- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Hova telepíted a játékot? Gondolom a rendszer partícióra. Nekem egy másik meghajtón van, így nincs annyi probléma a jogosultságokkal. Ezekután gyanítom nálad is ez a baj. Rendszergazdaként futtatod a játékot? Ha nem nézd meg úgy is! Lehet nem tudja elérni az adott helyet ami az angol feliratok kiírásához kell. Szokott ilyen jellegú gond lenni W7 óta.
-
Raysen623
addikt
Meg is adtad a választ a sejtelmeimre: valóban az angol lokalizációval van a baj. Csak azt nem értem mitől van ez neked?!
Egyébként a launcher olyan, hogy nem kell a teljes játékot leszedni, hanem elegendő egy bizonyos részt - a letöltő csík által is jelzett mennyiséget - és már mehetsz is a kezdőbolygóra...így legalább korábban kiderül vajon ismétlődő e a hiba. A vindózod milyen nyelven fut? Mi van ott beállítva neki?
-
Raysen623
addikt
Laikusként a loc szótagból valamilyen lokalizációs dologra gondolnék...ha jól értem már lejött a teljes játék ugye? A gyökér mappában van egy fixlauncher parancsfájl. Futtasd le azt is. Win8-ad van ha jól látom...nekem is, de még ehhez fogható dologgal soha nem találkoztam.
-
fluidpwn
tag
Van egy hiba a betaban amire nem sokan jöttek rá. Még a BioWare sem. A lényeg, hogy, ha egy accról, de külön szerveren játszotok akkor nem dob le csak nagyon nagyon ritkán. 15-ből 1-szer kb. Így kb 4-5-en osztozkodunk 1 accon. ^^ Egy guild társam kapott az ismerősétől állandó bétát, mert őt behívták.
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Péntek délután? Csak szombat-vasárnapra tettem magam szabaddá! ): Megoldom valahogy azt a pénteket is!
A CS-s haverjaimat nem igazán hatotta meg a star wars, így nem nagyon vannak társaim a játékhoz, ha vagytok többen hozzám hasonlóan kezdők swtor téren, akkor valami közös játékot leszervezhetnénk a BETA test idejére.
-
Darth_Revan
veterán
A gépem elég tropa, ha rendben lenne a Windows, akkor fullHD videót tudnék csinálni, de perpillanat örülök, ha Fraps nélkül fog megfelelő sebességel futni. i7 CPU van a laptopomban, de néha úgy belassul, mintha 1 magos lenne...újrarakni meg nem akarom, mert amilyen szerencsém van, hiába őrizném meg a klienst, tuti korruptálódna és újra le akarná tölteni
u.i.: Béta még NDA alatt van nem? Tehát, ha valaki képet vagy videót tesz fel, akkor az megérezheti a fénykardot a seggében, nem ?
-
Darth_Revan
veterán
Remélem megint beindul majd a verseny és elkezdik a boltok lenyomni az árat...megjelenésig WoW CE és normál árából is volt bolt ami már 20%-ot is engedett
Witcher 2 CE is tele van minden földi jóval, mégis még mindig kapható, majd lemegy ennek a CE-nek is az ára amikor rajtuk marad
-
itt a CE is.
Details of the collector version 149.99 euro
- Exclusive figurine of Dark Malgus by Gentle Giant
- Star Wars discs in metal case
- The diary of Master Ghost-Dural
- Map of the galaxy
- Personal authenticator
- Music CD
- Collector's Set includes high-quality 7 objects IG
- Launch rockets, shoot incendiary projectiles (some on-equip item i believe)
- Battle droids: moving by your side
- Holodancer: your projected holographic image
- Holocam: Record your adventures on video
- STAP: unique vehicle design
- Droid-mouse exclusive companion
- Exclusive Collector's Shop: Access to the platform with dynamic sales of special items.igen, az 41 darab mátyás király.
-
Sousuke90
aktív tag
A német videó egy chiss IA volt? Mert nem tudom, hogy ez vajon ugyanaz újra feltöltve, vagy egy új. Mert ami párban volt vele JK videó, az már volt kint a kommentek szerint.
Csak megint hamar lekapták őketA nyelvek tekintetében meg úgy tűnik lesz francia VO is, bár ennek a forrását nem tudom.
-
Sousuke90
aktív tag
pedig ez elvileg jún 20-i Q&A session-ben volt:
"Q. Is there anything you know about how the sound is selected? i mean can you change the different languages of the voice over locally or is it server dependent?
A. No idea. Right now they only give us the English voice assets in the download. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest