- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
Gergello #4401 üzenetére
ami rajtad van, az rajtad is marad ( ha endgame vagy ahhoz közeli cucc, akkor ne piszkáld, mert ha egyszer levetted és nincs artifact equiment unlockod, akkor nem tudod visszatenni)
story: nincs semmi korlátozás (
végtelen számú FP-t tudsz csinálnia ( csak heti pass nélkül az első 3 után nem kapod meg a lootot az utolsó Boss uán)
- illetve ott van Section X: Ez egy napi zóna, heti/napi küldetésekkel, reputation-nel illetve itt kezdődik el a HK-51-es küldetéslánc és itt is ér véget. Szóval ha ehhez nem férsz hozzá, akkor nem tudod megszerezni magadnak HK-51 -et.
Szóval ami story megvolt, az meg is marad (minus ez az egy szem napi zóna és a hozzá kapcsolódó küldetések) -
-
br.rak
őstag
válasz
Gergello #2707 üzenetére
Én is épp linkelni akartam, szóval akit csak a class story-k érdekelnek, és van ideje, az gyakorlatilag kap egy jó játékot szinte ingyen (bár valami apróságot érdemes venni mellé és akkor prefered státusba kerülsz login alatt és biztosan/gyorsabban jutsz be, ha nagy tömeg lenne)
Br
szerk:
nagyon állat (link)És ezeket is érdemes megnézni, bár már lehet hogy volt (link)
-
nakos
senior tag
válasz
Gergello #1702 üzenetére
Na sikerult. Robot nelkul par uj nekifutasra kifekudt vegre, de azt a nyomorut lezerkardot meg mostse kaptam meg...
ez milyen szanalmasan el van huuuzva... ott a lezerkard nalam es nem hasznalhatom... nade megkaptam a robotot is most hogy visszamentem a bazisra... remelem mostmar nalam is marad....
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
Gergello #703 üzenetére
persze.
én kb 2 hete benne vagyok, minden probléma nélkül
amúgy olyan lagos lesz a hétvége, mint ház.
illetve az nvidia vga-soknak rengeteg problémájuk lesz. nekem minden minimumon, gy ha egyedül megyek akár 100-120 fps-em is lehet, de egy komplexebb helyen leszalad 15-re is. az ati vga-soknak ilyen problémájuk nincs.
a gond a driverrel és az optimalizációval lehet. -
Wolverine
félisten
válasz
Gergello #510 üzenetére
Elmebeteg ötlet. Vagy karácsonykor is dolgoztatják a support teamet és a fejlesztőket teljes létszámban (aminek ők nyilván roppantul örülni fognak), vagy a játék olyan ordenáré módon le lesz húzva az összeomló szerverek, a belépési sorok és a kezdeti bugok miatt, amiből egy életre nem fognak magukhoz térni.
MMO-t december 10. után nem szabad kiadni, mert kb. két hét alatt stabilizálható az egész; és ha ez nem megy, akkor januárban kell kezdeni.
-
Sousuke90
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest