Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz balint0806 #151 üzenetére

Nyugtathatod magad, de azert ne ugy kepzeld el, hogy mire kiment a NAV mar zarolva volt barmi.
    Senki sem bunos amig azt be nem bizonyitjak.
    Ergo a NAV elozetes vizsgalodasok alapjan sumaksagot sejtett, kimentek es akkor talaltak gondolom elegendo bizonyitekokat, hogx intezkedjenek. 16 helyszint emlit a cikk es valoszinuleg nem egy helyen voltak egyszerre de biztosan nem tudtak lefedni egyszerre a 16 helyet de ha igen akkor is kell 1-3 nap amire hivatalosan lehet intezkedni pl a bankszamlaszamokat illetoen is.
    Mert nem ugy zajlik a dolog, hogy odacsorognek csak ugy mancikanenire, hogy kezitcsokolom zarolni kene a bankszamlakat. Mindent papirozni kell, es hivatalosan csinalni, hogy veletlen se legyen benne hiba ami utolag megtamadhato a birosagon.

Szoval siman rendben lehetnek a datumok arrol nem is beszelve, hogy a bolti dolgozok lehetseges, hogy semmirol sem tudtak es lehetseges, hogy nem a boltba kezdtek a hazkutatasokat hanem a tulajdonosnal. Siman benne van, hogy a boltot csak 1-2 nap mulva a tulajdonosi kor orizetbe vete utan zartak be.

• Shkiz0

nagyúr

válasz balint0806 #147 üzenetére

De eleg egyertelmu, hidd el.
    Ha figyelmesen elolvasod az indexes cikket akkor abbol kiveheto, hogy tobb masik ceg es fantomceg is volt ebben az egeszben. A kazy a kirakat ceg volt, az erdemi munka mogottesen tortent a tobbi cegbe, ott ment az afacsalas, de ezek egyertelmuen a kazyhoz kothetoek.
    Egy normalis ceg (de meg egy kicsi sem) tunik el ugy normal esetben ahogy most lathatjuk.
    Egy koltozes miatt (amit ok allitottak korabban) nem fog elerhetettlen lenni a ceg osszes felulete, nem szunik meg a telefonos ugyfelszolgalat, vagy tunik el szinte az osszes online megjelenes. Max egy "one man business" eseteben ahol 1-2 ember csinal mindent meg max el tudom kepzelni, hogy nincs vagy akadozik a valaszadas a megkeresesekre de egy akkora ceg eseten amekkorak ok voltak ez tudva levo volt, hogy ordas nagy kamu.

Persze valamit mondani kellett, de azt meg se mondhattak, hogy bocsi sracok epp itt a NAV.
    De meg ha akartak volna se tudtak volna, mert ilyen esetben meg wc-re is kisernek, hogy veletlwn se tudj semmit meg eltuntetni, vagy valakit figyelmeztetni stb.

Szoval lehet itt remenykedni, meg bizni a jo szerencsebe ettol a story sajna meg nem valtozik.

2 eve nekem egyik nagykerem is volt igy, hogy egy penteken hoztam meg arut, hetfon mar nem lehetett elerni oket aztan jott is a NAV-tol megkereses, hogy nyilatkozzak van e fennalo tartozasom az adott nagyker fele, illetve nekik van e felem.
    Csak ott annyival masabb volt a story, hogy ott kormanykozeli erdekeltseg is volt benne, es kb 2 het utan mas neven, mas cimmel de regi dolgozokkal, meg 95%-ban ugyanazon weboldallal ment is tovabb minden :)

Ekezetekert sorry, telorol irom mar ezen sorokat.

• Dinasti

senior tag

válasz balint0806 #147 üzenetére

Meg ugye az utalások . Én 23.án és 26.án utaltam valaki írta hogy 27.én. És minden rendben volt. Ahogy fentebb is írtam a cikk 23.án jelent meg a Nav akció után . Tehát papírforma szerint 26-27 környéken már nem lehetett volna utalni a zárolt számlákra. De amúgy már teljesen le vagyok zsibbadva a bizonytalanságtól remelem holnap okosabbak leszünk . És amúgy most felidézve a dolgokat nekem úgy rémlik hogy csütörtök környékén mintha a fejlécben a weboldalukon fel lett volna valami érkező karbantartás tüntetve … Bàr már kínomba lehet keverem más oldallal….

• ShadowGuy

csendes tag

válasz balint0806 #20 üzenetére

egy kis státusz-update: az amúgy sem aktívan kezelt Kazycomputers fb oldalt valamikor tegnap este - ma éjfél után törölték :D

• ShadowGuy

csendes tag

válasz balint0806 #18 üzenetére

Igen. Az üzenet eredetileg csak a webshopra vonatkozott eleinte, aztán ilyen 11 körül vagy hogy bővült ki az általad vastagon jelölt résszel. Sajnos mivel nem válaszolnak az emailekre, és a telefon folyamatosan foglaltat jelzett, továbbá személyes ügyintézés sem lehetséges... eléggé egyoldalúra sikeredett a dolog. Remélem holnapra már valami lesz ebből (vagy mert valahogy válaszolnak, vagy mert odaérek a helyszínre és körbeérdeklődöm).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés