Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (ex)Cat

    senior tag

    válasz fulton #291767 üzenetére

    A Kékes? A Mátraháza - Kékes kiváló! Azt pár éve aszfaltozták végre újra (akkoriban még k.szar volt) Gyöngyös - Mátraháza olyan szokásosan szar helyenként. De aki tud ereszkedni, annak nem okoz gondot szerintem.

    Ami még jó minőség nagyon és ott tényleg lehet engedni - vannak kanyar fotósok is jellemzően :) - az a Mátraháza - Parádsasvár parkolóig tartó szakasz. Ami esetleg problémás ez utóbbin az hogy itt sok a motoros és ha épp nincs rendőri jelenlét, akkor tolják neki rendesen.

    [291772 ReFleXx]
    Ez volt a 11. Innen le tudod tölteni. De amúgy tök egyszerű, mert elindulsz a Mátraháza parkolóból és feltekersz egészen a kőig. Mondjuk országútival inkább csak a Kékes parkoló végéig, mert azzal szerintem nem nagyon járható az a kis szakasz onnan.

    Én a szegmenseket nem is szoktam nézni, mert csak elkeseredek azon, milyen k. lassú vagyok a többiekhez képest. :D Mondjuk alföldi "gyerekként" sose ment nekem a szint mászás. Cserébe az ereszkedés se :D

    [291771 fulton]
    Nekem valahogy sosem ment a magasabb pedálfordulat. Én mindig relatív alacsony 80 körülin mentem. Sőt ha fáradtam, akkor sokszor volt rám jellemző, hogy leraktam hátul a legkisebbre, elől marad nagyon és úgy lassú fordulaton tudtam uazt a tempót menni - szigorúan síkon ugye - mint előtte és nem éreztem annyira megterhelőnek.

    Manapság azért már igyekszem 90 körüli pedálfordulattal menni, de azt valahogy elképzelni se tudom, ezt emelkedőn hogy lehet tartani. Ehhez nekem nem is tudom milyen sor kellene hátra. :D Biztos valami 50-es nagy tányérral véződő. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák