- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Maddrive321 #957 üzenetére
Szerintem zárolt számláról még a bankod sem tudna pénzt visszahívni, még ha meg is adná a Kazy a hozzájárulást.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Maddrive321 #528 üzenetére
Hát nem jártál jól azzal, hogy vártál tél végétől eddig
de nem tudhattad.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Maddrive321 #484 üzenetére
Persze, azok is csere érettek már.
(Ha jól rémlik akkor valami Ryzen 7600X, 32GB RAM, RX 7800XT, 2TB SSD, táp, ház stb -re akartad cserélni, de mintha az még a tél végefelé lett volna. Vagy csak most jutottál a rendelésig? ) -
KROK640
nagyúr
válasz
Maddrive321 #474 üzenetére
ÚÚ, ez igazán szomorú
Részvétem haver.
Ismerős a dolog egyébként, mert 2006-2014 között nekem is volt pont egy ilyen időszak, hogy egy csavart sem tudtam venni a gépemhez, annyira nem volt pénzem (hiába dolgoztam, hosszú történet) utána is kellett a szerencse, de lett új gép (csak azért mert a régit nagyon ó áron eltudtam adni) majd 2020 végén egy újabb a mostani, és addigra már a körülményeim is jobbak lettekA 9 éves PC az nekem 6th gen, de lehet kései 4th gen is, vagy azzal egy idős kései Phenom II-esek, Athlon FX6000/8000 széria lehet. Hát igen, ezek ma már mind csereérettek
-
válasz
Maddrive321 #474 üzenetére
Megértelek, sajnos ahogy láttuk sokan vannak hasonló cipőben itt. Akik kártyával fizettek előre és megtették a bankjuknál a szükséges lépéseket, azoknak némileg több esélyük van, hogy belátható időn belül a pénzükhöz jussanak, de a többiek nem tudom miben bízhatnának.
-
válasz
Maddrive321 #472 üzenetére
Nem vagyok banki szakember, nem tudom, hogy néz ki egy számla zárolás, de simán el tudom képzelni, hogy csak egyirányú, tehát csak kifizetés nem történhet onnan, de bevétel, jováírás történhet rajta. Sőt, a jelek szerint ez igen valószínű, hogy így is van.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Maddrive321 #355 üzenetére
[link] ez jutott eszembe a Kazy ról
-
omfgk
veterán
válasz
Maddrive321 #355 üzenetére
Nincs Kazy, akire várni lehet.
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Maddrive321 #291 üzenetére
Én ezt értem, és nagyon is sajnálom, mert a Te helyzeted még rosszabb is. Viszont jelenleg semmi ötletem sincs már több, mit lehetne csinálni. Csütörtökön rendőrségre elmegyek, feljelentés legalább meglesz - ha értelme sincs semmi - és ennyit tudtam tenni. Annyit azért megkérdek a nyomozótól, hogy ha NAV-os móka van a dologban, akkor a NAV-nál érdemes-e bármit is csinálnom, vagy csak üljek és lessek ki a fejemből.
Saját nevemben meg csak levontam a tanulságot. Ne haragudj, nem akartalak megsérteni.
-
torma1981
veterán
válasz
Maddrive321 #159 üzenetére
Nagyon sajnálom. Azért ez komoly stressz lehet sajnos. Reméljük megoldódik.
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Maddrive321 #80 üzenetére
Ezért is nem értem az egészet. Konkrétan 10 perc leülni, és átgondolni a dolgot, bármi is van, bármi is történt. Ha úgyis bezárja a webshopot, írjon ki egy indokot, írjon ki egy teljesítési határidőt a visszautalásokra, és ennyi. Utána törölheti az FB oldalt, mindent - ez a téma se pörögne - mert minden, ami kérdéses lenne, ott lenne feketén fehéren.
Ehelyett mindent módszert bedobnak, hogy ne legyen publikus nyoma az egésznek, ráadásképp nem válaszolnak semmire - csak kiköpnek egy sablon levelet egy ígérettel. Probléma az, hogy ez az email is egy bemutatható bizonyíték a rendőrségen. -
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Maddrive321 #78 üzenetére
Nem elképzelhetetlen, hogy a végén még teljesítik is. Nincs 100% biztos infók semmiről, ergo elképzelhető minden is.
@torma1981
Abszolút igazad van, a kommunikáció az 100%, hogy valahol el van ferdítve. Én erről már többször is kieresztettem a véleményem, tényleg 2 perc lett volna a webshop üzenetbe belebiggyeszteni valamit, hogy az aktív ügyfélkör legalább valamibe tudjon kapaszkodni. Helyette megy a "pa-pa-pa-pa-pa" módszer, telefon félrerakva, emailekre abszolút egyoldalú válasz nagyritkán, az is sablonmail mindenki felé, személyes átvétel/ügyfélszolgálat sincs. FB oldal törölve az éjszaka leple alatt amint ott is panaszkodtak páran.
Viszont nem tudunk most semmit tenni - én voltam a rendőrségen is ezzel kapcsolatban - mert kaptunk ígéretet páran arra, hogy visszautalják jövhét elején. Csütörtöktől viszont simán feljelenthetőek lesznek. -
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Maddrive321 #71 üzenetére
Annyi infó van, hogy páran kaptunk levelet egy ígérettel, hogy jövőhét elején visszautalnak mindent. Meglássuk, hogy sikerül-e.
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Maddrive321 #60 üzenetére
Figyelj, mást nem tudunk most, csak várni. Hátha jövőhét elején tényleg fizetnek, ha nem, akkor rendőrségi feljelentés csütörtöktől élhet, mert lesz jogalapod. Igaz, akkor is járhatunk úgy, hogy évekig nem látunk ebből semmit /abszolút nem látunk semmit.... de más lehetőség nincs.
-
Baluhh
újonc
válasz
Maddrive321 #56 üzenetére
Nekem 569k, így ézek én is. Nagyon nagyon remélem hogy jövőhéten visszautalják a pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest