Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nekem az is hamar kész lett,de ott megakadt a számolás annál a hétnél ahol befejeződött a szezon,hiába toltam ugyanúgy tovább,tojt rá.Emiatt is játszottam akkor kevesebbet,mert rohadt frusztráló volt.
Egyébként szerintem a conquest is bugos ,tegnap eszetlen sok conquest pontot kaptam karakteremmel,mentem három Fp-t vele a heti küldiért és valami 460 ezer conquest pontot kaptam összesen.Most sem értem hogy a büdös francba jött ez össze.
Majd ha játékhoz jutok megmutatom a pontjait.
De nem tudom mikor lesz,ma később érek haza,plusz mától admiralty hét Star Trek online-ban,azt le kell tolnom,plusz évfordulós event és endevor.
Mire 46 karival le tolom admiraltyt ki hull a hajam és lesz vagy 9 óra. -
Plata
félisten
Francos fene tudja,az előző szezonban nekem sem volt jó,de nekem valahol 70 körül rohadt le.
Mostani szezonban meg már hetek óta nem esett game vacak,most újra esik.
Múlhéten volt azt hiszem hogy szerezzünk 40 darabot heti küldi,akkor esett 8 majd kész annyi,ezen a héten mikor már nem kell gyűjteni újra esik.
Emlékszem hogy az előző szezonban vagy két hónappal hamarabb végeztem szintén,de hiába csináltam tovább a küldiket,többé nem számolta be,egy idei baromira idegesített,aztán elengedtem. -
Plata
félisten
Esetleg tudnál nekem segíteni egy kicsit?
Nem tudod véletlenül hogy a játékban a cartel coin-ért kapható hajó az legacy wide lehet vagy sem?
Mert starfighterben gondolkoztam hoyg veszek egy CC-s bombázót,ami 1400 CC,de most akkor csak egy karakterre lesz megvéve és kész?
Az enyhén szólva drága lenne,vagy valahogy lehet aktiválni legacy-ra?
Rengeteg karival még sosem starfightereztem,ott figyel náluk a star fighter kezdő küldi.
Viszont mivel sosem voltam velük így nincs is nekik,csak alap hajó,tuning nélkül,az meg úgy szart sem ér a többiek ellen.Olyan minth STO-ba be mennék pvp-zni T6-X hajók ellen egy T1 hajóval.
A Cartel Coin-os hajó meg alapból maximálisan fel van tuningolva. -
Plata
félisten
Nem itt nem ilyesmi volt.
Először is ez egy baromi hosszú birodalmi FP volt.
Másodszor az volt a bibi hogy az Fp elején felkaptam a láthatatlanná tévő köpenyem és elhúztam előre és szépen mindenkit elaltattam.Csak hogy az egyik játékos néha elbarmolta a dolgot,vagy tökönrúgta az alvó delikvenst amitől enyhén morcos volt,vagy osonás közben úgy gondolta a peremen álló őrt bevágja a mélybe,csak hogy nem volt mély mert egy szinttel lentebb esett a sok őr közé és az mind feljött megnézni hogy nem akarunk-é megdögleni.
Engem különösebben nem izgatott a dolog,nem is dobtam fel a talpam plusz még belefért egy kis baromkodás nekem.Különben is ha túl sok kávét iszom úgyis durvábbat tolok.
Olyankor Benny Hill stílusban grasszálok mint aki túl sok vidítóvizet nyomott.
Na mindegy én egy büdös kukkot sem szóltam,de a többiek türelme elfogyott az Fp végére és boss harc után mikor úgyis vége akkor jutott eszükbe hogy leugassák meg kickeljék.
Jó hogy nem várták meg hogy elmenjen a tatuinra sivatagi bolhát szedni. -
Plata
félisten
Én már elég rég tolom multiban és szeretem,bár az tény hogy a világ és a játékosok megváltoztak,sajnos magyarokkal multizni sokszor szar élmény és inkább az életkedved veszik el.Kivéve ha sikerül értelmes embereket találni.
Szinte minden online játékban ugyanazt látod az átlag magyar játékostól,irigy bunkó és tahó.
Én is nehéz eset vagyok mert szeretek trollkodni,de csak poénból.
De amúgy kezdőkkel segíőkész vagyok,ha tudok segítek nekik.
Általában egy online játékban a magyar játékosok inkább veszekednek és balhékat generálnak minthogy össze tartanának.
Star Trek Online előtt Lord of the rings online-oztam,annak azért lett vége mert jött egy magyar banda akik a legnagyobb magyar LOTRO szövetség akartak lenni és minden magyart hívtak menjen hozzájuk,először szépen,aztán ha nem mentél hazáruló libsi voltál,majd jött az anyázás és a többi.Később ugyanezzel a bunkó bandával Star Trekben is össze futottam hála istennek.Egy másik online játékban aztán bannt kaptam,mert egy kicsit rájuk száltam és túl sokat öltem.
De mondhatnám a WoW-ot is ahol a magyar közösség híresen rossz volt.
Az olyan szerver mint a blodscalp,nevezetes volt,ott kb úgy kezdődött a beszélgetés hogy kapásból le anyáztak.
Warcraftot sokáig toltam,a cataclysm kiegig,majd pár év kihagyás után a légió végén újra kezdtem,azóta megint toltam hat évet.De mikor újra kezdtem 2016-ban és felmentem magyar szerverre,gyorsan el is húztam egy olyan szerverre ahol nincsenek magyarok,rájöttem hogy a magyar szerveren még mindig csak anyázás megy cseten meg különböző vallások és kissebbségek emlegetése.Egész más úgy játszani hogy pecázás közben nem az anyád szidja valaki mert nem akarsz vele párbajozni.Sw ToR-ban pont ugyanez okból sosem voltam magyar guildban,egészen eddig.Mindig magányosan jártam a galaxist.Pont mint WoWban,hisz már az is egyedül tolható.Magyarokra jellemző hogy minden istenverte idióta saját klánt akar és vezető akar lenni,ha nem hozzá csatlakozol akkor meg féreg vagy.Imádják játszani az eszüket és a hatalmukat fitogtatni.Már ha van saják klánjuk ahol van némi hatalmuk.Ritka az ha olyanokkal találkozol akiket nem ez érdekel,például GTA Online-ban is elsőre kifogtam olyan marha magyar crew-et hogy csak lestem,aztán kifogtam a PH crew-et ami egy normális és ritka jó közösség,.mondjuk nem is 10 évesek.
Bocs ha hosszú lett. -
Plata
félisten
Őszintén szólva sosem fizetnék 100 misit egy 70-es szintű cuccért,még ha masterwork is.
Még 1 milliót sem.
Úgyis félóra alatt megvan a 75-ös szint és már fölösleges.
Nem is értem mi a túrónak.
Ha csak nem valakinek nincs meg a 80-as szint és max 70 vagy 75-ös szintig van meg neki a játék.
Sw ToR-ban nincs olyan lehetőség mint a WoW-ban hogy kikapcsolod az xp gyűjtést és megálsz x szinten,mert WoW-ban volt ilyen muri nagyon sokáig,talán ma is van,igazából nem nagyon tudom most,mert bár van előfizetésem,de nem játszom rendesen.De tudom régen sokan csinálták hogy x9-es szinten megálltak a fejlődésben megszerezték a lehető legdurvább cuccokat és mentek pvp-zni,mert a pvp 10 szintenként volt,így most hogy 70-es a max szint mondjuk 59-es szinten megállsz a fejlődésben és felcuccolod a karit durván akkor könnyen győzhetsz pvp-n,mivel a legtöbb játékos küldis gearben fog menni,ami kék zöld,míg te karid a legdurvbább gírben lesz. -
Plata
félisten
Nem,ha gonosz vagy akkor bele megy álítólag.
Sith Warrior threesome ;-)
1., Legyen egy férfi karid amivel a Sith Warrior storyt csinálod (a tényleges class mindegy).
2., Szerezd meg Vette-t.
3., Csináld tovább a story-t.
4., Kezd el a románcot Vette-vel.
5., Szerezd meg Jaesa Willsaam-et. (Figyelem! Csak Dark Side-os Jaesa-val működik, a Ligth Side-os Jaesa-val egyáltalán nem lehet románcolni.)
7., Semmilyen körülmények között se beszélj Jaesa-val!
8., Vidd végig a románcot Vette-vel - ez nagyjából egybe esik a fő story jó részének végével.
9., Most már beszélhetsz Jaesa-val. Vidd végig a románcot vele is.
10., Amikor Vette felteszi a nagy kérdést, válaszd mindkettőt. Vette megsértődik.
11., Kapsz majd egy levelet, amiben Vette meggondolja magát, és belemegy az édeshármasba.
Ezt másik fórumba írta egy játékos. -
Plata
félisten
Tudnál segíteni hogy powertech tanknak mit rakjak gearbe?
Nem akarok komolyan raidelni vagy ilyesmi,max flashpoint,meg ugye eternal sztori.
Még csak negyedik epizód jön eternal-ba,de mire odaérek,szeretnék erős lenni,hogy úgy szétrúgjam gemini zrityóját hogy megemlegesse.
Olyan pofont akarok neki adni,hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bentmaradásért. -
Plata
félisten
Nem tudom azt tudod-e hogy teljesen jó jedi knight karival is lehet románc Kira-val.
A sith pureblood jedi knight/sith sorci karimmal vittem végig a játékot,alapsztoriban nem volt kapcsolata senkivel,mert ott csak pasival lehetett volna,aztán hutt/revan sztoriban Lana-val összejött,így is maradt Fallen empire és eternal throne alatt is,majd valahol throne vége és legacy of sith eleje közt jött egy üzenet hogy találkozzak Kira-val,sajna már elfelejtettem pontosan mikor.
Kíváncsi voltam mit akar elmentem és szóba elegyedtem vele,az lett a vége hogy választanom kellett,úgy meglepődtem hogy mire észbe kaptam már Kira volt a karakterem új csaja.
És nem járt érte sötét ponty.
Mert a karim azóta is makulátlanul jó. -
-
Plata
félisten
Egyébként kéne a segítséged.
A trooper karimat húzom,jelenleg épp végeztem tython-al és 80 lettem.
De ennek semmi köze a problémához.
Viszont húznám a crew skilljét.
De nem egyszerű,ha megnyitom a crew skill ablakot rank 11 küldetés jön be,vagy rank 1 de üres ablak.
Manuálisan kell minden társat egyenként elküldeni rank 9 küldetésre.
Fárasztó.
Másik,a karimnak ki vettem a dramatic extrovert szettet.
Ráadtam a karimra és a társára is ráraktam,mégsem került be a kollekcióba,a collections fülön semmi nyoma,ha meg keresem akkor az van írva hogy nincs megszerezve.
Pedig de. -
Plata
félisten
Hallod hogy jártam.
Most hogy felmentem a játékba és be logoltam a trooper/bh karimmal várt egy levél.
Én lettem az első a guild heti conquest versenyben és a jutalmam 20 misi.
Ilyenkor mi a szösz van?
Én meg ma léptem le a guildból.
Jah és egy jutalomra itemre is igényt tarthattam volna.
Amit szabadon lehet ki választani a guild bank prize vault-ból. -
Plata
félisten
Hááát,most hogy mondod öcsiket nem csináltam.
Csak nagyon nagyon régen sokat fejvadászkodtam a fejvadász karimmal.
Most viszont már nem birodalmi karival tolom,hanem köztársasági fejvadásszal.
Hála a mostani kiegnek.
Pvp szezonnal tuti nem fogok foglalkozni.
De sima szezon már ki fog fújni nálam.
De még nem kezdtem bele az új sztoriba ami tegnap jött.
Most kiskarimat húznám.
De érdekel az új sztori is. -
Plata
félisten
Hát nekem a térkép nem tetszik és szar.
A galactic season részemről kampec.Ha meg kapom a holnapi napi jutalmat megvan a 100-as szint.
Pvp szezon nem érdekel.A szezon jutalom béna.A pvp uncsi.
Life day event elég gyönge.Se world boss se egyéb nincs.
Szerintem Hegyirabló még nem vette észre hogy van outfitter.
Nem kell azt a ruhát viselni amit a karidon látni akarsz,be teszed outfitterbe és kész. -
Hegyirabló
veterán
Ilum. Viszont iszonyat sok küldetés van. Hogyan lehet ezt mind teljesíteni? A flottán, a kontroll fedélzeten, a bolygókon, a terminálokon. Nem vitték ezt egy kicsit túlzásba? Még csak most megyek az Ilumra, de már 54-es szintű vagyok. Flashpoint küldetések alatt akár két szintet is fejlődöm (és még meg sem izzasztanak nagyon).
Nem Tatooine. Nar Shaddára vagy Ilumra akar küldeni.
-
Plata
félisten
Engem cybertech érdekelt régebben,mert azt hittem lehet majd jó hajó alkatrészeket gyártani,de tévedtem.
De most minden crew skillből van egy maxos karim,meg pár akinek csak gyüjtőskill van.
Kár hogy crew skillekbe is úgy belenyúltak,régebben érdekesebb volt,sok recept már nem is elérhető. -
Plata
félisten
Mert kapsz ingyen olyat.
Nekem is van pedig sosem voltam olyan helyen ahol eshetne.
Nem is tudom honnan esik.
Legendary ember szokott jönni craft küldikből.És két három hetente kapok bejelentkezésért,plusz heti conquest ládából is jön talán.
RPM meg OEM is van valahonnan.
Jah tudom már,azt vettem a vendortól a flottán,mert max 11 ezer olyan vacak lehet nálunk,nekem meg mindig hamar meg lesz a 11 ezer darab és olyankor átváltok 3-4 ezret RPM meg OEM izére.
De a spécibb cuccokból nekem nincs,van olyan cucc ami csak akkor esik azt hiszem,ha a klánodnak a hajóján kivan fejlesztve valami vacak.
Ezt régebben mondta valaki és nem is emlékszem rá már.
Sok item meg operationson és egyéb hülyeségen esik,de sajna random az sosem hív be.Szökőévente egyszer jutok el oda.
Ha fel jutok játékba meg mutatom.
De még először admiraltyznom kell,mert keddig admy hét van. -
Plata
félisten
Jah azt mondtam hogy van rá immunitás,de küldizés közben szinte minden féle állatot le lehet lökni.
#6144L3zl13
Azt nem tudom,bevallom rég toltam már sw tor karácsonyi eventet,ilyenkor szokott lenni STO karácsonyi event,azt tudod hogy mindig csinálom és a WoW-ban az elmúlt hat évben volt alőfizetésem mindig,így ott is karácsonyoztam Sw Tor-ra nem maradt idő rég.
Jut eszembe,láttad hogy STO-ban milyen szár lett Q hangja?
Ma is koriztam.
Próbálj macskává változva korizni. -
Hegyirabló
veterán
Szia, köszi!
Én azért időről-időre benyomom az XP növelőket, olyankor aztán lehet fejlődni. De ezt is azért taktikusan csinálom, inkább olyan helyen, ahol nehezebb ellenfelek vannak. Azért még így is csodálkoznék, hogy ha a játék befejezte előtt nem érném el a legmagasabb szintet. Most 45 vagy 46 vagyok.
-
Plata
félisten
Ciki,de mind a kettő unlockolva volt,csak elfelejtkeztem róluk.
Kristálybarlang.
Killik odú.
Égő de megijesztett az egyik tojás és oda pörköltem villámokkal a kép készítése előtt.
Jut eszembe,a kristálybarlangban volt egy csontváz egy papírfecnivel.
Volt rá valami írva,de sajnos előbb kattintottam a csontira és utána akartam elolvasni,mire mind a kettő eltűnt. -
Plata
félisten
Az alderaani piskóta rishihez képest,rishiben van pvp aréna,training aréna,az égen lebegő hajó vagy mi a ragya,plusz a bejáratnál is van valami pvp zóna.
De van benne huttbal aréna is.Iszonyatosan naaaaaagy.
Alderaani palota sem kicsi,de ekkora eszetlen területek nincsenek benne,szerintem. -
Plata
félisten
Ha már fura bug.
Az alderaan-i kégliben a társam bent van.
A társam talpig zakuul vagy mi a ragya páncélban van,erre a házban meg nincs rajta ruha.
Ezt még is hogy hozta össze?
Vagy nem tudja megjeleníteni azt az armor szettet?
Na és ha már kégli.
Nincs valami könnyítés berendezni egy házat?
Őszintén szólva attól frászt kaptam csak hogy a rishi kecót be jártam,oltári nagy kégli,iszonyúan sok dísz hellyel.Szerintem többezer dísznek van hely.
Ezt még is hogy lehet ép ésszel be rendezni?
Az Alderanni kuckó ki glancolásától is megőszültem.Rishi kóceráj minimum agyvérzés. -
Hegyirabló
veterán
Na, így már teljesen világos, köszönöm szépen!
Igen, feltűnt, hogy Nar Shaddán a térkép az olyan, mint egy labirintus, minden út Rómába vezet, és több irányból is lehet megközelíteni a helyeket. Megnézem akkor majd, ha játék képes állapotban leszek, biztosan kell, hogy legyen kerülőút.
Azt már meg sem merem említeni, hogy megint láttam egy über-mega-atom droidot, hatszázezres healthel, egy olyat is jó lenne már levágni.
-
Plata
félisten
Fordítva is vannak nehezek.
Kellett a Malevolent öcsi,amihez maximálisan gonosz kari kell,azt hittem könnyű lesz,majd mindig hú de gonosz leszek.
Alap sztoriban ment is,sith assasin-al,de hutt és revan sztoriban voltak gázos helyzetek amikor nem ment a full genyó.
Aztán jöttek az eternal kampányok,na bizony ott már sok light side pont be csúszott,egyszerűen nem tudtam bizonyos helyzetekben rossz lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest