- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
Oázis hol marad?
Amúgy lehet bújni a pénzügyis beszámolókat is, és a céges vagyont is meg lehet nézni. Pl. sok cég az ingatlanvagyont kimenti a cégből, h dőlésnél ne lehessen elvenni sok meg bent tartja. Ezek a cégek hosszútávra gondolkodnak. Ja, ezek mind nyilvánaos, hozzáférhező adatok.
-
Varázslóó
senior tag
Lehet nem bankszámlán van az a 650milla hanem a cég tulajdonában lévő termékek, azért 650milla gyorsan össze jön ilyen àrak mellett. Csak ha több telepen csak a raktározó és dolgozói gépeket nézzük. Meg a megredelések amik beérkeznek. A cikkben azt hiszem nincs hogy a számláról foglaltak le ennyit.
1.5milla egy RTX 5090 is.
Biztos volt kisebb raktár készlet, mert minden boltnak kell azért egy kisebb nagyobb. Céges kocsi stb remeljük nem csak béreltek mindent. Bár simán lehet. Azért 8ev alatt simán lehet saját ingatlant venni a boltnak. -
zseko
veterán
Ipon akkor sem adja meg a teljes gart ha járna, például a gyártói 10 év garis tápra (amit pár helyen valóban10 évvel vehetsz meg) 3 évet adnak. Többit intézd magad. De más cég is van ilyen, van ahol 3-at, van ahol meg 5 évet adnak rá.
Procit (de lehet más alkatrész volt, nem emlékszem) is láttam már náluk két változatban: 'Basic' garanciával, vagyis 1 évvel, és rendes 3 év garanciával. -
geree8510
csendes tag
Biztos hogy nem volt még zárolva a számlájuk, mert én asszem 28-án, korra reggel utaltam nekik és úgy elment mint a huzat, csak a törlésről jött meg az értesítő e-mail 11:30-12:00 között, a pénz sehol azóta sem.
Megérdeklődtem a banknál 2500 ft-ért lehet visszahívást indítani, de az ügyfél bankja megkeresi az ügyfelet és az ügyfél nem járul hozzá akkor nem jön vissza a pénz.
Sajnos ez van. -
phanzetomox
őstag
Nekem kétszer sem sikerült az utalás 26-án valamilyen időtúllépés miatt (nem szokott ilyen lenni, korábban sosem kaptam ilyen üzenetet utalás közben) Másnap újra próbáltam 27-én akkor elsőre sikerült. Nyílván ekkor még nem tudtam hogy gáz van, de lehet már az első két utalásom is azért nem sikerült mert volt valami számlazárás épp.. viszont akkor kérdés, hogy 27-én miért tudtam elutalni
-
ShadowGuy
csendes tag
Elfogadtam valahol, hogy ezt a pénzt nemhogy részben, hanem egészében nem fogom már látni, de legalább most tanultam is pár dolgot ebből az egészből.
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az valószínűleg tényleg túl szép. Emellett ha egy helyen nincs utánvét, mint opció, vagy személyes fizetési mód, vagy díjbekérőznének előlegre - akkor inkább keresek egy másik helyet.
Oázist azért is hoztam ki külön, mert már több gépet vettem tőlük, és eddig meg voltam velük elégedve, csak ugye - látva a Kazy-s esetet - sose lehet tudni, hogy esetleg egy időzített bombán ül az ember, vagy sem.
Köszönöm a jókívánságot és a hasznos tanácsot is! -
karky
csendes tag
Szia!
Én voltam. Beleszaladtam, de szerencsére csak kb. 290 k-val. Vártam, hogy majd írsz, hogy OK, akkor megrendeled. Másfél hét múlva, mivel gondoltam felbosszantottalakvégül inkább leszartam, és a kész kazy kosaramat kifizettem bakkártyával.
Majd írok privibe, 15 éves gépem helyett kéne új. -
ShadowGuy
csendes tag
Így ráaludva a dologra sajnos nagyon rámentem erre az egészre. Nem kellett volna utalnom, úgy abszolúte se.
Elnézést kérek a múltkori kiakadt/aggresszív kommentemért, csak szar belátni, hogy én is bőven hibás voltam abban, hogy ebbe belefutottam (úgy, hogy gépeket építek mellékesbe). Tényleg büdösnek kellett volna lenni az árazásnak is, a gyanúsan egykaptafán érkező (még időben is egymás után) árukeresős értékelések is jelzőértékűek lehettek volna, meg a random felkeresés is, hogy fizetni kéne a felét, mert nagyértékű a rendelés is büdös lehetett volna de úgy nagyon.
Feltápászkodom effektíve gyorsan ebből az anyagi megvágásból, aztán a felpótolt pénzmaggal vagy elkullogok egy értelmesebb bolthoz (pcx, aqua, merlin vagy oázis - BÁR fogadnék ezzel kapcsolatban is véleményt ezek után) vagy Hardveraprón bevásárolok szépen.
Természetesen ezek után személyes átvétellel, személyes fizetéssel, és soha a büdös *urva életben többet nem utalok előre.
-
AK47M4R
újonc
Igen említettem, igen így is fojtatják az eljárást és igen így is azt mondták nagy eséllyel vissza lesz vonva a tranzakció. Jegyzőkönyvbe beleírták és így is kapott iktatószámot tehát hivatalos az ügy. Nyilván nem 100% de inkább meg se próbáljam mert van 20% esély rá h bukom az ügyet? Ingyen van a szolgáltatás és kb 15 percbe került a hétfőmből. Nekem ennyit megért. És a többieknek is azt javaslom a bank irányában kéne megpróbálni mert így juthat vissza a pénz legnagyobb eséllyel. Persze ha barionos/google payes vásárlás volt és nem pedig utalás. De nyilván mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Én csak 130Kt buktam ami nem vág földhöz de csak utánna járok hogy lehet vissza szerezni mert azért az is pénz.
-
-
ShadowGuy
csendes tag
Köszi, hogy leírtad ezt már 3x. Legalább ahhoz legyen joga pár embernek, hogy reménykedik, mégha valószínűleg értelmetlen is.
Nagyszerű érzés, amikor hozzávágsz a "falhoz" több 100k forintot és akkor beugrik valaki melléd hogy "engedd el, ez van, úgyse tudsz már mit csinálni". Én kívánom, hogy veled ezt más NE csinálja. -
balint0806
csendes tag
Valszeg igazad lehet, hogy gyanús a hirtelen eltűnésük, de azért szerintem nem egyértelmű, hogy az Indexes cikkben említett ügyben ők is gyanúsítottak.
Ami miatt nekem nem egyértelmű a dolog:
- A cikkben „vendégmunkás” ügyvezetők-ről van szó. A Kazynak magyar srác az ügyvezetője
- A cikkben 2022-től működő szervezetről van szó. A Kazy 2017 óta működik.
- Írtad, hogy az árukereső elején levők 3,5-5% között keresnek az árukon. A Kazynak 2023-ban 1Mrd volt a nettó árbevétele. Azért ez még a 3,5%-al is 35 milla nyereség 2023-ban. Nem vagyok képben a működési költségekkel, de azért ez nem tűnik hihetetlennek nekem. -
omfgk
veterán
Meglévő cuccnál csak az eladásnál lehet ez probléma.
Mert a Kazy garanciára nem lehet hivatkozni. Számlával ez onnantól egy gyártói gari.A gyártói gari meg aprón olyan mint az átlag külföldi, jellemzően német gari. Tehát kevesebbet ér mint a random magyar kisker gari. Mint a Kazy.
-
Winne
nagyúr
Igen, csak nem nekik vannak egyedül ehhez hasonló áraik. Egy jó barátom számtechboltos, nagyker árakat szokott mondani, sok esetben még az árukeresős bruttók felett vannak, vagy annak a szintjén. Érdekes világ ez, szerencsére a sok techcuccomból kb semmi sem ment tönkre, tehát ha már megvan, nagy kockázat nem volt benne eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest