- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HUTCHDB #9936 üzenetére
Más ITU regionsba tartozik
specifications
D802 for Europe
D802TA for Australia -
snorbi82
senior tag
válasz
HUTCHDB #9575 üzenetére
Driver próbáld meg ezzel
(én meg közben nyomtam egy security error-t szegénynek, de már működik) -
FGyula30
aktív tag
válasz
HUTCHDB #8264 üzenetére
Idézek az összefoglalóból:
Laca0 nevű fórumozó készített egy leírást, hogy hogyan lehet kitrükközni a download módot akkor, ha az nem jön be a szokásos módon.
Teljesen kikapcsolt telefon állapota mellett:
1. - Hang le + power gombot hosszan lenyomjuk és az LG logó megjelenésénél elengedjük, majd gyorsan lenyomjuk a hang le + hang fel gombokat
(ezzel belépünk a hard reset menübe).
2. - Az USB kábelt most kell csatlakoztatnunk a telefonhoz.
3. - Elindítjuk a frissítő programot. Berakjuk a KDZ fájlt és elvégezzük a szükséges beállításokat. Elindítjuk a frissítést, majd ekkor a program megpróbál kapcsolódni a készülékhez.
A következőket a lehető leggyorsabban kell elvégezni:
4. - Hang fel folyamatos nyomása mellett, folyamatosan nyomjuk a power-t, amíg újra nem indul a telefon.
5. - Az LG logó megjelenésekor felengedjük a power-t, de a hangerő fel gombot még mindig nyomva tartjuk. Mindaddig nyomva kell tartani a hangerő fel gombot, amíg a program el nem kezd kapcsolódni.
6. - Ekkor a program kiírja, hogy csatlakozás és kb. 1 perc alatt behozza a készülék típusát. -
evooo
aktív tag
válasz
HUTCHDB #5392 üzenetére
Én O+O-ról váltottam G2-re.
Használtam több felső kategóriás készüléket, ez alapján mondhatom Neked, hogy a G2 ár/érték alapján abszolút a legjobb vétel jelenleg.Az Oneplus egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, legalább 15 fajta buggal találkoztam, minden frissítésnél valami más nem működött. Illetve a kijelző 10 készülékből 9-nél sárgul 1 hét használat után. Ráadásul nem kis mértékben.
Ráadásul garanciában nem cserélik csak 1x.
Utána visszaküldik egy új kijelzővel, ami 1 hét után ismét sárgul!
Végigcsináltam a gariztatást, és a cserét is.
Kabaré!Akksi nem bírja jobban mint a G2, a kamerája pedig sokkal rosszabb.
A G2 stock romjában lévő kamera appal klasszisokkal jobb a G2 kamerája!Illetve én nagyon-nagy előnynek tartom, hogy rengeteg custom rom és kernel van a G2-re, amelyből biztosan mindenki megtalálja a neki legjobban bejövőt.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #4458 üzenetére
Feltettem a Lamhoang miui-t!
Tenyleg nagyon popec, jobb mint az eddigiek, csak ajanlani tudom!
A gyari kernellel is szuper...hu de jo, hogy lecsereltem!
Azonnal jott is ra frissites ota-n, meg nem tettem fel, mert nem derul ki, hogy ez most Lamhoang sajat frissites- e vagy sem. -
akooos
veterán
-
s3nsitivity
addikt
-
Corgan82
aktív tag
-
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #4265 üzenetére
Igen azt tudom, de nem az XCam-ra gondoltam, hanem az LG videólejátszójára. Én nagyon szeretem, filmnézéshez nekem ez a kedvencem. De kipróbáltam és működik
Ha megkérlek tudnál adni egy megfelelő STweaks konfigot, amivel a korábban mutatott akkuidőt elérted?
Nekem elég rohamosan merül a szokásos beállításokkal. -
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #4155 üzenetére
gtbluesky féle miui-t használsz? Én valamiért nem érzem azt, mint a korábbi telefonoknál, hogy ez a legeslegjobb, pedig régen mindenemen ez volt (Igazság szerint az új miui policy sem tetszik annyira, hogy nem tehetek rá bármilyen témát meg lockscreent, csak ami a saját marketen fent van
)
(#4166) RomiJosy: A KK baseband akkor kell, ha JB (4.2.2) ROM-ról váltasz. Ha volt rajta már bármilyen KitKat (4.4) akkor nem szükséges.
Ilyen alkalmazásos sztorit még soha nem hallottamPróbáld a beállítások/alkalmazásokból törölni az appokat, vagy valami külső alkalmazással (A2SD, Titanium stb) .
Igen, de a gyári rendszer is 5 gigát foglalt, hiszen ha 16 GB-os telefonod van, akkor 10,6 a szabad hely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest