- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
atainprison #5329 üzenetére
Köszönöm a megerősítést! Én is így éreztem látatlanban és gondoltam nem vesztek semmit ha megkérdezem.
May the 4th be with you!
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
atainprison #5327 üzenetére
Mindkettővel ugyan akkora a fun faktor. Sniperrel a nagy aoe miatt élvezkedek, jugg megy ugye a tankolásról szólt nekem eddig és szeretek tankolni. Mindkettőnél van pro és kontra. De ami most fontos az a "clear speed".
-
Anubris
őstag
válasz
atainprison #5229 üzenetére
Nem ezért csináltam, csak ha már adtak ingyen token karaktert akkor valami haszna is legyen.
-
Anubris
őstag
válasz
atainprison #5227 üzenetére
Most két tokenem van egyszer Revan, egyszer most kaptam, azon majd kirpóbálom a Jedi Guardien-t Focus (rage), és a Shadow-t is a másikon.
-
Anubris
őstag
válasz
atainprison #5215 üzenetére
Tyű végig futottam az oldalt, hát ami gázos, hogy különböző tier-nél nagyon más augment/enchanment összetétel, valószínűleg csak 230-ra rakom össze, úgyis ott maradok sokáig ennyi karakterrel.
Ami vicces a karaktereim nekem szinte mindig a gyengébbnek írt DPS disciplenen vannak.Main-em Jugg Vengeance, nem rage. Assa Hatred, Sorc Lighning, Mercenary Arsenal stb.
Egyedül a Mara van jón. Operative Lethality-n meglepődtem, hogy ilyen erős, régebben tudtam, hogy jók, de azt hittem azóta legyengítették őket. Csak abból meg pont healer vagyok. -
br.rak
őstag
válasz
atainprison #5209 üzenetére
Végül is, ahogy vesszük.
A Gree event Ilumon van, de van olyan egyszeri küldetés, ami megköveteli, hogy más bolygókra is elmenjen az ember.
A Bounty Contract Week sem szorosan egy bolygóhoz kötődik, dinamikus változik, hogy mely (napi, normál, nem kingpin) bounty-k érhetőek el, pl egy 15-s szintű nem mehet Voss-ra bountyzni, ahogy egy 45-ös sem Hutta-ra v. Ord Mantell-re
A Rakghoul eventről volt szó, 3 bolygós rotáció
A life day (hógolyó) pedig mindenhol, de az overheated droidok miatt sokan nar shaddára mennek és nem a fővárosba. -
Anubris
őstag
válasz
atainprison #5211 üzenetére
Az assa-nal azért szerettem, mert nála amúgy is van jó pár más mid range képesség.
Most DPS class-nál color crystal-nak mastery vagy powert érdemes beszerezni? Én még abból az időkből jöttem amikor nem volt ilyen.
Fekete ezüst kristályt honnét lehet szerezni? Néha látok embereknél, de GTN-n csak szürke, fehér stb-t van.
Brutálisan felmentek az árak, mikor én játszottam még olyan 3-4 millioért bármilyen ruhát kb meglehetett venni, most meg ilyen 50m stb. -
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5209 üzenetére
inkább pihenj kicsit,nézz magadba.
-
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5206 üzenetére
Én eddig ugy láttam az eventek mindig más bolygón vannak,és igy utána nézve,akárcsak a forumon is igen,mindig változnak a helyszinek.
Igen,benned,még mindig csak okoskodsz és kötekedel,tényleg nem érted mi?
-
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5202 üzenetére
Pedig hidd el benned a hiba,az égadta világon mindenhol tudtak rá értelmes választ adni,sehol nem kukacoskodtak ezzel,nem hogy belekötnek .....hiszen az egyértelmü volt hogy mindenhol lehet dobálni a játékosokat...snowball event ..gondoltam vicces,sebaj humorod sincs,modorod sincs,nem gáz.És mivel az eventek helyszinei változni szoktak..nem is értem hogy mit tudtál ezen csodálkozni,ez egy teljesen normális kérdés volt egy kötekedő válasszal...
-
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5200 üzenetére
Tudod inrám hogy ritka bunkó válasz volt,mert lehetett volna irni azt is hogy ez nem egy olyan event ami mindig más helyszineken van mint a többi,hanerm ugyanott mint tavaly...vagy te olvastál a kommentben valamit amhol le van irva konkrétan?mert én ,nem.
De persze közben ,megtaláltam a szokott helyen.
-
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5139 üzenetére
Elég nagy a nyüzsgés pedig,bárhova visz az utam 50-80 játékost mindig látok,persze régen több volt,majd ha kész leszek a legendaryval,a következő karaktert máshova kreálom,bár ilyenkor nem tudom mi van a legacy-val
-
x_o_n
veterán
válasz
atainprison #5055 üzenetére
Ez biztosan igy van,de ez eddig is tiszta volt,a kérdés mit lehet tenni?
Mint irtam a rendszer ujra lett telepitve,nem segitett,ha kikapcsolom a NIS-t akkor sem megy.amikor jelszót cseréltem be tudtam lépni 5 percre,majd ujra eltüntek a szerverek.
Már mindent végig próbáltam amit irtak,jelenleg telepiteni sem lehet a játékot igy egyre jobbamit próbáltam:
dns tár ürités
ip cim frissités
tüzfal engedélyezés
modem reset,renewegyszerüen nem vágom mi lehet a gond egyik napról a másikra történt az egész,nem lehet hogy a nis utolsó frissitése miatt van ez?
mert kb kedden minden szuper volt másnap meg már nem müködött
de csak az uplay és az swtor...ami nem megy -
S1M0N
senior tag
válasz
atainprison #4553 üzenetére
Csak ahogy írtam, nem az én hibámból volt szar a csapat, hanem mert a másik három csak ment előre mindenféle taktika nélkül, aztán az első nehezebb ellenséges csapatnál fenn is akadtunk, hála annak, hogy lőttek mindenkire...
Rühellem amúgy az olyanokat, akik csak futnak előre lesz, ami lesz alapon. A nagyobb probléma meg az, ha a csapatban egynél több ilyen van...
Szóval ha lett volna egy kis eszük, akkor simán megcsináltuk volna. Eleve túlerő ellen meg még szép, hogy elhullottunk... Ha azt a löveget hagyták volna, amit meghackeltem, akkor simán leverjük a többit, de nem, ők lőtték azt is.
Na mindegy, értelmes játékosokkal érdekes módon simán elvoltunk így is, de megvettem, amit írtál, majd ránézek.
-
.LnB
titán
válasz
atainprison #4255 üzenetére
Egyedül végigvinni? És a raidek, insták? Nem a sztori részei? Csak a questelgetés az? Vagy ez, hogy van megvalósítva?
-
.LnB
titán
válasz
atainprison #4253 üzenetére
Értem. Na igen, ez a kezdő majdnem fullos kari az felesleges, nem is tartanék rá igényt. Ez a játékstílus pont arról szól, hogy megismerd a karidat, a világot, a játék mechanikáját.
Egyébként ez nem rossz ötlet, hogy csak akkor elérhető a kieg ha van aktív előfizu. Azt hittem minden aktív előfizus megkapja örökre.
Szerintem a kieg kezdésnek úgy se kell nem? gondolom csak 60-as szinttől van értelme.
Na majd megnézem a játékot aztán meglátjuk elkap e a hagulat.
Köszi a segítséget! -
.LnB
titán
válasz
atainprison #4251 üzenetére
Akkor annyi a lényeg, hogy okt. 27-én legyen élő előfizetésem?
-
br.rak
őstag
válasz
atainprison #4206 üzenetére
Kérdés mit értünk érdemi infó alatt.
A 3.3 másfél héten belül itt lesz és még arról sincs semmi konkrét infó (jó, új SH, és PVP változás, de bekerül-e az új faj?, stb) -
Phobion
őstag
válasz
atainprison #4206 üzenetére
ott a pont, az eddigi infók alapján nagyon a levegőbe lóg az történet szál...
-
törölt tag
válasz
atainprison #4194 üzenetére
Nem ertem.
Ezzel most mire megyek ha 0-rol kezdem a jatekot? -
Drenadar
veterán
válasz
atainprison #3678 üzenetére
nekem az a bajom, hogy kezdettől fogva megvan a játék, és tudtam milyen a korlátlan swtor, jó persze nem voltak 50es karijaim, de fura azt látni, hogy a skillek lefogytak 400ról 120ra meg a többi... nekem most 3 karakterem van, azt írja 5 lehet max... vagy 6?
DDo-ban pl nem ismertem a rendes játékot csak a f2pbe kóstoltam bele, ott nem zavar ez a rendszer... de itt igen. értelemszerű, hogy azért hogy előfizessen az ember...
-
Wolverine
félisten
válasz
atainprison #3678 üzenetére
8 kasztnyi történetet? Nem csak 2 karaktered lehet egyszerre ingyenes játékosként? Vagy folyamatosan törölgetsz lvl50-es karikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HP notebook topic
- Óra topik
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest