- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee732
tag
Köszi mindenkinek, aki már jelentkezett. Bár a kártyásokat kicsit irigylem, azok biztos visszakapják a pénzt hamarosan (mivel már van pozitív eset, pedig ott is volt negatív komment, hogy ezt felejts el...).
Ha megjön az ügyvédes levélre a válasz, akkor összegyűjtjük a neveket, és megbeszéljük a következő lépést. -
lee732
tag
válasz
Gaabeennnn #973 üzenetére
Nagyon köszi, hogy megosztottad ezt a sztorit.
Lényegében ugyanezt látom itt is, a NAV ész nélkül lefoglal mindent, aztán azt hiszi, hogy a kisember majd nem mer az "álllammal" szembeszállni. -
lee732
tag
válasz
phanzetomox #969 üzenetére
Szia!
Ne foglalkozz a fenti kommentekkel.
Ugyanezen mentem keresztül 2022-ben FTX károsultként.
Mindenki mondta, hogy buktad a kriptódat, esélyed sincs egy Bahamákra jegyzett cég ellen , amúgy is hogy lehettél ilyen hülye, hogy váltón tartottad a pénzed (amely amúgy csak egy order volt...)
A legjobb érzés nem is az volt ,amikor visszakaptam a pénzem kamatostul, hanem amikor belinkeltem a visszautalás igazolását a régi kommentelőknekAmit most maximum lehet tenni, hogy ügyvéddel írsz a NAV-nak e-papíron keresztül, hivatkozva, hogy nem az ő tulajdonuk a pénz.
Én ezt már megtettem.. Érdekes módon ezen már gondolkoznak, nem jött még az automatikus elutasító levél.Az tény, hogy annak van nagyobb valószínűsége, hogy ezt is elutasítják.
De utána lehet tenni a következő lépéseket, pl. bírósághoz fordulni a feloldás érdekében.Ehhez majd össze kell állnunk többen, és közösen fedezni a költségeket.
Lehet több év lesz, mire visszakapjuk a pénzt, de meg kell próbálni. Hiába mondják "tapasztalatból" sokan, hogy ez reménytelen, minden ügy más alapvetően.
-
lee732
tag
Nem volt még a NAV-os levélre sem válasz (az e-papír-ra).
Viszont elnézve a sajtót, nagyon éhesek lennének egy új sztorira:
[link]Majd kíváncsi leszek, hogy mennyire fogja a NAV sztárolni magát, amikor megjelenik a hír, hogy a kisembertől is loptak hozzá egy kicsikét.
-
lee732
tag
Ha erről a bandáról van szó, akkor hajlszálnyira vagyunk a sajtónyílvánosságtól:
Telex
24.huÖtmilliárdnyi lefoglalt vagyon vs 11,4 milliárd tartozás.
Ami gyanúsan megegyezik, az a május 28-i dátum (a NAV-os telefonban is erre a dátumra hivatkoztak). Illetve a "A piacos társaság fiktív számláit egy ismert informatikai cég..." említése.
A legkorábbi cikkben a 24.hu próbált a NAV sajtóosztályától további infókat beszerezni. Ha megjön a NAV-os negatív válasz, akkor majd tudunk nekik segíteni további infókkal...
-
lee732
tag
Igen,a media az alap,ha megvan a NAV-os negativ valasz.Hiaba irjak itt paran,hogy ok ezeket az ugyeket mar evek ota tudjak,meg Magyarorszag vagyunk stb, errol en meg nem olvastam.Teljesen tisztaban vagyok a banki csalasokkal,vagy a kirughatatlan alberlokkel. Illetve afa csalassal kapcsolatban emlekszem a szlovak cukorra / tejre. De nem emlekszem PC alkatreszekre.Azert ez eleg nagy sztori lesz,ha tobb szaz karosult van,es a NAV csak ugy visszalopja a penzt a kisembertol.
-
lee732
tag
válasz
ShadowGuy #818 üzenetére
Én sem tudom felfogni, hogy ez megtörténhet Magyarországon.
Ettől függetlenenül, én ezt nem fogom feladni. Csak majd társakat szeretnék találni (minél többet annál jobb), hogy a kipereljük ezekből a gazemberekből a gatyájukat is megosztott költséggel.Amúgy a tulaj fickó helyében én meggondolnám, hogy szeretne még 20-30 emberrel hadakozni a meglevő állam mellett. Mert ilyen összegeket lopni az nem szabálysértés, hanem büncselekmény.
-
lee732
tag
Ja és még egy fontos dolog. Minden ügy egyedileg lesz elbírálva. Jelenleg 3 típusra emlékszik:
1) Részleges előleget fizetett valaki
2) Teljes előleget fizetett valaki, és nem érkezett meg semmi
3) Teljes előleget fizetett valaki, és az áru(k) részben megérkeztekA rossz hír, hogy a polgári peres eljárás lesz a legvalószínűbb tanács...
-
lee732
tag
-
lee732
tag
válasz
greeen2000 #807 üzenetére
Igen, de a telefon alapján a rajta levő összeg május 28-ig a NAV-é, most elvileg már kifelé is utalhatna ( a semmit persze)
-
lee732
tag
Beszéltem a NAV-al telefonon. Május 28-án zárolták a számlát, az ottani összeg "megy az államnak kártérítésre".
Viszont állítólag "ha akarná a Kazy, simán rendezhetné a tartozásait". Még elvileg a mostani számláról is. Csak gondolom nincs más forrás hirtelen...Hivatkoztam arra amúgy, hogy az a pénz nem a Kazy tulajdona, amit utaltunk. Erre azt mondták, hogy még meg kell ezt vizsgálniuk jogilag. Úgyhogy kedves ügyvéd ismerősös fórumtársak: küldjetek valami hivatkozást (ha egyáltalán létezik ilyen...), segítsünk a NAV-nak.
-
lee732
tag
Azért srácok, az eddigi (itteni) információk alapján én bizakodó vagyok:
1) A pénz valószínűleg még zárolva van egy számlán
2) A tulajt lekapcsoltak, tehát nem fog lelépni
3) Valaki írta, hogy egy volt nyomozó véleménye szerint ez a pénz a mi tulajdonunk, mivel nem kaptunk érte árut, tehát nem használhatják az áfacsalás megtérítésre. -
lee732
tag
válasz
Angelland13 #778 üzenetére
És mit írtak indoknak?
-
lee732
tag
válasz
The_Superman #772 üzenetére
Pont most láttam én is, írok is rögtön
-
lee732
tag
Valaki le tudja írni, hogy NAV-os feljelentést hogyan lehet véghezvinni online? Hasonlóan a rendőrségihez?
-
lee732
tag
válasz
Öcsielvtárs #610 üzenetére
Köszi az összefoglalót. Sokan próbálnak itt "negatív tényekkel" a reményt is elvenni mindenféle hivatkozás nélkül.
Csak érdekességképpen elmesélném, hogy FTX károsult is voltam, ott is mondta mindenki, hogy buktam a pénzem, esélyem sincs egy Bahamára bejegyzett céggel hadakozni, és már rég elluxizták a teljes pénzt. Ehhez képest kamattal együtt visszakaptam a teljes pénzem (igaz több év után).
Ami a kép sztoriban közös, hogy mindkét esetben rács mögött van a felelős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest