- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
-conrad- #2533 üzenetére
Két különböző dologról van szó. Az hogy kinek mennyire tetszik az SWToR, a WoW, bármi más játék és hogy mennyire alapozta meg egy játék sikerét az adott brand, ami alatt adják.
Számomra a Warcraft unalmas, nem ragad meg a világa. SW-ban csak meghallom a zenét, a fénykardok hümmögését és magával ragad. Mindenkinek más tetszik. -
-
kexksz
addikt
válasz
-conrad- #2057 üzenetére
Nyílván inkább Cunning, elvégre az primary stat, az Accuracy csak másodlagos.
Te amúgy melyik szerveren vagy?
HP kérdésre: változó. Nekem most Jedi Shadow DPS-el úgy, hogy egyáltalán nem gyúrok az Endurance-ra, elvégre abból nem lesz DMGm van 16080 HPm, de egy normális tanknak 20-21k is van.
-
nakos
senior tag
válasz
-conrad- #2000 üzenetére
Sracok, hogy ne csak a panaszkodasaimat halljatok. tegnap esti fejlemenyek a kovetkezok:
1. A Postaladaban megjottek a szines kristalyok, ugyhogy mar vidaman atszereltem a lightsaberem 2 kekrol, egy sarga es egy zoldre (Jedi Sentinellel nyomom 2 kardos) - mentem is csataba vele kiprobalni. En azt hittem hogy felul megjelenik majd egy email uzenet, de rajottem hogy nem igy van, el kell menni egy postaladahoz es ott tudom majd kiszedni a megvett kristalyokat.
2. Erdekessegkepp beparosodtam egy Gunslinger gyerekkel es vegigharcoltuk az Esseles-t, Ironfist, Megarobot es a Sith kolykot is a vegen. Igaz igy LVL18-cal, Kyra companionnal (azaz 2 dps-szel) mar viccesen konnyu volt hogy a srac meg a companionja folyamatosan lotte a boss-t es a katonait. Kb ugy sikerult mind 3 boss-t lenyomni, hogy meg orvossagos bubit se vettem be es senki sem healelt. Emlekszem amikor meg LVL11-eskent kerultem az Esselesre a T07 robotommal (az volt akkor meg csak az egyetlen companion opciom) es egy Jedi Consula gyerekkel groupolodtunk kb 10-bol 10x elvereztunk mar az Ironfistnel is.... nem is jutottunk tovabb. Tegnap viccesen konnyu volt. Igaz kaptam max 500XP-t az egesz kuldiert. Nem baj, jo volt vegignyomni.
A jatek tovabbra is 100FPS felett megy 2560x1600-on, csodaszep, roccenesmentes. De az a nyomorult szerver tegnap is 1x kidobott a 2 ora alatt. (pont rosszkor)
Szoval alakulnak azert a dolgok, megha rogosen is.
Koszi a segitseget.
-
donki
senior tag
válasz
-conrad- #1960 üzenetére
Na akkor sorban:
Hiába jár bónusz, mer elvétve questelnek együtt az emberek. Ez a játék xp-vel talán, de technikailag nem támogatja a groupolást. Körülményes csapatot keresni, ráadásul companionokkal a flaspointok kivételével majd minden megoldható. A class questek meg kifejezetten single playerre vannak optimalizálva.
Fejlődés közben - mint republic - még republic playereket is csak elvétve láttam az első 35 szinten. Nyilván az is közrejátszik ebben, hogy több instance között vannak elosztva. Lehet, hogy te elvétve találkozol grafikai hibával, de az is lehet, hogy csak nem jöttél rá, hogy az a villódzó zöld fény, amire kb mindenki panaszkodik, az bizony hiba.
A quest-et meg lehet úgy is tervezni, hogy sok ember legyen egy adott helyszínen (ne legyen üres a világ) mégse legyen frusztráló quest item szempontjából.
Az aktiválható képességekkel baj van. Hammer shot, full auto, mortar volley például.
Más játékokban érdekes módon megvalósítható, hogy kezdéskor külön legyenek választva a warzone-ok. Elvégre aki lvl 50-es, az kezdhet új karaktert. Aki viszont nem az, az folyamatosan frusztrálva van, hogy két ütéssel megölik. Jelenleg az az oldal nyer a warzone-ban, ahol több a lvl 50-es.
LFG rendszert a wowban, ahogy más játékokban is, már évekkel ezelőtt bevezették, (ahogy te is mondod), mert ma már ez az elvárás. Itt mégis hiányzik. Hiába na, le vannak maradva pár évvel...
Különös módon a RIFT-ben a megjelenéskor is volt dual talent, talán mégsem olyan nagy kihívás azt leprogramozni?
Apropó, a grafikus felületet miért nem lehet személyre szabni? Jedi knight-nak van vagy 30 képessége amit használni kell, plusz az elsősegély kitek meg egyéb aktiválandó tárgyak, nekem kifejezetten hiányzik az a szabadság, amivel már a közpes minőségű játékok is elkényeztetnek, azaz hogy oda tegyem a tálcákat és azon belül a képességeket ahova akarom.
Ami az utazás közbeni töltést illeti, használd az ujjaidat a számoláshoz
FP: Igen, az adott boss-tól indul. Micsoda forradalmi újítás. De a Taral V-n amikor én próbáltam az egész csapatnak minden egyes halálkor lefagyott a kliens.Összegezve: a marketing nagyon hatásos, de aki még nem vette meg, az türelmesen várjon 1-2 hónapot, akkorra talán már javítják a bugok egy részét.
-
válasz
-conrad- #1960 üzenetére
Animáció van, viszont a sebzés instant spell esetén azonnal bemegy, nem kell várni az animációra.
nem feltétlenül. pl. az inquisitor és a sage esetében a shock/projectnél a shocknál az animáció a sebzéshez tartozik (villámok cikáznak a célpont körül), ezért az azonnal megjelenik, a projectnél viszont a casthoz (felvesz egy követ, amit ellő a célpont felé), ezért ott a sebzés az animáció után történik. -
Telda
addikt
válasz
-conrad- #1924 üzenetére
Én a Hidden Beks-en vagyok, szoktam figyelgetni az arányokat, itt olyan 40:60 % lehet rep/emp eloszlás. Ha az emp fleeten 160 ember van akkor a rep fleeten 120 körül. Vagy Ilumon 30 emp van akkor 20 rep kb. Viszont az AH-n durvább az arány, rep oldalon kb csak fele annyi cucc van betéve. A magyarok eloszlása szerintem azonos.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
-conrad- #1856 üzenetére
A winről régóta lemondtam mert tegnap 7 óra kőkemény farmolás után lett meg a napi, a 3 win... A lőtornyos wz arról szól hogy hatan megállnak egy bázison, a maradék négy meg menyjen elfoglalni. Az assault jellegű meg olyan mint egy átjáróház, odajönnek, kinyitják, átmennek. Persze nálunk nincs, náluk meg minden emberre jut egy healer. Az objectivesről meg annyit hogy már gyakori az hogy a group fele valamilyen guild akik elosztják
a serleget egymás közt. Tegnap pl 12800 obj pontom volt, mindenki másnak 6-7k, de az nem számított. És sajnos a pontok akkor jönnek a legjobban amikor sok a medál, tökmindegy hogy nyertem-e vagy nem. -
válasz
-conrad- #1781 üzenetére
nem. csak atho city+1-2 másik eu szerver áll.
A number of our game servers are currently unavailable. We apologize to those affected by this outage and are working to bring the servers back online. Check the Server Status page to view current availability
Servers affected are:
1. Lord Praven
2. The Restoration Zone
3. Ahto City
4. Hrakert Rift -
cikasz
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz
-conrad- #1731 üzenetére
Corso ranged tank, magától valóban nem egy bele a meleebe.
Bowdaar melee tank. Nem üt nagyot de bírja a strapát. Mi lassan öljük a championokat: ő üti, én meg életben tartom.
És szerintem ha nem ugyanarra a mobra küldöd a sabotaget, mint a gránátot, jobban jársz: gránát úgyis berobbantja az előbbit akkor is ha Corso már rántja. -
PhilBrick
őstag
válasz
-conrad- #1728 üzenetére
Tedd ki a bővített actionbar-át mondjuk bal oldalra. Akkor mindig látod, hogy be van-e kapcsolva. Én a cover bar-al szívok, hiába kapcsolom ki, halál után megint aktív.
Már harminc éve tudjuk, hogy a legjobb csempészeknek vuki a társa.
Engem már Corso dumája is idegesített, Bowdaar viszont örök barát. Ő nem pet, companion. -
nakos
senior tag
válasz
-conrad- #1650 üzenetére
Szuper az osszefoglalo! Te hanyas szintu vagy mar hogy ennyire benne vagy mar a reszletekben? En meg csak 8-as es eddig elegge 1 bolygos maszkalos meg az egesz... Az a lezerkard is nagyon lassan akar osszejonni..... Igaz eddig meg csak kb 6-7 oraja tolom, de nagyon bejovos...
Hanyas szinttol kaptal kardot, es mikor tudtal urhajot venni (ha tudtal?) koszi -
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
-conrad- #1520 üzenetére
én pedig szimplán nagyon kiváncsi leszek, h ebből a kombóból (jediként dark döntések) mi fog a végén kisülni
mellesleg meg kell mondjam, nem számítottam arra, hogy ennyire meg fog fogni a TOR. az SW univerzumot _nagyon_ szeretem, de kb az endori csata után történteket (Thrawn főadmirális feltűnése, 3. Death Star körüli kavarás, új jedi rend némi Exar Kun sztorival, stb), a KoTOR játékok is kimaradtak. de ez tetszik -
Healbacsi
őstag
válasz
-conrad- #1510 üzenetére
Helyesbitenem, a synthweaving a force hasznaloknak jo, legyen az light, medium vagy heavy armor.
Damage meter hianyaban arra, hogy a pure dps vagy a hibridek az erosebbek meg nem tudni. Szerintem a pure dps ag valamivel tobbet kellene, hogy kiosszon. En sorcival sokszor ugy olok le egy elitet, hogy rengeteget healelem a petemet, haverom jedi knightal meg ugy, hogy meghal a petje heal nelkul, aztan nem sokkal kesobb az elite is, szal elkepzelheto, hogy a pure dps valamivel tobb damaget fog tolni a kesobbiekben.
-
Drenadar
veterán
válasz
-conrad- #1510 üzenetére
Lehet ő már olyankor regisztrált felhasználói fiókot mikor éppen nem kellett. Én most meg nem nézem, hogy MOST kér-e?
Oké, tegnap este megvettem, ma már beléptem, reggel semmi sorban állás nem volt.
Melyik szeróra érdemes menni? Jó lenne nem egyedül vacakolni
Mindkét oldal érdekel engem.Ezen a szerón vannak más haverjaid?
mondjuk én nem vagyok az az éjjel nappal bármikor megyek játszani fajta. -
Darth_Revan
veterán
-
Dani82
senior tag
válasz
-conrad- #1334 üzenetére
mert itt a karacsony szabin leszek masfel hetig es valamivel el szeretnem utni az idot
egyetlen haver sem veszi meg sajnos.
dilipok igen trollok,mert nem erdekel az Eula,sem hogy szabad e vagy sem. wow accom is eladtam mikor ugy ereztem befejeztem, megsem lottek fejbe masnap blizzard alkalmazottak
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
-conrad- #1225 üzenetére
Elég sok ilyet találsz ha rákeresel. Alapozónak ezt ajánlom
-
PhilBrick
őstag
válasz
-conrad- #1023 üzenetére
Az utolsó buildben már visszavettek a space mission-ért kapható xp-ből. Azért a dailyket még mindig érdemes megcsinálni ezekből, de ismételni már nem. Így is kellemesen kikapcsol.
Respec a két fővárosban biztosan van, de valóban kicsi asztaluk van, én is sokat kerestem. Ott vannak a piacon a többiek között. Az első ingyenes, a másodikért 525 creditet kért volna. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
-conrad- #1023 üzenetére
Az általam nem értett szakzsargonon kívül nekem is hasonló tapasztalataim voltak/vannak, én csak 10-12 szintig vittem el a karaktereket és bounty hutner-imperial agentet direkt ki sem probáltam, hátha megveszem a játékot, ne legyen unalmas a story. A küldetés hangulatról annyit, hogy a sith az valóban gonosz (: és a trooper meg olyan naiv és hősies, mint valami paladin... A jedi consularnál én sem értettem, hogy minek az a nagy kardozás, a barátnőm akarta nyomni vele, de nem szereti a nyílt erőszakot
-
Kartács
aktív tag
válasz
-conrad- #973 üzenetére
Na ja ez még a jövő zenéje...
Én arra az MMO-ra vagyok még kiv nagyon (aminek most mocskosúl nem jut eszembe a neve)de brutál grafikája van és a legfőbb változás, hogy CÉLOZNI kell vele akár mint egy FPS-ben, tehát egy Mágusnak mondjuk 20-30méterről célba kell venni "célkereszttel" az ellent és úgy kell ráküldeni valamit. Ha elég messze megy tőle akkor észre sem veszi
Jópofa kis játék lesz.
-
Kartács
aktív tag
válasz
-conrad- #969 üzenetére
Írtam is és vágom én is hogy nem a graf a lényeg (5évig wowoztam bétától) picit több mint 1 éve álltam le róla.
De erre megint csak a Lineage2-t tudom pl felhozni... ott úber a graf mondhatni... akinek fos gépe van leveszi LOW-ra és élvezi úgy
úgy kb annyit ér mint a wow grafikailag.
Nem azt mondom, hogy nem tudnék a SWTOR-ral is napi 15+ órát eltölteni mert pár óra után kezdtem beleélni magam és megtetszett azért, de 2012 felé már azért dobhatnának valami
SZÉP-et is a piacra... igaz ezt nem most kezdték el csinálni...Majd a blizz új üdvöskéjére leszek kiv. hogy ott milyen grafika lesz, bár ugye azt sem ma kezdtél el csinálni és nem is ma fogják kiadni...
-
Kartács
aktív tag
válasz
-conrad- #907 üzenetére
Erre csak annyit mondok hogy ugyan ez volt wow-ban is anno emlékezz rá, szépen végig kellett olvasnod a quest szöveget vagyis szépen szóról szóra írta ki folyamatosan és még léptetni sem tudtad....
Aztán jött rá addon QuickQuest talán vagy mi volt aztán elég hamar vette a lapot a blizz és megcsinálta saját maga, és értelem szerűen ha megosztottad a questet v party-ban vetted fel akkor addig úgysem tudtál nekikezdeni (max feleslegesen) amíg a többiek nem olvasták végig és Acceptálták le.Engem is irritált ez eléggé meg a folyamatos válaszadás.... de ez talán picit jobban is szól erről mint a wow-ban...
Amúgy meg türelem és elég reklamáció kérdése a dolog szerintem biztos orvosolni fogják ezt a dolgot valahogy
mondjuk egy kis ablakban mindenkinek megjelenik a quest/szöveg/párbeszéd és akció közben ha akarod olvashatod -
Healbacsi
őstag
válasz
-conrad- #857 üzenetére
Ha befejezed a prologot, akkor a quest majd kuld tovabb, instaba is kapsz majd questet, illetve aktivva valik a pvp behivo gomb a minimap szelen, specet valasztani es talentelni is quest fog kuldeni.. szal, csak be kell fejezni a main questet es az kuld tovabb, nem marad le senki semmirol.
-
fluidpwn
tag
válasz
-conrad- #671 üzenetére
Aki november 11-e előtt jelentkezett bétára az bekerült instant a november 25-28-án sorra kerülő "open" beta-ra. Aki pedig nem jelentkezett november 11. előtt annak kell a kód. Ők november 20-ig írhatják be a kódokat és úgy ők is bent lesznek a bétában. Ha pedig más beta kódot redeemeltél akkor itt: www.swtor.com/tester - alul kell lenni egy "sign in" buttonnak és be tudsz a béta felületre lépni. De már késő, mert ma van vége. Ha volt egyáltalán ezen a hétvégén béta.
-
-conrad-
addikt
-
Darth_Revan
veterán
válasz
-conrad- #627 üzenetére
Szerintem a "Nagyon átlagos"-nál azért több lesz.
Van benne bug, igen, boss harcok már az elején is nevetségesek, igen, viszont a Star Wars hangulat mellett a történetet és RPG elemeket nagyon jól megcsinálták.
Mintha 3 franchise-t raktak volna össze:
Star Wars+World of Warcraft+Mass EffectHa sikerül javítani a bugokon és a bossharcokat érdekesebbé tenni és nem qrják el az end contentet, akkor mindössze egy hétvégényi bétázás után én azt mondom, hogy sokan, nem ok nélkül ott hagyják majd a WoW-ot a TOR-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest