Hirdetés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
Runner_fxr #134841 üzenetére
Szerintem az ebike-ok 5-10 ezer eurós új kerékpároknál jönnek igazán számításba ahol nincs akkora különbség az analóg és a villanyos közt árban.
Engem is vonz a téma, mert élménybringássá váltam de amíg használtan 4-600 közt nagyon komoly endurókat kapsz, pedelcben ez a duplája vagy több sajnos. (tudom nem ez a szempont hanem a fizetőképes vásárló aki kis túlzással enduro motor árában vesz bringát is)
Plusz nincsenek is nagyon olcsó megoldások mondjuk ilyen hardcore hardtail jellegűben. Túra/XC jobb esetben valami közepes felszereltséggel aztán már egyből jön a fully Turbo Levo kategória.Túrás dolog: szerintem itthon nem tudsz annyi pénzt elkérni egy ilyen túráért hogy sok hasznod legyen. Szervezni kell külföldre oda kifizetik az 1000+ eurókat pár napért.
ui: közben láttam te is írtál a felárról, csak egyből válaszoltam ahogy olvastam a korábbi hszeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest