- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7442 üzenetére
Szerintem hagyd a frászba,az egy ősrégi küldi és black hole bevezető küldi azt hiszem,az alap játék end game tartalma volt.De nézd meg itt.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7439 üzenetére
Minden bogyónak megvan adva a szintje, ha nagykarival mész a szinted lecsökken.
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7437 üzenetére
Tudsz vele menni nagy karival.
Majd téged leszintez a játék.
Elméletileg. -
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7174 üzenetére
Szerintem a sztoriban nem lehet összevissza menni,Kotet Kotfe megvan?
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7171 üzenetére
Hát én még mindig játszom,de a kedvenc sorcimnak nincs ilyen régi levele.
Mivel nem olyan rég lehet sith sorcit kezdeni köztársasági oldalon.
A legrégibb karakterem már meg sincs mert törölve lett.
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7171 üzenetére
Már az alap sztori bolygóin lehet kapni minden class-nak spéci armor szettet,egyik másik nagyon szép.Mindegyik bolygó valamelyik bázisán van vendor.
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7169 üzenetére
Úgy tudom igen,random dobálnak a jutalom ládák minden féle szetteket,már a bankomban van vagy 200 darab,de már kb háromszor annyit kidobtam.
Season ilyen szép kristályt adott. -
Dictator^
veterán
válasz
Lézerparaszt #3410 üzenetére
Hát a teszterek ilyennek vannak kitéve. Hagyd ki akkor akkor!
Viszont jól lenne tudni, mikor jön ki a 2.0 , ugyan preferredként meg fogom szívni, viszont most akkor ki se kéne vennem a black hole armoringokat, meg a 26-27es modokat, amire gyüjtöttem?
-
Dictator^
veterán
válasz
Lézerparaszt #3405 üzenetére
Ez nem arra van, hogy magadat turbózd, hanem, hogy kipróbáld a dolgokat ,esetleges bugokat amit találsz jelentsd stb.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3407 üzenetére
Amennyire tudom 5-6 hét, volt már erről valami bejelentés, hogy az 1.7 után 6 hét, a PTS után 5 hét, vagy valami. Április elejét mondanék én (mivel volt olyan is, hogy 2013 Spring)...
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3405 üzenetére
Ki lehet próbálni a taktikákat a raidre, új FP-ket megnézni, etc...
-
x_o_n
veterán
válasz
Lézerparaszt #3344 üzenetére
jah,tényleg 6 companion van,csak mindig elfeledem hogy egy velem van
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3316 üzenetére
Moxparser + training dummy, de közel sem a legjobb megoldás.
Van elvileg jobb megoldás, hogy mi azt nem tudom
Advanced combat tracker 2 amúgy (most tudtam meg). -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3304 üzenetére
Hú, hát ha csinálok is ilyet (ha van rá igény és nagyon szépen megkértek), akkor az sem most lesz. Rá kellett döbbennem, hogy mennyire undorítóan sokat kell rohangálni a datacubeokért, azon kívül össze kell szednem még 2M+ a high end pve hiltért és armoringért. Rohadt életbe
Node majd gyártok néktek valami ilyen videót igény esetén, csak előbb legyek kész
Addig is ha nagy szükség van rá egy rotation + skilltree segítséget tudok adni assassin pvp spechez. -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3302 üzenetére
Nem néztem még, kb 2 meccset játszottam még csak ezzel a gearrel, ma elkészül ez szerintem és hozok infokat.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3270 üzenetére
Eddig is ezt mondtam szerintem, de mindegy, a lényeg, hogy most már tiszta a kép, úgyhogy nagyon gyorsan csinálj valami überfasza geart magadnak
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3268 üzenetére
A WH cuccokat igen.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3266 üzenetére
Mit nem értesz? 2 darabos és 4 darabos bónusz van. Ha kettő darab van csak rajta egy szetből (warhero pl), akkor csak azt kapod ugye. Ha pedig átrakod másba, akkor az armoring amiért jár a bónusz, tehát legalább két ruhának az armoringját át kell rakni. Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, bocsi
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #3265 üzenetére
Na végül sikerült, lehet. Bár még mindig nem értem a mechanizmust ami alapján működik.
-
Dictator^
veterán
válasz
Lézerparaszt #3261 üzenetére
Miért ne lehetne? Csak kell egy Artifact Auth.
Ha jól számoltam, akkor F2P pont ki tudja szedni az egész War Hero szettet. (Elite War Hero már necces, mert annyi commendation kell, amennyid nem lehet). -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3242 üzenetére
Igazából pvpben nem nehéz kreténeket látni, meg általában sehol sem. Nem kell sok ész kifarmolni egy elite wh geart, csak sok idő. Igaz ez a többi gearre is, mondjuk a pve top geareknél már némi agy kell, hogy az opsokat meg tudd csinálni, meg igazi idiótákat nem szívesen tűrnek meg egy ops csapatban sem.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3240 üzenetére
Lehet, hogy csak egy kretén
Ha megtudsz valamit akkor tudasd, engem is érdekel, bár elég valószínű, hogy a chanellezés miatt.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3238 üzenetére
Dps fában meg pvp fában (az utóbbiban nem vagyok biztos) vannak chanelled abilityk, azokhoz jó lehet.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3235 üzenetére
Áháhá nem tudom mi bajod van, de egyáltalán nem trollkodásból írtam, te vagy aki úgy válaszolt mint akit leanyáztam. Nem azt mondtad, hogy force-master cuccban volt, hanem, hogy sorcerer gearben. Namármost sorcerer gear magában nincs, van sorc dps meg sorc healer. Innen gondoltam, hogy na akkor dps cucc volt rajta. Onnantól pedig továbbra is él a válaszom csak nem a stalkert cseréld ki arra ami rajta volt.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3231 üzenetére
Mit nem értesz? Nincs assassin ruha meg nem assassin ruha. Emberünk gondolom dps volt, ezért voltak rajta warHERO stalker cuccok.
-
Dictator^
veterán
válasz
Lézerparaszt #3219 üzenetére
Engem fogsz, illetve Én veszlek fel, csak a guildmaster ismerösöm 2 hét óta nem válaszol semmire, meg nincs ingame, ugyhogy újrakreálom a guildet.
Ha most fent vagy , rád is írok nemsokára. -
Dictator^
veterán
válasz
Lézerparaszt #3217 üzenetére
Deception Assassin: PVP
Expertise > Willpower >= Accuracy (105%) > Crit (30%) = Surge (75%) > Power/Force Power -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3215 üzenetére
Ha dps-elnél inkább willpowerre menjél rá, mellé elfér némi power. A critical/surge témához annyira nem értek, szerintem nem halsz bele, ha inkább a crit a több, de mondom, nem vagyok dps.
Tanknak meg ugyi endurance + willpower. -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3213 üzenetére
Warhero cuccok bónusza marad, a shell amibe rakod az lehet akárhányas.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3210 üzenetére
Jaj lvl30on nincs is set, vagy legalábbis nem tudok róla. Ott kb majdnem mindegy, hogy mit hordasz. A set bónusz 50es cuccoknál van. 30on vedd fel amit adnak, hullik loot, akármi, ne foglalkozz ezzel, majd később ráérsz, még sok is lesz
@kisborda: Beszélj velük, nem fog fájni, csak így lehet visszakapni jelszót. Kedvesek, ha bénázol angollal sincs baj, nyugodtan kérdezz vissza, ha valamit nem értesz. -
kisborda
tag
válasz
Lézerparaszt #3210 üzenetére
Értem, akkor úgy néz ki, kénytelen leszek beszélni velük...
Köszönöm a gyors választ! -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3207 üzenetére
Sejj, nem értesz
Van a setbonus. Az akkor van, ha egy fajta ruhából legalább 4 kiválasztott (a felsoroltak közül) darab rajtad van és mindegyik ugyanolyan feladatra van kitalálva (pl tankolásra). A tank cuccok leggyakrabban Survivor nevűek. Tehát egyszerűbben van rajtad egy Columi Survivor's Headpiece egy Columi Survivor's Chestpiece, és így tovább. Ez ad egy setbónuszt, amit ír, ha fölé húzod az egeret.
Viszont ha átpakolod a ruhákban lévő armoringot, modot, enhancementet, akkor csak akkor kapod meg a bónuszt, ha komolyabb dolgokból pakolod át. A gyengébb Columi, Tionese, stb dolgokból átrakott bónusz így HA JÓL TUDOM nem megy át. Majd később ha komolyabb cuccaid lesznek (Dredd Guard, stb), akkor annak a bónusza már átrakható így is, VAGY a pvp cuccoké (war hero, elite war hero). Így már érthető? -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3205 üzenetére
Ha egy fajta cuccból van rajtad 4, vagy 5, de ebből elég négy (head,chest,belt,boots,handwraps, ezek közül négy), akkor kapod a bónuszt, ami akkor van csak, ha mind a négy rajtad van. Az a ruhától függ, hogy milyet. Pl a tank cuccoknál kapsz pl shieldelési % bónuszt. Teccikérteni?
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3203 üzenetére
Csak mondom számolj azzal, hogy pl columi meg bh bónuszokat így nem tudod átrakni, legalábbis amennyire tudom.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3201 üzenetére
Ha kell a setbonus akkor az armoringot is rakd át, mondjuk az csak a felsőbb kategóriájú cuccoknál vagy a pvp dolgoknál számít. Azon kívül pedig igen. A ruha az csak egy shell, csak egy váz, amibe te döntöd el, hogy milyen tulajdonságú cuccokat raksz.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3199 üzenetére
Miféle kinézet? Ruha? Nézelődj GTM-en, és azokat variáld át.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3170 üzenetére
Nekem jól jön sorban. Biztos az lehet a baj, hogy ELVILEG visszaállítottak most egy kicsit régebbi backupot és rengeteg embernek vesztek el itemek, szintek, minden. Nem lepne meg, ha lenne valamilyen megoldás erre, vagy írj ticketet vagy várj a jövő heti patchig.
@ldave: Papíron minden flashpoint 4 emberes, az más kérdés, hogy jól felgearelve pár szinttel nagyobbként leszólózható a legtöbb. A boss nem változik így, meg senki, van egy szintje a FP-nak, le is van írva a gf-nél, hogy mekkora, a boss akkora és akkora is marad -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3168 üzenetére
Az assassin tank pvp medálozása ebből áll nagyrészt igen: taunt, aoe taunt és annak a guardolása akit épp szét akarnak tépni. Ez insta 3-5 medál az első 30 mpben ha túléled.
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3166 üzenetére
Simán tenni kell a dolgod és ennyi. A pvpzés nem arról szól, hogy mész és nyersz. Aki erre tart igényt, az játsszon premade meccseket de csak sima pvpre álljon sorba, ne rankedre. Akkor elvertek mindenkit és nyersz is. Az még unalmasabb és rosszabb szerintem, így legalább van kihívás.
A pvp arról szól szerintem, hogy amit tudsz, összehozol abból a pickup groupból. Én spec elmondom mit csinálok. A meccs elején elmondom ha olyan a pálya (alderaan, novare coast), hogy megyek megszerzem a mi oldalunk, valaki jöjjön velem az esetleges érkezők CCzésére, aztán utána tartom a frontot, szólok ha bárki is jön. Ez már fél győzelem. Innentől van rendes "call" (nem tudom most lefordítani magyarra értelmesen), és van egy rendes védelem is. Márpedig az a 7 ember csak megoldja. Ha nem, még mindig megnyerheted nekik. Annyi meccset köszönhet nekem a birodalom, hogy öröm nézni, mindezt azért mert azt csináltam mindig amit kell, ez pedig jó érzés. Akkor stunolni az embereket amikor épp foglalunk valamit, megvédeni utolsó erőddel minden buffal, stb. A pvp szerintem erről szól. Persze idegesítő ha kikap az ember, de ha te ott voltál 100%osan, akkor bőven benyelhető úgy érzem -
vvega30
senior tag
válasz
Lézerparaszt #3143 üzenetére
nem, semmit nem ír ki
csak kirak asztalra és kész. az esetek nagy %-ban ez töltéskor történik meg.
volt újrainstall, repair, .ini átirkálás etc, egyik sem segített.@3144: Force Close nem vágom mit takar pontosan.
a wow-os"fentvanajátékazértfagyki" nyilván nem komoly voltbár mindenféle konteót el tudok képzelni mind az EA mind a Blizz részéről
Ja és nyugi, simán elsörözöm én azt a pénzt swtor nélkül is
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3147 üzenetére
Ja, hogy csak ennyi? Ez kérlek természetes. Nem mondom, hogy duplázódik (pedig lehet, de kétlem), de innentől gyorsan nőnek a távok. Ez az 50+ valorszerzés pokla. Ha mindenáron 100as valort akarsz akkor major valor boost-okat vegyél GTN-en, az ad x százalék boostot 3 órán át, aztán farmoljad a pvpket. Úgyis sokat kell játszani, ha kell az elite warhero
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3145 üzenetére
Jaj ne is mondj ilyet! Így is elég macera lépkedni a szinteket
Amúgy 50ig lehet, hogy csináltak ilyen változtatást, fölötte kétlem, legalábbis ha van némi eszük, mert 50 fölött belassul az élet valorilag. Na jó, 70 fölött, de ott eléggé. Még csak az kéne nekem, hogy ott is dupla annyi kelljen, sose lenne meg a valor 100
-
vvega30
senior tag
válasz
Lézerparaszt #3138 üzenetére
jah, előfizettem 2 hónapra
szóval akkor majd kapok valamennyit. van alapból 525 is mert anno ugye megvettem a játékot + volt 3 hónap játékidőm is.
de emiatt a sorozatos kidobálás miatt kezdem megbánni kicsitnem tudom mi lehet a hiba mert elvileg minden klappol, más programmal játékkal nincs ilyen gondom. kigugliztam a problémát de nem lettem sokkal okosabb
lehet az a baj, hogy fent a van a gépen a wow is? -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3118 üzenetére
Olvasd el ujra amit irtam, egy szoval sincs benne, hogy baj lenne. Siman csak nem ertem, mert eddig kb mindenki aki itt guildet keresett csak magyart keresett. Nincs ezzel semmi baj, csak erdekelt, hogy miert. Az en angolom sem felsofoku egyelore, en sem ertek meg mindig mindent, foleg, hogy a guildleader mikrofonja veszesen szar es igy alig ertheto, de en ugy fogom fel, hogy ezzel is csak javul a nyelvtudasom. Azon kivul magyar guildekrol vagy rosszakat hallottam, vagy rossz a tapasztalatom, persze kivetel mindig van.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #3116 üzenetére
én is keresek Naddon guildet, valami casualt, pve-sebbet... egy ideje alig játszom, de ha néha belépek ne egyedül legyek. Magyarban meg otthonosabban érzem magam én is...
lv50 Sith Juggernaut. -
RockHaRD
addikt
válasz
Lézerparaszt #3118 üzenetére
dictatorék csináltak magyar guildet, szal tuti van, csak lehe,t h még nem látta a hsz-ed, és ezért nem reagált
-
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3085 üzenetére
Ilumon nincs pvp, max open world elfutsz egy felflagelt rep kutya mellett és leölöd szintű.
Két tábor már nem igen áll egymás mellett és csinál bármit is együtt, legalábbis amennyire én tudom.
Viszont kiegyensúlyozottabb a pvp mint régen elvileg.Más: Mindig is tudtam, hogy van valami okom arra, hogy ne lépjek be magyar guildekbe, most már tudom is, hogy miért...
Jók a megérzéseim szerencsére -
spanyoll
addikt
válasz
Lézerparaszt #3082 üzenetére
Sok a noob, a warhero geart könnyű kifarmolni, az elite meg rengeteg szopás, bár ad jobb statokat. Azon kívül új area, nemsoká 1.7ben jönnek open world pvp változások.
-
vvega30
senior tag
válasz
Lézerparaszt #3080 üzenetére
Ja igen, nekem is jó lett, igaz én csak fejben fogalmaztam a ticketet, de az durvára sikerült
-
vvega30
senior tag
válasz
Lézerparaszt #3076 üzenetére
ugyanez a bajom, most töltöttem fel megint az accot de nem vált át
kicsit idegesítő...
de kb 3 erc után az accon már azt írta, hogy 59 nap van hátra -
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #3070 üzenetére
Szerintem accountot te nem tudsz törölni.
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #2422 üzenetére
Nm, nekem most jár le, de már 3 hete be sem léptem, játék még sosem hagyott hidegen úgy, mint most ez. Amennyire fanboi voltam, most annyira közömbös.
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #2420 üzenetére
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #2407 üzenetére
Nagyon jó iramban fejlődik amúgy, szerintem max fél év és olyan lesz mint amilyennek kellett volna lennie a kiadás napján, már csak az a kérdés hogy lesz-e az embereknek türelme ezt kivárni. Pillanatnyilag nekem nincs.
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #2399 üzenetére
Szerintem ugyan olyan mint volt, de javítgatják folyamatosan. Azt mondták hogy nem gondolták hogy ennyire népszerű lesz a pvp, ja mivel túl sok lehetőség nincs, így csak azt tudják csinálni a játékosok.
Ilum ugyan olyan, mint volt, bár a következő patchben beraknak valami szuper low grafikai beállítást.
Számomra a legnagyobb probléma, mint ahogy írtam, hogy 50en semmit nem lehet csinálni, csak pvpzni, én meg azt nem szeretem. Én pont most készülök abba hagyni csak sajnos gct vettem és még márciusig végéig él az acc.Amúgy itt http://swtor.hu/ folyamatosan követni tudod hogy milyen változtatások történtek.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Pvp is fine.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
optimalizálás folyamatosan javul, de Ilum még mindig képregény.
-
D.Orion
veterán
válasz
Lézerparaszt #2378 üzenetére
Majdnem megkérdeztem, hogy nem-e munkatárs vagy, mert egyik lézeres srác odabent mesélt erről a játékról, hogy ő miképpen nyomja. De aztán látom, hogy miskolci vagy.
AMD 955BE, 4GB ram, HD6850 csak elég lesz neki.
De köszönöm a figyelmeztetést, mert ezt el is felejtettem.
-
válasz
Lézerparaszt #2294 üzenetére
asztat mégis hogy csinálja a 32bites alkalmazás?
@Sn[4k3]: elindulni el fog 2g rammal is, kérdés, hogy mire lesz használható.
-
válasz
Lézerparaszt #2155 üzenetére
több ezren írták, hogy a modernebb (i5-7 és amd megfelelőjük) procikkal ellátott gépeket a játék valamilyen oknál fogva 20-40%ig terheli le. nem a procival van probléma, hanem szemlátomást a kód úgy lett megírva, hogy egy fix erőforrásmennyiségnél többet már ne foglaljon le cpu időből (se). magyarul egy szint után már nem skálázódik.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #2155 üzenetére
Rendben, akkor egyszerűen fogalmazok:
Amit tudtak, kiírták a honlapra. Ha megkérdezed őket ugyanerről, akkor is csak annyit tudnak válaszolni, hogy amit tudnak, kiírták a honlapra. -
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #2153 üzenetére
Mégis mit kellett volna írniuk ezen felül?
Hogy vesznek neked másik gépet? Vagy vegyél te magadnak? Vagy kérjenek elnézést, mert szar az engine? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #2150 üzenetére
Minek? Hogy még ezekért is ekézhesd őket, hogy ez sem működik rendesen?
-
válasz
Lézerparaszt #2110 üzenetére
helyette hopp x perc inaktivitás után karakterválasztó képernyő, majd szerverválasztó képernyő. de azért jó próbálkozás volt.
-
válasz
Lézerparaszt #2096 üzenetére
az 1.1es nerf őket nem érinti?
-
Drenadar
veterán
válasz
Lézerparaszt #2070 üzenetére
Innovindil a nevem. Senki nem válaszolt? lehet nincsenek fent. egyszerűbb lett volna ha egyből megírod a neved
-
Drenadar
veterán
válasz
Lézerparaszt #2068 üzenetére
gyere hozzánk az Onyx-ba. bármelyik tagunknak szólhatsz, magyar guild és mindenféle trollkodás nélkül, a chaten nyugalom van...
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #2065 üzenetére
Szerver?
-
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #2027 üzenetére
Pedig ez alap.
ha beteszed a hangkartyad, BIOSban azonnal kikapcs az alaplapi....
Ez kb olyan mint en esetem a masodik lezerkarddal amit nem vettem eszre hogy mar 3 LVL-lel korabban odaadtak a hatizsakban... Ha ti nem szoltok.. Meg most is eggyel nyomnam Jedi Sentinelkent -
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #2024 üzenetére
Hja...
Az MMO-knál rendszeresen ki szoktak bukni ilyen apró instabilitások a hardverben.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #2007 üzenetére
Dehogynem. RAM-hibák tipikusan így szoktak kibukni MMO-kban... Szerintem Memtesttel próbálkozz, és ha tényleg a RAM hibás, akkor cseréld ki. Utána jó eséllyel a játékkal sem lesznek gondjaid.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #2021 üzenetére
értelek, én a "bezzeg itt meg ott" mentalitás akaszt ki. A megnevezhetetlen játékban az első kiegészítőben jó ideig megölhetetlen (leginkább bugok miatt) bossok voltak példásul. Itt többnyire jók. bár nem mind...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #2017 üzenetére
talán hogy mindenki nyavalyog a bugok miatt, mikor kb 3 hete jött ki élesben. komolyan, ki várta, hogy nem lesz sok bug? előbb mindenki söprögessen a saját portája körül.
-
válasz
Lézerparaszt #2012 üzenetére
egyébként volt már nekem is, hogy kiesett a login szerver, vagy legalábbis valamiért nem tudtam felmászni rá, de néhány perc múlva újra ment. lehet van valahol egy rosszul bekonfigolt/túlterhelt hálózati eszközük?
-
válasz
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=141899
-
nakos
senior tag
válasz
Sokszor talalkoztam en is olyannal mas alkalmazasok, vagy csak a Windows telepites soran is - hogy hasonlo telepitesi gondjaim voltak - amikor vagy:
1. memoria szarakodott (hibas volt);
2. tuning alatt volt a gep, es ugyancsak a memoria szarakodott.Probald meg ugy hogy visszaveszel mindent defaultba, es a RAMokat is egyesevel kiteszteled. Nekem nagyon vmi ram jellegu gondnak tunik. De hogy miert mindig ugyanott doglik le, az passz. Probald meg ugy hogy 1 db ram modul van bent.
Ilyenkor szoktak "rohogni" a konzolosok... amiben olykor olykor van igazsag, valljuk be!
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #1991 üzenetére
Egyértelműen nálad van valamilyen hiba - ez lehet hardveres és szoftveres is.
-
dilipok
veterán
válasz
bocs, de ott a te gepeddel lesz a bibi... millioknak mukodik az installer, uh ketlem, hogy azzal lenne a hiba
-
Telda
addikt
válasz
Nem értem mi a probléma, én még a kezdés előtt szedtem le a Launcherrel, azóta semmi gond nincs vele, egyszer sem fagyott ki, lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de szerintem inkább csak ez a normális, a problémák 90% pedig user error.
A pvp-ről annyit, hogy indítottam egy BH altot, most 18as, voltam pár WZ-t, én voltam az egyedüli low lvl, biztos magukban anyáztak is hogy mit csinál ez itt. Nem sírásként írom, de 40 alatt szerintem fölösleges bemenni, rendben hogy a HPk közel egy szinten vannak, de a talenteid nincsenek kirakva, az ághoz tartozó fő skillek hiányoznak. Próbáltam healelni a társaimat, hogy valami hasznom is legyen, de a fentiek hiányában hamar elhullottak, majdnem hogy veszett fejsze nyele. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem kell low lvlen warzone-non bohóckodni, aztán mindenfelé picsogni hogy ez így milyen rossz. Vagy majd csinálnak bracketeket, minden szintre, akkor meg azon megy majd a rinya hogy 2 órát kell várni hogy behívjon, mert nincsenek összekötve a szerverek és ahogy olvastam, a közel jövőben nem is lesznek. El kell fogadni ilyennek, ha nem leszünk cserben hagyva, akkor lesz ez még sokkal jobb is.
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #1990 üzenetére
szerintem valami gáz van a gépeddel, régebben írtad, hogy alacsony az fps (ami ilyen komoly gépen vicc), most meg a fagyások...
valami tutira nem oké. -
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1979 üzenetére
Na ujrainstall es ujraletoltes utan mi a helyzet? Jol fut mar a game? Nagyon remelem!
-
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1979 üzenetére
Nagyon szurkolok neked hogy sikeruljon!
Majd szolj mi lett a vege...
-
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #1971 üzenetére
ott valami mas van. Azzal nem szabad meg sem roccenie, nemhogya akadnia... Az adatlapomon levo geppel tolom 1680ban ultran es ritkan megy 40 ala az fps
-
nakos
senior tag
válasz
Hat az furcsa, marhara nem kellene egy ilyen eros gepen szaggatni.Nekem kb ugyanaz van csak GTX580 (de mondom 2560x1600-as felbontassal jatszom) es alomszepen megy, mint vaj a kenyeren. Van is vagy 100-as FPS-em, FRAPS-szal nezve. Minden Ultra High.
Maganyos questben is akadozik? vagy csak 10x10-es csatakban? Lehet hogy internet lag gond van... Ha wifirol nyomod nezd meg kabeles netrol.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PII x4 955 3,7GHz, HD 6870, 2x2Gb 1600MHZ ram
FULL HD, minden max 8xAA 16xAF a fleet-en van 25-30fps-em, mindenhol máshol simán 50-80 között mozog. -
dilipok
veterán
válasz
Lézerparaszt #1968 üzenetére
milyen videokartyaval???? mert nekem nagyon szepen szaladgal egy csoro kis qx9650en...
nakos: engem meg sose dobott ki jatek kozben (Ahto city)
-
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1968 üzenetére
Nekem igaz eros gepem van de hardverileg szepen megy minden es grafikaval sincs sok gondom, nincsenek anomaliak se (vagy nagyon ritka olyan amit lent masok felsorolnak).
i7 2600K es GTX580, igaz 2560x1600-ban nyomom. De a laptopomon is szepen fut, GT555 vga-val.Engem egy dolog idegesit viszont kulonosen, es az szerintem nagyon gyenge: engem a Server kb 1-2 oranketn egyszer-egyszer kivag. Es nem mindig a legjobbkor. Es onnan kb fel-1 perc mire visszaerek. Ilyenkor egy csoportos (4 fos) csata pl Ironfist ellen nem annyira kellemes.... Sot szidkozodok mint allat...
Nalatok is akadozik a szerver, es kidob olykor-olykor?
-
válasz
Lézerparaszt #1966 üzenetére
vita nélkül elég sok fejlesztés ráfér. gondolom sem ez, sem a guild rendszer nem kapott túl fontos prioritást.
-
Telda
addikt
válasz
Lézerparaszt #1942 üzenetére
Nekem van. Akkor gondolom másnak is.
-
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1918 üzenetére
Sziasztok, 4 kerdesem lenne: Jedi Knight-tal haladok, es tele van az Inventory-m Heavy Armor-t igenylo cuccokkal. Egyelor minden inaktiv mert nincs heavy armorom, de nem tudom hogy kesobb esz-e? Azaz kesobb tudok-e barmit is kezdeni ezzel a sok jelenleg inaktiv cuccal, vagy ennel a kasztnal nem lesz "heavy Armor". Kezd az inventorim keveske lenni, mar ugy is hogy bovitettem, eladjam ezeket a cuccokat?
Masik kerdes hol adjam el? Ilyen "7"-es kodu adok-veszek robotok a legnagyobb lehuzas, de mas formajat a piacnak eddig nem talaltam meg. Lesz komolyabb piac is, vagy hogy kell a cuccoktol megszabadulni?
Harmadik: hol fogok tudni venni dolgokat? Ertelmeseket - pl lezerkardomba masik kristalyt? Mert az eddigi arusito droidok, emberek az utam soran eleg gyenge kinalattal vannak felszerelve, minden szart arulnak de nekem nem sok mindent.
Jelenleg 18.5-es szinten vagyok, epp utban NAR SHADDAAbolygo fele...
4. kerdes: van mar egy T07-es robotom, egy Aranyszinu droidom (most a kodjat nem tudom, olyan C3PO fele) es van egy Padowanom. Mar el tudom veluk kezdeni a Craftolast? Kaptam mar egy urhajot is - de nem tudom mi a "next step" hogy elinduljon a tomegtermeles...
koszi elore is.
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #1912 üzenetére
No, ez egy olyan finomság, amit kívülről nem tudhat az ember
-
nakos
senior tag
válasz
Lézerparaszt #1902 üzenetére
Itt is megkerdezem, szoktak mondani "kerdezni nem szegyen" ujoncoknak:
Bocs a hulye kerdesert elore is. Mit jelentenek az alabbi kfejezesek:
-crit ("Csak mert ennyi critet ami neki van az életbe nem hozok össze még modolással sem"
-buffEs ez mit jelent ez az egesz mondat: "Külön modoltad a geart hogy ennyi crited és surge -od lett ?"
Es ez az utolso: "A két kék relicet azért nem cseréltem le " - mi az a relic?
Bocsi de probalok hozzatok felnoni, de ez eletem elso MMORPGje.... soha nem WOWoztam es semmi mast... koszi a segitseget...
-
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1906 üzenetére
Nem, nem mindenkinek. The Force is overrated.
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1897 üzenetére
Szerintem nem változik, elvégre már minden statom nagyobb mint amire kiegyenlíti, de tessék, itt egy kép Warzoneon kívül. (Azóta szereztem egy új nadrágot)
Nyílván modolom a cuccokat, mert legtöbb PvP part ilyeneket ad hogy Alacrity, amivel semmit nem érünk mert max 1db channeled spellt használunk.
@nowan: Igen, ez a commander
-
Xelo
addikt
válasz
Lézerparaszt #1895 üzenetére
szerintem mindent érdemes külön moddolgatni, én már régóta próbálom viszonylag logikusan összeállítani a felszerelésemet
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1890 üzenetére
PvP gearben ez van, PvEben több Willpower de kevesebb Expertise
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1888 üzenetére
Attól függ milyen target, PvPben 3-3.6 között szokott ha jól gondolom, de van hogy crit nélkül ütök 3k-t, tehát változó
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1886 üzenetére
Ja, csak Operative 2szer annyi burstöt oszt ki.
-
kexksz
addikt
válasz
Lézerparaszt #1884 üzenetére
Nem jártam Ilumon mióta meglett a mount. Viszont vicces volt, mentem volna egyedül dailyzni még délelött Ilumon, egyszercsak leesek a mountról út közben, nézem: 2 Operative és 1 Sith Assassin hátbakap sealthböl, leöl, visszamegy sealthbe. Lol.
@Jander: DPS vagyok, csak szimplán szeretem látni ki hogy áll HP ügyileg, monitoron úgyis elfér.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt #1871 üzenetére
És lvl50-en már napi 3 win kell hozzá. Kitartás, meglesz előbb utóbb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest