ebbe az árfekvésbe nem kellene bele erőltetni a web ost, meg a smart képességeket, mert lassú és körülményes a kezelése.
Az tetszett még benne, hogy van beépített satelit tunere, ami utólag elég fapadosnak bizonyult. Viszont használható és a digi-s csatornákat megtalálta ( a hd-kat is), egy távvezérlővel kevesebb.
Szemeztem egy 620v-vel is, ami 3d-s smart nélkül, de alig olcsóbb és béna a talpa.
Ezt 118-ért házhoz hozta a futár, szerintem jelenleg jó vétel. Láttam működés közben 670-et és 700-ast is, mindegyik megéri az ártöbbletet, de az anyagi lehetőségeimhez ez passzolt a leginkább. -
direwolf
őstag
válasz ilyenezalaci #54324 üzenetére
Próbáld ki, hogy a HDMI fekete szintet magasra állítod, és ehhez lövöd be a fényerőt/kontrasztot stb.
Másik lehetőség, hogy a forrást RGB-ről átállítod YCbCr 4:4:4-re, ha van ilyen az Xboxon.Amúgy kereső itt jobbra fent... simán megtaláltad volna, párszor már beírtam.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
hpeti2
aktív tag
válasz #94529552 #54327 üzenetére
Köszi, de sajnos ez is be van kapcsolva. Sajnálom, hogy az LG csak általánosságban írja le, hogy bizonyos időn túl "altatja" a HDD-t. Jó lenne állíthatóvá tenni azt a paramétert.
Lacko84: Sem a samsung, sem az LG nem gyárt HDD-t, szal simán lehet, hogy ugyan az van mindkettőben, csak a ház az eltérő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hpeti2 #54325 üzenetére
Jó helyen van. De van itt neked más: az általános/ Eco menüben HDD-eco mód, hátha ez neked nincs még bekapcsolva.
TeeJay Az általános menüben A TV leírása alatt lesz: Automatikus frissítés keresés kikapcsolása, és nem frissít magától amúgy se, csak ha leokézod.[ Szerkesztve ]
-
hpeti2
aktív tag
válasz huncutka1029 #54262 üzenetére
Végre megtaláltam a hangsáv váltást az okos rendszerben.
gyorsmenü -> csatorna -> hang nyelve
Tiszta szerencse, hogy 3 menü mélyre kellett elrakni. Milyen jó, hogy erre nincs dedikált gomb a távon, de a TV/Rádió gombnak jutott hely...
-
ilyenezalaci
tag
válasz Dave567 #54321 üzenetére
Igen, olvastam itt, hogy sokaknak volt vele problémája. Nekem pl. nincs durva felhősödés. A kép néha foltos, főleg focimeccsnél, de nem túl zavaróan. Ezt a global dimminget nem tudom elfogadni. Az lemaradt, hogy természetesen az energiatakarékos és a szemkímélő módok ki vannak kapcsolva.
-
huncutka1029
addikt
válasz josi9682 #54320 üzenetére
a frissítéssel nem ugrik a gari.
Gyári, hivatalos a béta verzió is, a tv is felajánlja, ha felkerül a szerverre.
Kikapcsolt tv-nél dugja rá a frissítést tartalmazó pendriveot. Ez fontos.
Mondjuk, ha frissítés közben lesz áramszünet, az elég kellemetlen......[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz ilyenezalaci #54318 üzenetére
Hát igen, ez sajnálatos dolog, el kell fogadnod, vagy vissza kell kérni érte a pénzt.
Mondjuk úgy, hogy inkább alsó kategóriás.
Olvass kicsit vissza, láthatod kinek milyen problémája van a tévével.
De az is lehet, hogy egyszerűen beállítás probléma, majd jönnek és segítenek neked itt. -
josi9682
csendes tag
válasz leroyclub #54311 üzenetére
A frissítés feltételét már sokszor leírták itt,de röviden:
Pendrivot formázni kell FAT 32-re,készíteni kell egy mappát LG_DTV néven,abba bemásolni a letöltött epk.fájlt.
Aztán mehet be a pendrive a tv-be,után adja magát.Abban nem tudok segíteni,hogy ugrik-e a garancia,ha valami nem stimmel,talán másnak vannak erről információi.Midway: Én sem tettem még fel,arra várok hogy valaki megpróbálja és megossza a tapasztalatokat.
-
cidalain
veterán
-
ilyenezalaci
tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja vettem egy 47LB650V-t. Tv-nek (nyilván), filmnézésre, és játékkonzolhoz vettem. Eddig főleg tv nézésre és a beépített lejátszójával filmnézésre használtam. Nem volt komolyabb gond, a hangrendszerrel is szeretik egymást simplinken. Azt azért láttam, hogy a 2011-es, csak kicsit okos, 2D-s LG 42LV5590-es tv-m képe fényesebb és nem foltos, a Trumotion (én szeretem) is jobban működik. De jó kis tv az, gyerkőc megkapta, mikor átmegyek hozzá és meglátom a képét, összeszorítom a fogaimat Olvastam, hogy a 650-es alsó közép kategória, gyengébb, mint a 67..széria, ill. volt már jónéhány tv-m, ezeket még benyeltem volna, de ilyet még nem tapasztaltam...XBOX 360-on egy olyan játéknál, ahol a menü háttere tök fekete, a feliratok fehérek, úgy elhalványul a kép, hogy teljesen élvezhetetlen. Tegnap óta tudom, ez a Global Dimming. Vicc, hogy bármi input megy a tv-be, tehát a távirányító hangerő!!! gomb megnyomására kifényesedik, majd pár mp múlva vissza. Na ez nem fér bele. Ez így nem felel meg annak a funkciónak, amire vettem. Olvastam, hogy a fekete szint magasra állításával orvosolható. Bárhogy újrakalibrálva számomra élvezhetetlen a kép úgy. A kontrasztot dinamikusra állítva megoldódik a probléma. Szerintem az meg kókányolás. Olvastam, hogy van, akinek még a 7-es széria is csinál ilyet. Ez igaz lenne?A helyi MM-ben, ahol vettem, az eladó rendes volt és azt mondta, hogy mutassam meg a szervíznek, akár LG utalvány is lehet a vége. Péntekre várom a hivatalos LG szervíz szerelőjét, házhoz jön és elviszi. A telefonban elöljáróban annyit mondott, hogy ilyet még nem látott. Én viszont olvastam több helyen. Valakinek hasonló tapasztalat? Bocs a litániáért, de ez kikívánkozott.
-
válasz Henker2 #54303 üzenetére
elvileg már semmi, max 2 db 3D szemcsi...
anno nekem ígértek hozzá magic távirányítót, de helyette 5 db szemcsit kaptam és magicot nem, mondjuk nekem nem hiányzik...
lényeg hogy a tévé és talp (Vangelis) benne legyen no meg a gyári távirányító
de én magam gratulálok a döntéshez[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Leki78
tag
válasz Midway #54310 üzenetére
Tehát egy azon kábelen küldi/fogadja az adatokat és kapja az áramot is?
Illetve jónak minősül ez a márka vagy van jobb megbízhatóbb 500gb-os külső vinyó?[ Szerkesztve ]
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
Leki78
tag
Sziasztok! Ha veszek egy ilyent LB671V-hez akkor azt tudom használni, vagy kell hozzá külön tápellátás? Azt írják a terméklapon: Energiaellátás: USB 3.0-n keresztül.
[link]Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
josi9682
csendes tag
válasz Diamond500 #54300 üzenetére
Van 04.41.42. is a mi régiónkra kiadva,de még béta verzióban:
http://webos-forums.ru/topic3130.html
-
Watt25
veterán
válasz TeeJay #54299 üzenetére
F1 esetén valószínűleg (sajnos) még kevesebb helyre lesz szükség, ugyanis a közvetítés ez évtől átkerül a Duna TV-re. Ha még akkor is a MindigTV-s sugárzást kapjuk Digikábelen is, akkor elég ~7Mbit-tel számolni. (Hanggal és egyéb sallangokkal együtt.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
luckyman
aktív tag
válasz Diamond500 #54300 üzenetére
Ne viccelj már, a philipset 2008-ban vettem, és 2011-ben volt az utolsó frissítés hozzá. Gondolom az lg is törődik a vevőivel 3 évig. Legalább is remélem.
-
Henker2
addikt
Na Srácok!
Most beszéltem a Telekom-mal! 2 héten belül hozzák az LG 42LB650-et!
Remélem nem fogunk csalódni asszonykámmal!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.