- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
Drenadar #3981 üzenetére
Az kb 2012 ősze, ha jól rémlik. Addig kijött a legacy rendszer, pár új flashpoint ( Tion outbreak/Lost Island) és a Section X / HK-51. Főleg 55-ös és 60-as szintű tartalmak vannak újdonságként ( A conquest/Stronghold/starfighter kb 10-es szinttől elérhető mindenkinek) Vannak visszatérő eventek ( Bounty Contract week, Rakhgoul pandemic, Gree event) stb, szóval van miből válogatni.
A következő új bolygó Ziost lesz, új faj pedig a Togruta (előtte Cathar volt az újdonság) -
atainprison
senior tag
válasz
Drenadar #3677 üzenetére
Érdemes vele játszani, főleg ha találsz egy jó társaságot (guildet). Sok magyar van mindkét szerveren (pve és pvp szerver).
"Mindent elvesznek és pénzes tartalomra cserélik le" WTF?? Na ezeket, hozzászólásokat nem bírom. F2P-ként ingyen játszhatsz végig 8 klassznyi sztorit lvl 50-ig. Ez felér kb 8 játéknyi játékidővel (ha nem többel). Most az, hogy limitált a pénz, vagy a pvp vagy akármi, az nem okozhat fennakadást a sztori végigjátszásában, vagy ha ez gond, akkor ne sajnáld rá a pénzt. Az igaz, ha lvl 55-re akar menni és tolni akarja valaki az end game tartalmat, akkor érdemes előfizetni, de ha ezzel nem értesz egyet, akkor gondolom, Te sem kérsz pénzt a munkádért. Az, hogy behozták a Cartel Marketet és ott meg lehet venni mindenféle ruhát és extrát (ami mellesleg nem jelent előnyt mivel nem tesz jobb/erősebb játékossá), nem kötelező. -
PhilBrick
őstag
válasz
Drenadar #2867 üzenetére
Nem lopták el a cuccaidat.
- Kevesebb lett a skillbarod.
- Az elmúlt patchek és változások miatt resetelt a skillfád is, oszd újra a pontjaidat.
- A pénzed 250k fölötti része is megvan egy másik számlán, de nem férsz hozzá amíg nem fizetsz elő.
- Az a mount is ott lesz a képességek között, nem vitték el az ewokok. -
Dictator^
veterán
válasz
Drenadar #2867 üzenetére
Annyit tudok, nem tudom köze van hozzá, hogy speedert (mountot) 25ösön tudnék csak venni, az a lvl req neki.
Viszont látok lvl20-asokat is mounton.. szóval gondolom subscriber ennél is többet kap, ha ilyen szinten vagy, lehet épp inaktív lett, amig nem éred el a lvl req-et. -
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz
Drenadar #2626 üzenetére
Én meg pont azt érzem, hogy meglepően sokan vannak köztársasági oldalon, még ha nincs is ott karakterem. Pvpben legalábbis az elmúlt hónapokban eléggé felszívta magát a közt., sok jó pvps átment, úgyhogy szívás. Ha ez így megy tovább akkor csak a ranked warzonek maradnak :/
Amúgy vélemény az 1.4ről? Egy vicc szerintem -
Kasya
nagyúr
válasz
Drenadar #1718 üzenetére
"Aki ért hozzá" - Én nem vonom kétségbe a SW tudásod, az angol és magyar irodalmi, nyelvtani ismereteidet, de azért a magyarosítást gondolom ismered. Az SW világában valóban lightsaber, de ez egy angol szó. Magyarba a szinkronnak is nagyban köszönhetően lézerkardként jött át. Olyan, hogy fényszablya, nem létezik (tudtommal). Bár használhatod a fényszablya szót, lehetsz nyelvújító, ha sikeresen elterjeszted a magyarban ezt a szót. Ehhez kívánok sok sikert, mert a netnek köszönhetően ma már nem lesz nehéz dolgod
Azonban, valakit nem kell leszólni csak azért, mert nem SW sztorikon kockult életében. A nyers fordítás pedig nem elfogadott honosítás szempontjából...
Nem veszekedést akarok itt kirobbantani, de ha még mindig úgy gondolod hogy én tévedek - ami persze előfordulhat - folytassuk privátban.
-
nakos
senior tag
válasz
Drenadar #1710 üzenetére
A robotomat hogy tudom ravenni hogy ne segitsen?
Nem mintha baj lenne ha segit, de mindig jon velem. Szoval nem jottem ra hogy lehetne a tarsam nelkul csatazni...
Na mind1, most az alabbi dolgokkal kuzdok hogy rajojjek, megertsem:1. van egy jopar uj kepesseg amihez azt irja trenerhez menjek. De sehol nem talalok ezen a Coruscant-on, pedig lejarom a labam. A terkepeket miert nem lehet zoomolni? Biztos van valahol egy trener itt is?
2. Jedi Knight Sentinel vonalon indultam el, de latom a masodik lezerkard megint egy hosszabb menet lesz mire megkapom. Vagy vana valami gyorsito okossag?
3. Crafting - na ez nekem igy elsore megint kicsit tul sok egyszerre, mar talaltam par standot ahol mondtak 3 mestersegem lehet, egyebkent "unlearning" vagy valami ilyesmi kell. De ettol fuggetlenul gozom nincs hogy mit kell csinalni. Talaltam mar valami muhelyet is, ahol minden fele (fele azt sem tudom micsoda) cuccot lehet venni a craftinghoz - na itt jo lenne valami segitseg, leiras ez igy nem annyira palyakezdo felhasznalobarat. Csodalom akik mar ennyire elorehaladtak ebben a jatekban, en csak nezek mint a moziban, es vakarom a fejem igy 12-es szinten......
Van valakinek valami tippje hogy mit olvassak el hogy ezeket a specialitasokat megertsem, igy nekem marha suru az egesz... raadasul a "mestersegek"-bol is van vagy 10-12 fele, csak kapkodom a fejem - felerol azt se tudom mi az.
4. Robotomnak is lehet cuccokat venni, de a 80%-arol azt se tudom hogy mi az. Azon kivul hogy a program irja a "Tarsam fele a halamat igy fejezhetem ki" - nade van ott arany nyaklanc es mindenfele olyan dolog is ami talan jo lehet valamire. Ezeket honnan lehet megtudni, hogy mi micsoda?
Szoval en elvezem a gamet, de nem kicsit izzadok kozben - jelezven ismet ez az elso MMORPG jatek eletemben.....
Koszi a segitseget...
-
nakos
senior tag
válasz
Drenadar #1706 üzenetére
Hat ugy egyebkent nekem se volt gondom, de ott megakadtam. De azota mar van robot is es lezerkard is, megallithatatlan lettem...
Jedi Knight cimet megkaptam
Most mennem kell ugy nez ki egy masik bolygora vagy valami kozpontba, lenyeg hogy elutazok a bolygorol... 11-es szint...A MARK5-os az melyik? Meg az alapbolygon van? Mert ott mar minden treninget lenyomtam, a vegen az utolso trening robotot is, persze mar melletem volt a kisrobotom, ugy azert nem volt nehez....
-
PhilBrick
őstag
válasz
Drenadar #1549 üzenetére
Crew skill és crafting alapozó.
Valamint jó tudni, hogy a reverse engineeringgel szétszedheted azokat a dolgokat, amiket gyártani is tudnál. Így visszanyerhetsz némi nyersanyagot, illetve van esélyed fejlettebb tervek felfedezésére. -
-conrad-
addikt
válasz
Drenadar #1511 üzenetére
Az Atho City-n rengeteg a magyar, az a nemhivatalos magyar pvp szerver. PVE-re nem akartam menni, nekem a wowban is a PVP jött be amiatt, hogy úgy vettem észre többen vannak a PVP-szerveren mint a PVE-n.
Azt tudja valaki, hogy az olyan classoknál, aminél az advanced ilyen: damage / damage+healer, ott a pure damage az több dps-t tol, erősebb?
Konkrétan arra gondolok, hogy ha smugglerrel gunslinger leszek nem scoundrel, akkor jobb dps leszek azért cserébe, hogy elvesztem a healelés lehetőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest