- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 11 5G (Venus)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nervex88
csendes tag
válasz
Black&White #1667 üzenetére
Nagyon összekapták a rendszert, hihetetlen hogy napra pontosan 4 éve vettem és most még mindig up-to-date a cucc. Egy gyári akkumulátort kapott egy éve, az üzemidő is egész korrekt így. Ennek tudatában tegnap vettem egy 15-öst és így tudom, hogy min. 4-5 évig nem lesz gondom készülék cserére!
-
I
tag
-
ProfiStar
tag
-
csinturi
tag
Üdv! Az újabb eu romokban még mindig elérhető a hívásrögzítés?
-
Tamás2310
tag
válasz
feelurself #1655 üzenetére
Sajnos nagyon nehéz nehéz hozzá normális üvegfóliát keresni.
Fóliát ajánlom és azt otthon is simán felrakód: [link] -
GAbre
veterán
Üdv!
A kamerán keletkezett 2-4 folt.Érdekes módon,miután kicseréltem kamera plexit azután hetekkel.
Próbáltam kifújatni,alkohollal megtakarítani,de semmi nem használt.
Ahogy kamerát piszkálom a folt is kicsit változik,szóval érzésre,beljebb van a gond.
Valakinek volt hasonló tapasztalata,esetleg megoldása? -
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Uvegfoliat keresek a telefonra, lehetoleg olyan helyet (Del)Budapesten, ahol fel is rakjak. Tud valaki ilyen helyet ?
Koszonom -
Atomixx
aktív tag
Üdv
Mi lehet az oka, hogy a telóm sokszor reloadolja az appokat?
Mi 11 Lite 5G 8GB/128GB.. várni kell kicsit mîg megnyilik firefox, viber, mxplayer, youtube, cam app
régi, gagyi asztali gépem van(w7, core i3 4.gen. 8GB DDR3, 512GB sata ssd), ott ilyen nem nagyon van, max ha 8órát böngészgetek 60tabbal, street view, youtube, órákig műholdkép, 4pausolt film stb de ez a teló hamar csinálja. -
bossvico
senior tag
Na én eladtam a mi 11 venust. Még megprobáltam a 1.0.3 OSt rárakni, other reason. Jolvan. Azt kérdezném, hogy a recovery menüben a wipe ugyan azt csinálja mint a beállításokba a gyári visszaállítás? Töröl az is mindent?
-
GAbre
veterán
Igazából 2 idegesítő dolgot jegyeznék meg HyperOS-hez:
-A fényérzékelője,kijelző állítója sztem néha nem működik túl jól,és sötétebb marad kijelző,mint kéne.
-A másik meg a hátterekkel kapcsolatos:
Tök jó,és sok és szép kép van.
De azon kívül,hogy van,amit az elmúlt hónapban 1x,ha láttam,vagy van olyan,amit nem is láttam még,de a fix háttérképem,az minimum minden 5ödik alkalommal megjelenik képernyőzárban.
Szóval nem épp random mód adagolja,és minek akarok 1 olyan képet nézni állandóan szinte,ami a feloldás után,amúgy is ott van?
Érthetetlen,miért csinálták ezt. -
GAbre
veterán
válasz
bossvico #1639 üzenetére
Hát nem mondom,hogy ebből inkább cseréld le másikra,mert vszeg nem menne.
De ha el tudod adni,és igen,akkor az mindenképp jobb lenne,ha más téren is nyersz vele.
De speciel én inkább fele ennyiből kb vennék 1 powerbank-ot.
Az még a következő teló akkucseréjét is megoldja.
Nem túl vaskos ebben az akku,de valamit segíthet oxigén os frissítés.Meg azért fél napot lazán ki kell bírnia így is,az még kb elmegy.Ha nem akkor az említett power bank. -
bossvico
senior tag
Hali! Szerintetek érdemes a Mi 11 ben akkut cseréltetni 25 ezeré, ha az 2022 januári, eredeti? Nekem ez a 2.5 év egy akkunál soknak tűnik. Nem tudom mit nyernék vele, sajna azt mondják, hogy nehéz hozzá jó állapotút találni.
-
Iborka
tag
Helló !
Remélem van még itt valaki aki segíteni tud nekem.
Felraktam a HyperOs Xiaomi eu.romot, eddig jó csak a hivó fél visszahallja a hangját . bluetooth fülessel viszont nem. valamint a messenger hívásban is visszahallja. -
ProfiStar
tag
Üdv, az iránt érdeklődöm, hogy akik föltették az új felületet, régió módosítással hívták elő¿ Vagy az eredeti rom frissült?
-
Tibor7878
tag
Okés nálam.
Visszalépésnek érzem a lebegő ablakok előhívási módját, de meg lehet szokni. Akku szerintem is jobb egy kicsit. Always-on kijelző nálam időzítve van (22-től 06-ig ki van kapcsolva) annyi, hogy 6 kor elfelejt visszakapcsolodni. Még nem jöttem rá az okára. Nem csináltam tiszta telepítést egyébként. -
GAbre
veterán
Tegnap óta nem találtam hibát.
Max annyit,hogy képalak kivágás talán kicsit rosszabb,de ha 3x használtam ez előtt...
Akku mintha jobban bírná.
Hogy ilyen későn kapta meg ezt(meg magyar régióban még meg se),+már 3 éves a készülék(megjelenése)
Gondolom ez az utolsó frissítés amit kiadtak hozzá!Többre már nem igen vagy max mégy 1-re számolhatunk? -
Tibor7878
tag
Van aki ráengedte már?
Nincsenek hatalmas bakik benne? -
5leteseN
senior tag
A Yt-on a rövideknél van egy viktor becenevű, szemüvegesre maszkírozott fiatal srác. Annak egy videója leellenőriz egy "szilikontok-kifehérítő-varázylat" lényegű másik Yt-anyagot, ami ellenőrzés nem is árt, mert valóban sok átverős-ferdítős nézettség-hajszolós anyag van a Yt-on.
Az a telefonomon van, a PH meg a PC-men, ezért nem bogarásztam sokat az átlinkeléssel, de a megadott anyagok alapján pikk-pakk megtalálod az emlegetett kifehérítős videót.
"Hajrá!"
-
GAbre
veterán
Van itt még valaki topikban?
https://www.youtube.com/watch?v=YUvHc4sDjV4
Pl. wonderlands-el feature-oket szívesen látnám xiaomi-ra is
Ha valaki találkozott ilyennel ne tartsa magában -
GAbre
veterán
Ahogy rájöttem most,nehéz találni gyári méretű szilikon tokot a telefonra.
Hiába néz ki jól,de többet nem veszek kerekített telefont,nem igazán marad meg jól fólia rajta.(uv-sal is csak a szívás volt)
És mint most rájöttem tokot is nehezebb rá találni,mert ha másképp "öntik" ki,mint gyárit,lenyomhatja nagyobb méretei miatt a fóliát kijelzőről.
Közben utána néztem,hogy miért sárgulnak átlátszó tokok.
Nem tudom más próbálta-e időnként alkohollal áttisztítani,vagy valami módszer,ami késlelteti sárgulást?
Illetve a kevésbé átlátszó(szürke) tok esetleg lassabban sárgul?
Van valakinek kérdéseimre tapasztalata?Köszönöm. -
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
A rokon új Xiaomi Mi 11 (4G) okoska problémája a következő: Az alkalmazásai (Firefox, stb.., sok más) nem látják a fotóit, amit az előző telefonján minden szükséges programmal látott. Például: a Mi 11 telefonnal lefotózott "bármi" képét nem látja a Firefox-os hirdetési oldal, ezért nem is működik az oldalon a kép-beszúrás funkció. A múlt héten a régi telefonja(meg az elődje, meg annak az elődje, meg...) mind jól működött. Mi ez a hiba, és hogyan lehet megjavítani?
Előre is köszönve várom a javaslatokat!
-
GAbre
veterán
Üdv.
A mai napra elkezdett telefon szórakozni :
Feltöltöttem,és azóta nehezen kapcsol vissza képernyőkimèlőből.
+ Újra indítás után 1% akkut jelez.
Nem tudom ez tipushiba.
Töltőre rakva nem sokkal utána felment újra 100ra.
De újbóli restart után is 1%.
Gondolom gyári visszaállításon kívül nem is nagyon lehet mit próbálni vele? -
Burbula87
csendes újonc
válasz
Black&White #1616 üzenetére
Köszi ,szuper!
-
-
Gabor_ka
csendes tag
Alany note 11 pro 5G
Ma a nagy melegben navigálás közben telefonáltam amikor egyszer csak újraindult (ilyen már volt máskor is)
Amikor újraindult nem volt térerő. Kikapcsoltam újra, kivettem-visszarakram a SIM kártyát is, de semmi.
Másik telefonban működik a kártya, ebben a telefonban nem működik másik kártya sem.
Találkoztatok ilyen problémával? Kinek, mi oldotta meg?
köszi! -
Linem
senior tag
válasz
kisgergely80 #1609 üzenetére
A régió változtatásokkal nekem sem akar frissíteni.
Más megoldás nincs?
-
seger
addikt
válasz
kisgergely80 #1609 üzenetére
Nekem eea romot írt. Az utolsó frissítés után már azt írja, hogy global
-
petyus80
tag
Sziasztok! Bocs a kérdésért,de nem tudom hol kaphatnék érdemi tanácsot. Pár napja sikerült szerencsétlen mód leejtenem úgy a telefont,hogy a kijelzője berepedt. Működik minden,az újjlenyomató az olvasó is. Csak hát repedt. 100e Ft forint lenne egy kijelző csere,amit nem szeretnék már rákölteni. A kérdés az lenne,hogy eladható Ilyen állapotban? Amennyiben igen,mennyi a reàlis ár érte? Előre is köszönöm!
-
gabenh
tag
Nekem úgy sikerült hogy a régiót Angliára állítottam és jelzett a frissités
-
Pipus01
friss újonc
Szervusztok! Egy kérdéssel, illetve kéréssel fordulok hozzátok! Van egy Mi 11 telefonom. Már a 23-as Miui is nehezen jött rá tavaly, de a 14 még erre is rátett egy lapáttal. Úgy hogy egyáltalán nem akar frissíteni! Lelenleg 13.0.8-as van rajta és 2022.10.01 biztonsági fríssítés. Kérdésem az lenne hogy mi történhetett,hogy nem akar lefrissülni a miui? Illetve tudtok e segíteni,hogy hogy lehetne "manuálisan"? Nagyon kezdő vagyok ebben a témában(manuális frissítés),igy ha lehet,bárki is tud segíteni,nyugodtan tegye szájbarágósan! Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
jani220
csendes tag
válasz
kisgergely80 #1602 üzenetére
Váltsd át a régiót Svájcra, nekem csak akkor engedte frissíteni.
-
Tamás2310
tag
Feljött a régi fóliám a kijelzőn, milyent ajánlanátok hozzá mert anno emlékszem elég sokat szívtam vele míg egy normálisat tudtam rá venni, csak már nem emlékszem a márkára.
-
seger
addikt
EEA rom-ból Global-lett. Másnak is?
-
kisgergely80
tag
Sziasztok!
Frissítéssel kapcsolatban kérnék segítséget. Jelenleg ez a szoftver van a telefonon: V13.0.8.0.SKBEUXM. Ez 2022. 10. havi és a neten úgy látom, hogy már bőven van frissebb. Próbáltam régió váltást, de azt írja, hogy nincs frissítés. Próbáltam kézzel betallózni a legújabb ROM-ot, de arra meg azt írja, hogy sajnálja, de nem engedélyezett a telepítése. Ez normális, vagy van valami trükk, amivel naprakésszé tudom tenni? -
nervex88
csendes tag
Hello! Valaki innen használ AOSP alapú custom romot ezen a készüléken? Télen próbálgattam néhányat, de voltak bugok. Kíváncsi lennék most mi a helyzet etéren, mennyire használható. Jelenleg xiaomi.eu stabilt használok, nincs vele sok bajom, leszámítva a Google térkép iránytű hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek kijelzőt kombinál a Mi 11 a Snapdragon 888 erejével, de nincs meg a komplett kameraszett.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest