- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
A gearben befolyásol, van amilyen geart csak dark ill ligh side vehet fel.
Amikor megvan az első crew-ed akkor lehet felvenni a crafting skilleket.Igazából nekm is te craftolsz, hanem a minionod
A térképen lesz egy Crew Skills, ott tudod felvenni. Van egy gathering, egy crafting, meg egy harmadik, amivel a rare alapanyagokat lehet beszerezni a crafthoz, vagy pedig cask pénzt szerezni stb.
Linkeltem egy képet róla, hogy melyik crafthoz melyik gathering skill kell illetve milyen mission skill jó mellé.
torhead <- nézd meg a reciket, kb. tudod majd milyen cuccokat lehet craftolni a szakmákkal. -
Healbacsi
őstag
A jatek mar 13.-a ota fut, szal mar tobb mint 1 hetes, meg ha valaki 1-2 napja jatszik csak. Ez mar eleg ido felkeszulni az accok begyujtesere.
Viper: Eleve fail volt az email cimed jelszavat hasznalni a jatekhoz is, meg ha az osszes jatekod ami email cimet ker belepeskor azonos jelszavat valasztasz.. Igy eleg feltorni a mail fiokodat, egybol latni fogjak, hogy swtor, wow, etc elofizeto vagy, es mar viszik az osszes accountot.
Amugy ha nem titok mifele domain-en van az email cimed? freemail, gmail esetleg ceges?.. -
cikasz
őstag
Beregeltem a dobozos kódomat erre ezt irja ki : By redeeming this code, you are now registered for the following: STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Standard Edition
Anulu ramod van elég? Mert inkább ramot zabál mint vga-t ! Nekem pl pár óra játszás után elfogyott a 4gb és úgy el kezdett szaggatni mit az állat! De az itt leirtakat megcsináltam és azóta semmi baja! : [http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=1198]
-
Darth_Revan
veterán
A spéci Darth Maul figura biztos jól megdobta az árat. Leglábbis más értékes ezen és az art bookon kívül nincs benne. Az auth token amit adnak hozzá meg 1:1-ben az olcsó kínai cucc, amit le lehet 100Ft-ból gyártani és amit a WoW-hoz is lehet venni 3k-ért(csak az előlap mintája más), tehát ha lemerül benne az elem, akkor mehet a kukába, mert Ho Xiao Pen összeragasztotta a cuccot, hogy a júzer még gondolni se merjen a szétszedésre és elem cserére.
-
Dani82
senior tag
-
PhilBrick
őstag
Az epic mount másfél milla és cikasznak a nyolcezressel van baja.
van szebb is ennél
-
Mooka-Miki
senior tag
Szerintem a) a fajsúlyos érv
Az űrhajódat úgy is vajmi keveset fogod látni kívülről.
Szerk. No1: Nem mellesleg az Imperial Agent hajója szerintem marha jól néz ki
Szerk. No2: (#1298) dilipok: Én Originnel nem találkoztam. Nem lehet hogy te azon belül vetted meg a játékot? -
dilipok
veterán
erdekesen mukodik a crafting... meg erosen ismerkedek vele. Ha lesz valami jo leiras, az majd engem is erdekel, mert bar az alapokat mar ertem, de nem artana egy jo kis osszefoglalo rola.
Mas: kinek mennyire gyorsan megy a fejlodes? Teny, hogy szeretek pocsolni aprosaggokkal, elolvasok sokmindent, es igy lvl16os vagyok 1 napi jatek utan. De elegge (ertsd NAGYON) belassult a fejlodes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest