- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Na időközben én is hallottam ilyenekről. Túl sok szervert csináltak és nincs annyi játékos, mint várták. Lehet közben abba is hagyták. Most átmentem egy másik europai szerverre, ezen már többet vannak. Néha még várakozni is kell.
Most mindenki meginvitálhat 7 nap ingyenjátékra három ismerősét. Érdekes, hogy eddig milyen zárkózottak voltak az ingyenes kipróbálási lehetőségtől. Vajon mi változhatott?
-
Wolverine
félisten
Egyes (hivatalosan meg nem erősített) adatok szerint a fejlesztési költség elérte a 200 millió dollárt. Maradjunk a 60 dolláros alapjátékárnál; ezek szerint 3,3 millió eladott példánynál jön ez vissza. Csakhogy utána meg folyamatosan ott van a működtetési és a továbbfejlesztési költség, amit a havidíjból kéne fedezni.
Szerintem a játék még mínuszban van...
-
Wolverine
félisten
Okos cég külön fenntart egy európai szerverparkot egy európai support teammel, és megoldja a karbantartásait olyan időpontban, ami Európának megfelelő. A Bioware a jelek szerint nem elég okos ehhez; és kíváncsi vagyok, hogy ha lesz játékosszám-csökkenés, akkor melyik kontinens lesz érte nagyobb mértékben felelős.
-
warcat
veterán
Ez inkább annak a példája,hogy a könnyű content és a damagemeter hiányában milyen könnyen sumákolhatsz és játszhatsz gyengén
Amiben igazad van az az, hogy ellehetsz gyenge játékkal is egy mercenaryval,de a tökéletes heat management már művészet és nagyon kellemesen magas skill cap van a kasztnál.Sok itt a hiba: leesik a tracer missile x5 debuff,nincs átállítva az ui,hogy számokkal is ott legyen a hp és a heat, surge/heat sensor override nincs cdre tolva,heatseeker szintén,bár azt nehezebb így gyorsan elemezni mert overheatnél lehet ok rá.
Mercenary volt az a kari amit felszinteztem 50-ig;és nagyon élvezetes 'táncolni vele';
értsd ezt úgy,hogy 20 heat alatt nagyon könnyen becsúszhat az,hogy a crittel járó heat ventillation proc+a természetes regened levinne nulla heat alá,tehát elvesztegettél feleslegesen egy kis regent; ugyanekkor 40 heat fölé csak töredékmásodpercre szabad menni,főleg/maximum akkor amikor az unloadot aktiválod.Van ám sok mélység itt,de a játék hiányosságaiból adódóan külső szemlélőként ezt nem fogod észrevenni ,csak azt látod,hogy 'LOLtracerspam'.
Az sem segít,hogy rengeteg képesség instant, vagy épp az instant aktiválás mellé azt adja,hogy azonnali lesz ami nem az (Surge, 50es vagy 48as cucc).Damagemeter,de minimálisan egy kielemezhető combatlog nélkül nehéz kiszürni az ocsút,de ezt már 100x elmondta az értelmesebbje a megjelenés előtt,most csak érzetek vannak,hogy de könnyen meghalt a boss,vagy -pvpben- de sokáig bírta ez az ember,milyen gyorsan kinyírtak, na biztos full champion gearben van ésatöbbi.
-
Lézerparaszt
őstag
Jah, ma volt warzone -ban hogy leütött, azalatt így jöttek a dmg -ek:
6600, 4000+, és sok kicsi 2000+ -os. Ha a geart nézzük akkor nekem assával jóval többet kéne sebeznem mint most.
Amúgy te is shadowon vagy nem ?Szerk: ja ok látom azon vagy, 110 force. Neked mennyit critel a "backstab" ?
Nálunk maulnak hívják, nemtom Jediknél mi.Szerk 2: és a neved alatt is ott van (epic fail)
-
Lézerparaszt
őstag
Akkor te voltál az aki Illumon ma elment mellettem
Csak én Sith Assassin (vagy inkább Shit) vagyok xD
Amúgy az ex guildemben van 2 csóka akik megjelenéskor már 50-en voltak és 1 vagy 2 napra rá már megvolt nekik ez a mount. Nem tudom hogy csinálták, annyi pontot 5-6 nap alatt...Jander remélem csinálnak valamit az fps problémákkal is, ha már nagy peccs és minden nap írok a supportnak ahonnan ugyanaz a levél jön vissza
Én most dingeltem a legacy 9 -et, remélem jó sok kemény skill jár majd érte. -
Jander
senior tag
Grats! Ez igen, szép járgány még csak 2-t láttam eddig a szerveremen (persze az empire változatát).
Abból az irgalmatlan operations window-ból pedig gondolom, hogy healer vagy
Még egy gyors kérdés: a legacy-ról lehet tudni, hogy mikor került (kb.) a játékba? Azt ne mondjátok el mi lesz (már ha ez ismert) jobb ha meglepetés, de a dátum érdekelne. Hallottam, hogy most januárban már jön is valami nagyobb update, reménykedem benne, hogy ez esetleg tartalmazza majd?
-
Lézerparaszt
őstag
Most olvasgattam az adatokat WZ végén, és kicsit megdöbbentem. max dmg -ek: 3000, 3300, nekem 3380, így lettem második. Az első egy smuggler volt 6600 -al. Ezek szerint 50% -os nerf kéne hogy kb egyenlő legyen, akkor kijön 3300 -ra. Viszont olyat még MMO-ban nem láttam hogy egy fontos skillt felére csökkentenek, tehát szerintem még nagyon sokáig OP lesz.
-
nakos
senior tag
Nagyon szepen koszonom a valaszokt. Conrad neked is!
Meg is talaltam a masodik light sabert (igy nincs vita hogy lezer vagy sem) hatizsakban, de ha nem szoltok hogy ott van akkor szerintem vegijatszom a game-t ugy hogy eszre sem veszem...
Azert atadhattak volna valami "Latvanysabb" modon, legalabbis nagyon azt vartam....Trener is megvan, mostmar csak ezt a crafting cuccot kellene megertenem, de ugy erzem az egy hosszabb menet lesz... Valami alapokat tudna mondani valki? Igerem nekiallok atolvasni az angol leirasokat, de egy par elozetes gondolat lehet sokat segitene a megertesben
-
PhilBrick
őstag
Elnézést kérek a bejelentésről megfeledkeztem.
-
Lézerparaszt
őstag
-
-
Telda
addikt
-
Malibutomi
nagyúr
Nem kell a szemforgatós smiley, félreértettél, arról beszélek hogy egy olyan game-re szervez guildet meg feccöli bele az idejét, honlapkészítés stb, ami még éppcsak beta,és fogalma sincs, hogy tetszen fog-e neki, vagy egyáltalán jó játék lesz-e, mert ilyen is van bőven.
A HC guildek más kérdés, ha van esze a Bioware-nak akkor ők kaptak is mind beta kulcsot.(#1088) Wolverine
Lásd fentebb, nem arról beszélek akik már mostanában szervezik, hanem akiknek már akkor kész volt a guild honlap, mikor még pár képen meg videón kivül nem látott semmit a játékból.Én pl nem rendeltem elő, csak azután lett biztos hogy bejön a játék hogy a beta hétvégéken ki tudtam próbálni, addig sokszot volt hoyg egy info ami jött, szinte teljesen elvette a kedvem tőle.
-
Healbacsi
őstag
Ha az acchoz rendeltel mar preorder kodot, akkor nincs sok valasztasi lehetoseged, mert ha uj accot krealnal, akkor indulasnal nem tudsz majd jatek peldanyhoz jutni.
Eleg amugy, ha egy jo angol tudasu tarsad beszel veluk, te meg ott leszel melette, de ha nincs mail, akkor elkerulhetetlen. Gondolom nem lesz olcso a telefonszamla, de nem sok masik lehetoseget latok. (mivel meg a jatek elejen vagyunk igy meg elegge merevek ezek az account recovery szabalyok, kesobb gondolom finomitanak rajta). -
ng0ofy
KORREKTOR
lOl Azt olvastam, hogy mekkora SÖR! (:
Jó ez a játék egyébként, csak az eleje nagyon nyűgös és hiányzik belőle a szabadság, de tucatjátékok közt az egyik legjobb amit eddig láttam és az első MMO, amivel tudtam játszani úgy, hogy egy kicsit élveztem, sőt, tegnap este a sith warriorba egész belemélyedtem, hajnalban vettem észre, hogy még mindig a konyhaasztalnál játszok, a kaja meg rég elhűlt a sütőben...
Edward: már bocs, de te nem sokat gondolkodsz-tájékozódsz mielőtt leírsz valamit, ugye? Nem baj az, majd idővel fogsz. Ha mégis játszanál a játékkal troopert indíts, az is ilyen naivra sikeredett kicsit (a története).
Szerintem nagyon korrekten kezelik a béta során felmerülő problémákat. Ha van valami hiba és jelzik szinte egyből javítják. Pl.: itt is írta valaki, hogy akart indítani karaktert, de kidobta a server "error #3" üzenettel. Másnapra javítva volt a dolog és kiírta rendesen, hogy mi a hiba, pl. azonos nevek használata. Lehet, hogy azért csináltak ilyen nagy és sok bétát, hogy ne karácsonykor kelljen supportolni az ilyen triviális hibákat? Nem olyan buta a bioware mégsem
-
Healbacsi
őstag
Valaki megszerzi az accod nevet es a passt. elrontja a biztonsagi kerdest, mert ugye lovese sincs rola. Majd bemondasra aktivaljak neki az accot, mert azt allitja, hogy te vagy?
Termeszetes, hogy kernek valami "biztosabb" modszert annak eldontesere, hogy az account kie valojaban. Noha mi Eu-ban nem foglalkozunk kulonosebben azzal, ha megis mas kapja meg az accot, de az Usa-ban kemenyen beperlik oket, ha bemondasra odaadjak vki idegennek az accot.
A Blizzard se csinalja maskent, sot ott nemely esetben szemelyi-, szamla fenymasolat kell kuldeni, cdkulcs, securitiy answer stb stb.Ezt is meg kell tanulni mint a kresszt kellene mindenkinek.
-
Healbacsi
őstag
Nem ertem a problemat. Adott legalabb 3 kerdes. a valaszokat fel kell irni egy kis cetlire, eleinte berakni egy fiokba, majd kesobb a jatek dvd tokjaba, problema megoldva.
Masreszrol ez a plussz biztonag a jatekost vedi, gondolom nem wowoztok sokan kozuletek, ott ezrevel lopjak az accokat, mert nincs ilyen security question.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy megtalaltak a spanyol viaszt, de tobb mint a semmi, es titeket ved, A hanyagsag ellen sajnos nem ved (ha elfelejtened a valaszokat, elveszited a papirt), de ez mar nem az o hibajuk, ok csak megprobalnak egy plussz vedelmi vonalat hasznalni.
Aki majd vesz authenticatort, az valszeg meg fog szabadulni ezektol a kerdesektol, amig nincs meg a kutytu, addig szokjatok meg, hogy van ilyen.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Régen lineage2 próbáltam játszani sokat a haverokkal, de csak anyit értünk el, hogy a monitorom tele lett ujjlenyomattal
a sok mutagatásól, hogy ezt nyomd, azt nyomd.
Valóban nem az én világom, ezt írtam is, viszont sokan vannak még így vele, hogy a történet meg a tájak (a star wars, na) magával ragadja az embert és szívesen játszana vele, csak egy idő után unalmas lesz, hogy azért, hogy tovább jussunk, ugyanazt a monoton izét kell előtte csinálni. (megölni husszor ugyanazt a bosst, hátha megont kidobja az ensanring-et
)
Szeretem én a csapatmunkát, csak több szabadságot hiányolok, ennyi. Azt ígérte a bioware, hogy hatalmas világ lesz, amit nagyon hosszu idő felfedezni. a republic kezdőbolygókat és coruscantot (az de jol nez ki!) végigjártam szűk hatórányi játék alatt. (igaz mindig kerestem segítséget, magamban alig csináltam küldetést, volt sok jo fej ember
)
Pl. eve online -ban sokkal több a lehetőség. Megtehetem, hogy nem harcolok a fejlődéshez. Pl. a barátnőm megvenné szó nélkül a játékot, ha a kis jedi consularral, amivel belefogott lehetne kardozás meg ostoba szörnyaprítás nélkül is valamit kezdeni, már 10. szint után. Azt elfogadom, hogy az elején kell valamiből fejlödni. Szóval én úgy érzem, hogy ahhoz képest, amiket a bioware ígért anno egy éve (azóta követem a játék sorsát a hírekben) azokból sok szép ígéret, amik engem felvillanyoztak nem valósult meg teljesen.
Egyébként nagyon szép és jó lett a játék, biztos a pvp is hangulatos, láttam mennyi fegyvert, páncélt lehet venni.
-
-conrad-
addikt
Kb. 6 éve játszom wowot, tehát tudom milyen ez. Nem hiszem el, hogy téged nem idegesít a tizedszerre látott roleplay, mert valaki nem képes nyomni egy space-t sokadszorra látva sem.
Elsőre persze nekem is jobban tetszik, hogy van egy jó történet átvezető animációkkal egy barlang helyett ahol minden pirosat leversz loot profit ennyi, csak sokadszorra már unalmas.
Bár van idő addig enni inni amíg a többi videózik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest