- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
Külföldi bankkártyákra is él a chargeback lehetősége, de ott a határidő hosszabb lehet.
Az OTP 30 napos határidőt vállal a panasz kivizsgálására, ha hazai kereskedőnél történt vásárlás. Külföldi kereskedőnél történt vásárlások esetén 1 év a bank határideje a kivizsgálásra!!! (nekem 4 hónap alatt sikerült kivizsgálniuk egy angliai webshopból rendelt termék meg nem érkezésének esetét.)
Van határidő a panasz benyújtására is! A vásárlástól számított 120 nap után már nem fogad be panaszt egyetlen bank sem! Ráadásul ennél rövidebb határidőt is megszabhat a bank saját hatáskörben. A banki hirdetményekben kell ezt közzétenni. Jelen esetben nem érdemes halogatni a panasztételt, mert csodák ugyan lehetnek, de arra várni. . . -
BB9000
senior tag
Ha a pénzedhez szeretnél jutni, akkor egyetlen dolgod van: A kártyakibocsájtó bankodnál (akitől a kártyát kaptad, amivel fizettél !!) kell panaszt tenned. A 364.hsz ben is olvashatsz erről. Minden egyéb ténykedés felesleges. Különösen a Barion megkeresése, a Kazy ügyvezetőinek felkutatása, stb. stb.
-
Menyus01
csendes tag
Ezt fontolgattam én is a hétvégén mivel Revoluttal utaltam, gondoltam megvárom azt a bizonyos "hét első felét", de látván hogy a weboldalnak is annyi, indítottam inkább egy reklamációt én is. Eddig csak jó tapasztalatom volt velük, elő is fizetek prémiumra, meglátjuk mit tudnak kihozni belőle.
-
BB9000
senior tag
Én OTP-s bankkártyával fizettem. Már megreklamáltam. Mivel belföldi, azért 30 napja van a banknak, hogy tisztázza a helyzetet. Vizsgálat fog indulni! Külföldi vásárlást is reklamáltam már meg korábban, na ott nem él a 30 nap! Ott is visszakaptam, de 4 hónap kellett, mire lezárták a vizsgálatot (külöldi vásárlás esetén 1 év a határidő) Ha a vizsgálat során megállapítja a bank, hogy valóban nem kaptam semmit a kártyával kifizetett összegért, akkor "vissza fogja vonni" a kártyás tranzakciót, és visszakönyveli a kifizetett összeget a számlámra a tranzakció napjával!
Aki banki utalással teljesített, arra sajnos ez a védelem nem vonatkozik! Egy példa: A Malév csődjénél is az történt, hogy aki bankkártyával fizette ki előre a repjegyét, az visszakaphatta, (ha reklamált a bankjánál) aki utalással, az sajnos nem kapta vissza. Lehet ezért haragudni másokra, de leginkább mindenki magára kell hogy haragudjon, ha így járt. -
ShadowGuy
csendes tag
Nem vagyok benne 100% biztos, de az már nem minősül zaklatásnak ha elkezdjük ostromolni az ügyvezetőt? Persze, megértem valahol, mert az abszolút egyoldalú "kommunikáció" és bezárt oldal, lezárt webshop, félretett telefon és sablon "dógozunk-majd-fizetünk" levél után más opció nemigen van. Én egyelőre békénhagyom csütörtökig.
Részemről próbálom kivárni a beígért jövőhét elejét - igaz... körülbelül annyira bízok az "adott szóban", minthogy holnap a Marson ébredek. Csütörtökön, ha nem jön meg az utalás addig, akkor tuti, hogy a rendőrség lesz az első napi programom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest