Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Nem kötelező a WASD-t használni, emlékeim szerint ha a két egérgombot egyszerre nyomod, elindul a karakered. Az igazi profik egérrel mozognak mert a fordulás is gyorsabb vele.
Autoattack is biztosan van az opciók között, azzal elkezdi ütni az alap támadással a kijelölt célpontot. -
PhilBrick
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz BlackTreff #3889 üzenetére
A letöltött alkalmazásban valahol.
-
PhilBrick
őstag
válasz Wolverine #2995 üzenetére
Kicsit uncsi már, hogy a partvonalról nézelődve is jobban tudod mindig, mindenkinél...
Idéznék egy játékos kollégát egy másik oldalról:"Ha más is olyan hülye, mint én, akkor kifejezetten jól jártak a F2P-vel, 42 Crime Lord, és 30 Blockade Runner csomagnál tartok…"
És elég sokan vannak ilyenek. Szerintetek érdekli az EA-t az F2P olcsójánosok rinyálása ha ilyen előfizetőik vannak?
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz Wolverine #2989 üzenetére
Az eszedbe jutott hogy lehetséges az átlagtól eltérő üzleti modell: ingyenes beetetés és leveling, az ötvenes "törzsjátékos" pedig hozzon már némi hasznot is.
Már elhangzott pár helyen, de akkor megint: ez nem egy ingyenes mmo, ez egy ingyenes Kotor3 és egy fizetős MMO.
-
PhilBrick
őstag
Olvasgattam a mai termést és felrémlett bennem egy klasszikus kijelentés átirata:
Az ingyen játék olyan mint a szex: ha jó, nagyon jó - ha nem jó, akkor is jó.
-
PhilBrick
őstag
válasz Dictator^ #2910 üzenetére
A már meglévő itemekre megmarad. Azokat továbbra is tudod használni, de újat már nem.
#2911: Dobozért küld a srácokat, a térképen is vedd észre a hackelhető dolgokat, húzd fel 400-ra. Jó lesz az, hidd el!
Mondjuk ketten együtt már próbálkozhatok valami komolyabb crafting skillel, de kelleni fog hozzá 3 foglalkozás. -
PhilBrick
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz Dictator^ #2885 üzenetére
Preferreddé válás legolcsóbb és egyszerűbb módja, hogy veszel 5$-ért cartel coint. Mondjuk én már egy nagyobb csomagot választanék, de elég ennyi is.
Ezzel megkapod a 4 skillbart, 6 karaktert és többek között a sprintet is.Szerk: ja, csak kártyával jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz remington2 #2872 üzenetére
Jelenleg minden karakter történetének 3 fejezete van. Szóval a trooperrel haladsz szépen a főszálon és majd eljutsz a chapter 2-ig, aztán tovább.
-
PhilBrick
őstag
válasz Drenadar #2867 üzenetére
Nem lopták el a cuccaidat.
- Kevesebb lett a skillbarod.
- Az elmúlt patchek és változások miatt resetelt a skillfád is, oszd újra a pontjaidat.
- A pénzed 250k fölötti része is megvan egy másik számlán, de nem férsz hozzá amíg nem fizetsz elő.
- Az a mount is ott lesz a képességek között, nem vitték el az ewokok. -
PhilBrick
őstag
válasz Wolverine #2815 üzenetére
A korlátozások átolvasása közel sem egyenlő a játék kipróbálásával... F2P-ben játszani szerintem is szívás. De még így is magával tud ragadni a hangulata!
Viszont a preferred státusz szerintem már jó kompromisszum: 1-3 ezer forintért cserébe kapsz egy "majdnemKOTOR3"-at, 8 különböző újrajátszási lehetőséggel.És emellett akár mmo is lehet. Akkor már fizetni kell érte rendszeresen.
Eddig se fizettem folyamatosan, ezután sem fogom. Nekem ennyit megér. És elfogadom ha másnak nem.STO fizetési rendszere lehet jobb, de a játék maga sokkal gyengébb az SWTOR-nál. Mondom ezt volt előfizetőként mindkét játékban.
-
PhilBrick
őstag
válasz Wolverine #2771 üzenetére
És természetesen ez a kérdés is megválaszolásra került a Free-to-play FAQ-ban.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
HK51-hez be kell menni két Flashpointba, oda ugye kell a 4 fő, de lehet menni group finderrel. A küldetések H2+, tehát oda is kell társ. Keresgélni lehet egyedül is, de sokkal tovább tart.
Összefoglalva, keress 1-2 társat akik szintén meg akarják szerezni és csináljátok együtt. -
PhilBrick
őstag
válasz Viper26 #2762 üzenetére
Miért ingame kérdezed, utána is nézhetsz mondjuk itt.
Free2Play : letöltötte, soha nem fizetett semmit.
Preferred: vett már cartel coint vagy volt aktív előfizetése korábban.
Subscribber: Jelenleg is aktív előfizetéssel rendelkezik.Tehát te az egy hónap után preferred státuszú leszel. A dolgaid nem vesznek, de néhányat nem nem fogsz tudni használni.
-
PhilBrick
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #2155 üzenetére
Rendben, akkor egyszerűen fogalmazok:
Amit tudtak, kiírták a honlapra. Ha megkérdezed őket ugyanerről, akkor is csak annyit tudnak válaszolni, hogy amit tudnak, kiírták a honlapra. -
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #2153 üzenetére
Mégis mit kellett volna írniuk ezen felül?
Hogy vesznek neked másik gépet? Vagy vegyél te magadnak? Vagy kérjenek elnézést, mert szar az engine? -
PhilBrick
őstag
Hamár videó, akkor itt van egy, ami biztató dolgokat mutat.
Bár március még messze van... -
PhilBrick
őstag
Akkor fogalmazzunk így:
Cooperative KOTOR 3-ként zseniális.
Klasszikus MMO-ként (raid, pvp, craft) komoly fejlesztésekre szorul.Ha keveset játszol, rpg fan vagy és nem zavar a havidíj, a te játékod.
Ha ez lenne a 8. mmo-d, inkább keress másikat! -
PhilBrick
őstag
- Ha elolvastad a levelet tudhatod, hogy az első három hónapban vásárló és előfizető kapja meg. Gondolom, minden swtor accountra kiküldték.
- Wow sírás már nincs, pvp sírás van. Tegnap óta szerintem is jogosan.
- Nem szerver probléma, indokolatlanul komoly vas kell hozzá. Wz már nem annyira szaggat, most kaptunk helyette töltőképernyőt a legváratlanabb helyzetekben. -
PhilBrick
őstag
Egy flashpointban voltal, mennyi pvp-t jatszottal?
Az első két hétben nem volt gond a csapatok összeállításával, hiszen mindenki fel van buffolva level50-re.
Viszont a pvp gearek valoban behozhatalan elonyt jelentenek. Nem az otveneseknek kell kulon liga gyakorlatilag, hanem mondjuk gladiator rangtol felfele. -
PhilBrick
őstag
Ok, akkor bedobom a szerintem legjobb leírást. Ezt akár ki is nyomtathatod.
Szóval érteni érted, de nem figyelsz vagy nem látod át. GTN minden vásárlás után közli, hogy postán kapod a cuccot, a Flashpoint legalább kétszer felhívja a figyelmet, hogy ne egyedül menj. (Azért jutottál el Ironfistig, mert 8 szinttel kisebbre tervezték, 2-4 főnek.)
Gondolkodtam, hogyn tudnám megértetni veled a dolgokat ha úgy vásárolsz, hogy nem is tudod, jó lesz-e. De szerintem így nem lehet. Csak élőszóban, megosztott képernyővel.
(Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok profi, ma is kellett egy kapcsolódó kifejezést gugliznom.)Javaslom keress valakit, vagy akár egy guildet, akikkel együtt kalandozhatsz. Nagyobb az élményfaktor és könyebb a tanulás/tanítás is.
-
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1906 üzenetére
Nem, nem mindenkinek. The Force is overrated.
-
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1871 üzenetére
És lvl50-en már napi 3 win kell hozzá. Kitartás, meglesz előbb utóbb!
-
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1866 üzenetére
Csapat nem kell hozzá.
Szerencsés esetben még ellenfél sem: 5 pont van, ha mindegyik az ellenség kezén van csak végigsétálsz és visszafoglalod mindet. -
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1864 üzenetére
Folyamatosan tart a háború. Lvl40 felett javasolt odamenni, lvl50-nél pedig daily order is van a területre. Egyszerűsítve: foglalj el 5 pontot.
Mivel semmilyen extra nem jár az openworld pvp killekért(erre lenne a mercenary commendation), így mindkét oldal leáll egy pontnál, elfoglalja, majd hagyja hogy a másik visszafoglalja. -
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1859 üzenetére
Nem kell jelentkezni, az a kihalt, az a battleground!
Jelenleg csata alig folyik, a frakciók szépen megállnak egymás mellett, közösen gyorsan megcsinálják a daily mission objektíveit, majd 5 perc múlva mindenki továbbáll.
Már bejelentették, hogy fognak ezen változtatni(kill is kell a daily orderhez). Akkor már izgibb lesz a dolog.
Bár tegnap engem már spontán megtámadtak. Teljesen meglepődtem. -
PhilBrick
őstag
válasz Lézerparaszt #1832 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy criticallal jönnek össze az ilyenek. Szerencséje volt.
Ha nincs szerencséje, talán sebez annyit sebez mint te. Rougenak mindig is jól illet a dupla vagy semmi. -
PhilBrick
őstag
Köszi.
Pasival kezdtem, de nem illet hozzá a hangja szerintem. Aztán gyorsan váltottam a lányra. Neki ő a hangja, illik hozzá és haláli a szövege. Viszont kicsit elkapkodtam a generálást, mostmár tennék rá szeplőket is. Így túl sima a bőre.[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz TGArtist #1772 üzenetére
Az érdekes. Megadtál minden adatot? Minden mező színes ezekből? Mi a hibaüzenet?
A biztonság kedvéért először ezt olvasd végig.
Utána itt tudsz közvetlenül tőlük segítséget kérni. -
PhilBrick
őstag
válasz Mooka-Miki #1759 üzenetére
PVE szerveren vagyok bekapcsolt PVP flaggel. Ez most nagyon gáz?
A guild ide akart jönni és itt legalább nem 2:1 az imp-rep arány.whitezo88: még nagyon soká....
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz Mooka-Miki #1755 üzenetére
Pontosabban választható opció a quest közbeni pvp harc. Én be is kapcsolom a pvp flaget, mert valóban borzasztóan illúzióromboló ha egymás mellett irtjuk a mobokat.
-
PhilBrick
őstag
Engem is. Én csak azt mondom, alapból megvan a lehetőség a helyben gugolásra.
A banról pedig érdemes a dev. postot is elolvasni mielőtt pánikot keltünk. Aszerint Ilum suspend valóban történt, de AH-s, bankos karakter banja (még) csak pletyka.
-
PhilBrick
őstag
Próbálok válaszolni mindenre:
- Arsmech mellé választhatsz mást, csak nehezebb lesz az életed: amit szerzel, azt eladod a piacon és veszel olyat, amire szükséged van. (persze teljesen önellátó így sem leszel)
- A Diplomacy ritka bio cuccokat és dark/light side pontokat hoz. A második miatt ajánlom craft nélkül is.
- Igen, szép lassan bővül a csapat ahogy haladsz a sztorival. A vége felé már öten lesznek.
- Be lehet. Van egy plussz jel a skill barjan, azzal hozhatod elő a teljeset. Ott minden képességét kezelheted. Elküldéshez jobb klikk a portréján.
- Ez a mostanihoz készült, érdemes lenne átolvasnod az egészet.conrad: Van helyben gugolás opció is: Alapesetben F a take cover és Shift+F a take cover in place.
-
PhilBrick
őstag
3 kategória van:
- gyűjtögetős szakmák: ezek alapanyagait találhatod questelés közben.
- crafting szakmák: ezekkel készítesz valamit.
- mission skills: valamilyen extrát adnak neked vagy valamelyik előbbihez (extra anyag, credit, d/s side pont)Crafting csak egy lehet közülük, más megkötés az összeállításban elméletileg nincs. A korábban linkelt kép mutatja a kapcsolatokat.
Kitalálod, hogy milyen csoportba tartozó dolgokat szeretnél gyártani, majd választod a hozzá illő másik két kategóriát. (Aki nem szeretne craftolni, annak a slicing és a diplomacy jó választás lehet.)
Veszel alap recepteket a skill trainertől, gyűjtesz hozzá anyagot kalandozás közben vagy küldheted a társakat is hogy hozzanak ők. Ez kicsit költségesebb. Majd utasítod őket a gyártásra. Ha jobb recepteket szeretnél, az elkészülteket reverse engineeringgel szedd szét, ilyenkor van esélyed egy fejlesztett recept megszerzésére. Vagy vásárolj egyedi recepteket a GTN-n!
Indulásnak ennyi szerintem elég lesz.
-
PhilBrick
őstag
válasz -conrad- #1731 üzenetére
Corso ranged tank, magától valóban nem egy bele a meleebe.
Bowdaar melee tank. Nem üt nagyot de bírja a strapát. Mi lassan öljük a championokat: ő üti, én meg életben tartom.
És szerintem ha nem ugyanarra a mobra küldöd a sabotaget, mint a gránátot, jobban jársz: gránát úgyis berobbantja az előbbit akkor is ha Corso már rántja. -
PhilBrick
őstag
válasz -conrad- #1728 üzenetére
Tedd ki a bővített actionbar-át mondjuk bal oldalra. Akkor mindig látod, hogy be van-e kapcsolva. Én a cover bar-al szívok, hiába kapcsolom ki, halál után megint aktív.
Már harminc éve tudjuk, hogy a legjobb csempészeknek vuki a társa.
Engem már Corso dumája is idegesített, Bowdaar viszont örök barát. Ő nem pet, companion. -
PhilBrick
őstag
Elnézést kérek a bejelentésről megfeledkeztem.
-
PhilBrick
őstag
válasz PowerBuldog #1661 üzenetére
Na igen, ha úgyis előfizető leszel 1-2 évig, arányaiban már rögtön kisebb a különbség.
-
PhilBrick
őstag
válasz PowerBuldog #1658 üzenetére
Van.
-
PhilBrick
őstag
válasz PowerBuldog #1641 üzenetére
MediaMarkt polcok jelenleg a legjobb esélyed, de az is kétséges. Majd januárban jön új szállítmány mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest