Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz #325238 üzenetére
Itt a kenyérárakról volt szó, nem a bérekről, arról meg ott az Eurostat táblázata. (Én sem tudtam, kíváncsivá tett és utána néztem, mert éreztem, hogy mint általában, az ilyen már Románai is lehagyott, meg árstopp csak Bidzsisztánban van féle kinyilatkoztatások gyakran nem fedik az teljes igazságot).
#325240arcitec...xarból nem lehet várat építeni, már a bolti lisztnél elvérzik a dolog...ha meg keresel minőségi alapanyagot és rá is szánod a szükséges időt az elkészítésre, akkor ott leszel újra ahol a part szakad.
#325243 Csokicsibesz...az meg (mondhatnám tipikus Y generációs, de ez inkább egyszerűen fiatalos és megjegyzem, hasznos!) naivság, hogy egy választással megoldódik egy csapásra minden problémánk (csak nézz végig a "felhozatalon"
)...hidd el nem, been there, done that ráadásul 2 különböző országban tucat szavazáson is. Lemaradásunknak bár vannak aktuális politikai okai, leginkább történelmi gyökerezésű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest