- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
Az Uni kérdésben vitatkoznék veled. Nem egyszer vásároltam tőlük. Korrekt megbízható bolt. Az egyetlen aki, minden rendelés után felhívott ,hogy nem hibás a rendelésem esetleg nem akarok ehhez a csomaghoz mást is ,esetleg változtatni akarok e rajta. Mindig utánvéttel, értékhatártól függetlenül ,pontosan megkaptam amit szerettem volna.
-
Neked nem, de sok embernek az, foleg ha komplett gepet nezel.
En tudom, kereskedokent latom is, hogy ha valami 200 forinttal is olcsobb mashol akkor az emberek oda fognak menni. Ez van, sajnos ezt el kell fogadni, mindig a legolcsobb megoldast keresi az ember. Aztan persze idorol idore tortennek ilyenek mint most, de hidd el nem ez volt az elso ilyen es nem is az utolso lesz. -
geree8510
csendes tag
Egy kis infó:
25kg-ot meghaladó és/vagy tömegközlekedési eszközön nem szállítható termék esetében a hivatalos szerviznek kell kiszállni, vagy a termék elszállításáról gondoskodni.
Ezért választottam én is annak idején olyan gépet, aminek van helyben vagy a környéken szerviz. 99%-ban kijönnek és javítanak helyben. -
Nem egészen vágódeszkáról, meg fogpiszkálóról van szó
, hanem konkrétan erről. [link] Most, ha csak a listában felsorolt, és általánosságban a megbízhatónak számító itthoni üzletek kínálatát nézem, akkor árban az Oázis ára van legközelebb ehhez az árhoz, de az is, még így is, kb. 9 ezerrel több, mint a cseheké.
Általánosságban persze az a vélekedés szokott lenni, hogy a procikkal van a legkevesebb probléma, de azért az ember nyilván így is elgondolkodik ezen. Egy alaplapot, azt biztos, hogy nem kockáztatnék onnan. -
Gezafej
újonc
Lehet többet nem is fogok írni
a fórumon toxikus, élőben kedvesek vagytok
Én is úgy tévedtem ide, hogy kerestem hogy mi van velük, hova tűntek.
2 hete rendeltem 100k-ért, nemtudok mit csinálni, megrendelem máshonnan.
Nem tudok mit csinálni, nemhiszem hogy ne kapnánk vissza a lóvét.
Szerintem az 1 miliárdos árbevételű cég már nem az a sufni kategória, hogy most ezzel pár millió forintal most jól kitömje magát, baromság..
Olyan dolgokról megy a spekuláció, amiről tényszerűen meg lehet győződni.
Nem, nincs NAV eljárás jelenleg ellenük, ezt egy cégfigyelő előfizetéssel bárki más is láthatja, csak ennyit akartam veletek megosztani.
Valami más gebasz van, és akkor én itt nem is spekulálok tovább ,csak megosztottem ezt veletek. -
VFelde
újonc
Ez teljesen jogos. Én például egyetlen egyszer vásároltam tőlük az idén (memóriákat), de már terveztem, hogy pár egyéb dolgot is náluk szerzek be. Eszembe se jutott volna, hogy ekkora gebasz lesz a dologból (áldom a hezitálásom és a csillagok szerencsés állását, hogy nem volt kézben a szükséges pénz!!!). Óvatos embernek tartom magam, bár egyszer-kétszer én is futottam bele pofonba, de ebből az esetből tanulva igyekszem még óvatosabbnak lenni!
A többieknek pedig remélem szerencsen megoldódik a problémája, még ha időbetelik is! Kitartást!
-
Brekk
addikt
Pont így van ahogy írod, de a legtöbben nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal.
És van még egy másik oldala is ennek. Hány kisebb bolt kényszerülhetett bezárásra, mert az ő árképzésük miatt nem vásároltak tőlük. Az nem verseny, ha valaki az áfacsalásra épít vállalkozást... -
omfgk
veterán
Ipon-nál sincs raktárkészlet. De hazai nagykerekből megoldják aznap délutánra, ha talán reggel 6-ig leadja az ember a rendelést.
Itt az volt az elgondolkodtató ,hogy minden 2 hét volt. De tényleg minden.
Persze így utólag már értelmet nyer ,hogy a 4 ezer forintos ventilátor is miért külföldről érkezett. -
Nagyjából hasonló a helyzet amit írtál, mint a Hardveraprón lévő árusok közül sokan, akik már egyébként évek óta árusítanak ott, több száz pozitív visszajelzéssel. De ugye amikor a garival kapcsolatban ezt olvasom, hogy "a garancia hozzám szól", vagy valami hasonlókat, akkor én is elkezdem keresgélni a raktárban a vörös zászlót, hogy vajon felhúzzam e a zászlótartó rúdra.
-
phanzetomox
őstag
Én pont azért vásároltam tőlük mert megbízhatóak voltak. Kb. 4-5 rendelésem volt az elmúlt 5 évben, gariztatás is rendben ment, emailekre 1 napon belül választ kaptam mindig.
Ehhez képest emag-os rendeléseknél ki van írva, hogy 3 nap múlva nálam lesz és 1,5 hónapot vártam rá, vagy alzásokkal sokszor volt gond hogy bontott terméket kaptam új helyett, vagy egyszer ramnál más típust kaptam, mint ami a termékleírásban szerepelt...Szóval jah sosem lehet tudni ki a megbízható cég. Azt viszont tényleg megbántam hogy utaltam legközelebb csak kártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Facebook és Messenger
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest