- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Az alsó részre külön válaszolok.
Az van, hogy csináltam egy Assassin-t most 32-es. A múlt héten lenyomtam vele a heti dolgokat (warzone, flashpoint).
Hétfőre beresetelt vagy keddre nem tudom, nem figyeltem, ma délután láttam, hogy reset volt.A Sorcerert múlt héten csinálhattam kedden. A heti 3 FP és WZ-t is lementem ami fix.
Majd két ismerösöm elkezdte tolni F2P-be, (egyik már vásárolt is Coint, a másik még gondolkozik rajta).
Kérték , hogy segítsek FP-be, de szóltam, hogy sorry már lementem a 3-at, majd véletlen sikerült jelenteni, így mentünk pár FP-t. Bosslotot nem kaptam.. feljött az ablak, hogy fizessek elő.
Ok.
Még mindig 0/3 volt szombaton. Szóval gondoltam amig nincs reset segítek nekik.. hát mentem legalább vagy 6 FP-t velük.. Boss loot 0 ugye.
Most hétfőn , sem reggel sem jött a Reset..Két dologra gondolok.
1: BUG.
2: Annyi FP-t mentem, pl:6-ot, hogy kétheti bosslootról letiltott..
3: Két karakter között csak az egyiket reseteli a rendszer (inditásnál még megvolt a lehetőség a 3-ra, de heti 1 karakter kap resetet).Ez már három volt.
Na mivel nincs support, ezeket nem tudom kideríteni.. -
Dictator^
veterán
Egyszóval IGEN.
Hiába voltál Subscriber, ha már csak Preferred vagy, akkor le vagy sz@rva.
Elvileg a fórum postolást is elveszted, és az in-game supportot is.Amit azért tartom gusztustalannak, mert direkt lettem Preferred és akár még szándékoztam volna is Cartel Market itemet venni, de így, hogy vásárlok és 0 supportot kapok így leszarom az egészet..
Igazából senki nem érti, és mindeki leszarja a preferredeket, persze FP-n meg ha Missionöket nyomsz, nincs gond kisebb szinten, de generálon akárhol kérdezek valamit , whisperbe max anyázás (na jó kevesen megpróbáltak segíteni).
Erre a Flashpoint nem resetelést mindenki leszarja, support nincs (in-game se), forum se.. igazából nem lehet kideríteni, miért nem resetelt, nem tudni sehol nincs leírva..Utólagosan találtam egy forum topicot az SWTOR.com-on, ahol minden előfizető írt, hogy F2P (azaz Preferred se) tudjon postolni.. Vicc az egész..Minek vegyen az ember ezek után Cartel Coint?
-
Dictator^
veterán
Már pár topicba összefutottam veled, az alapján szívesen játszanék veled. Meg egyben gyarapodna a kis csapatunk, ami ugyancsak jó.
Jelenleg lvl22-es vagyok, Balmorrán pár Heroic küldetésem maradt (a Mercenary cimbora sajnos lemaradt , IRL miatt, de elvileg ha együtt leszünk fent, segítek felhúzni).És oh, LOL! Most olvasom amit küldtél, Preferrednek 4 karakter plusz 4 quickbar?! Lehet megérné befizetni, mi a legolcsóbb módja, ha jól tudom lehet instant csak preferred státuszt venni olcsóbban (és nem leszel még subscriber), ezt hogy?
As always, Free-to-Play Players can reach Preferred Status simply by purchasing anything from our online store or purchasing a physical copy of the game.
Na az izgatottság, szóval így, bár a storeba még nem néztem be, de gondolom paypallal müködik.
-
Dictator^
veterán
Kár, hogy nem a Sith Empirebe kezdtél, mert akkor tudnánk egymásnak segíteni!
Oh látom, nem is egyedül vagy te se.. ez a baj amúgy, a random emberek észre sem veszik, hogy irok nekik amikor pl egy Heroic Quest közelébe állunk. Whispert nem veszi észre, Generálon meg olyan válaszol rám, akinek köze nincs a questhez (csak akkor nem értem miért írnak ránk).
(Nem mondom, hogy profi vagyok angolból, de akik rámírnak, azok valahogy a kezdő szint alatt állhatnak)
Mi is 3-an vagyunk amugy, csak az a gond, hogy megbeszéltük, hogy csak együtt jászunk, igy belátok a Bounty Hunter és Sith Warrior videókba (de sajnos általába) ketten elbarangolunk questelni, utána meg húzhatjuk fel a 3-at oda, hogy nehogy túl elfejlödjünk mellőle.
Én már a 4. FP-n túl vagyok, az elsőbe nagyon láma voltam, a 2-3-4-et már letankoltam egyedül
(Assassin)
-
Dictator^
veterán
-
spanyoll
addikt
"És az én taktikám, hogy heroicba és flashpointba csak akkor, megyek ha elérem a quest szintkövetelményét"
Nem a legjobb taktika. Azonos szintű q-ért, kevesebb xp jár mint akár 1-2 szinttel magasabbért. Sőt. FP-k között is nagy a különbség. A foundryból pl 41esként (ami ha jól emlékszem kb 4 szinttel a szintje fölött van) kiszedtem 150K xp-t anno. Ami nem rossz. Ez másik FP-knél 100K sincs néha. Tehát változó.
-
Wolverine
félisten
Most 15 euró a digitális CE az Originen és 13 az alapjáték (sőt, már vagy egy hónapja ennyi). Megveszi az ember, indít 8 karaktert és azok megmaradnak azután is, ha lejárt az ingyen hónap. Más kérdés, hogy nekem nincs erre ennyi pénzem, főleg, hogy nem akarnék komolyan játszani a TOR-ral.
#2817: nem tudom, mikor játszottál utoljára a STO-val; nekem a játékmenetével nem volt sosem problémám. Most, hogy már nem kell a patrol missionöket grindelni a szintezéshez, eléggé gyorsan fel lehet húzni egy karaktert. A sztorija kellemesen érdekes, a hajók nekem hozzák a Trek-érzést... szóval ez egy olyan játék, amihez időről időre hajlandó vagyok visszatérni.
A TOR viszont amennyire érdekelt az első hírek után, annyira elidegenített mostanára. Lehet, hogy jó, de nem vagyok hajlandó kipróbálni sem. -
KubanitoS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest