- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Pro-ra vároknak igen. De a "nem rendes" iPhone-soknak is évenként jön majd ki ha így nézzük.
-
Felesbandi
senior tag
Tavaly szivesen vettem volna 14 Pro-t sima 14 helyett
Szerintem pont ezert tuntetik el mindig a korabbi Pro-kat. Az elozo eves Pro-k sokkal jobb olcsobb alternativak lennenek a legujabb Pro-k helyett , mint az uj sima modellek. Belekajalnanak az uj Pro-k es az uj sima modellek eladasaiba is.
Legalabbis ez az en elkepzelesem. -
janeszgol
félisten
válasz
Felesbandi #7 üzenetére
Nem tudom, hogy miert mindig a Pro tagjait tunteti el az Apple 1 ev utan a kinalatbol. Eltuntethetne a simat, meg a bukott Plust, es maradhatna a Pro.
Tavaly szivesen vettem volna 14 Pro-t sima 14 helyett. -
Felesbandi
senior tag
Lehet az is benne van a dologban, hogy ha eloszor jelenik meg a Pro szeria, akkor hazon belul csak az elozo szeriahoz lehet oket hasonlitani.
Ha a 17 Pro es sima 17 egyutt jon, a 16 Pro-t valoszinuleg kiveszik a kinalatbol, igy a 17 Pro felara a sima 17-hez lesz viszonyitva. Ha a 18-nal a megjelenest csusztatjak, akkor a 18 Pro csak a sima 17-hez lesz hasonlithato.
Ha a normal szeria valami csoda folytan 90 vagy 120Hz-es kijelzot kapna, a Pro sokat veszitene az elonyebol a sima szeriaval szemben, igy a sima szeria kesleltetese segithet megjeleneskor nagyobbnak mutatni a kulonbseget a Pro es a sima modellek kozt. -
judas13
addikt
Mindentől függetlenül nekem jobban bejönne ez az évi két bemutató.
Nem kell annyit várni, találgatni egyebek. -
joey04
titán
A hírek szerint egyre többen veszik a sima modelleket a pro helyett. Lehet ez is benne van. [link]
Mondjuk ez érdekes, hogy ha a rinya miatt kivágják a 60hz-et a simából, akkor még többen fogják a simát venni. Kivéve ha "késve" jön, akkor inkább lecsapnak a pro-ra.
-
janeszgol
félisten
Logikus lépés. A PM és a Pro fogy a legjobban. Ezek amúgy is a fővonalbeli telefonok. A sima akkor visszaszorul másodvonalbelinek az "e" jelű mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ősszel jönnének a jobban fogyó Pro modellek, tavasszal az alapmodell.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest