Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
kisborda #3380 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Anno én sem értettem semmit abból amikor az egyik barátom magyarázta a dolgokat, aztán nyögvenyelősen lefordítgatta magyarra meg magyarázgatta, aztán felfogom. Most én vagyok úgy, hogy én is szakzsargont használok és nagyon macera a fordítás, ezért sem fogom erőltetni azt hiszem az okoskodást itt, majd csak blogolgatásszerűen néha írok fejleményeket
-
spanyoll
addikt
válasz
kisborda #3360 üzenetére
Lássuk csak. 800K? Ha megcsinálod az összes dailyt akkor az olyan 4-500K lehet pl. VAGY rengeteg pvp, aztán reverse engineering a kiszedett ruhákra és eladni a materialokat, úgy hosszasabb, de nagyobb buli. Igazából a credit nem annyira kell, csak néha, de akkor nagyon. Mondjuk amikor ott vagy, hogy kéne 1 high end armoring meg egy high end hilt és vagy megveszed 2M-ért vagy 800Kért összeszeded a materialokat és megcraftoltatod ... Na akkor elgondolkozol, hogy nem teljesen mindegy
De amúgy le van sz*rva a credit, nem annyira fontos általában, aztán ha egy kicsit megteheted, hogy nem érdekel, és gyűlik az okosság, akkor egyszer csak lesz pénzed.
Vagy daily crystalokból veszel itemeket és eladod, etc etc.
Ha meglenne minden cashem amit már elköltöttem ... huhúúú
De hát kellenek a dolgok. Most pl a legújabb mountott _kellett_ megvennem, 150Kért szerintem nagyon óccó volt, bőven megérte. A lényeg, hogy könnyű most már pénzt csinálni nagyon -
x_o_n
veterán
válasz
kisborda #3360 üzenetére
rengeteg henteléssel és sok marketezéssel..mennyi idő?ez attól füg mit mennyiért tudsz eladni,mostanság én pld lila box-okat veszek 25k aztán kinyitom és vagy szétszedve adom el 50-80k vagy ugy ahogy van 45-65k között..igy van hogy napi 250-350k jön össze de van hogy csak 80-150k + a szokásos daily-k böl 160k/nap
igen f2p játékosként max 200k a valcsikból 20k ,most hogy előfizetéses lettem...látom mennyi cuccot nem kaptam meg a küldetésekkor...áááááá
-
x_o_n
veterán
válasz
kisborda #3339 üzenetére
az swtor.hu-n van egy részletes táblázat,info erről.
a companionokat ugy kapod ahogy haladsz előre a story vonaladon és ahogy léped a szinteket,az utolsó az már nem is emlékszem de mintha 40-42 között kaptam volna nadia grell-t
összesen 5 companion vanengem meg az érdekelne hogy tudok gyártani mod,armor,ench stb 23-27 es lila-magenta cuccokat?vagy nagyon brutál kristályt?
mert venni is csak a corelian láttam de max 23-as-t,a marketen meg repkednek a 400-500k árak...abból becuccolni elég költségeslegendary- cuccoknak meg még hire hamvát sem láttam
-
kisborda
tag
válasz
kisborda #3223 üzenetére
Érdekes módon sikerült újraéleszteni az accomat, a support nélkül.
Halogattam a dolgot mert nem akaródzott angolozni, aztán az előbb próbálkoztam megint hátha sikerül bejutni. Jelszó-visszaállítás, belépés, biztonsági kérdés és érdekes módon elsőre beengedett. Nemtom, hogy csináltam, de közben megint sikerült elfelejteni a helyes választ, szóval most szerintem mindent átállítok és ha kell fel is írom, hogy többet ne forduljon ilyen elő.
-
spanyoll
addikt
válasz
kisborda #3221 üzenetére
Hívd őket skypen. Anno amikor ugyanebben a cipőben voltam akkor ők hívtak engem (Angliából ha jól tudom).
Tökéletesen érthető (szerintem hasonszőrű tanult angolsággal) hölgyike volt akivel megbeszéltük a dolgokat. Lebetűztem a válaszokat, ő meg mondta, hogy mi legyen az új jelszó -
Lézerparaszt
őstag
válasz
kisborda #3209 üzenetére
Az írkálós supportnál nekem eddig soha nem volt szerencsém, pár óra múlva visszaírta egy bot hogy hívjam fel őket. Ez kb 10 alkalom volt, és mind a 10x ez történt.
Szóval akkor ha megtetszik egy lvl 30-as szet akkor búcsút mondhatok a szetbónusznak, de pl az elite war hero páncélt ha megveszem akkor arra simán átmegy a bónusz, mert magas szintű.
-
spanyoll
addikt
válasz
kisborda #2607 üzenetére
En szemely szerint a nightmare landsen vagyok, minden karakteremmel. Vannak ott is magyarok, a Hungarikum guild is ott van ha jol tudom. A f2p meg meg nem tudni, hogy hogy is lesz pontosan, annyi biztos, hogy sok lehetoseg nem lesz meg az ingyenes verzioban... Hivjal nyugodtan embereket, ha mas nem a trialra, es ha meghivsz egy normalis embert akkot kapsz egy mountot elvileg. Varni ne varj, ugyis fuggesz majd, hogy mikor kezded az mindegy. Csinald, mert a.szintezes resze egy orokkevalosag
-
spanyoll
addikt
válasz
kisborda #2603 üzenetére
Megéri azt a 4 rongyot, elmondhatod, hogy ejj van dobozos sztárvorszod
Amúgy meg rakd el azt a kódot szépen, mert ha megveszed, akkor a játék aktiváló mellé jár egy havi játék, ergo 2 havi játékod már biztosítva van. Az pont egy szintezés és a lvl50 fölötti élet tanulgatása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest