Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Bigemperor #442 üzenetére
Pontosan.
Akkor valóban fals híreket keltenek itt a topikban is.
Nem is értem minek írnak, csak a feszültségkeltés miatt? Vagy, hogy más szarul érezze magát? Sosem értettem az ilyen embereket.
-
-
torma1981
veterán
válasz
Bigemperor #432 üzenetére
+1. Köszi. Vére egy normális hozzászólás.
-
torma1981
veterán
válasz
pendre54 #181 üzenetére
Meg hát gondolom komplett gépnél nem 1-2 ezer volt a spórolás. Az, hogy pl csak utalni lehetett nekik azt nem is néztem. Az valóban kicsit gyanút keltő dolog. De annyi erővel akkor most ne bízunk a kisebb boltokban? Oázis, Foramax, Firstshop mind ugyan erre juthat. Ki tudja ők nem-e voltak benne? Vagy lesznek benne? Vagy az Aqua, Ipon? Ott mi a garancia, hogy valami turpisság nincs-e a háttérben? Sajnos semmi.
-
torma1981
veterán
válasz
ShadowGuy #174 üzenetére
Sajnos, csak tényeket közli.
Mindenkinek joga van reménykedni, de azért a tények sajnos tények.
Az a mocsok dolog, hogy ezek az emberek simán milliárdokat csalhatnak, és lehet semmi büntetése sem lesz. Vagy max valamelyik bűnbaknak. Vagy pár év múlva szabadulva előkotorja a milliárdokat, és él mint hal a vízben.
-
torma1981
veterán
válasz
Maddrive321 #159 üzenetére
Nagyon sajnálom. Azért ez komoly stressz lehet sajnos. Reméljük megoldódik.
-
torma1981
veterán
válasz
ShadowGuy #74 üzenetére
Azért erre kíváncsi vagyok. Elég kamu szagú az email. Egyszerűbb lenne bevallani az igazságot. Azért nem veszik fel a telefont, mert másik csarnokba költöznek??? Mi van? Egy köremailt simán írhattak volna, nem még a facebookot is törlik. Nem lenne akkor netán félinformáció, stb.
-
torma1981
veterán
Az a baj, hogy ezek után a kisebb boltokban tuti bizalomvesztés lesz. Ott is ki tudja mi folyik a háttérben. sajnos. Ezek után marad az Alza, stb nagyobb boltok. Tuti nem fogok venni, hogy utána meg fussak a pénzem után. Nem hiszem, hogy lesznek visszatérítések. Max évek múlva, pereskedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest