- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
Wolverine #3806 üzenetére
Mint pl a Palpatine klónok
(bár csak pletyka, de én ezekből simán kinézem hogy kb összeollózzák ebbe a trilógiába amit nem szégyellnek. A teljesség igénye nélkül az interjúban ilyen ötletek merültek fel:
új magasabb szinten álló erő használók, akik immunisak a Jedikre (Vong), régi gonosz erőhasználó faj (sithek), hirtelen előkerülő hatalmas birodalmi flotta élén egy zseniális admirálissal, rég elfeledett faj, akik nagy birodalmat építettek, de kipusztultak és csak a lenyűgöző, erőn alapuló technikájuk maradt meg. Van miből válogatni...Komolyan, a legjobb dolog ami történhetne az új sw-vel, ha Lucas/Ford/Hamill/Fisher/Mcdiarmid ötös hirtelen baleset szenvedne és nem tudnának forgatni velük. Mert abből indultunk ki, hogy csak kameo lesz, max 1-2 perc, most ott tartunk hogy az elős filmben biztosan főszereplők lesznek...
Ha nagyon a nosztalgia faktorra akarnának építeni, akkor lenne pár spin-off film, de az új triológia időben legyen jó távol az eddigiektől, lehetőleg mindenféle skywalker meg solo leszámozott nélkül...
De ez már nagyon off
-
spanyoll
addikt
válasz
Wolverine #3686 üzenetére
Nem annyira ismerem a többi f2p rendszert, ezt aláírom, de valamiből meg kell élnie a játéknak ugye. Vagy megcsinálják pay2win-re, ami egy épeszű embernek sem érdeke, vagy olyan bugyuta dolgokat tesznek vásárolhatóvá amiket mindenki leszar és úgysem költenek rá. Persze lehetne értelmesebb, de a játékélmény kompenzálja szerintem ezt a problémát. A Riftet pl nem ismerem, de van swtoros pajti aki átment, ráunt a swtorra, aztán most 1-2 hónap után jön vissza, mert elégedetlen, nem ugyanaz.
-
br.rak
őstag
válasz
Wolverine #3679 üzenetére
Ha jól tudom, szerverenkét van limitálva 2-re a f2p karakterek száma, most vagy veszel plusz slot-ot (ingame creditért vagy Cartel coinért), vagy mész másik szerverre, bár ekkor külön legacy-ban leszek a karakterek.
Én ahogy látom, gtn-ben nagyon sok mindent ki lehet fogni, akár account wide-os kivitelben, jó áron. -
Viper26
nagyúr
válasz
Wolverine #3431 üzenetére
Már hogyan lenne a játék hibája?Valami minimális kitartás legyen már az emberben, ha MMO-ba kezd...szerintem.
(#3427) spanyoll:
Kb 1 hete nem léptem be, közben megérkezett a GW2 is, szóval...
Azért igyekszem ezt sem hanyagolni, mert az SW univerzum régóta az egyik kedvencem. -
spanyoll
addikt
válasz
Wolverine #2999 üzenetére
Legközelebb nézz utána, hogy miről beszélsz szerintem
Ezek a packok nem pvp, ops, vagy egyéb dolgokat adnak, esetleg weekly passokat, hanem rare itemeket, amiért ha valaki képes költeni, ám tegye, nem látom miért kéne ezért elítélni@(#3000) Dictator^: Jó hát ha ennyire bizonytalan, hogy mikor érsz rá az más kérdés, de azt az ember azért általában látja előre, legalábbis nagyrészt. Arra pedig vicces alapozni, hogy hú biztos megutálom máról holnapra, vagy egyik reggel arra kelek, hogy meguntam, és akkor puff, úszott a pénzem.
utolsó mod, mert agyonszerkesztem már ezt a hszt: Kinek mi éri meg. Nekem pl nagyrészt arra kell, hogy este, amikor nem tudok a barátnőmmel lenni, akkor pvpzzek pár órát, vagy munkaidőben ha van rá lehetőség
-
PhilBrick
őstag
válasz
Wolverine #2995 üzenetére
Kicsit uncsi már, hogy a partvonalról nézelődve is jobban tudod mindig, mindenkinél...
Idéznék egy játékos kollégát egy másik oldalról:"Ha más is olyan hülye, mint én, akkor kifejezetten jól jártak a F2P-vel, 42 Crime Lord, és 30 Blockade Runner csomagnál tartok…"
És elég sokan vannak ilyenek. Szerintetek érdekli az EA-t az F2P olcsójánosok rinyálása ha ilyen előfizetőik vannak?
-
PhilBrick
őstag
válasz
Wolverine #2989 üzenetére
Az eszedbe jutott hogy lehetséges az átlagtól eltérő üzleti modell: ingyenes beetetés és leveling, az ötvenes "törzsjátékos" pedig hozzon már némi hasznot is.
Már elhangzott pár helyen, de akkor megint: ez nem egy ingyenes mmo, ez egy ingyenes Kotor3 és egy fizetős MMO.
-
mindfreak
őstag
válasz
Wolverine #2980 üzenetére
Értem, hogy nem tökéletes, csak minden alkalommal, amikor valami hír felröppen a játékról jönnek a trollok hada a fórumokon/blogokon és fikáznak. Asszem erre mondják, hogy haters gonna hate. Akinek nem tetszik, egyáltalán miért foglalkozik vele? Én pl. utáltam a WoW-ot, és tudomást sem vettem róla, kész. (Nem azért mert rossz, csak sose szeretem a Warcraft univerzumot.)
Na most még ha részben is, de ingyenes lett a játék. Természetesen ez sem tetszik senkinek, mindenki csak fanyalog. Jön egy új kiegészítő a játékhoz valamikor a tavasszal és habár még kevés a konkrétum, de már ez sem tetszik senkinek.
Olyan érzésem van, hogy a játék közutálat tárgya, holott senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy ezzel pedig játszani kell. Nem láttam számadatokat, hogy utobbi időben mennyien fizetnek elő a játékra, de szerintem még messze van, hogy lelőjék a szervereket. A gyűlölködők persze már két hónap után temették a játékot.ui: Nem kis kitolás lett volna az eddigi előfizetőkkel, meg akik megvették eredetiben a játékot, hogy 1 év után mindenki számára full ingyenessé teszik. Persze sokan ezt szeretnék.
-
spanyoll
addikt
válasz
Wolverine #2941 üzenetére
Ott igen, de én PVE-n vagyok. Ott pedig akkor van ilyen, ha vagy átmászok ellenséges területre, vagy pedig valahogy felflagelődök (mert valami idióta a csapatban hülyéskedik). Akkor viszont kellemetlen. Bár már volt ilyen megmagyarázhatatlan felflagelődésem, biztos volt valami oka, csak én nem láttam át...
-
remington2
senior tag
válasz
Wolverine #2820 üzenetére
Ez komoly?
Ergo ha megveszem a dobozost és/vagy előfizetek egy hónapra (ha jól tudom, a dobozos technikailag már csak egy havi előfizunak számít) akkor elindítok mondjuk 4 karaktert, és ha lejárt az előfizu (preferred státusz leszek), akkor azok is elérhetőek maradnak? Nem áll vissza a két karakteres limit? Én úgy hallottam, hogy visszaáll az alap 2-re, aztán majd ha megint előfizetsz, akkor lehet játszani a többivel is, megőrzi őket, de játszani nem lehet velük.
-
bozont
veterán
válasz
Wolverine #2820 üzenetére
Igen néztem, de most pont nincs annyi pénz a kártyámon így a nagy akciók miatt. De majd elő fogok fizetni 1-2 hónapra, aztán meglátjuk milyen az end content, aztán lehet többször is. De a legtöbb dolog, szépen apránként aktiválható CC-vel (aki nem tud havi 1-2Ft-nál többet fizetni érte pl), nekem az is jó lenne, de pont karakter slotot nem lehet venni, ha jól láttam.
Meg azért van aminek húzósabb ára van úgy, pl 1 crew skill slot 420cc/karakter, durván 1300Ft. Egy UI bar 250cc/karakter. -
PhilBrick
őstag
válasz
Wolverine #2815 üzenetére
A korlátozások átolvasása közel sem egyenlő a játék kipróbálásával... F2P-ben játszani szerintem is szívás. De még így is magával tud ragadni a hangulata!
Viszont a preferred státusz szerintem már jó kompromisszum: 1-3 ezer forintért cserébe kapsz egy "majdnemKOTOR3"-at, 8 különböző újrajátszási lehetőséggel.És emellett akár mmo is lehet.
Akkor már fizetni kell érte rendszeresen.
Eddig se fizettem folyamatosan, ezután sem fogom. Nekem ennyit megér. És elfogadom ha másnak nem.STO fizetési rendszere lehet jobb, de a játék maga sokkal gyengébb az SWTOR-nál. Mondom ezt volt előfizetőként mindkét játékban.
-
spanyoll
addikt
válasz
Wolverine #2815 üzenetére
Most miért? Nem akkora érvágás letörölni 50-es karaktereket szerintem, főleg akkor nem ha anno BiS cuccok voltak rajta
Elbohóckodni jó ez a f2p, de őszintén szólva jobban örültem volna (és mások is talán), ha nem 15 hanem 10€ lenne a havi subscription. De hát nem várhatom el, hogy az én vékonyka pénztárcámhoz alkalmazkodjanak. Megvárják ők szépen, amíg dagad, aztán csókolom.
Amúgy mindenféle viccet félretéve, szerintem nem éri meg a játék a jövő karácsonyt.
-
spanyoll
addikt
válasz
Wolverine #2813 üzenetére
Nem hiszem. Tény, hogy a f2p-nek csúfolt rendszer sok bakival rendelkezik, de ha valaki kipróbálja, és elrohangál a chapter 1 végéig mondjuk, akkor addig el tudja dönteni nagyjából, hogy mennyire jön be neki.
Kipróbálhatja a játék fícsörjeit, kivéve az opsozást, de az amúgy sem mindeninek a szíve ügye.
Ha igazán bejön akkor úgyis fizet érte, feltéve ha akar vele rendesen játszani. Ha meg nem, akkor nem, nem várhatja el, hogy ugyanolyan körülmények között játsszon mint akik fizetnek érte. Ha a f2p rendszer annyira elviselhető lenne akkor sok fizetős is esetleg váltana, és beáldozna 1-2 lehetőséget.
Én pl ha lenne 4 UI, korlátlan pvp, meg GTM és cash cap nem lenne, akkor tökéletesen leszarnám a többi szabályozást, pvpznék tovább orrba-szájba. Így viszont pengetek majd, amint tudok. -
PhilBrick
őstag
válasz
Wolverine #2771 üzenetére
És természetesen ez a kérdés is megválaszolásra került a Free-to-play FAQ-ban.
-
bozont
veterán
válasz
Wolverine #2771 üzenetére
Gondolom el nem vesznek, de ha kiveszed onnan, vissza már nem tehetsz semmit. Legalább is remélem. Én előfizetek egy hónapra biztos (hogy többre is majd elválik), de leginkább azért mert 4 kasztot szeretnék kipróbálni (kettőt-kettőt mindkét oldalon) és jó lenne ha az előfizetés lejárta után is használható maradna az a plusz kettő.
-
bozont
veterán
válasz
Wolverine #2586 üzenetére
Erre lehet számítani, szerintem elég korrekt lesz így (mondjuk az operations nem tudom mit takar, mennyire érvágás). Most próbáltam ki a trial verziót 2 karaktert vittem el 15-ös szintig mindkét oldalon, tetszik a játék de most havi 15€-t nem érne meg nekem. Szóval örülök az ingyenes modellnek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Wolverine #2525 üzenetére
várható volt. Még sok fejlesztés kell hogy stabil maradjon, például wow-féle cross-realm dungeon (fp) finder, de legalább realmen belül, amit már a LOTRO-ba is beleraktak, igaz ott is késve. 1.2-re már sok minden klappol, csak mindenki wow-szerű pörgést meg hasonlókat vár.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Wolverine #2519 üzenetére
ok thx. Ez se valami barátságos dolog mert a 30 nap elteltével én szeretném megmondani hogy mikor akarom meghosszabbítani az előfizetést, már ha meg akarom egyáltalán.
Mind1 max lemondom, de ez elég unszimpatikus. Mondjuk nem tudom máshol hogy megy, az az első MMO-m, csak azért vettem meg mert olcsón volt az alapjáték (6000ft)
-
szepi79
őstag
válasz
Wolverine #2511 üzenetére
régen volt még egyes classoknak pár questje, amivel mindeféle képességeket lehetett megszerezni, mint pl. a warinak a def stance, meg a sámánnak a totemjei... priestnél vagy paladinnál a resurrection... ezeket szerintem kár volt kivenni, bár az tény, hogy a sámánnál rengeteg időt lehetett elbaszni azzal, amikor a totemes küldiket kerested, mert azok spec. mindig jól el voltak dugva.
-
-
Jander
senior tag
válasz
Wolverine #2409 üzenetére
Ez igaz, csak sajnos addigra a játékos bázis 80%-a rég lelépett. Bevallom kiadás napja óta játszom van 2db 50-es 1db 43-as és most játszom köztársasági oldalon egy 37-es karakterrel, de már most megbántam a 2. havidíjat. Nem szeretek igazán napi raidelni, nekem unalmasak az insták, mindig ugyanaz van lent, becsukott szemmel is végig lehet rajtuk rohanni. A PvP tetszene de ez a 3 warzone már iszonyatosan kevés. Ilumon voltam párszor de sosem volt csata, szerencsétlen időpont lehetett. Meg az is benne van, hogy birodalmi oldalon szerintem legalább 2x annyian játszanak de lehet még nagyobb különbség. Köztársasági oldalon van, hogy 5-6 ember van egy bolygón most, hogy questelek. Meg az is látszik, hogy kezdenek lekopni az emberek, warzone-ra várni kell egyre többet, fleet-en csúcsidőben fogyatkozik az online játékosok száma.
Sajnálattal látom, de most úgy tűnik ez is az eddigi mmo-k sorsára fog jutni. Már kacsintgatok nagy kedvencem (Guild Wars) folytatása felé, de mivel annak még viszonylag messze a megjelenése (szerintem nyár vége, ősz eleje) nem akarok túlságosan ráhangolódni.
-
Telda
addikt
válasz
Wolverine #2403 üzenetére
Hát nem tudom, elsőre nagyon tetszett, mikor indítottam egy altot hamar unalmassá volt. Pedig direkt a másik oldalon csináltam.
Annál a másik játéknál van 6db max szintű karakterem és bármelyikkel szívesen játszom, megyek egy instát vagy most már egy raidet, nem mondom hogy ez sem unalmas, de valahogy mégis játszok vele.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Wolverine #2293 üzenetére
Aljas hazugság! Az EverQuestnek elég volt 64MB!!
De ezekszerint jó nagy a memóriaigénye. Sokat ugrott ezek szerint az MMO-knak, még a WAR-nak is elég volt 1GB
És jól lement a RAM-ok ára, ezekszerint, a legutóbb amikor néztem 3k/GB volt az árazás.
kexksz: Massively Multiplayer Online Single Player Game
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Wolverine #2263 üzenetére
Mindenkinek eltérő az ízlése.
Minél több videót nézek meg és minél többet olvasok róla annál jobbnak tűnik a játék. Az eddigi osztályok közül a Consular és az Inquisitor (és a Sith Warrior) jön be.
Kérdés: hány bolygó van a játékban és melyek az egyes kasztoknak a kezdőhelye? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Wolverine #2033 üzenetére
Ez sajnos a realitás.
Olyan esetekben tartom elfogadhatónak a más MMO-kkal való összevetést, amikor olyan hiányzó vagy félig megvalósított feature-ökről van szó ami más MMO-kban is sokáig gondot okozott. Ilyen esetekben joggal hozható fel, hogy tanulni kellett volna az elődök hibáiból. Persze nem azt értem ez alatt, hogy ez az egyben másolják le.
A másik eset amikor jogos a panasz, ha olyan hiba maradt, ami kizárt, hogy elkerülte volna a tesztelők figyelmét. Ez utóbbi szerintem nem jellemző túlzottan a játékra.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Wolverine #2005 üzenetére
Az akadás az nem a gép vagy a rendszer hibája volt, mert minden más megy tökéletesen. Viszont most a telepítéssel van bajom, mert a telepítés végén megfagy (szerintem memória gondok miatt), és nem tudom befejezni a telepítést. Esetleg nem tudja valaki hogy a dvd verzió fel van-e töltve valahova ? Ahányszor telepíteni akarom mindig meg kell várni a repairt ami letölti megint a teljes játékot, ami 2-3 óra :s
-
válasz
Wolverine #1910 üzenetére
a crit mechanizmus két attribútumot használ: crit chance és surge. az előbbit nem kell bemutatnom, illetve csak annyit róla, hogy egyetlen crit chance van a játékban, ami mindenre (támadás és heal egyaránt) vonatkozik. utóbbi pedig a kritikus sebzés mértékét növeli, ez alapban 150%.
a támadás kettős rollt használ, az első a találatra dob, a második sebzésre. a második határozza meg, hogy normál sebzés, kritikus sebzés, vagy "shielded" sebzés történik-e. -
Jander
senior tag
válasz
Wolverine #1505 üzenetére
Hát érdekes módon eddig egyszer sem kellett egy fizetős játéknál sem pedig ezekkel játszottam: WoW, AION, Age of Conan, Warhammer Online, Lord of the Rings: Online... most hirtelen. Szóval higyjétek el van tapasztalatom bőven e téren. Sosem adok meg előre kártyaszámot, prepaid kártyát pedig egyszer sem vettem. De a PayPal itt most tényleg működik, szerencsére az van már nagyon rég óta.
-
Drenadar
veterán
válasz
Wolverine #1417 üzenetére
jó azt tudom hogy drágább, de már így is ráöltöttem +1000 valamennyit az "utazás" miatt. tök feleslegesen. A digitális vásárlásban meg az a jó, hogy a gép elött rákattintasz hogy check out & play, és játszol.
amúgy az 576 honlapján már kint sincs hogy megvehető a swtor. de megpróbálom az árkádban... -
Telda
addikt
válasz
Wolverine #1088 üzenetére
Én inkább csak casualkodni szeretnék mint a WoW-ban is, csak ilyenkor jóval könnyebb bekerülni egy jó guildbe mint később. De ami számomra a legfontosabb hogy a társaság, valamint hogy fejlődés közben is egyszerűbb lesz csapatot találni az instákba. Meg azért csak jó valahova tartozni
.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Wolverine #870 üzenetére
Ezzel az elmélettel csak az bibi, h nem létezik fix fps. Tehát, ha 25 fpst mondasz, akkor valójában kb 15-40 között ugrál az érték terheléstől függően.. Nyilván a legfontosabb, h normális érték legyen a nagy akció közben van, amikor meg logikusan a legkisebb az fps...
Bárki bármit mondhat, ha nincs meg a minimum 30 nagy terhelésen, az már a játék rovására megy. -
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #663 üzenetére
Ezt nem is értem... kaptam egy levelet, hogy ki lettem választva a beta-ra, majd továbbiak mailban jönnek, azt semmi... most kaptam egy kódot ollie-tól, aminek kitétele volt, hogy péntek de. 11:59-ig regeljem be, (gondoltam, hogy legyen idő leszedni a game-t is) megtettem és semmi, azóta sem jött semmi mail.
Nem értem hova ez a sz@rakodás ezekkel a kódokkal, minden ilyen nyögvenyelősen megy a bioware házatáján? -
kexksz
addikt
válasz
Wolverine #468 üzenetére
Erről jut eszembe, ha lesz játszható demo, akkor valszeg abból is szivárognak majd dolgok.
Amúgy nem tudom ki mennyire követi, de az animációkon most rendesen csiszoltak. A Twi'lek lekkuja és a haj eddig statikus volt, most pedig mozog rendesen ahogy mész, mintha cloth lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wolverine #402 üzenetére
On a very important and popular french fan-site, someone posted this morning a content for the collector edition and has been forced by EA to delete it, he mentioned :
- 1 Darth Malgus's mini-statue by Gentle Giant ;
- a metal box for the game ;
- a CD with all the soundtrack ;
- a map of the Galaxy ;
- some "cool" items ;
- an access for a shop (don't know what it would be)
There would be a Republic version with different statue and items.
+ he talked about a beta access but it is different of the "10-days of early access" we saw on the game jacket, so I don't know.He talked about prices too : 150€ for the collector one, 55€ for the basic one.
Pre-orders would cost 20€ for the collector one, 5€ for the basic one.55euró a sima változat, szal elég drága lesz.
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #379 üzenetére
Nagyon jól hangzik amit írt róla, bár ha ennyire nagy hangsúly kerül "roleplay"-ra meg a questek ennyire befolyásolni fogják a játék menetet akkor az a játékosbázis aki nem jó angolból tuti ki fog esni :S
Pl. wowban felveszed a questet és tökmindegy mit ír, jelzi merre van a 42 farkasfül amit össze kell szedned, de itt alaposan át kell olvasni, meg kell gondolni mit válaszolsz.
Keverik a single player RPG elemeket az MMO-s questinggel, reméljük életképes lesz.Tudni már valamit, lesz beta? Én regeltem hátha kapok lehetőséget kipróbálni milyen is a game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest