- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Gaabeennnn #1065 üzenetére
Nem kár értük. Sok rendes boltot ért közvetve kár emiatt.
-
4Grider
félisten
válasz
Gaabeennnn #1067 üzenetére
Én céges beszerző is vagyok kb. 8 éve, havi kb- 2-3 milkát költök számtech cuccokra. Nem véletlenül vásároltam itt néhány alkalommal, a kazy eléggé elől szerepelt a számtech cuccok árösszehasonlító oldalain, az egyetlen hátrányuk az volt, hogy kb. 1 hét volt náluk az átfutás.
-
4Grider
félisten
válasz
Gaabeennnn #1065 üzenetére
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de itt átlag 0-10%-al voltak olcsóbbak a termékek, mint itthon a nagykerekben, akik 5-10% árréssel dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy trükközni kellett az ÁFA-val, hiszen 1-2 százalék árrésből itthon nem tartasz el egy céget.
-
sakal83
addikt
válasz
Gaabeennnn #1049 üzenetére
Az aszf szerint a megrendeles visszaigazolas megerkeztevel letrejott a szerzodes.
Ami furcsa, hogy elolegrol az aszf nem rendelkezik.
Sajnos ugy nez ki az aszf alapjan, hogy az a penz mar az eladoe volt, igy valoban nem is adhatja vissza hatosag neked, mert nem alltok semmilyen jogviszonyban, es nincs tulajdonjogot sem mar a penz felett.
Az esetleges jogellenes lefoglalashoz igy nincs kozod, es eszkozod sem, mert nem vagy elszenvedoje. Meg az is furcsa, hogy ilyen tagan beszamoltak a levelben rola neked.
Amit megpobalnek!
Irnek egy panaszt, amyben leirnam, hogy elutaltam elolegkent xynak xy ftot megrendelesre, azonban a szerzodes teljesitese nem valosult meg, igy az eloleg a jogi termeszetenel fogva visszajar, amely osszeg tudomasod szerint lefoglalasra kerult. Mindezt emaillel es atutalasi bizonylatokkal alatamasztanam.
Kernem hogy utaljak vissza a penzt, ha nem akkor a lefoglalas megszuntekor rendelkezzenek ugy, hogy visszakeruljon a szamladra.
Mindeztva NAVnak kuldenem oly modon, hogy kuldjek tovabb a felugyelo ugyeszegnek elbiralasra, tehat kvazi az ugyeszsegnek cimezve.
Nincs sok esely sztem, de egy provat meger. Sajnalom.
Amit meg megtennek, ha nem jon be, hogy kozjegyzonel fizetesi meghagyast kezdemenyeznek, es ha jogeros lesz, akkor vegrehajtast inditanek. Penzbe kerul, kicsinaz esely h lesz vagyon, de hatha.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Gaabeennnn #997 üzenetére
Amit itt olvastam és a honlapon is kiirtak,abból annyi derült ki,hogy indult egy ügy a NAV egyik bűnügyi igazgatóságánál és állítólag a NAV zárolta a céges bankszámlát. Na most hogy azon volt-e ekkor értékelhető összeg még,vagy már korábban azt eltűntették,arról semmi infó nincs,nyilván nem is lesz ilyen a cég honlapján,mert nem áll érdekében azt megosztani. Nagyon megúszósnak tűnik a szövegezés,olyan "aki időt nyer, életet nyer" típusú. Mivel ez semmiképpen sem tekinthető hivatalos információnak,azért ezt is fenntartásokkal kezelném.
Mindenképp célszerű a NAV felé bejelentést tenni,vagy akár feljelentést az illetékes rendőrkapitányságon.
Bízzunk benne hogy az érintettek számára megnyugtatóan zárul,de azért a magyar cégtemető posványt ismerve fel lehet készülni a legrosszabb forgatókönyvre is sajnos.
Az már csak hab a tortán,hogy amennyiben valid az ügyszám,akkor már 2022 óta nyomoznak (nyilván lehet egy teljesen más sztoriból indult), kérdem én (persze csak költői),mi a bánatnak engedték ezt idáig eszkalálódni? -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Gaabeennnn #997 üzenetére
Simán feljelentést kell tenni a rendőrségen csalàs miatt. (természetesen ismeretlen tettes ellen, úgy, hogy NAV-ról egy szót sem, dolgozzanak) Tényállás nem bonyolult, fizettem, nem kaptam semmit, cég elérhetlen. Na most erre hivatalosan reagálnia kell a rendőrségnek. Bàrmilyen határozatot hoznak, meg kell indokolniuk. Igen, megtagadhatjàk a nyomozást bcs hiànyában, de akkor le kell írniuk a NAV eljàrást, ha valóban azaz ok.
-
lee732
tag
válasz
Gaabeennnn #973 üzenetére
Nagyon köszi, hogy megosztottad ezt a sztorit.
Lényegében ugyanezt látom itt is, a NAV ész nélkül lefoglal mindent, aztán azt hiszi, hogy a kisember majd nem mer az "álllammal" szembeszállni. -
pitör84
tag
válasz
Én meg a 6.
-
rnorbi
csendes tag
válasz
Ha nekem se jön vissza a pénz, akkor leszek az 5.
-
Bourne20
csendes tag
válasz
4-en. Csatlakozok.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gaabeennnn #914 üzenetére
Igen
-
pitör84
tag
válasz
Gaabeennnn #914 üzenetére
Nem, ez a Bicskei volt székhely szerinti rendőrség... de sajnos ha nav foglal akkor az nem minősül csalásnak
-
geree8510
csendes tag
válasz
Gaabeennnn #884 üzenetére
Ez akkor tudhatod, ha
a) te vagy D. Gergely a profil mögött
b) ismered D. Gergelyt, mert haverod vagy dolgoztál neki
Melyik? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Az ő konkrét személyére vonatkozóan nyilván nincs információnk, de ami biztos: a cikkekben említett 15 fő, akiket letartóztattak, büntetés-végrehajtási intézetbe került. [link]
-
RobbyJr
addikt
válasz
Ezt hol tudod ellenőrizni?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Ezt honnan veszed?
-
RobbyJr
addikt
válasz
Gaabeennnn #871 üzenetére
Akik majd legyintenek rá...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Gaabeennnn #865 üzenetére
jol latod, de elobb a csaladtagokat megkerdezik kell-e valami belole😂
-
Tikakukac
titán
válasz
Gaabeennnn #865 üzenetére
Mikor nálunk dőlt a cég az akkori immáron ex alkalmazottak csinálták meg ezt a ki és hova és hasonló témakört.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Gaabeennnn #858 üzenetére
Szerinted melyik nav ellenor fog szorakozni azzal, hogy szetvalogassa a cuccokat melyik cucc kie? Eselytelennek latom.
-
4Grider
félisten
válasz
Gaabeennnn #858 üzenetére
A NAV-tól biztosan nem.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gaabeennnn #830 üzenetére
Ha kimenekítette, akkor az ott marad a fa tövében elásva (vagy unokatesó dubai számláján) a következő 10-20 évben amíg nem szabadulnak. Csak akkor van értelme elővenniük, ha esetleg fedezne akkora részt a tartozásból, hogy csökkenti az éveket, de ennek kis esélyét látom.
Szerintem jobban járunk ha nem számítottak rá, hogy lecsap a NAV és jelenleg a pénz egy része még a helyén van. -
XinAgent
tag
válasz
Gaabeennnn #682 üzenetére
off topic volt, semmi témábavágó.
(hitelfelvétel miértjei, hogyanjai) -
xtremist
őstag
válasz
-
xtremist
őstag
válasz
Pont hogy az nem lenne törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest