- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
Szóval azok után, hogy leírod Te utánanéztél az eventeknek és azoknak a helyszínei igenis változnak, én kérek konkrétumot, amire az a válaszod, hogy pihenjek, meg nézzek magamba. Nekem erre meg az a válaszom, hogy legközelebb, mielőtt valami irtó nagy marhaságot kérdezel/írsz, talán gondolkodni kellene. Bár az sem baj, ha marhaságot írsz, ha utána van benned annyi, hogy elismerd. De úgy látszik nincs.
-
atainprison
senior tag
Én eddig ugy láttam az eventek mindig más bolygón vannak,és igy utána nézve,akárcsak a forumon is igen,mindig változnak a helyszinek.
Ha már így utána néztél, tudnál pár konkrétumot is felhozni azokról az eventekről, melyek mindig más bolygón játszódnak? Mert én még mindig csak a Rakghoul eventről tudok (a többi helyszíne tudomásom szerint nem változik, ahogy már leírtam).
még mindig csak okoskodsz és kötekedel,tényleg nem érted mi?
Nem értem, kérlek magyarázd el, hogy mit kellene értenem.
-
atainprison
senior tag
Pedig hidd el benned a hiba
Ok, elhiszem (főleg, ha Te mondod/írod).snowball event ..gondoltam vicces,sebaj humorod sincs
Az, hogy a snowball event elnevezés (Life Day helyett) szerinted vicces, nem az én humoromat minősíti.És mivel az eventek helyszinei változni szoktak..nem is értem hogy mit tudtál ezen csodálkozni
Lol. Mesélj még! Mely eventek helyszínei változnak? A Gree event? Ja, annak nem. A Bonunty Contract event? Ja, annak nem. A Life Day event? Ja, annak nem. A Nar Shaddaa Nightlife event? Ja, annak nem. A Rakghoul event? Igen, ez 3 helyszínen játszódik. Szóval az összes eventből egyedül a Rakghoul event helyszínei szoktak cserélődni. De még mindig bennem van a hiba. Ok. -
atainprison
senior tag
Már bocs, de Te fogalmaztad meg a kérdésed nem kicsit rosszul. Mivel arra a kérdésre, hogy hol zajlik az event (aminek a neve egyébként Life Day event, nem snowballevent), az a válasz, hogy mindenhol, mert az event csak annyiról szól, hogy dobálod a többi játékost és NPC-t hógolyóval, amiért jutalmul kaphatsz egy bizonyos Snow-Covered Parcelt, amiért a fleeten egy vendortól vehetsz cuccokat (mount, dekór, stb.).
Ezért hittem azt, hogy ez tuti valami troll kérdés.
Ha azt kérdezed, hol a vendor vagy, hogy hol vannak az Overheated Life Day Droid-ok, akkor már egyből nem tűnik, olyan hülyének a kérdésed. -
Anubris
őstag
Azért jobb geareket is könnyebb/gyorsabb szerezni. Én a Revan előtt hagytam abba és kezdtem el mostanában. Ez a sok kis heroic küldi, amikért crate-t kapsz és növelik a reput az egyes embereknél akik aztán radiant kristályt adnak, viszonylag gyorsan lehet 220/216os geart összeszedni. Nem is kell opsba járni. Főleg vannak olyan heroicok amik kb 2 percbe tellnek.
A 224 nem tudom, az nightmare opsban esik? -
Anubris
őstag
-
Anubris
őstag
Értem, köszi.
Még egy kérdésem lenne.Amennyiben a experience/deluxe pack-ot venném meg Origin-en, az ad egy 60as karaktert is?
Korábban, még talán a Knight of the Fallen Empire elején volt egy ilyen ingyenes 60as karakter, ha azt egyszer már kaptam akkor most ha ezt a pack-ot megvenném már nem kapnék újat?Csak mert ha nem akkor inkább veszek egy sima 60 napos kártyát.
-
br.rak
őstag
piac? mármint GTN?
A legnormálisabb GTN-nel rendelkező Harbngeren is elszálltak már az árak, gondolom a többi serveren sem rózsásabb a helyzet.Én még nem csináltam ilyet, így a buktatókkal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni.
Max annyi, hogy US servereken a keleti és nyugati időnek megfelelően van a csúcsidő.Strongholdot azt hiszem újra be kell rendezni, mert azok alapállapotba állnak az új helyen ( nem biztos, de ez rémlik)
szerk: de ha a piaci árak érdekelnek, akkor csinálj egy új karakter az adott serveren menj el a flottáig és ott nézelődj a GTN-en.
-
br.rak
őstag
ha "üres" szerverre mész 1:1-ben viszi a legacy-t, ha van ott legacy, akkor "összeadódik" és a magasabb/jobb érték lesz a mérvadó.
Mondjuk "X" szerveren cs1k 1 karaktered van és 0 a reputációs szinted, kivéve mondjuk CZ-198 és Oricon esetén.
"Y" szerverről akarsz transzferelni "X"-re.
Ekkor minden legacy megy veled automatikusan, kivéve a CZ-198 és Oricon. Itt a rendszer megnézi, hogy melyik a jobb/magasabb ( a meglévő vagy az áthozott) és az lesz a mérvadó.Remélem érhető voltam
És elvileg a New York Comic Con Swtor Cantina szombat éjjel 01:00-kor kezdődik, hogy lesz-e élő stream hozzá, azt nem tudom, de ha lesz beteszem ide a linket.
-
-
br.rak
őstag
preferedként 2 crew skill slottod van alapból elég 1 account wideosat venni
artifact unlock nem kell max szinten a lila cuccokhoz
guild bank hozzáférést tényleg meg kell venni
Ha sok a credited, akkor a GTN-ről is tudsz vásárolni amíg előfizető vagy.
a creditlimit kivételével majd minden korlátozás kikerülhető, de ez az egy az, ami nagyon fáj -
x_o_n
veterán
bár gondolkodtam hogy inkább unlockolom ami kell.
de megint elvesztem benne miket érdemes megvenni,és elég e 2400cc ami 14-15eu
bár akkor max 7 karakter lehet a többi elveszik?
meg ugye a max credit is?guild bank access 600cc ez mindenképpen kell hiszen ez a közös cserebere forrás
crew skill slot 420 cc ez ugye a 3 skill ez is fontos ha magamnak craftolok
authorization artifact eq.. 1200cc ez ugye a speciális és magenta cuccok miatt -
br.rak
őstag
Nem, az swtor-hoz nem kell külső launcher, a sajátja is elég.
Mi volt a gond a másik klinssel?szerk:
Esetleg ideiglenes letiltani a tűzfal/AV által használt windows szolgáltatást/rendszerfolyamatot?slayer006:
A zenegépeknél tudod elhasználni őket, a neked tetsző zene kiválasztásával -
x_o_n
veterán
INFO -----------------------------(-120)-----------------------------
INFO Timezone: -120Login failure #130 recorded
Login failure #-10060 recorded
ERROR Server did not properly respond to authenticate: -10060
INFO User presses exit - Etrue,Der Login Server ist im Moment nicht erreichbar. Bitte besuche unser <a href="http://www.swtor.com/de/community/">Forum</a> um unsere neusten Mitteilungen zu lesen.) NE
false,Network error. Check your internet connection)
INFO Closed launcherés ilyen huncutságok...de eddig minden rendben ment,és mással nincs gond
találkozott már valaki ilyennel? -
br.rak
őstag
Elvileg a térképen mutatnia kell de linkelek egy leírást
http://www.swtor-spy.com/quests/heroic-4-call-to-arms/6483/
A lényeg, hogy menj a White Novára a flottán, onnan már nem fogsz eltévedni.
-
br.rak
őstag
Igen, konkrét dátum még nincs. Valószínűleg próbálják kvázi a holtidőre időzíteni, amikor más nem igazán van a piacon..
Gondolom úgy gondolkodnak. hogy a Legion addigra nagyjából kifut , előtte megint lesz valami promo , vagy össze is vonhatják az 5. éves évfordulóval.Szóval várjuk meg a bónusz HK fejezetet, utána talán lesz valami infó szivárgás, de sok esélyt nem látok rá.
-
atainprison
senior tag
br.rak #4995 hozzászólásából idézek:
"Az új kiegészítőről bővebben október első hetében, a New York Comic Con Cantina alkalmával fognak infókat közölni, szóval várhatóan november vége körül fog startolni az új kiegészítő.""Dark vs. light event:
- 2 héttel a kiegészítő startja előtt fog befejeződni."Remélem érthető. Konkrét dátum nincs.
-
br.rak
őstag
Nézz szét a GTN-en, ott tudod kreditből megvenni.
elvileg már nem kell a 65-ös lila cuccokhoz az artifact aut. ,szóval azt már nem kell.
Azt hiszem a guild bankhoz csak unlockkal tudsz hozzáférni
Section X-hez kell unlock, ha nem vagy előfizető
A különböző tárolókhoz kellhet még + GTNDe 3 havonta el tudsz lőni egy referal linket és azzal 1 hétig előfizető leszel, az alatt pedig az escrowban felgyűlt pénz el tudod költeni.
-
Plata
félisten
Nem is azok a gondok,hanem hogy se craftolni se rendesen kereskedni nem tudsz majd,350 ezer credited lehet max.
Craftolásnál lesz a legrosszabb,amíg sub egyszerre 25 feladatot is kioszthat 5 companionnak addig pref max 3 companiont küldhet el max 3 feladatra.És még rengeteg dolog. -
Plata
félisten
A hivatalos oldalon van valahol,de elmondhatom röviden.
Free= végtelen cumi,kb semmihez sincs jogod,kb semmit sem tudsz csinálni.
prefered=baromi sok cumi,kb ugyanaz mint free csak más a neved és 100 ezerrel több credited lehet.Ami még mindig lófing.
sub=végtelen bulíííí,bármit bárhova bárkivel bármikor. -
br.rak
őstag
serverenként (legacynként lehet megszerezni, nem karakterenként sajnos)
Új kiegészítő, Fallen Empire utolsó fejezet, Cantina Tour ajándék mount és még pár apróság
Hétvégén volt Londonban az idei Star Wars Celebration event, melyhez kapcsolódóan SW játékokkal kapcsolatos bejelentések is voltak, valamint megvolt az idei első Cantina Tour is.
-Kezdjük talán a legfontosabbal: valamikor idén késő ősszel érkezik az új kiegészítő, amely Knights of the Eternal Throne (KotET) névre hallgat. (nyilván nem nevezhették KotFE season 2-nek
)
-A kiegészítő kapott egy weboldalt is, melyen jelenleg nem sok minden van (link)
-Aki szeretné FulHD-ben letölteni a háttérképet, az innen megteheti (link1, link2)
-Mivel még nem jött ki a Falen Empire utolsó fejezete, így részletekkel csak később tudnak szolgálni.(erről bővebben alább)
-Nagyjából hasonló történetközpontú kiegészítőre számíthatunk, mint a Fallen Empire setén, de a csoportos tartalmakra nagyobb energiát fektetnek majd.
Fallen Empire XVI. fejezet:
-Az eredetileg kitűzött Július 28.-ai dátumról Augusztus 11.re módosult a megjelenés.
-Ez azonban most nem egy (újabb) pénzlehúzó akció a kedves fejlesztők részéről, mivel aki jogosult volt a júliusi előfizető jutalomra, az júliusban meg is fogja kapni, valamint, aki július elsején előfizető volt, az, ha előfizetése még tart augusztus 9.-én, két nappal hamarabb megkapja az utolsó fejezetet.
-Aki előfizetői státuszban lesz július 28.-án, az augusztus 9.-én megkapja az utolsó fejezetet.
Ajándék Cantina Mount:
-Nincs más dolgunk, csak a bejelentkezni a hivatalos oldalon majd a swtor.com/redeem-code aloldalon megadni az ajándék mountot adó kódot.
-A kód:CelebrationCantina16
-Maga a mount pedig: Korrealis Regent mount
SWTOR 5 éves évforduló és kollázs verseny:
-A fenti oldalon egy újabb fejlesztők által írt levelet valamint pár érdekes statisztikát olvashattok a játék elmúlt majd 5 évéével kapcsolatban olvashattok.
-Augusztus másodikától kezdődően Cartel Market akciók lesznek, melyek során ár ikonikus felszerelése tárgyat 55% kedvezménnyel szerezhetünk be.
Kollázs verseny:
Ajánlott felbontás 1920*1080
User Interface és szövegek kikapcsolva
deréktól felfelé legyen látható a karakter
maradj az alap testhelyzetben-swtorsubmissions@swtor.com címre tudjuk majd beküldeni karakterünkről készült képet.
Egyelőre ennyi, részletekkel később jelentkezünk
-
br.rak
őstag
bocsi, hogy csak linkelek, de innen lehet pár megoldást találni
https://www.reddit.com/r/swtor/comments/48lag0/swtor_launcher_this_application_has_encountered/
-
br.rak
őstag
Nem lehet, hogy PvE instance-ben vagy? egy ideje már nincsenek dedikált PvE /PvP serverek.
Amúgy is, ilyenkor szokott elkezdődni a nyári pangás, nem véletlenül próbálnak bedobni valamit.
Tavaly, ha jól rémlik 12x xp volt, most kicsit összesűrítik a fejezetek megjelenését illetve remélem visszajön a kaszinós event isszerk:igen, vasárnapig van kedvezményes transzfer.
-
br.rak
őstag
Act3 Belsavis/Voss/Corellia ill. az azt követő záró class küldetések.
Makeb már Act4, oda csak ezért ne menj (amúgy szerintem az egyik legjobban összrakott bolygó, történet szempontjából, főleg Birodalmi oldalon)Plata:
Elvileg a prefered 6 slottal indul, ehhez vehet még 12 darabot.
írj a support@swtor.com címre. Írd meg, hogy nem tudod használni a megvett unlockot és lépjenek. -
br.rak
őstag
az instant lvl60-as karakterek okozta legacy erőket törölték csak el.
Tényleg hiányoznak és nem csak UI blog?
Írj ticketet a supportnakAmúgy tényleg elég gáz hibák jönnek elő, a mostani fejezet pedig eléggé félbe van vágva (mármint a "go rambo" feloldására leszek kíváncsi, de várhatunk gy hónapot rá)
-
-
bigrob
őstag
Account/set up security key, itt nekem már be volt állítva pár biztonsági kérdés szóval én mindig csak az utolsó pontra ugrok, hogy hozzáadás. Küld one-time pw-t, beírod, telóra letöltöd az appot (rákeresel hogy swtor és az első) kevesebb mint 1 mega. Az oldalon kiír egy szériaszámot azt beírod a telóba majd a telón lévő kódot a böngészőbe és ennyi.
Eltávolításra meg megint kiküld egy one-time pw-t azt beírod és leszeded.
-
br.rak
őstag
el kell kezdeni kimaxolni a strongholdokat, azokkal akár meg is lehet duplázni a pontokat
illetve ha olyan guildben vagy benne, ami megjelölt egy inváziós célt, akkor az arra kapott szorzók is élnek.
egy példa, a 1 kimaxolt strongholdot, az ad +25% pontot
benne vagy egy guildben, ami kijelölte mondjuk Ilumot célnak
egy GSF mecs ad 500 pontot, ha Ilum van kiválasztva inváziós célnak az 3x szorzó ill a stronghold miatt +25% így 500*3*1.25 =1875 pontot kapsz teljesíttet GSF meccsenként ( ez csak egy ex-has példa volt, hogy szemléltessem, hogyan működik a conquest ezen része) -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
van boolster is, de csak akkor ha egyáltalán nincs expertise a geareden (illetve ha nem max szintű a geared, de ez nem biztos)
Szóval PvP -nélvagy nulla vagy sok expertise kell a gearre, a köztes állapot szívás. (ez csak arénákra és warzoneokra vonatkozik, open world pvp esetén nincs boolster expertise-ra)
-
Plata
félisten
Én már meg nem mondom,de régen rengeteg volt belőle,viszont most csak pár darab van,de nem tudom őket használni.Nem elég a skillem hozzá azt írja,pedig van amelyik csak 100-as slicinget kér az enyém meg fullos.
Mellesleg elvették tőlem Nico Okarr companiont.
Most voltam fent,be megyek az új Jedi karimmal aki eddig vele mászkált,Nico sehol.Ok ez fura,át log másik karira,nála még megvan,de nem engedi lehívni,át többire,ugyanez a helyzet. -
Plata
félisten
Sajnos én nem nagyon bízom bennük,vettem náluk ajándékba játékot és a kódja nem volt jó,szerencsére a számla meg egyéb vacak megvolt pár napi levelezés után kaptam egy új kódot emailben a játék supportjától.
De volt már hogy 576 boltban vett EA játékhoz feltöltőkód le volt kaparva és nem is fogadta el.Itthon vettem észre mikor kinyitottam a dobozt,de persze szartak rá.Jah nem is mert már két náluk vett játék dobozában lévő kód nem volt jó,az egyik alap játék volt a másik meg kieg a játékhoz.Mind a kettő kódja használatban volt,de a kiadó supportja segített szerencsére,csak kellett a játék dobozáról számláról meg mittomén miről kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest