- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
br.rak
őstag
válasz
Zoli133 #2670 üzenetére
A 30 nap csak akkor jár (a kezdéskor így volt, lehet azóta más), ha töltesz még hozzá játékidő gamecard-dal, vagy megadsz egy számlaszámot amiről majd tud vonni havonként, ekkor csinál egy próbaterhelést, majd elfogadja, és ezt vissza tudod vonna, vagyis valójában nem veszel + játékidő, de hozzáférsz az alap 30 naphoz
(remélem valamennyire sikerült érthetően fogalmazoom)
Br
-
spanyoll
addikt
válasz
Zoli133 #2667 üzenetére
Az appot ilyen formában nem ismerem, de ha ilyen problémák vannak akkor lehet egyszerűbb lenne egy security key generátort szerezni
Megaztán én nem igazán látom értelmét az egész nagy biztonságnak. Persze account függő. De amíg nincs valakinek 4-5 maxos BiS karaktere, addig én fölöslegesnek tartom ezt, de hát embere válogatja -
Zoli133
addikt
válasz
Zoli133 #2654 üzenetére
Ennyire, béna is csak én lehetek, azt hiszem, írtak mail-t hogy hívja fel őket, megtettem, kiderült más szám van az adatlapomon, majd mikor sikerült valószínű elbasztam megint a sec. question és megint szar az acc, majd mikor vártam az új mailre megszakadt a vonal az ügyintézővel, ebéd után felhívom újra...
-
spanyoll
addikt
válasz
Zoli133 #2650 üzenetére
Én elfelejtett biztonsági kérdés ügyében vettem fel velük a kapcsolatot. 1-2 napon belül felkerestek telefonon és pár kérdés megválaszolása után visszaállították a dolgokat a helyükre és ment minden tökéletesen.
Az egész cégnél a HD az egyetlen akik tudják, hogy mit csinálnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest