- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
spanyoll
addikt
válasz
Viper26 #3423 üzenetére
Nekem sincs sajna, de no, amikor játszol csinálod a dolgokat. Én pl amúgy is pvpzek orrba szájba, most szépen elérem a capet aztán bumm, azzal megvagyok. Columi meg egyéb commokért meg nem szemetet veszek eladásra hanem félrerakom. A compánionok kiküldése meg mehet közben. Nem olyan nehéz ám ez
-
vvega30
senior tag
válasz
Viper26 #3256 üzenetére
Miért is nem lehet 3 gyöjtő skill? Bioizé, scavenging, slicing? Nem vagy köteles felvenni craft skillt.
Ha meg prefered vagy f2p az ember akkor úgyse tud mindent összeszedni a gyártáshoz, szóval megint nincs értelme gyártani akármit is.
ÉN inkább a pénzre mennék rá.
Szerintem. -
-
spanyoll
addikt
válasz
Viper26 #2937 üzenetére
Hát nézd. Ha szereted a pvpt akkor mindenképp. Ha nem akkor is megér egy próbát. Nekem mániám, az endgame content egyelőre nekem kb csak pvpből állt (és fog is nagyrészt), még ha így le is maradok a "lényegről" (ops).
Lowlvl pvp kicsit idegesítő számomra néha, a sok tudatlankodás miatt, 50es pvp buli, bár ott is sok a kretén.
Premade matchek már jobbak, amikor összeállunk páran és hasonló csapatok ellen játszunk. Ranked warzone meg még előttem áll szintén, ott 8v8-as csapat játszik (sima pvpben is, de itt előre meg kell lennie a csapatnak). Na ez meg tele van agyatlan prokkal. Akárhányszor voltam rankedben, olyanok vertek el minket, hogy csak néztünk.
Összességében: egy próbát mindenképp megérFőleg ha közben skypen / tsen beszélsz 1-2 vagy több játékostársaddal.
mod: Sőt, még jobb megfogalmazásom van. Pvp nélkül játszani mint az endgame contentet úgy játszani ahogy én: hülyeség egy próba nélkül elmenni mellette.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Viper26 #2762 üzenetére
Miért ingame kérdezed, utána is nézhetsz mondjuk itt.
Free2Play : letöltötte, soha nem fizetett semmit.
Preferred: vett már cartel coint vagy volt aktív előfizetése korábban.
Subscribber: Jelenleg is aktív előfizetéssel rendelkezik.Tehát te az egy hónap után preferred státuszú leszel. A dolgaid nem vesznek, de néhányat nem nem fogsz tudni használni.
-
bozont
veterán
válasz
Viper26 #2760 üzenetére
Igen, ez így logikus, csak a játékban a chaten beszélnek mindent. Ott írta valaki, ha előfizetek 1 hónapra, utána végleg megszűnik a korlátozás. De logikusabb ha ilyenkor visszakerül preferred státuszba az ember.
Amúgy ha veszek valamit cartel coinnal, pl az UI bővítés vagy ilyesmi, azt is egy hónapig használhatom, vagy az végleges?
Mondjuk van pár elég szánalmas, lehúzós korlátozás, kezdve ugye a UI-szel (ráadásul UI baronként kell perkálni), de az is nevetséges hogy azért is fizetnem kell ha elakarom rejteni a sapkát/sisakot.Meg az is durva hogy ha egy lila vagy event cuccot akarok hordani, ahhoz engedélyt kell vennem.
-
-kdM-
senior tag
válasz
Viper26 #2731 üzenetére
hát nem tudom...aki képes 2500ft-ot fizetni ey armorért (és csak ezért cartel coin-t venni) az valószínűleg később is fog vásárolni és akkor már inkább megéri nagyobb csomagot venni (105 cc/$ -> 120 cc/$)
szerk: szerintem azoknak van ez kitalálva akik végig hűséges előfizetők voltak most meg úsznak a cc-ban és nem tudnak vele mit csinálni
-
-kdM-
senior tag
válasz
Viper26 #2725 üzenetére
Én most kb 1 óra alatt léptem egy szintet (20-ról 21-re, preferredként), szerintem nincs különbség F2P és preferred között. Előfizetők szerintem 1.5x annyi xp-t kapnak.
A 2db quickbar meg tényleg vicc, alacsony szinten még elmegy, de tegnap próbáltam a 48as marauderemmel játszani (ami egyébként se egy bonyolult karakter) totál káosz az egész.
-
warcat
veterán
válasz
Viper26 #2123 üzenetére
Megjelenésre ez tökéletesen elég volt,egy kis klikkelgetés agyhalál állapotában, pont ami kell két bolygó között.Az 50-es szintüek meg már egész jók, csak a cybertech epic alkatrészekkel az is triviálissá válik.Mindenesetre én ezt nem írnám a negatívumok közé, nem emiatt hagytam abba
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Viper26 #1615 üzenetére
Assassinon belül a darkness (tank), a középső a Deception inkább pvp-re jó, de ha tank companiont használsz akár jó dps-re is, a jobb szélső a Madness, az pedig a fejlődős dps.
Igazából mindegy melyik talenten fejlődsz, mert a companionnel ki lehet egyensúlyozni. Pl ha tank vagy és healer companiont használsz, akkor alig tudnak majd téged leütni viszont sokkal lassabban ölsz. De heroicra gyorsabban találsz groupot. Ha madnessen vagy és dps companionod van akkor nagyon gyorsan lehentelsz bárkit, viszont minden group után gyógyulnod kell. Deception igazából a tank companionnal lenne a legjobb, de akkora sebzéseket osztasz hogy rádmegy a szörny és onnantól pont azt a skillt nem tudod használni ami erősítve van a talenten. Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy mindegy melyiken vagy mert a companionnal megoldották hogy azzal tudj fejlődni amin szeretsz. Huhh kicsit hosszú lett. -
kexksz
addikt
válasz
Viper26 #1615 üzenetére
Nem vágom ott mi a fák neve, de mivel JS mirror kasztja ezért gondolom nálad is így kell lennie: Az első az a tank tree, ha arra építed akkor avoidance tankként tudsz játszani. A második a full burst DPS, ezzel lesz a legnagyobb a DMGd. A harmadik tree egy hibrid szar, nem érdemes foglalkozni sem vele.
-
kexksz
addikt
válasz
Viper26 #1547 üzenetére
Sosem lesz, max lv 50en ha találsz bossokból epic receptet. 43-ra felhúztam 400-ra de semmi értelme nem volt, amit vendortól kapok mindig jobb volt mint amit craftolni lehetett. Kb pénzkidobás...
Ha valakit érdekel Ahto City Republic oldalon HC klánba keresnénk még healereket meg 1-2 Smuggler/Trooper DPSt, akár még egy darab tank is jöhet.
-
-conrad-
addikt
válasz
Viper26 #1452 üzenetére
Nagyon erősen user errort érzek a háttérben...
Az egy dolog, hogy egy biztonsági lépcsőn bahasalsz valami marhaságot aztán meg nem emlékszel a válaszra, de a mailcímedhez a swtor-nak semmi köze. Gondolom ott is hasonló a helyzet, nem tudod a mailcímed jelszavát.Hiába hívod fel őket, a búgó hangodért nem adnak neked új jelszót telefonon, hanem kiküldik a regelt mailcímre, tehát nem leszel előrébb.
Valahogy juss el a mailfiókodba, ha nem jön össze akkor buktad a gamet, legalábbis egy időre.
A megoldás az lesz, hogy írsz egy új mailcímről levelet a bioware-nek, csatolsz bele egy fényképet a személyidről, meg egyet a papíron lévő serialról amit kaptál. Aztán leírod, hogy milyen mailcímre regeltél és azt nem éred el, legyenek szívesek átállítani neked az accodat az új mailcímre. Talán így menni fog, de ez biztosan nem lesz meg hamar, főleg nem most, a start miatti nagy pörgésben.Más:
Ti megkaptátok az acc mellé járó color crystalt? Minden class megkapja vagy csak az erőhasználók? Trooperrel vagyok de nem kaptam semmit mailban. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Viper26 #1350 üzenetére
Tehát, ahoz, hogy megkaphasd az ingyen 30 napot, vagy hozzá kell adni 1 bankkártyát vagy 1 GameCardot? Nice.
anulu: Nem kell parázni, felhívod 576-ot és megkéred rakjanak egyet félre, ha nem k*csög az eladó, megteszi. És rohanni se kell annyira, este 9ig van időd odaérni
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Viper26 #1322 üzenetére
Nekem holnap az swtorral együtt indul a karácsonyi örület, mert asszony holnaptól lesz szabin. Szerintem karácsonyig örülhetek ha be tudok nézni.
Srácok ami szervereken már bent vagytok ott mennyire van tömeg? A hivatalos fórum csak sírással van tele, hogy minden belépésnél 2 órás queu van, pedig még csak a preorderesek játszanak. -
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Viper26 #1293 üzenetére
Én swtor oldalon írtam be, nincs originem, nem is kell
(#1296) Viper26: Nekem elsőre elfogadta. Én mondjuk pre-order-es vagyok, de ez a kód, amit most kaptam azért kell, hogy huszadika után menjen az első ingyen hónap.
Nincs valami olyan a leveledben, hogy mikortól aktiválhatód a kódodat? -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Viper26 #1193 üzenetére
Dehogynem a pvp és pve szerverek közt az a különbség, hogy a pve szerveren warzone-ok vannak, valamint figyelmeztető és kihívó rendszer. A pvp szerveren figyelmeztetés és kihívás nélkül hátba lőhetnek/szúrhatnak bármikor, bárhol. Egyébként mindezt az swtor első oldalán található új játékbemutatóban olvastam.
-
-conrad-
addikt
válasz
Viper26 #1176 üzenetére
Én most kérdeztem meg, talán holnap kapnak.. ha megkapták akkor jönnek a preorderesek, akik a 20.-i indulás előtti játékra befizettek, majd azok, akik előrendeltek, és ennyi, nincs több készleten. Majd valamikor jön több a jövő héten, de én abban sem bízom, hogy lesz elegendő nekik a 20.-i induláskor.
Mondjuk az is vicc, hogy aki a 13-i ingulásra benevezett az nem kapja meg időben a boltból..
Van lehetőség olyan ingame vásárlásra is a hivatalos weboldalon, amin nincsen rajta +5font fee ami ahhoz kell, hogy előbb behívjanak? Tegnap csak ezt láttam sajnos, de az 55€ volt ami kicsit sok..
-
Telda
addikt
válasz
Viper26 #1085 üzenetére
"Nyelvbotlás" volt bocsánat
, de azért érthető volt gondolom.
Az a baj hogy az össze guild amit kinéztem, mind birodalmi, meg pvp. Ez teljesen az ellentettje amit én keresek. Igaz a Bounty Hunter is tetszik, de csak egyedül ez ezen az oldalon.
Elvileg az FS-en holnap lesznek kitéve a klán hirdetések és lehet majd csemegézni.
Remélem sikerül majd megfelelőt találni.No jó éjt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest