- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Vannak az MMO-kban olyan közös elemek, amelyeket az egyes játékokban másképpen neveznek ugyan, de ennek ellenére akad játékokon átnyúló nevük is (lásd raid/operation/special task force/stb.). Igen, ez a nevezéktan gyakran a WoW-ból jön, mert szinte mindenki játszott vele, aki MMO-zik, és a megszokott kifejezéseit használja...
-
PhilBrick
őstag
- Ha elolvastad a levelet tudhatod, hogy az első három hónapban vásárló és előfizető kapja meg. Gondolom, minden swtor accountra kiküldték.
- Wow sírás már nincs, pvp sírás van. Tegnap óta szerintem is jogosan.
- Nem szerver probléma, indokolatlanul komoly vas kell hozzá. Wz már nem annyira szaggat, most kaptunk helyette töltőképernyőt a legváratlanabb helyzetekben. -
-conrad-
addikt
Gondolom azért van így mert kell valami fegyver a kezébe, de én inkább úgy oldottam volna meg, hogy az oldalán lóg a fight alatt, mikor melee-ben sebez akkor elővenné, meg "Z"-t nyomva, de amúgy csak lóg az övén. Valószerűtlen kicsit, hogy miközben force-ot használ kell valami a kezébe amivel levágja 3 ujját a hókuszpókusz alatt.
-
edward2
addikt
Egyetértek ez az ami minden MMOból hiányzik az igazi SWG kinyírása óta.
Egy nagy vegyes nemzetközi guild tagja voltam volt egy nagy városunk Tatooine déli részén. Ott csomószir elbaromkodtunk úgy hogy nem is jártunk küldikre. (horgászverseny speeder verseny sima összejövetel csajok nyomták entertainert stb.
meg artisannak szedtük az épp aktuálisan legjobb alapanyagokat ő meg adta ingyé a páncélt fegyvert stb.)
-
Kartács
aktív tag
Megvan!
TERA Online!Elég beteg lesz szerintem! Nagyon várom.
Ennél a videónál nagyjából látni a "célzórendszert", hogy nem csak "target" és puff puff hanem célre kell tartani folyamatosan!
ITT töléletesen látszik hogy a castereknél van/lesz egy célkeresz!Nagyon baba szerintem sokkal nem tér el a Lineage2 grafikai világától de azért érezhetően más egy picit!
-
Malibutomi
nagyúr
Az mmo lényege, hogy, a többi játékossal egymást kiegészitve, mindenki a megfelelő skilleket használva érjetek el valamit. És ne abból indulj ki hogy ez első questekben hogy ölöd meg a szörnyeket, az mmo lényege az endgame raid, és a többiekkel együtt való játék. Illetve PvP-ben hogy a megfelelő skilleket használd, hogy felülkerekedj...nagyon is sokat kell hozzátenni, csak itt nem reflex kell, hanem gyors gondolkodás, és helyzetfelismerés.
Inkább vedd meg a mass effectet, az jobban neked való úgy tűnik.
-
fluidpwn
tag
Én most is bétázok és nagyon jók a pingek. Amcsi szervereken 100-140ms. Európain még nem próbáltam, de én európain is meg lennék elégedve ennyivel.
5 nappal hamarabb kezdhetnek a pre-orderesek és a kód beirásának idejétől is számit mikor hivnak be. Szóval aki szeptemberbe irta be az csak 2-3 nappal hamarabb kezdhet kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- EAFC 25
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest