- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
XinAgent
tag
válasz
torma1981 #523 üzenetére
Nem tudom honnan jött a 700k. Biztos volt valami limit de a kép amit én linkeltem az ipontól van. Ott 700k a limit és lehet ott is csak a gépösszerakóra (ami érthetőbb, mert ott nekik kell bontani a garis cuccokat). Egyéb cuccokra 1 millió házhoz szállításnál.
De akkor már utánajárok:
A weboldal amúgy működik az overlay alatt, kis macerával használható:
Ezt a két bekezdést kell törölni minden betöltés után. Aztán egy sima kattintás a keresésbe és a homály is megszűnik. Arra még nem jöttem rá a görgetősávot hogy tudom rendesen életre kelteniCsak személyes átvételre a weblap elvileg még engedi a személyes fizetést 1 millió felett is, házhoz szállításnál ez már nincs meg.
Csak személyes átvételre de a weblap elvileg még engedni a személyes fizetést, házhozszállításnál ez már nincs meg.500e FTnál már nincs utánvét:
492nél még van:
Úgy látszik 500e FT volt a határ utánvétre.
Ebben nincs benne nyilván az akit felhívtak, vagy akinek írtak, hogy utaljon mégiscsak előre, vagy legalább előleget.Mindez amúgy szerintem még mindig nem extrém félelmetes. Én is gépvásárlás előtt állok és nem egy bolt dolgozik hasonló módon: Oázisban is 500e FT felett nincs utánvét. Merlinben szintén.
Ezért is szomorú, mert most azok akik ezt a fórumot olvassák nagyon meggondolják a kisebb üzletek választását. -
Bigemperor
senior tag
válasz
torma1981 #439 üzenetére
Bármilyen módon lehetett fizetni, az a hozzászólás is egy tökéletesen felesleges hisztériakeltés volt. Személyes átvétellel kp, utánvét, előreutalás, BÁRMI, ami más boltnál is elérhető korábban is és most is! Volt olyan hsz is, hogy az "...esetleg intő jel lehetett volna, hogy mindent külföldről szereznek be..." WTF? eddig hol élt aki ezt írta? melyik cég az amelyik nem mindent külföldről szerez be, lehet én maradtam le, de úgy tudom, hogy Magyarországon nincs számtech alkatrész gyártás és közvetlen boltnak való értékesítés.
Szóval, ja, vannak akik ilyenkor ekőbújnak az odújukból és nettó faxságokat írnak, csak, hogy szerepeljenek...
Ha megnézzük itt is, sokan tényleg a jobb ár, vagy egyszerűen a beszerezhetőség lehetősége miatt rendelt tőlük, de ezek közül semmi sem red flag. -
ShadowGuy
csendes tag
válasz
torma1981 #175 üzenetére
Van több módja is a tényközlésnek.
Például: van amikor az ember részvétet nyílvánít, és utána úgy közöl tényeket, hogy lehetőleg ne állítson bicskát a gyászoló tömegbe, vagy odamegy a gyászoló néphez és "mit sírtok ,meghalt a Bandi, meg am is végig csalta a feleségét a Jutkával, de na, ez van, fogadd el." mondással elintéz mindent.
Ha érted, mire gondolok ezalatt a jelen esetben. Értem a NAV eljárást, értem a sorrendet, értem, hogy valszeg mi is ugyanígy beszoptuk, és igaza van, attól még lehetne ezt úgy közölni, hogy nem belevágja az emberbe. -
Mazskó
friss újonc
válasz
torma1981 #77 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondolat fogalmazódott meg ezzel kapcsolatosan. Az automata e-mail a törlésről az bezzeg meg magától jött válaszként, mi? De nem érnek rá, mert ők éppen költöznek meg pakolnak.
Arról nem beszélve, hogy facebook oldaluk is, ami mondjuk meg nem volt aktívan használva, arra jött pár panaszos megrendelői üzenet és másnapra rá hirtelen eltűnt úgy az egész oldal. Nem gyanús, kicsit se. Erre se volt idő a nagy pakolások közben. Alapesetben meg nem törlődik ki szerintem magától csak úgy egy oldal.
-
válasz
torma1981 #64 üzenetére
Az Alza esetében az a macera, hogy ha még garanciális a cucc, azt használtan csak rendes adás-vételi szerződéssel lehet eladni, vagy megvenni, ugyanis az Alza csak az eredeti, a számlán szereplő tulajdonossal hajlandó foglalkozni garanciális ügyekben. Ez egyébként a honlapjukon is fent van, csak sokan nem tudják.
Na most, egy olyan szabályos adás-vételi szerződést(személyi igazolványi adatokkal, két tanúval, eredeti aláírásokkal, stb.) lezongorázni úgy, hogy személyesen nem találkoznak, mert mondjuk 2-300 km-re laknak egymástól, hát ahhoz meg sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest