- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
ShadowGuy #1051 üzenetére
Ilyenkor a felettes szervhez kell menni. Parancsuralmi rendszerek. A donteseit a felettes vizsgalja ki. Ezert irtam az ugyeszseget, mert ok a torvenyi felugyeletet latjak el. Ha hibazott a NAV akkor az ugyeszseg foszabalykent kiegyenesiti.
Kicsi az esely az aszf alapjan, de hatha.
A kovetkezo lepes majd a birosagin szakasz, azert kell jelezni mar ebben a szakaszban, hogy a biro is atnezze az idejeben, hogy kie a lefoglalt penz! Es ugy hatarozzon rola, hogy van tudomasa az esetedrol.
Az fmht es vht azert irtam, mert ha vagy nem talaltak meg minden vagyont, vagy ha erkezik meg es arra nincs kiterjesztve a foglalas vagy ha vmi oknal fogva fel kell oldani, igy azonnal le lehet ra csapni.
Kb ennyit lehet tenni.
A bunszervezeti minosites nem segit sajnos...
Ui: nem tanacsot kell kerni a hatosagtol, hanem igenyt kell benyujtani! Mert azt indokolassal el kell utasitani ha nem hajtjak vegre.
-
phanzetomox
őstag
válasz
ShadowGuy #1007 üzenetére
Szerintem nem botolják (mégis miért tennék? Évekig jól ment a shop volt egy csomó jó értékelésük alapból még én is adtam nekik 5-st pár éve.).
Éves szinten több ezer vásárlójuk volt, ahhoz képest nem is sok az értékelés. Több shopot üzemeltetek, van amelyik megszüntetést követően még hónapokkal később is kapta az 5-s értékeléseket. Nincs ebben semmi furcsa.
Az árukeresős értékelési kérések hetekkel később mennek ki, akik most 5-sre értékelték azok még megkaphatták a termékeket. Ha megnézed dátum szerint láthatod, hogy most már 90%-ban negatívak jönnek, az az 1-1 beeső 5-s értékelés pedig simán lehet a korábbi több ezer vásárló egyike, aki épp most nyitotta meg az emailt de még májusban vásárolt. -
lee732
tag
válasz
ShadowGuy #818 üzenetére
Én sem tudom felfogni, hogy ez megtörténhet Magyarországon.
Ettől függetlenenül, én ezt nem fogom feladni. Csak majd társakat szeretnék találni (minél többet annál jobb), hogy a kipereljük ezekből a gazemberekből a gatyájukat is megosztott költséggel.Amúgy a tulaj fickó helyében én meggondolnám, hogy szeretne még 20-30 emberrel hadakozni a meglevő állam mellett. Mert ilyen összegeket lopni az nem szabálysértés, hanem büncselekmény.
-
-
Qtya123
őstag
válasz
ShadowGuy #753 üzenetére
Nálam 10ből 9 rendelés Alza. Van, hogy az ár is nagyon jó, de ha nem, akkor sem annyival drágább, hogy teljesen ismeretlen boltok webshopjában adjam le a rendelést, mert 4.000 Ft-al olcsóbb.
Garancia és termék visszaküldéssel sem volt soha gondom, plusz eszméletlen gyorsak.
Múltkor is egy fontos microSD meghalt késő délután. Este 11kor megrendeltem az újat, reggel 8kor már szedtem ki a boxból.
Másik ahonnan szoktam, az az Oázis. Főleg monitort. -
válasz
ShadowGuy #728 üzenetére
Nekem ezt a boltot még sose dobta fel az árukereső, mint alternatívát, ahonnan lehetne vásárolni. Vagy csak elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre most ránéztem, a vélemények nagyrésze pozitív, bár arra azért sokan panaszkodnak, hogy lassan szállítja ki a terméket, és külföldről hozza... Mellette szól, hogy árukeresőn reagál a negatív véleményekre, és teljesen normális hangon teszi ezt.
A domaint 16 évvel ezelőtt regisztrálták, a cég pedig 1993-as, szóval azért egy ideje már piacon vannak. Viszont ez szerintem kb. egy egyszemélyes cég. Nem tudom mi szól egy ilyen kis bolt mellett pl. egy Alzával szemben? Hacsak nem az, hogy valami olyan speciális dolgot szereznek be, ami máshol nem kapható. Ez esetben viszont ezt a cuccot meg lehet nézni német amazonon vagy ebay-en, simán lehet, hogy még olcsóbban is megkapod onnan. Akkor minek közvetítő?
-
válasz
ShadowGuy #499 üzenetére
Nem feltétlen trükk.
Ugyanis pl a héten vittek el tőlem egy több mint 1.5 millás gyári vizes Giga 5090-et, és én is kértem a vevőt, hogy vagy utal előre, vagy csinálok előlegszámlát.
Erre azért volt szükség, mert olyan nagykerből volt ahol ezt is rendelésre hozták a gyártótól több napos átfutással, és közölte a nagyker hogy mivel speciális esetről beszélünk nem lemondható a kártya. Ezért én is közöltem az ügyféllel, hogy ő is gondolja át jól, mert nem lemondható menet közben.
Szóval önmagában az előleg kérése, vagy az előre utalás nem lenne ördögtől való, de egy olyan esetben amiből van kazal számra van az adott termékből máshol úgy már kicsit az. -
KAMELOT
titán
válasz
ShadowGuy #499 üzenetére
Akkor azonnal felejtős az ilyen bolt!
Graphics: Ez így okés is, ha másnapra ott a cucc, de nem 5-10 nap meg ki tudja mennyi.
Én személyesen hajlandó vagyok utazni ilyen végett, mert nem kis összegről van szó.
Én is befejeztem. Együtt érzek a károsultakkal.XinAgent: Nem javasolgatok semmit utólag. Azt írtam le, hogyan szoktam eljárni vásárlás közben, hogy ilyen problémákba ne ütközzek!
-
válasz
ShadowGuy #290 üzenetére
Az a baj az ilyennel, hogy nagyon vékony jég az egész.
Gondolok itt arra, hogy most nézőpont kérdése honnan nézzük.
Lehet is okolni a juzert meg nem. Mert persze más nézni kívülállóként, meg más úgy hogy a szakmába vagy úgy mond.
Illetve gondolj bele abba, hogy lehet az első 1-2-3 vagy x évben tisztán játszottak (bár esetükben kétlem) aztán csúsztak el a dolgok, de sok ilyet látni.
Illetve itt is írta valaki, hogy korábbi munkahelyén is milliárdos csalás volt amiről a dolgozók nem is tudtak.
Azzal sem megbántani akartam senkit, hogy kérdéses a visszafizetés, de szerintem jobb felkészülni a legrosszabbra mint sem tényleg hitegetni magunkat, meg hiú reményeket támasztani abban, hogy rövid időn belül ebből pénz lesz.Laikusként amúgy én csak egyedül a mindent kintről hozunk dolgon és az előre utaláson akadnék fent igazából ezek lettek volna gyanúsak, de lehet ha nem én is a szakmában vagyok rácsúszhattam volna erre.
Szóval valahol a te / ti álláspontotok is érthető, remélhetőleg visszakapjátok a pénzetek, vagy legalább egy részét.
Viszont egy dolgot tudok neked és másnak is javasolni, az pedig az, hogy elsődlegesen vegye fel a kapcsolatot a bankjával, és reklamáljon (még ha kétes is a kimenetele a sikernek) illetve a legfontosabb legyetek picit türelemmel. Ezek sajnos nem 1-2 nap alatt lefutó dolog (értem itt a NAV dolgot) ha szerencsétek van lesz a héten valami hivatalos álláspont vagy az ő vagy akár a tulajdonosoktól.Oázisból nyugodtan vásárolhatsz az összes monitorom tőlük vettem!
A PCX, IPON stb sem hiszem, hogy áfát csalna, egyedül az Iponnál arra kell figyelni, hogy sok esetben cégre csak 1 év a gar nem adják meg a 3 évet mint mások. -
Maddrive321
tag
-
Winne
nagyúr
válasz
ShadowGuy #179 üzenetére
Nálam a komplett gép VGA nélkül ha jól emlékszem 20e Ft-al volt olcsóbb, nagyjából 1-4 e Ft-okkal volt olcsóbb, mint a többi valszeg hasonlóan beszerző webshop.
Foramaxtól rendeltem az ssdt és procit végül, a procira külön küldtek jótállási jegyet, kérdeztem a másikra akkor miért nem? Az jött, hogy a másikhoz van saját garjegy. Létezik, hogy egy AMD procihoz nincs?
-
válasz
ShadowGuy #174 üzenetére
Gyertyát ne gyújtsak érted?
Azért irom le, hogy tisztán lásson mindenki, és ne tápláljon hiú reményeket mert az szerintem rosszabb. Ez van, ezek a rideg tények, így működik a rendszer ezen nem tudunk változtatni reménykedéssel sem. Tisztában vagyok vele, hogy sok embernek több havi pénze van oda, de ettől még sajnos ez van ami.
Másrészt ha pénz is lenne belőle az alsó hangon is hónapok kérdése, de leírtam miért is esélytelen kb a dolog.
Elhiszem, hogy ez szarul esik ha oda van a pénzed de mit vársz mégis?Abban pedig egyet kell értenem a fentebbi hozzászólóval, hogy senkinek nem volt gyanús, hogy előre kell fizetni? Sajnos itt jön az amit Brekk is írt, hogy itthon sajnos az a mentalitás, hogy a legolcsóbb helyet keressük nem azt, ami bejáratott meg stabil és ezért sokszor az intő jeleket is figyelmen kívűl hagyjuk.
Ettől hidd el, még sajnálok tényleg mindenkit akinek akár 10 forintja is odamaradt, de ettől ez még nem egy film, vagy mese, ez sajna a rög valóság.
-
Tikakukac
titán
válasz
ShadowGuy #174 üzenetére
A hamis remény az, amit ne keltsen senki magában. Ezek a hétvégén válaszokat várás meg minden hasonló ezeket el kell engedni, venni nagy levegőt és lezárni, mert rámegy az ember egészsége.
Ez van, nem az első és nem az utolsó eset, 4-5 évente egy ilyen kör megbukik és a lényeg épp ez, hogy itt pénz sosem kerül vissza, mert akkor miért érné meg adót csalni.
Van aki ilyenkor elveszíti a munkáját is, anno volt 3 olyan kolléga aki hitellel és gyerekkel kapta meg ugyanezt az üzit. Bolt tele, hatóságok kint, fel kell hívni 200 ügyfelet a gépeik miatt, meg nyilván van bent 3000 email a dühös emberektől.
Hónapok lesznek mire itt bármi érdemleges kiesik a sztoriból. Szomorú, mindenkit sajnálok, de ezek a visszautalások meg reménykedések csak rosszat tesznek hosszú távon.
-
torma1981
veterán
válasz
ShadowGuy #174 üzenetére
Sajnos, csak tényeket közli.
Mindenkinek joga van reménykedni, de azért a tények sajnos tények.
Az a mocsok dolog, hogy ezek az emberek simán milliárdokat csalhatnak, és lehet semmi büntetése sem lesz. Vagy max valamelyik bűnbaknak. Vagy pár év múlva szabadulva előkotorja a milliárdokat, és él mint hal a vízben.
-
Varázslóó
senior tag
-
Kix88
újonc
válasz
ShadowGuy #102 üzenetére
Hát azért ha ráír egy két ember, nem gondolnám, hogy annak minősülne, pláne ha csak egy ártatlan kérdés, hogy mivan a webshoppal. Meg az adatai publikusak, szóval bárki fel tudja vele venni a kapcsolatot. Meg igazából messengeren simán le tudja ignorálni, de még be is tudja állítani, hogy ne kapjon üzenetet
Most ha nem megfelelően kommunikálja a dolgokat, akkor azért ne lepődjön meg ha keresik az emberek.
-
torma1981
veterán
válasz
ShadowGuy #74 üzenetére
Azért erre kíváncsi vagyok. Elég kamu szagú az email. Egyszerűbb lenne bevallani az igazságot. Azért nem veszik fel a telefont, mert másik csarnokba költöznek??? Mi van? Egy köremailt simán írhattak volna, nem még a facebookot is törlik. Nem lenne akkor netán félinformáció, stb.
-
balint0806
csendes tag
válasz
ShadowGuy #13 üzenetére
Székesfehérvárat nem robbantották fel az tuti...
Én vásároltam tőlük többször is személyes átvétellel és eddig nem volt gondom velük. Nem tudom mi van velük, de elvileg nem csak a Webshop nem megy, hanem a személyes átvétel sem lehetséges: "Webshopunk jelenleg nem üzemel és személyes átvételre, valamint személyes ügyintézésre sincs lehetőség. Kérjük szíves türelmét."
Ez azért elég fura. Hacsak nem a raktárépületet érte valami, vagy a környéken az építkezések miatt nincs áram, vagy net (egy gyorsan bővülő ipari és raktár területen van a raktáruk/irodájuk jelenleg) akkor nem igazán értem mi van velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest