- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
Mooka-Miki #5328 üzenetére
Akkor sniper, a Marksmanship ággal. Az aoe-ben és single target burst dmg-ben is elég ütős, tökéletes napizáshoz.
-
atainprison
senior tag
válasz
Mooka-Miki #5326 üzenetére
Szerintem a juggot is lehet úgy speccelni, hogy elég jó legyen napizáshoz, régebben elég sokat csináltam vele (van bőven gyorsító és aoe képessége), azonban a sniper biztos, hogy gyorsabb. Azt kellene eldöntened, hogy melyikkel élvezed jobban a játékot és annál maradni. Ha a jugg az az sem baj, nem hinném, hogy nagyon nagy lenne a különbség a két kari "menetideje" között napizásban.
-
atainprison
senior tag
válasz
Micsurin #5311 üzenetére
Én kicsivel több, mint 5 évig nyomtam, idén januárban hagytam abba, mert már nem tudtam figyelmen kívül hagyni, hogy mennyire nem foglalkoznak a játékkal (szerintem nagyon kevesen maradtak a fejlesztők, ezért ilyen lassú a tartalomgyártás).
Nem tudom, hogy Te mennyit játszottál, de ha kimaradt, akkor amit mindenképp érdemes megcsinálni az a nyolc classhoz tartozó küldetéssorozat (lvl 1-től 50-ig tartott a régi rendszerben) plusz a Rise of the Hutt Cartel és a Shadow of Revan kiegészítők(a többi hulladék). Ja és ezeket egyedül is meglehet csinálni (sőt úgy talán még jobb is). -
atainprison
senior tag
válasz
Anubris #5226 üzenetére
Ha nem Nightmare, azaz már Master (sosem fogom megszokni az új neveket, minek kellett megváltoztatni
) operationokat csinálsz, akkor tök mindegy milyen dps ágat használsz, nincs olyan hatalmas nagy eltérés köztük dps-ben. Azon játsz, amelyik jobban tetszik. Én pl.: hiába a kalkulációk szerint az operative dps a legjobb, sosem fogok velük játszani, mert nem jön be, én is csak healerként játszok velük.
-
atainprison
senior tag
Konkrétan az összes eventnek fix helye(i) van(nak) még a Rakghoulnak is, ennél csak annyi a különbség, hogy 3 helyen játszódik és egy adott event időintervallumában a 3 fix hely egyikén van csak jelen. Most, hogy egy eventhez kapcsolódó quest megköveteli, hogy más bolygókra is elmenj (ami szintén fix, nem random), vagy hogy szinttől függően csak meghatározott bolygóra mehetsz a Bounty Contractnál, teljesen más téma.
Azt a kérdést feltenni, hogy "ez az event jelenleg hol/melyik bolygón zajlik", csak a Rakghoul eventnél van értelme, a többinél nincs. -
atainprison
senior tag
válasz
Anubris #5214 üzenetére
Dps és heal klasszoknál már 4.0 óta crit-es kristályt érdemes használni és ez 5.0-val sem változott.
A gear összerakásához (melyik statból mennyi kell és azt hogy lehet kihozni, stb.) ezt az oldalt ajánlom.
Fekete-ezüst kristályt én még nem láttam a játékban, szóval passz (én csak szürke-fehér és fehér-fekete kristályról tudok, mindkettő valamelyik cartel packból esik).
Igen, az árak 4.0 óta mentek az egekbe, mert a heroic questekkel irgalmatlan sok pénzt lehet kifarmolni. 5.0val nerfelték kicsit, de még most is sokat lehet belőlük összeszedni. -
atainprison
senior tag
Szóval azok után, hogy leírod Te utánanéztél az eventeknek és azoknak a helyszínei igenis változnak, én kérek konkrétumot, amire az a válaszod, hogy pihenjek, meg nézzek magamba. Nekem erre meg az a válaszom, hogy legközelebb, mielőtt valami irtó nagy marhaságot kérdezel/írsz, talán gondolkodni kellene. Bár az sem baj, ha marhaságot írsz, ha utána van benned annyi, hogy elismerd. De úgy látszik nincs.
-
atainprison
senior tag
válasz
Anubris #5208 üzenetére
Karakter szintezésre a Bestia run-ok a leggyorsabbak. Én is azzal szinteztem fel 70-re az összes karimat egyet kivéve.
Commando/mercenary dps tényleg jó lett pvp-ben főleg az új védekező képességének köszönhetően.
A knight/warrior blade barrage/ravage képességet nem butították le. Sokan írják ezt, de a lényeg, hogy most instant, nem kell 3 másodpercig channel-ezni (ami amúgy nagyon könnyen szakítható) és ezáltal plusz mozgékonyságot nyert mindkét klassz. Pve és pvpben is nagyon hasznos az új változat.
A Shadow/assassin klasszoktól (és ez úgy az összes klasszra igaz) elvették a ranged képességeket mondván, hogy azok melee klasszok, tehát csak melee képességei legyenek (ugyanez vonatkozik a ranged klasszokra is csak fordítva). Szerintem érthetőek a változtatások, de persze, aki soloban használta az elvett képességeket, azoknak kicsit rossz (pl.: én is használtam a sentimmel néha a 60 sec-es droid cc-t, és még mindig fura, hogy már nincs meg). -
atainprison
senior tag
Én eddig ugy láttam az eventek mindig más bolygón vannak,és igy utána nézve,akárcsak a forumon is igen,mindig változnak a helyszinek.
Ha már így utána néztél, tudnál pár konkrétumot is felhozni azokról az eventekről, melyek mindig más bolygón játszódnak? Mert én még mindig csak a Rakghoul eventről tudok (a többi helyszíne tudomásom szerint nem változik, ahogy már leírtam).
még mindig csak okoskodsz és kötekedel,tényleg nem érted mi?
Nem értem, kérlek magyarázd el, hogy mit kellene értenem.
-
atainprison
senior tag
Pedig hidd el benned a hiba
Ok, elhiszem (főleg, ha Te mondod/írod).snowball event ..gondoltam vicces,sebaj humorod sincs
Az, hogy a snowball event elnevezés (Life Day helyett) szerinted vicces, nem az én humoromat minősíti.És mivel az eventek helyszinei változni szoktak..nem is értem hogy mit tudtál ezen csodálkozni
Lol. Mesélj még! Mely eventek helyszínei változnak? A Gree event? Ja, annak nem. A Bonunty Contract event? Ja, annak nem. A Life Day event? Ja, annak nem. A Nar Shaddaa Nightlife event? Ja, annak nem. A Rakghoul event? Igen, ez 3 helyszínen játszódik. Szóval az összes eventből egyedül a Rakghoul event helyszínei szoktak cserélődni. De még mindig bennem van a hiba. Ok. -
atainprison
senior tag
Már bocs, de Te fogalmaztad meg a kérdésed nem kicsit rosszul. Mivel arra a kérdésre, hogy hol zajlik az event (aminek a neve egyébként Life Day event, nem snowballevent), az a válasz, hogy mindenhol, mert az event csak annyiról szól, hogy dobálod a többi játékost és NPC-t hógolyóval, amiért jutalmul kaphatsz egy bizonyos Snow-Covered Parcelt, amiért a fleeten egy vendortól vehetsz cuccokat (mount, dekór, stb.).
Ezért hittem azt, hogy ez tuti valami troll kérdés.
Ha azt kérdezed, hol a vendor vagy, hogy hol vannak az Overheated Life Day Droid-ok, akkor már egyből nem tűnik, olyan hülyének a kérdésed. -
atainprison
senior tag
br.rak #4995 hozzászólásából idézek:
"Az új kiegészítőről bővebben október első hetében, a New York Comic Con Cantina alkalmával fognak infókat közölni, szóval várhatóan november vége körül fog startolni az új kiegészítő.""Dark vs. light event:
- 2 héttel a kiegészítő startja előtt fog befejeződni."Remélem érthető. Konkrét dátum nincs.
-
atainprison
senior tag
Sawbones a healer ág a másik kettő dps. Dps ágon nem fogsz tudni healerként játszani, szóval érthető miért raktak ki. Character perkek között meg lehet venni, hogy bármikor újra tudjál talentelni, az megkönnyíti a váltást heal és dps ág között. A lényeg, ha healerként jelentkezel valamire (fp,op), akkor healer ágon legyél, különben még sokszor fognak kirakni.
-
atainprison
senior tag
A kiegben sok mindent megváltoztatnak, mindent leírni elég hosszú lenne, de pl.: a történethez kapcsolódó Flashpointok (4 fős mini-raidek) solozhatóak lesznek (player+companion+FP segítő robot vagy valami ilyesmi). A 8/16 fős operationok továbbra sem solozhatóak, de random playerekkel (puggal) simán megcsinálható a story mode.
Alapvetően, amikor azt írtam, hogy egyedül végigvinni, ott arra gondoltam, hogy van egy úgynevezett "class quest", ami minden classnak egyedi és lvl 50- ig tart (és tök jó). Az teljes mértékben solozható. De a játék teljes tartalma természetesen nem (vannak heroic 2 és 4 küldik, amihez jó ha van több ember,de azok nem a STORY részei stb.).
-
atainprison
senior tag
"Egyébként ez nem rossz ötlet, hogy csak akkor elérhető a kieg ha van aktív előfizu. "
Nem így van. A rendszer, amit most hoznak be úgy működik, hogy (állítólag) durván sztori központú lesz a kieg, és a sztori fejezetekre lesz felosztva. Megjelenésnél 9 fejezet lesz elérhető, de már most lehet tudni, hogy összesen 16 biztos lesz. A 9. fejezet utániak elvileg 2016 elejétől fognak havonta egyenként megjelenni. A lényeg, hogy az előfizetésed időtartamában megjelenő (és addig megjelent) fejezetekhez hozzáférsz, akkor is ha lejár az előfizetésed és nem hosszabítod meg, azonban ha kijön egy új fejezet, ahhoz csak akkor fogsz hozzáférni, ha megint előfizetsz (ezzel kényszerítve az embereket, hogy minél többször fizessenek elő).
Egyébként én azért szeretem ezt, az MMO-t, mert nagyon történetorientált és teljesen egyedül is végig lehet vinni a sztori, még klán sem kell hozzá. Megjelenésétől fogva játszom, de az első évben teljesen egyedül játszottam és úgy is jó volt (persze egy jó klánnal jobb), ellenben az eddig általam kipróbált MMO-kkal ez nem működött. -
atainprison
senior tag
Nem kell feltétlen, hogy akkor legyen előfizetésed. A lényeg annyi, hogy a kieg. okt. 27-én indul és csak előfizetőként férsz hozzá, ahogy a későbbiekben is, tehát, ha decemberben fizetsz elő, akkor onnantól fogsz tudni a kiegben lévő tartalmommal játszani, de ha már most vagy okt. 27-én akkor már a megjelenéstől játszhatsz vele (és kapsz egy instant lvl 60-as karit is, amivel egyböl lehet kezdeni a kieget, bár én ezt kezdőnek nem ajánlanám).
-
atainprison
senior tag
Az előfizetés most nagyon megéri annak, aki újra visszatér a játékhoz, mert október 27-én indul a következő kiegészítő, és csak az előfizetők jutnak hozzá (külön nem lehet megvenni) és egyben megkapsz minden eddig kiegészítőt, mindezt 4000 Ft-ért sztem nagyon megéri, annak aki szereti a Star Wars-t.
Az f2p/preferd témához nem tudok sajna hozzászólni, csak előfizetőként játszottam. Annyit tudok klántárstól, hogy preferedként minden tartalom elérhető, ha eleget játszol és ingame pénzért megveszed a "piacon" a kioldható dolgokat. -
atainprison
senior tag
1. Ha előfizető vagy havi 500 CC-t kapsz.
2. Legacy xp-t úgyanúgy kapsz, mint sima xp-t (pl: questek, mobok ölése).
3. Csak azért utálom azokat a hozzászlásokat, akik rinyálnak a megkötések miatt, mert elintézik simán annyival, hogy másik, hasonló típusú játékra mutogatnak, "hogy ott milyen király már, és itt milyen szar". Akkor ne játszál az SWTOR-ral ha nem tetszik. Elkezdtek rendesen contentet csinálni (2.0, új fp-k, 2 új ops októberben + pvp cuccok), ingyen nem dolgoznak a mai világban (tisztelet a kivételnek). Több f2p ismerősöm is van, aki creditet farmol és unlockolja a cuccokat ingame pénzért a GTN-en. A srác mellesleg lvl 55-ön end game rédekre jár így. Full olyan mintha fizetne a játékért, pedig eddig csak a kiegért fizetett (és így preferred lett, szóval már nem f2p). Szóval összegezve: teljesen jó az SWTOR f2p rendszere, csak sok a rinyagép.
-
atainprison
senior tag
válasz
Drenadar #3677 üzenetére
Érdemes vele játszani, főleg ha találsz egy jó társaságot (guildet). Sok magyar van mindkét szerveren (pve és pvp szerver).
"Mindent elvesznek és pénzes tartalomra cserélik le" WTF?? Na ezeket, hozzászólásokat nem bírom. F2P-ként ingyen játszhatsz végig 8 klassznyi sztorit lvl 50-ig. Ez felér kb 8 játéknyi játékidővel (ha nem többel). Most az, hogy limitált a pénz, vagy a pvp vagy akármi, az nem okozhat fennakadást a sztori végigjátszásában, vagy ha ez gond, akkor ne sajnáld rá a pénzt. Az igaz, ha lvl 55-re akar menni és tolni akarja valaki az end game tartalmat, akkor érdemes előfizetni, de ha ezzel nem értesz egyet, akkor gondolom, Te sem kérsz pénzt a munkádért. Az, hogy behozták a Cartel Marketet és ott meg lehet venni mindenféle ruhát és extrát (ami mellesleg nem jelent előnyt mivel nem tesz jobb/erősebb játékossá), nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest