- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
whitezo88 #5336 üzenetére
Szerintem sith inquisitor az egyik legjobb és a smuggler.
Sith inquisitor az nagyon állati,érdemes jó és rossz karival is letolni,más a sztori ha sith pureblood vagy és más ha mondjuk ember.Agent sem rossz meg a fejvadász sem,jedi consular nem nagy szám,sith warri jedi knight és trooper unalmas. -
br.rak
őstag
válasz
whitezo88 #4476 üzenetére
A köztársaság és birodalom is egy elég kimerítő háborún van túl:
Hoth- Corellia-Ilum/Malgus-Dread Masterek/Order of Revan plusz Sares Idiotizmusa Ziostnál megtette a hatását mindkét oldalra.
Plusz ott van az Ethernal Fleet, amit Valkorion megkaparintott. Bővebben erről itt :
Vasárnapi mese – Zakuul és az Eternal Empire + a Fallen Empire új soundtrackjeiSpoiler:
A JK csak a Voice-ot pusztította el és ez egy elég mély kómába küldte ezzel uralkodót.
Vitiate szerintem képes volt megosztani a tudatát( ahogy ezt a Consular története alatt is láttuk: Children of the Emperor) Valami hasonló lehet a magyarázat Valkorionra is.. Ha jól rémlik talán Lana mondta is, hogy amíg nem vol tljes, valószínűleg egy "autopilot" üzemmódban lehetett és ez alatt szabadult el Vaylin, ahogy leomlot a mentális blokk. Szerintem itt is fenn állhat az, ami Revannál egy Light/dark megosztottság. Van pár elmélet, hogy ki milyen szerepet játszhat ebben. Remélem egy sima retconnál jobban megmagyarázzák, hogy lett egy Vitiateból -aki azt tette amit tett Ziosttal- egy már más jóságos ( zakuuli szempontból) Valkorion -
br.rak
őstag
válasz
whitezo88 #4469 üzenetére
Nem tudom az okot, de biztosan előre el akarták kerülni a tömeges sírást, hogy a DS oldal elveszti őt( anno még a bétában elég sok társat el lehetett küldeni, vagy meg lehetett ölni, azt is kivették éppen emiatt)
Van még egy halál biztosan, ami a béta alatt DS/LS döntésen alapult. (de lehet több is, nem kerestem most vissza pontosan)Én is kedveltem, de nála már nagyon régóta be volt lengetve a kaszás, és szerintem egy elég jó kilépőt kapott.
-
br.rak
őstag
válasz
whitezo88 #4467 üzenetére
Na akkor spoiler
Marr mindenképpen meghal, a bétában elvileg bizonyos Ls ill Ds választás alapján dőlt el a sorsa. Most már fix.
A Rep oldalon is ő van. Ziost után mindkét oldal racionálisabb elemez egy expediciót kezdtek el szervezni Vitiate felkutatására. És erre az expedicióra ütött rajta az ethernel fleet az első fejezetben.Satele később feltünik egy rövid jelenet elejéig, majd meglátod. -
br.rak
őstag
válasz
whitezo88 #4156 üzenetére
Van a flottán egy Gree vendor (elvileg hamarosan a 4 kezdőbolygón is lesz), aki a White Acute Module-t árul (0 kreditbe kerül), ez egy újrahasználható item, ami 8 óraára kikapcsolja a 12x class xp bonus-t.
A bonus amúgy is csak 55-ös szintig él, utána 55-60 között normál ütemben fejlődsz.
Ja és Makeb valamint a Forged Alliances között (mert igazság szernit ez a bevezető a SoR-hoz) azért még akad egy "kevéske" tartalom.
Dreedseed/The Shroud küldetések (amiket érdemes párban csinálni) esetleg a hk-51 küldetésekkel együtt.
CZ-198, Oricon valamint pár új FP és OPSAz emperor "elhallgatása" 3 class történetét is elspoilerezné (knight/warrior/consular), így azt csak akkor nézd meg, ha nagyon nem bírod ki.
Malgus "árulása"
Kedvenc sithünknek már nagyon régen tele van a hócipője a birodalom felsővezetésével és az uralkodóval egyaránt.
Coruscant-i béke (ami megint igen spoileresn, hogy miért történt) eléggé kiábrándította, valamint a sith belharcok és árulások eléggé meggyengítették a birodalmat ( Corellián az összbirodalmi sereg 10-15% odaveszett), valamint a bigott idegenellenesség (ennek ékes példája a Red Reaper flashpoint) előbb vagy utóbb teljes bukáshoz vezetnek majd, ennek próbál Malgus elébe menni (nem tudom láttad-e Ilum köztársasági felét)
Egy sokkal liberálisabb birodalmat akart létrehozni, csak mivel ezt nyílt lázadással kedztde, így mindenki a torkának esett.
Viszont végül is elérte a célját, mivel Marr aki utána de facro irányítója lett a birodalomnak, kb mindent átvett Malgustól a túlélés érdekében ( ha jól rémlik volt nem Sith és nem ember Dark Council tag is pl) és sokkal racionálisabban vezeti a birodalmat (lásd legutóbbi krízis Zioston, amire a köztársaság idióta kancellárja még több lapáttal rá is tett) -
-
Telda
addikt
válasz
whitezo88 #2527 üzenetére
Az SWTOR induláskor kb. a WoW 2004-es (start) színvonalát hozta, talán egy picivel többet.
8 éve alatt változtak az igények és az emberek egyre több mindent akarnak látni a pénzükért.
Az hogy a WoWban félévente megjelenik egy nagyobb patch, vagy 1,5 évente egy kieg, ezt nem nevezném pörgésnek. Inkább csak hozza (vagy diktálja?) a 2012-es színvonalat.
Az swtor szerencséje a SW környezet, másképp már sehol sem lenne, csak egy kósza emlék valahol a süllyesztőben. -
Telda
addikt
válasz
whitezo88 #2405 üzenetére
Igen, de én raidelni nem tudok. Vagyis tudnék, csak hát fontosabb hogy időben lefeküdjek, hogy másnap munkában ne legyek kómás. A máik meg hogy 2 órát meg elülök, de a 4 az már nekem sok. Kiöregedtem én már ebből. Még a régi 56k időkben mikor éjféltől ingyenes volt a net, du. 6kor lefeküdtem éjfélkor felkeltem aztán a busz indulásig (reggel 6) ment a diablo2
.
-
Healbacsi
őstag
válasz
whitezo88 #2316 üzenetére
Igen de nem mindenki halad ugy, hogy csak zold, vagy szurke questeket csinal.. amikor sarga vagy narancs szinuek a questek, akkor neha a szimpla warrior damage keves.. Nem beszelve a champion szintu mobokrol es a hc questekrol, amit sokan egyedul csinalnak mivel maceras partyt keresni (most ne mond, hogy te mindig talaltal, nem ez a kerdes).
Igy hat fogjak a healelos droidot, es garantaltabban tulelik az erosebb mobokat, groupokat mint a dps companion damage-vel. Roviden ennyi.
En sorcival ertem fel eloszor 50-re es mindent megoltem a tank companionnal, de mas jatekstilussal is ment volna. Az egesz csak azon mulik ki mivel es hogyan jatszik. Ismerosom pl tank jedikent hc4-es questeket csinal a szintjen egyedul healelos companionnal. Lassabban halad, de nem kell allandoan partyt keresgelni, hanem amikor ott tart megcsinalja. -
-conrad-
addikt
válasz
whitezo88 #2304 üzenetére
Ha a hajón lévőre gondolsz, akkor az tényleg nem sokra jó, azt max crewskillek miatt gyűjtögetni küldözik. Ha másik robot érdekel, akkor pl. a jedi az robottal kezd, egy r2d2 szerűvel. Az a baj velük, hogy nehézkes a gearelése, mert ruha mindenhol esik, robot alkatrész meg ritkábban. (pl. crew-nak FP-ben is tudsz off-needelni geart, ha másnak nem kell, de robot alkatrész ott nem esik.)
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
whitezo88 #2260 üzenetére
MMOSPG
Most lapoztam fel a régebbi GameStarjaimat és rengeteg infót sikerülg kihalásznom belőle. Még a 2009/02-es lapszámban volt egy cikk pont az "MMOSPG"-k létjogosultságáról. Az eddigiek alapján illik rá ez a jelző. Szerintem az egy kicsit csalóka lehet a játékban, hogy simán rá lehet feküdni a sztorira szingliben, AH-zunk, kereskedünk (ennek megadja az ízét, hogy nem NPC-kkel folyik a trade), erre lvl50-en jön egy kis hidegzuhany, hogy mostantól vége a sztorizgatásnak, keresni kell az endgame kontentet.Mondjuk azt nem értem hogy, ha te beleöltél majd' száz órát és még "csak" 34-es vagy akkor akik már a rajttól számított első hónapban elérték az 50-es szintet azok mit csináltak? Én az eddigi MMO-kban amikben megfordultam a felfedezés, a fejlődés(, a kraftolás) jelentette a legnagyobb örömöt. Bennem lenne a hiba?
Ja igen, egy kérdés is van: egyes frakciók tagjai meglátogathatják az ellenfelük bolygóit is?
Lassan beújítok (megint...) egy gépet, de most majd a minőségi táppal kezdem, be fogok nevezni egy kis SW:TOR-ra
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
whitezo88 #2250 üzenetére
Passz, nem nagyon vagyok jártas benne (de lehet megveszem), de köszöni szépen jól van: van endgame tartalom, pvp és tolják rendszeresen a contentet. Elég sokan játszák, én 1-2 millióra tippelek, pillanatnyilag elszállingóztak a playerek egy része a TOR miatt, de elvileg jópáran vissza fognak térni.
-
Departed
őstag
válasz
whitezo88 #2233 üzenetére
Az valahogy nem jut el a tudatukig hogy nem akkor kéne peccselni amikor Európában mindenki játszani szeretne - főleg azok, akik hétvégén tudnak, mert dolgoznak, hogy legyen pénzük az előfizetésre. Pl. Ez a fizető játékosokkal nem törődés meglepő számomra tőlük. Vagy alapból ilyenek csak eddig nem vettem észre?
UPDATE: úgy néz ki egész szombaton elveszik a játéklehetőséget, már le se írják hogy meddig...na most ezek után hogy várhatják el a soksok lóvét? Csalódás. -
donki
senior tag
válasz
whitezo88 #2137 üzenetére
Úgy véled, hogy a wow nem a kidolgozottsága miatt volt jó, hanem mindössze azért mert légüres térben tudott mozogni?
A Bioware rengeteg tapasztalatot halmozott fel, de kizárólag az igénytelen (grafika, kezelő felület, harcrendszer, classok közti egyensúly (ez single playerben nem fontos, de rossz omen volt)), ámde jó történettel rendelkező játékok terén. Ez is ilyen lett. Igénytelen, hiszen a kor elvárásainak semmilyen szempontból sem felel meg ez a játék, ám a single player questelés aránylag kidolgozott. (csak túl lassú és unalmas). -
dilipok
veterán
válasz
whitezo88 #2046 üzenetére
en tegnap jartam ugy, hogy kivancsisagbol elkezdtem egy sith warriort, es volt 1-2 barlang Korribanon, ahol egy kis fust gomolygott. Tehat indoor reszrol van szo, de ennek ellenere a legtobb kamerallasban 15-re esett az FPS a fix 60rol... Nem igazan tudtam mit kezdeni vele... meg szerencse, hogy mashol ilyet nem tapasztaltam meg.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
whitezo88 #2019 üzenetére
Engem csak az idegesít hogy sokan jönnek és azzal magyarázzák a bugokat hogy azért van benne mert wowban is volt.
Cain69 mi a neve annak a minialkalmazásnak ami nézi a cpu -t ? Ilyen nekem is kellAmúgy szerintem is jó játék, ha a wz 15 fps -sel is megy, az sem izgat, játszok annyival.
Csak nem olyan jó úgy, ami nem összekeverendő azzal hogy xar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Elektromos autók - motorok
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest