- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
csak pár tipp gyorsan
a launcher.exe és swtor.exe engedélyezve van az antivírusban& tűzfalon, admin módban fut-e?honnan töltötted le a launchert? originről? mert az okozhat gondot
innen próbáld meg: http://www.swtor.com/game/downloadvagy töltsd le azt oda, ahol a launcher van
http://cdn-patch.swtor.com/patch/LauncherRepairUtilityP1.8.2.exe
Most első körben hirtelen ennyi.
-
PhilBrick
őstag
Engem is. Én csak azt mondom, alapból megvan a lehetőség a helyben gugolásra.
A banról pedig érdemes a dev. postot is elolvasni mielőtt pánikot keltünk. Aszerint Ilum suspend valóban történt, de AH-s, bankos karakter banja (még) csak pletyka.
-
Healbacsi
őstag
Igen vagom, hogy van lehetoseg nem healerkent is healelni valamikent a petet, de ez csak tenyleg kemeny harcoknal fontos, kisebb championoknal meg is halhat, nem szarmazik belole hatrany. Csak azert mondtam igy, hogy elvileg egy pure dps pettel tobb damaget tol, mint egy healre kepes class.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
-
kexksz
addikt
Nem tudom te mi az Istenről beszélsz, hogy nagyon drága minden, Lv 22ig minden pénzemet craftra költöttem, (22-re megvolt ~250 artifice ~250 arch ~120 treasure, tehát tényleg mindent arra költöttem) aztán 3 level alatt questekből simán összeszedtem 60k creditet a mountra, lol.
@anulu: Köze sincs hozzá, mindenki aki 25+ az mounttal rohangál mert 1 óra összeszedni annyi creditet.
-
Mooka-Miki
senior tag
Egyik swtor.com-os support fórumban le van írva, melyik béta kliens update-elhető, és melyek nem. Sajnos nem tudom belinkelni mert a fórum éppen nem elérhető...
Ha jól emlékszem, akkor ha bétáztál november 21-e környékén akkor jó vagy. Ha 21-e előtt léptél be utoljára akkor valószínűleg le kell töltened az egészet újra. Remélem lesz valaki aki megerősít vagy cáfol.
-
Telda
addikt
Sajnos én nem bétáztam, de elvileg jó a béta kliens is, de azt olvastam hogy ajánlott inkább letölteni újra. A behívás meg elvileg úgy történik, hogy ki mikor rendelte elő a játékot.
Állítólag már be lehet logolni, de még a szerverek offline-ok.
Ahogy olvasom dolgoznak a PVE problémán. (swtor.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest