- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balint0806 #151 üzenetére
Nyugtathatod magad, de azert ne ugy kepzeld el, hogy mire kiment a NAV mar zarolva volt barmi.
Senki sem bunos amig azt be nem bizonyitjak.
Ergo a NAV elozetes vizsgalodasok alapjan sumaksagot sejtett, kimentek es akkor talaltak gondolom elegendo bizonyitekokat, hogx intezkedjenek. 16 helyszint emlit a cikk es valoszinuleg nem egy helyen voltak egyszerre de biztosan nem tudtak lefedni egyszerre a 16 helyet de ha igen akkor is kell 1-3 nap amire hivatalosan lehet intezkedni pl a bankszamlaszamokat illetoen is.
Mert nem ugy zajlik a dolog, hogy odacsorognek csak ugy mancikanenire, hogy kezitcsokolom zarolni kene a bankszamlakat. Mindent papirozni kell, es hivatalosan csinalni, hogy veletlen se legyen benne hiba ami utolag megtamadhato a birosagon.Szoval siman rendben lehetnek a datumok arrol nem is beszelve, hogy a bolti dolgozok lehetseges, hogy semmirol sem tudtak es lehetseges, hogy nem a boltba kezdtek a hazkutatasokat hanem a tulajdonosnal. Siman benne van, hogy a boltot csak 1-2 nap mulva a tulajdonosi kor orizetbe vete utan zartak be.
-
válasz
balint0806 #147 üzenetére
De eleg egyertelmu, hidd el.
Ha figyelmesen elolvasod az indexes cikket akkor abbol kiveheto, hogy tobb masik ceg es fantomceg is volt ebben az egeszben. A kazy a kirakat ceg volt, az erdemi munka mogottesen tortent a tobbi cegbe, ott ment az afacsalas, de ezek egyertelmuen a kazyhoz kothetoek.
Egy normalis ceg (de meg egy kicsi sem) tunik el ugy normal esetben ahogy most lathatjuk.
Egy koltozes miatt (amit ok allitottak korabban) nem fog elerhetettlen lenni a ceg osszes felulete, nem szunik meg a telefonos ugyfelszolgalat, vagy tunik el szinte az osszes online megjelenes. Max egy "one man business" eseteben ahol 1-2 ember csinal mindent meg max el tudom kepzelni, hogy nincs vagy akadozik a valaszadas a megkeresesekre de egy akkora ceg eseten amekkorak ok voltak ez tudva levo volt, hogy ordas nagy kamu.Persze valamit mondani kellett, de azt meg se mondhattak, hogy bocsi sracok epp itt a NAV.
De meg ha akartak volna se tudtak volna, mert ilyen esetben meg wc-re is kisernek, hogy veletlwn se tudj semmit meg eltuntetni, vagy valakit figyelmeztetni stb.Szoval lehet itt remenykedni, meg bizni a jo szerencsebe ettol a story sajna meg nem valtozik.
2 eve nekem egyik nagykerem is volt igy, hogy egy penteken hoztam meg arut, hetfon mar nem lehetett elerni oket aztan jott is a NAV-tol megkereses, hogy nyilatkozzak van e fennalo tartozasom az adott nagyker fele, illetve nekik van e felem.
Csak ott annyival masabb volt a story, hogy ott kormanykozeli erdekeltseg is volt benne, es kb 2 het utan mas neven, mas cimmel de regi dolgozokkal, meg 95%-ban ugyanazon weboldallal ment is tovabb mindenEkezetekert sorry, telorol irom mar ezen sorokat.
-
Dinasti
senior tag
válasz
balint0806 #147 üzenetére
Meg ugye az utalások . Én 23.án és 26.án utaltam valaki írta hogy 27.én. És minden rendben volt. Ahogy fentebb is írtam a cikk 23.án jelent meg a Nav akció után . Tehát papírforma szerint 26-27 környéken már nem lehetett volna utalni a zárolt számlákra. De amúgy már teljesen le vagyok zsibbadva a bizonytalanságtól remelem holnap okosabbak leszünk . És amúgy most felidézve a dolgokat nekem úgy rémlik hogy csütörtök környékén mintha a fejlécben a weboldalukon fel lett volna valami érkező karbantartás tüntetve … Bàr már kínomba lehet keverem más oldallal….
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
balint0806 #20 üzenetére
egy kis státusz-update: az amúgy sem aktívan kezelt Kazycomputers fb oldalt valamikor tegnap este - ma éjfél után törölték
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
balint0806 #18 üzenetére
Igen. Az üzenet eredetileg csak a webshopra vonatkozott eleinte, aztán ilyen 11 körül vagy hogy bővült ki az általad vastagon jelölt résszel. Sajnos mivel nem válaszolnak az emailekre, és a telefon folyamatosan foglaltat jelzett, továbbá személyes ügyintézés sem lehetséges... eléggé egyoldalúra sikeredett a dolog. Remélem holnapra már valami lesz ebből (vagy mert valahogy válaszolnak, vagy mert odaérek a helyszínre és körbeérdeklődöm).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest