- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz mindfreak #2536 üzenetére
na ez meg a másik. az SW világa nekem főként a jedi/sith konfliktus miatt érdekes. az is azért, mert mindkét csapat képviselői viszonylag ritka számban maradtak meg. a KOTOR ilyen szempontból nem volt gáz, az összlakossághoz képest ott is igen kevés volt az ERŐhasználók száma.
viszont az SWTORban minden bokorból azok kerülnek elő, és a mennyiség miatt valahogy megszűntek annyira "kívánatosnak lenni", ha élhetek ilyen képzavarral.
#2537 Jander: esetleg még a secret world-öt nézzed meg, két hónapon belül megjelenik az is.
[ Szerkesztve ]
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz mindfreak #2530 üzenetére
szerintem a wow nem lenne sokkal másabb helyzetben, mint most. illetve attól függ, hogy nézzük. ha úgy, hogy a warcraft nélkül a blizzardnak nem lett volna annyi pénze megvalósítani a wowot, ahogy az induláskor tette, akkor valószínűleg igazad van.
de ha úgy nézzük, hogy mint MMO mennyire lenne sikeres, ha mondjuk nem a warcraftot folytatta volna, hanem egy új fantasy történetszálat inditott volna, akkor szerintem a kezdés nem lett volna ennyire erős, de előbb utóbb csak megismerte volna a jónép, mivel az akkori MMOk közül azért erősen kiemelkedett minőségben és tartalomban.
viszont az SWTOR sehol sem lenne az SW nélkül.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Wolverine #2511 üzenetére
régen volt még egyes classoknak pár questje, amivel mindeféle képességeket lehetett megszerezni, mint pl. a warinak a def stance, meg a sámánnak a totemjei... priestnél vagy paladinnál a resurrection... ezeket szerintem kár volt kivenni, bár az tény, hogy a sámánnál rengeteg időt lehetett elbaszni azzal, amikor a totemes küldiket kerested, mert azok spec. mindig jól el voltak dugva.
-
szepi79
őstag
válasz Wolverine #2500 üzenetére
néddmán, téged is látni? működik még a floppy meghajtó?
hát, én is valami ilyesmire akartam utalni, csak te hosszabban meg érthetőbben fejezted ki magad. szóval az a lényeg, az SWben túl nagy hangsúlyt kapott a történet a multi élmény rovására.
-
szepi79
őstag
válasz mindfreak #2494 üzenetére
"Nem kihalt szerveren kell játszani és mindjárt nem lesz gond a group találással."
hidden becks-en kezdtem karaktert, IRL ismerős tanácsára. eleinte még csak csak volt ember, de febuár vége felé már eléggé kihalt volt, bolygónként 30 ember, az nem sok. ha a te szervered jobb, annak örülök, csakhogy engem, mint játékost ez annyira nem vigasztal, pláne hogy még fizetős karakter transzfer sincs.
"A történetről csak annyit, hogy pl. WoW-ban még ennyi sztori se volt, meg ahogy hallom másoktól nincs is.. és amikor megjelent rengeteg hibája volt és sokkal kevesebben játszottak vele."
a történettel kapcsolatban igazad van, de ha jól láttam, azt senki nem is szidta. (sőt, azzal mindenki egyetért, hogy azt kikúrt jól eltalálták.) csakhogy ez egy MMO, és itt nem szabadna a történetnek lennie a lényegnek. ugyanis akárhány évig fejlesztenek egy játékot, mindenféleképpen véges tartalom fér csak bele. tehát kell valami, ami azután is ott tartja a játékost, hogy a sztorinak és a karakterfejlődésnek vége. egy MMOnál adja magát a válasz, a közösség előállítja saját maga számára a szórakozást, közös raidek, insták, stb.
ez az SWTORból sajnos hiányzik, ugyanis a multizást igencsak megnehezítették. gondolom te sem viccből a már meglévő maxos karaktereidet tápolod, hanem kezdesz mindig újat.
és igen, a wow sztoriból sose lesz olyan erős, mint az swtor, de nem is célja, és lám, mégis milyen jól tartja magát. egyébként már csak a következők miatt sem szerencsés a wow kezdő állapotával összehasonlitani:
1. mert akkoriban nem volt más értelmes alternativa MMOra
2. ha most jönne ki ugyanaz a wow, csúnyán megbukna
3. rengeteg gyerekbetegsége múlt el és lett új alapvető kritériuma a műfajnak, és van pár, amit az SWTOR nem teljesit, pl. alapkövetelmény lenne az addonok megléte ill. makrók."Nyilván mindez szubjektív vélemény, csak ugy vagyok vele, hogy annyira nem rossz játék ez, mint ahogy itt beállítjátok."
ez a legnagyobb baj(om) az SWTORral, hogy egyáltalán nem rossz játék, viszont rossz MMO.
-
szepi79
őstag
válasz Departed #2491 üzenetére
minden szavaddal egyetértek... két karakterem volt, egyik healer, másik tank. és még így is kínkeserves volt partit találni... nekem is azzal volt gondom, hogy ez lényegében egy single player játék, némi coop beütéssel.
én a secret world-öt várom nagyon, de az majd csak nyáron jön ki...
-
szepi79
őstag
válasz MichaelSD #2489 üzenetére
én egyet feltoltam 50ig, a másodikat 20nál fejeztem be, rohadt uncsi volt végig ugyanazokon a bolygókon küldizni, amivel a másikkal is kellett. egyedül a class küldi volt eltérő, de az meg bolygónként van 5-6 darab.
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
akkor te a szerencsés kevesek közé tartozol, akik nem játszottak előtte MMOval. akik igen, azoknál azért 1-2 dolog igencsak hibádzik. legalábbis az én baráti körömben ugyanazokat a dolgokat kifogásoltuk.
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #2394 üzenetére
szuper a cucc, köszi. igazából azért nem eleve ilyen formában kerestem a kérdéseimre a választ, mert nem gondoltam volna, hogy már ilyen hamar ekkora guide-oakt irnak... aztán rájöttem, hogy hoppá, már 3 hónapja kinn van a játék...
köszi még1x
-
szepi79
őstag
nagyon okos emberektől kérnék segitséget, nemrég új karaktert kezdtem, BH (Powertech), tankot nevelnék belőle, csak még nem teljesen látom át, mit és hogyan kéne.
gondolom aim+endurance-ra kell gyúrni, ha valami ad cunning-ot, attól sem kétségbe esni (bár szerintem ilyen nem nagyon lesz, amin egyszerre van aim meg cunning); amit viszont még nem vágok, hogy milyen arányban kell az accuracy / defense / absorbtion / shield között választani. az accurancy-ra elég annyit, hogy felmenjen 100%ra, vagy bossokhoz ennél magasabb érték kell? és ha elég a 100% hogy eltaláljam, attól még pakoljak-e több pontot bele, mert ugye akkor defense-t csökkentek...
a maradék 3 meg... mennyire ekvivalensek, kell-e egyáltalán shieldet gyűjteni, elvégre csak talentből lesz vagy 33-35% shield esélyem, ahogy néztem... (szerintem bármilyen tank beleszólhat, ahogy elnéztem, a többieknek is ugyanezeket kell gyűjtögetni)
-
szepi79
őstag
válasz whitezo88 #2385 üzenetére
elhiszem. én 1.1-ben kezdtem csak játszani, de több helyről hallottam, hogy jót tett a játéknak.
viszont gondolom te 2GB rammal nem win7 alól tolod, hanem mondjuk XP, ami azért jóval kevesebb memóriát zabál fel.
-
szepi79
őstag
válasz D.Orion #2382 üzenetére
szerintem a fizikai harcot úgy értette a kolléga, hogy nem lesz olyan, hogy valakit meggyőzöl, hogy öljön helyetted, hanem neked kell kinyirni a gaz ellent, de az már rád van bizva, hogy milyen kaszttal teszed, ergo akár egy sith-el szórsz villámot, akár fénykarddal apritod fel, vagy fejvadásszal lángszórózod szét az agyát, az mind fizikai harc. egyébként eddig minden kasztnak láttam hasznát, szóval nem csak a sith/jedi kasztoknak van létjogosultsága. (és nem csak ők lehetnek közelharcosok sem )
-
szepi79
őstag
válasz D.Orion #2379 üzenetére
a 4GB ram a szűk keresztmetszet kicsit. nekem is annyi volt, aztán vettem még 4et, na igy már jobb.
nagyon játék közben nem érezteti a hatását, de mikor bolygót váltasz, na akkor sokkal tovább tölt 4-el, és még érkezés után percekig teker a vinyó, addig meg képregény az egész. harc közben ritka, hogy beakad töltés miatt, inkább csak ha olyasmi történik, ami előtte még nem, pl. leszednek a robogóról, na akkor a robbanást nem mindig látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox 360
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest